Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרק, אני לא יודע איך זה בדגם הזה,

אולם אצלי זה בדיוק כפי שאלעד תיאר,

המותחן, מותקן ישירות על פתח הזנת שמן ממערכת השימון של המנוע.

על איזה מנוע מדובר ? קוד מנוע ?

אולי אתה מתכוון למותחן של השרשרת המניעה את משאבת השמן ?

איזה כייף לי :)

• תגובות 688
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נראה לי שאתה מתבלבלת 8)

ברכב הזה קיימים 3 מותחנים ו-3 שרשרות.

לשרשרת הטיימניג אכן יש מותחן הידראולי אבל הוא לא קשור בכלל למערכת השימון של המנוע.

אדרבא, תקן אותי. אשמח להחכים :-)

אם אני זוכר נכון, בראשית ימי מנוע ה-TS של אלפא רומיאו, ההנחיה היתה להחליף רצועת תזמון אחת ל-120K ק"מ. כשהתקלות החלו להצטבר, אט אט המרווח הזה הלך והצטמצם עד שהתקבע על 60K ק"מ או כל 3 שנים.

גם במקרה זה, למיטב הבנתי הטריגר לכשל היה המותחן ולא הרצועה עצמה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
על איזה מנוע מדובר ? קוד מנוע ?

אולי אתה מתכוון למותחן של השרשרת המניעה את משאבת השמן ?

מנוע, FSI 2.0 קוד מנוע BLX

במנוע הזה, יש גם רצועת תזמון וגם שרשרת תזמון הנמצאת בצד של הגיר,

אני מתכוון, למותחן ההידראולי של השרשרת.

פורסם

הם עשו פדיחה במוסך ומנסים להפיל עליייך את הנזק בסך הכל כולם בני אדם רק שהם לא מוכנים להודות בטעות מקווה שתצליח לסדר את זה אל תוותר!!

😉

פורסם
במנוע הזה, יש גם רצועת תזמון וגם שרשרת תזמון הנמצאת בצד של הגיר,

אתה בטוח?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אמנם אאודי - אבל זה המנוע?

a4fsi010.jpg

פורסם

כל השרשור מוזן מדעות קדומות במקרה הזה שצמפיון אשמה וVAG רכב לא אמין.

אני יכול להעיד שצמפיון השתפרו מאוד בשרות ויש לי מקום להשוואה אני טיפלתי אצלהם כבר בכמה רכבים באותו מוסך.

וכבר האכילו אותי בעבר מרורים אבל הם באמת השתפרו פלאים !!!

לגביי העניין ספציפי רצועה יכולה להיקרע גם מסיבות כמו תאונה קלה וכדומה ולאו דווקא מכשל ( קרה לי דבר כזה עם פיגו ).

אני מניח שדבר כזה לא יספר לכם אף אחד.

האם מישהו יודע בוודאות או מכיר מקרה אמיתי שמנועיי TSI מתקלקלים ?

ולגבי הDSG מדובר בגיר מדהים עם בעיות ילדות שטופלו במסגרת האחריות ואף הרחיבו את האחריות ל5 שנים.

כמה אנשים מכירים קורולות מאזדות ויונדאי עם מנועים וגירים תקולים, רמז: כמעט כל אחד.

ורמת השרות של יוניון מוטורס ממש לא אגדה שלא לדבר על מחירים מופרזים בכל קנה מידה.

אני מבקש שנעזור לבחור לקבל תשובות מהאנשים הנכונים בצמפיון או בVAG שיאפשרו לו לתקן את ריכבו ולקבל הנחה משמעותית מהיצרן , ונפסיק לספר לו כמה הרכב גרוע ודפוק כי הוא לא !!!

מי שיכול לעזור שיעזור לו לשם זה קיים הפורום.

פורסם

אני יכול להעיד שצמפיון השתפרו מאוד בשרות ויש לי מקום להשוואה אני טיפלתי אצלהם כבר בכמה רכבים באותו מוסך.

לגביי העניין ספציפי רצועה יכולה להיקרע גם מסיבות כמו תאונה קלה וכדומה ולאו דווקא מכשל ( קרה לי דבר כזה עם פיגו ).

ולגבי הDSG מדובר בגיר מדהים עם בעיות ילדות שטופלו במסגרת האחריות ואף הרחיבו את האחריות ל5 שנים.

כמה אנשים מכירים קורולות מאזדות ויונדאי עם מנועים וגירים תקולים, רמז: כמעט כל אחד.

ורמת השרות של יוניון מוטורס ממש לא אגדה שלא לדבר על מחירים מופרזים בכל קנה מידה.

אני מבקש שנעזור לבחור לקבל תשובות מהאנשים הנכונים בצמפיון או בVAG שיאפשרו לו לתקן את ריכבו ולקבל הנחה משמעותית מהיצרן , ונפסיק לספר לו כמה הרכב גרוע ודפוק כי הוא לא !!!

עוד פעם, חבר יקר - זו שרשרת(!!!) לא רצועה, שום דבר שבעולם לא אמור לגרום לה להיקרע אחרי 36 אלף קילומטרים(!) כלום!

בעבודה אני נוהג על רכב שלא היה בשום מוסך כבר 70 אלף קילומטרים ושום דבר לא נקרע או נהרס והחיים שלו לא קלים בכלל (רכב חברה)

אני בטוח שכול גורם שמטפל בתיק הזה בצ׳מפיון יודע ששום דבר לא גורם לשרשרת טיימינג להיקרע בקילומטר כזה, זה שירות עלוב וביזיוני.

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4368676,00.html

רוצים לשמור על אחריות יצרן? הקפידו על טיפולים

אי הקפדה על שגרת הטיפולים ברכב שלכם, גם אם לא נרכש כחדש, עלולה לבטל את אחריות היבואן-יצרן אם יתגלה כשל.

...

בחברת דוד לובינסקי דחו את דרישתו, והסבירו לנו כי "הרכב הגיע למרכז שירות מורשה של החברה בעקבות תקלה שנגרמה מאי-טיפול ברכב, אי החלפת שמנים בזמן ותוך התעלמות מביצוע טיפולים שוטפים במועדם וסדרם. האיחור הרב בהחלפת שמן המנוע גרם ככל הנראה לשיבוש בפעולת המערכות השונות ולנזק מקיף. אף על פי שהופרו תנאי האחריות, החליטה החברה לערוך טיפול מקיף ויקר ללא כל חיוב של הלקוח...

יהודה

פורסם

דווקא פה אין ענין של דעה קדומה, יש פה ענין של מנוע שהלך אחרי זמן וקילומטראז' קצרים באופן יחסי והסברים לא משכנעים, לפחות על פניהם, של נציג היבואן.

וכרגיל, לפחות להבנתי, יש כאן ירייה ובתותח גדול כמובן, ברגל. שהרי הנזק שנגרם לשמו של היבואן אולי גם היצרן, בגלל גישה שכזו "מעט" גדול מזה הכרוך בהליכה לקראת לקוח שגם יהיה אסיר תודה, גם הקוראים ימחאו כפיים בהנאה ואולי גם ייכנסו לחנות וחלקם אפילו יקנה, שהרי בסך הכל מדובר ביופי של מכוניות ומה שמרתיע היא בדיוק התנהגות שכזו שאנחנו קוראים עליה כאן.

פורסם

תגיד רועי5,

אני מסכים אמנם לחלוטין עם הגישה שאתה מציג, אך רציתי לדעת מה דעתך אילו יסתבר שבעל המכונית קרע את האמאמא של המכונית.

בתקופת האחריות, אין ספק...החברה הייתה אמורה לקחת בחשבון גם נהגים כאלו.

אבל עד כמה היבואן צריך לקחת אוטומאטית על עצמו נזקים עם נתונים כפי הוצגו כאן (ק"מ,גיל) לאחר האחריות?

אני לא סתם שואל זאת. כבר נתקלתי בגורם שסיפר לי על חבר'ה שבתקופת האחריות מבלים בחגיגות דריפטים ובאים בדרישות לגבי הצמיגים ש"הלכו לאחר קילומטראג כל כך קצר..."

פורסם

האמת היא שחשבתי לכלול את התגובה דלהלן בהודעה הקודמת, אבל החלטתי להמתין בציפיה מובנת לתגובה מהסוג שאתה מביא. אז מבלי להקל ראש ברצינותה, אולי כדאי לציין שאין דין צמיגים כדין מנוע "שפוך" אחרי קילומטראז' יחסית זניח ואני גם מתקשה לראות תור ארוך מדי של בעלי פולקסוואגן/סיאט/בנטלי/סקודה או בוגאטי עם מנוע גמור אחרי 30 ומשהו K ק"מ, אלא אם באמת המנועים האלו תואמים את ציפיות מחזיקי הדעות הקדומות שבגנותם דיבר אחד החברים הקודמים. ואני לפחות סבור שגם אין הדבר כך ומדובר בחריג וגם שקשה לחסל מנוע כך בדריפטים אינסופיים, או "קריעה" מכל הלב ואפילו אם כן, עולה להחליף אותו הרבה פחות מפירסומת בעיתון נחשב, שתועלתה פחותה מסתם הליכה כזו חביבה לקראת הלקוח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...