Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 688
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
shayy ניכנסת בנתנאל וחרצת את "גורלו" אך לאחר שהוכיח לך שיש שני רכבים שונים נעלמת ! השאלה היא האם אתה מרוצה ?

אני עדיין מחכה לתשובה שלו... אם לא שמת לב. ככה שמי שנעלם זה לא אני...

אם מבחינתך תמונה באינטרנט זה הוכחה למשהו - תהיה בריא ומאושר.

אולי אתה יודע את התשובה לשאלה ששאלתי אותו. הוא חבר שלך?

לפחות תגובה אחת, יכלה להתפס כהיכרות איתו שממנה היה ניתן ללמוד משהו...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ניכנסת בנתנאל וחרצת את "גורלו" אך לאחר שהוכיח לך שיש שני רכבים שונים נעלמת ! השאלה היא האם אתה מרוצה ?

אני, ראיתי 2 תמונות של רכבים שונים לא יודע מה אתה ראית,

תמונות, אפשר כידוע לך להוריד מכל מקום הוכחה זה בטוח לא.

פורסם

אם נטחן כאן מים עוד כמה עמודים הם יהפכו לקמח. אולי יש טעם בנטישת השרשור לרוחות השמים עד שיגיע עדכון בנוגע לגורל הרכב

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

בחייכם - השרשור הזה פשוט הרבה יותר ממה שאפשר לחשוב. כולה שתי שאלות שיכולות להיות - האם הרכב טופל בזמן ועל פי ההוראות, והאם הרכב עבר שינוי שלא אושר על ידי היצרן ואשר היה בו בכדי להשפיע. ככל שהתשובה לשתי השאלות שלילית, צ'מפון בצרות. ככל שלא - ההיפך. זה הכל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני יודע !! מנסיון כל המכוניות אמינות באותה מידה ולא מנסה לסנגר על היצרן הנ"ל כן גם הצרפתיות שם אני יכול להוכיח גם כן.

שלא תחשבו שלא היו לי טענות לצמפיון בעבר ושאני חושב שהיצרן מושלם אך צריך להודות באמת צמפיון השתפרו מאוד והיצרן פתר את בעיית הגיר ולקח אחריות, לגביי בעיית המנוע הנ"ל ולא ה1.4 160 לא שמעתי וקראתי על בעיה סדרתית או מספר רב של תקלות .

הסיבה היחידה שאני אישית קניתי עד היום את התוצרת של וואג זה החדשנות שלהם.

בלי שום קשר אני מתעתד להחליף את רכבי בקרוב ואני כנראה עובר ליצרן אחר.

תנו פתרונות לפותח השרשור ואולי הוא יחזור לפורום לקרוא ולעדכן אולי הוא הבין שמפה לא תבוא הישועה בכלל.

כן מדובר ברכב מוצלח וטוב בלי השוואה להרבה רכבים שנמכרים במספרים גבוהים רק בישראל הידועה כמעצמה מוטורית.:-D

פורסם
תנו פתרונות לפותח השרשור ואולי הוא יחזור לפורום לקרוא ולעדכן אולי הוא הבין שמפה לא תבוא הישועה בכלל.

הוא כבר קיבל את העצה הטובה ביותר, להצתייד בעו"ד ולנהל את המלחמה במקביל דרך העיתונות, במידה והעובדות מתיישבות עם הטענות כפי שהציג אותן בתחילת השרשור, ההצלחה די מובטחת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לגבי צ'מפיון, אני חושב שחברה עסקית נבונה הייתה רואה כאן הזדמנות לשיפור תדמית.

כמעט 24,000 צפיות, אני מהמר שמדובר על לפחות 3,000 אנשים שונים אשר צפו בשרשור וקראו עוד סיפור מעלילות צ'מפיון מוטורס (ואולי אני טועה ומדובר על הרבה יותר). אותם אנשים לא ימליצו על VW/Seat/Skoda/Audi, חלקם אף ימליצו נגד, חלקם לא יקנו וחלקם יטילו וטו. דווקא כאן יש הזדמנות לנצל את הפרסום שנוצר וכן להחליף מנוע ומה שצריך ע"ח היבואן, למרות תום האחריות, כדי להפוך את הרושם.

יש לסייג זאת בכך שלא רק כאן, המקרה הבודד, אלא כפוליטיקה ארגונית, אחרת זה לא שווה כלום.

-------

בינתיים לפחות, מעניין מתי אנשים יתחילו לשקול פעמיים לפני שהם נותנים את כספם ליבואן הזה...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
רכיב שאמור להיות בעל אורך חיים של פי 5 ויותר ממה שחי עד הכשל (לדברי המוסך לפחות הכשל שם) נכנס להגדרה של כשל ייצור. אני לא יודע כמה אתה בקיא אבל כשל ייצור מוכח מכוסה על ידי היצרן גם אם תקופת האחריות הרשמית נגמרה.

לא מדויק, לא לגבי רכב ולא לגבי מכונת כביסה וכדומה.

רכיבים נגמרים \ מתקלקלים לא בבת אחת אלא בפיזור סטטיסטי כך שבשוליים (חיים קצרים מאוד או חיים ארוכים מאוד) יש רק מעטים כאלה. מטרת האחריות היא לתת לקונה תקופה שבה העלות של תיקון המעטים האלה מכוסה ע"י היצרן. ברגע שנגמרת האחריות, היצרן לא יכסה עלויות של תקלות כאלה, ברכב וגם במכונת כביסה ודומיהם.

היוצא מהכלל הוא תקלה סדרתית, שעליהם ניתן לתבוע את היצרן. האם במקרה זה מדובר על תקלה סדרתית? יהיה קשה מאוד להוכיח זאת, גם אם נניח שהשנה כשלו כמה מנועים בודדים מתוך מאות \אלפים של מנועים כאלה בני 3 עד 4 שנים (גיל הרכב של המתלונן).

חוץ מזה, מרגע שהמתלונן כתב שעדיף להחביא את הקלפים, אני לא מאמין לו יותר. אין שום הגיון בהסתרת מידע, ובמשפט זו אפילו עבירה. אדם שתלונתו אמת, לא מסתיר מאומה, ומי שמסתיר, משהו אצלו מסריח .

יהודה

פורסם

רכיבים נגמרים \ מתקלקלים לא בבת אחת אלא בפיזור סטטיסטי כך שבשוליים (חיים קצרים מאוד או חיים ארוכים מאוד) יש רק מעטים כאלה. מטרת האחריות היא לתת לקונה תקופה שבה העלות של תיקון המעטים האלה מכוסה ע"י היצרן. ברגע שנגמרת האחריות, היצרן לא יכסה עלויות של תקלות כאלה, ברכב וגם במכונת כביסה ודומיהם.

היוצא מהכלל הוא תקלה סדרתית, שעליהם ניתן לתבוע את היצרן. האם במקרה זה מדובר על תקלה סדרתית? יהיה קשה מאוד להוכיח זאת, גם אם נניח שהשנה כשלו כמה מנועים בודדים מתוך מאות \אלפים של מנועים כאלה בני 3 עד 4 שנים (גיל הרכב של המתלונן).

חוץ מזה, מרגע שהמתלונן כתב שעדיף להחביא את הקלפים, אני לא מאמין לו יותר. אין שום הגיון בהסתרת מידע, ובמשפט זו אפילו עבירה. אדם שתלונתו אמת, לא מסתיר מאומה, ומי שמסתיר, משהו אצלו מסריח .

יהודה

תהיו רציניים

הוא לא מתקוון להסתיר מידע במשפט.

אבל הוא נזהר מאוד ממה שקורה פה בפורום ובזה אני איתו, אתה ואני לא מעניינים אותו, הוא רוצה לפתור את הבעיה שלו.

לא אני ולא אתה נחליף\נשלם לו על המנוע.

כל מילה צריכה ליכתב בכפידה וכל טעות יכולה להפיל אותו.

גם ככה טוחנים פה דק דק כל מילה.

אני לא יודע מה הניסיון שלך, אבל אם אני היתי במקום פותח השירשור.

השירשור הזה היה נפתח רק אחרי המלחמה על החלפת המנוע\פיצוי כספי או כל דבר אחר.

אתם כבר היתם מקבלים בהודעה הראשונה את סוף הסיפור והמסקנות לטוב או לרע ואז נותן לכם לטחון אחד את השני כמה שבא לכם.

בשום מקרה לא היתי פותח את זה פה

פורסם

יהודה

לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר ואוסיף ואומר,

שאני יכול להעיד על עצמי (וזה תקף לכל אדם שחרד לשמו הטוב)

שלו, היו מאשימים אותי שאיני מספר את כל האמת (שקרן במילים יפות),

כפי, שנציגת צ'מפיון האשימה את פותח השרשור,

הייתי קופץ כנשוך נחש ומוקיע אותה בעזרת הוכחות,

בכל המדיות האפשריות לא רק כאן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...