Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם שאלה, כמה היה עולה טיפול שכזה כולל חלקים ועבודה אצל רון?

נראה לי שהצליחו להתיש אותך וחבל.

בהחלט טעם רע.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 688
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
התשלום עבור העבודה היה 3163 ש"ח, לפי דעתי סכום מופרז שכן בסופו של דבר היצרן (ולא צ'מפיון) לקח על עצמו את עלות החלפים, וכמובן לא לשכוח את הפאשלה שעשו עם הדיאגנוסטיקה הראשונה שגבו עבורה 700 ש"ח (+ כ 400 ש"ח דלק ששאבו).

אבל אחרי כמעט חודש שהייתי בלי האוטו וחוסר רצון להמשיך בוויכוחים מול צ'מפיון החלטתי שעדיף לי לשלם להם עבור העבודה ולגמור עם הסיפור.

על זה הם בנו ובונים שכול הלקחות יתאיישו וישלמו.

שמח לשמוע שפתרו את הבעיה בעלות מופחתת

פתרו ?

האם יש חלק מתכנון חדש שפותר את הכשל שהתרחש ?

לדעתי זה רולטה שמסתובבת והשאלה אצל מי הכדור (התקלה) תנחת להבא ....

אלא אם כן יהיה ריקול להחלפה יזומה של הרכיב הבעייתי (מותחן או מה שקשור).

רענן

פורסם
וכמובן לא לשכוח את הפאשלה שעשו עם הדיאגנוסטיקה הראשונה שגבו עבורה 700 ש"ח (+ כ 400 ש"ח דלק ששאבו).

תקנו אותי אם אני טועה אבל לדעתי זה מקרה קלסי לבקש החזר על התיקון ללא צורך, הרי בסוף הבעיה לא הייתה קשורה לתיקון הנ"ל. אפילו דרך בית המשפט אם צריך.

פורסם

רק תשמור את הקבלות, במידה וייצא ריקול על הנושא תהיה לך אפשרות לתבוע את הכסף חזרה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
על זה הם בנו ובונים שכול הלקחות יתאיישו וישלמו.

פתרו ?

האם יש חלק מתכנון חדש שפותר את הכשל שהתרחש ?

כוונתי הייתה שרכבו של פותח השרשור תוקן.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

"כל הכבוד" לצמפיון, חברה מזעזעת , אם הגרמנים היו רואים איך השירות שלהם מתנהל הם היו מעיפים אותם על טיל.

פורסם

וזה עוד שירשור מיני רבים שגורם לאנשים לא לקנות מוצרים של VW, וזה אך ורק בגלל השירות (או חוסר שירות או איך שלא תקראו לזה). קורה שיש רכב לימון (או עם תקלה כזו או אחרת), אבל אין שום סיבה להתיש בן אדם ולגרום לרכבו להיות מושבת כחודש ימים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האם הפגם עם מותחן הטיימינג קיים רק במנוע הזה או בכל מנועי ה-TSI? פשוט עד עכשיו חשבתי שלמשל סיאט ידנית עם TSI תהיה אמינה, כרגע הבטחון הזה נעלם.

פורסם

אין להם בושה. שיטת "מצליח" עבדה שוב.

לפותח השרשור - אני מבין שהתישו אותך, ומכבד את בחירתך. גם אני היית ירוצה כבר את הרכב נוסע. אולי הייתי שוקל את צעדיי אחרי זה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אין מה לשקול צעדים, הם מחתימים אותך שאין לך יותר טענות אליהם.

במאזדה 3 בלם היד נמצא בתוך התחת של הנוסע ליד הנהג.
פורסם

תתייעץ עם עוה"ד שלך....יש לך מה לעשות - במיוחד לאור השתלשלות הדברים.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

תעודת עניות לצ׳מפיון , מחיר העבודה מופקע בכל קנה מידה , לא יצאו טוב בכלל מכל הסיפור , זו אפילו לא החלטה עסקית נבונה , הנזק שהתהודה פה בפורום גורמת להם הוא הרבה יותר גדול מ3000 שקל עלובים. היו צריכים לספוג הכל ולצאת גדולים , היה טוב יותר גם להם לא רק לפותח השרשור.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

+

תתייעץ עם עוה"ד שלך....יש לך מה לעשות - במיוחד לאור השתלשלות הדברים.

=

לא סתם זה מה שכתבתי :roll:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ביום שני התקשר המנהל שירות, והודיע לי שהיצרן הסכים לקחת את העלות על עצמו ועלי לשלם רק עבור העבודה.

ביום חמישי הלכתי לאסוף את הרכב, בסופו של דבר לא החליפו את כל המנוע אלא ראש מנוע, מותחן ושרשרת תזמון.

התשלום עבור העבודה היה 3163 ש"ח, לפי דעתי סכום מופרז שכן בסופו של דבר היצרן (ולא צ'מפיון) לקח על עצמו את עלות החלפים, וכמובן לא לשכוח את הפאשלה שעשו עם הדיאגנוסטיקה הראשונה שגבו עבורה 700 ש"ח (+ כ 400 ש"ח דלק ששאבו).

אבל אחרי כמעט חודש שהייתי בלי האוטו וחוסר רצון להמשיך בוויכוחים מול צ'מפיון החלטתי שעדיף לי לשלם להם עבור העבודה ולגמור עם הסיפור.

.

שיערתי לעצמי שתהיה השתתפות חלקית ובנסיבות העניין אפילו בתור עו״ד, אני אומר לך שבסופו של דבר נהגת בצורה נכונה, גם אני הייתי נוהג כמוך. אני לא רואה מקום גם להילחם בבית משפט בשביל כמה אלפי שקלים מקסימום, זה לא שווה את זה (בייחוד בנסיבות המקרה הבעייתי שמדובר היה בתקלה לאחר תום האחריות) בטח ללקוח פרטי שרק השכ״ט לעו״ד שהוא ישלם יהיה גבוה יותר מסכום התביעה ועקב המורכבות של המקרה לא הייתי ממליץ גם על תביעה בביבמ״ש לתביעות קטנות. ממילא השופטים בבתי המשפט לוחצים ברוב המקרים להגיע לפשרות, על מנת ״לחסוך בזמן שיפוטי״ שזה בעצם כיסוי תחת ל- ״בחייאת רבאק אני רוצה ללכת מוקדם היום הביתה״. בחיים צריכים לדעת מתי להיות חכם להבדיל מצודק.

אבל משהו מוזר לי, לפי מה שאני יודע, חוסר תזמון של שרשרת התזמון או קריעה שלה, גורמים תמיד לצורך גם בהחלפת שסתומים שמתנגשים בבוכנות ומתעקמים, עקב חוסר התזמון (אני ראיתי בעצמי פעמיים מנועים ובהם שסתומים מעוקמים לאחר קריעת שרשרת תזמון).

בהצעת המחיר שהעלת, מופיע ראש מנוע ולא שסתומים, זה נראה לי תמוה. למה להחליף ראש מנוע בכלל אם השסתומים לא פגעו בו ולא גרמו לו עקב כך לנזק? ייתכן שהחליפו לך שסתומים על חשבון הבית מבלי לציין זאת כלל.

חלק מהעלות ששילמת זה בעבור שמן ופילטר שמן, כלומר כן חייבו אותך גם על חלק מהחלפים/ חומרים. האם הרכב היה צריך לעבור בדיוק טיפול ולכן חייבו אותך?

בשורה התחתונה וכפי שציינתי בתגובה קודמת שלי, העלות אותה שילמת, שבהחלט מוגזמת אבל בנסיבות העניין היא הרבה יותר נמוכה מהסכומים שזרקו בהתחלה בסדר גודל של 15 אלף ש״ח, מכסה לדעתי את כל העלויות האמיתיות לצ׳מפיון ( אני די בטוח שצ׳מפיון תתחשב עם המוסך לפי תעריף נמוך יותר וההפרש יקוזז באיזושהי צורה עם המוסך כך שצ׳מפיון תקבל את ההפרש מהעלות האמיתית) ולכן לא מובן לי כל הטררם של צ׳מפיון.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...