Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שיערתי לעצמי שתהיה השתתפות חלקית ובנסיבות העניין אפילו בתור עו״ד, אני אומר לך שבסופו של דבר נהגת בצורה נכונה, גם אני הייתי נוהג כמוך. אני לא רואה מקום גם להילחם בבית משפט בשביל כמה אלפי שקלים מקסימום, זה לא שווה את זה, בטח ללקוח פרטי שרק השכ״ט לעו״ד שהוא ישלם יהיה גבוה יותר מסכום התביעה ועקב המורכבות של המקרה לא הייתי ממליץ גם על תביעה בביבמ״ש לתביעות קטנות. ממילא השופטים בבתי המשפט לוחצים ברוב המקרים להגיע לפשרות, על ת ״לחסוך בזמן שיפוטי״ שזה בעצם כיסוי תחת ל- ״בחייאת רבאק אני רוצה ללכת מוקדם היום הביתה״. בחיים צריכים לדעת מתי להיות חכם להבדיל מצודק.

אבל משהו מוזר לי, לפי מה שאני יודע, חוסר תזמון של שרשרת התזמון או קריעה שלה, גורמים תמיד לצורך גם בהחלפת שסתומים שמתנגשים בבוכנות ומתעקמים, עקב חוסר התזמון (אני ראיתי בעצמי פעמיים שסתומים מעוקמים לאחר קריעת שרשרת תזמון).

בהצעת המחיר שהעלה פותח השרשור לאתר, מופיע ראש מנוע ולא שסתומים, זה נראה לי תמוה. למה להחליף ראש מנוע ורק ראש מנוע אם השסתומים לא פגעו בו ולא גרמו לו עקב כך לנזק?

יקירי השסתומים נמצאים על ראש המנוע , ראש חדש קומפלט כולל שסתומים חדשים.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

• תגובות 688
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יקירי השסתומים נמצאים על ראש המנוע , ראש חדש קומפלט כולל שסתומים חדשים.

עכשיו זה מובן, תודה יקירי :wink:

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
"כל הכבוד" לצמפיון, חברה מזעזעת , אם הגרמנים היו רואים איך השירות שלהם מתנהל הם היו מעיפים אותם על טיל.

אתה באמת חושב שהם לא יודעים? מי אמר שזו לא המדיניות של חברת האם? הרי אם בחברת האם היו שולחים חלקים חופשי על הבר, לצ'מפיון לא הייתה שום התנגדות.

אין לי ספק שלא מעט מהתלונות על צ'מפיון קשורות בכלל במדיניות של היצרן או בצורה בה היצרן עובד עם המשווקים שלו. אין רכב בלי תקלות וזה מקובל, השאלה היא איך מטפלים בזה. זה מה שקובע אם נפתח כאן שרשור ארוך על בעיה מסוימת או שישנה בעיה שאנחנו אפילו לא שומעים עליה.

פורסם

שנית,מגיבים רבים שטענו שהסיפור מצוץ מהאצבע צריכים לקנות כובע מאכל..

ראשית אני שמח שפותח השרשור מרוצה.

אבל, עדיין לא ראינו שום מסמך שאמור להוכיח שהרכב עשה את כל הטיפולים, למרות טענה הפוכה של צ'מפיון שהרכב פספס טיפול.

לא רשמתי שאני נמנע.

רשמתי שאני אנסה להשיג את החשבוניות ביום רביעי ואשקול את הצעדים שלי בהתאם למה שמייעצים לי.

פותח השרשור מרוצה, פתר את בעיתו אבל עדיין נמנע מלהציג את החשבוניות, בתירוץ מעורפל.

צ'מפיון התחילו רע, אבל סיימו יפה.

לדעתי פותח השרשור השאיר טעם רע, ובקיצור הוא עבד עלינו.

יהודה

פורסם

^

טוב הבנו שאתה שפוט של צ'מפיון, מאמינים לך שאתה כזה!

מה היה לנו?

רכבו של פותח סבל מתקלה נפוצה שגרמה להרס המנוע, אחרי 36,000 ק"מ בלבד.

צ'מפיון בתגובה, בהתאם לשיטות העבודה שלהם, פצחו במסע הכפשות והאשמות. התחילו עם דלק מהול, המשיכו עם האשמות סרק כאילו לא בוצעו טיפולים בזמן וסיימו כמו חאפר ישראלי מצוי. רק אחרי שקמה לה צעקה בפורום, פניה ליצרן וכנראה גם לעורך דין, צ'מפיון הואילו בטובם לבדוק אפשרות של מימון החלק ע"י היצרן.

בסופו של דבר האשימו את הלקוח בכל מיני דברים, חייבו אותו על בדיקות סרק ולסיום חייבו אותו על עבודה ללא קיזוז של הסכום הקודם.

וזה לא מקרה בודד. כאשר מוסיפים למשוואה את התמחור הלא קשור של צ'מפיון (VW ו-Audi), אני אישית לא חושב שיש הגיון ברכישת בורג מהם (תוסיפו שלל תארים רלוונטים לצ'מפיון).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

+2 ^...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

פותח השרשור מרוצה, פתר את בעיתו אבל עדיין נמנע מלהציג את החשבוניות, בתירוץ מעורפל.

צ'מפיון התחילו רע, אבל סיימו יפה.

בהתייחס למשפט הראשון- סליחה, מי אתה חושב שאתה שפותח השרשור צריך להציג לך חשבוניות או הוכחות? ואם תראה הוכחות אתה תשלם לו את הטיפול?

מת על כל ״דורשי ההוכחות״, כאילו מישהו חייב להם משהו.

לגבי המשפט השני, צ׳מפיון אכן התחילו רע בכך שטיפסו על עץ מאוד גבוה, הם גם בהחלט סיימו יפה בכך שהשחילו את כל עלות הטיפול מהדלת האחורית תחת סעיף ״שכר עבודה״.

באותה מידה הם יכלו לכתוב 2 שורות:

שכר עבודה- 1100 שקלים.

שיטת מצליח- 2xxx שקלים.

גועל נפש של התנהלות מצד יבואן שכבר באמת לא יכול להפתיע ברמת החוסר שירותיות שלו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מצד אחד - אני רואה טעם לפגם בהתנהלות של צ'מפיון, במקרה זה, מול הלקוח (כל מה שציינתם, שיטת "מצליח" ושו"ת' ").

מצד שני - אני בעצמי איני בטוח שאני במקום פותח השרשור (באותה סיטואציה), מצליח להשיג מהם יותר. לא כולם ששים אלי מאבק משפטי שהסיכויים להצלחתו (גם אם הם נראים לנו ברורים ונוטים לטובת הלקוח, במקרה זה) פחותים מ"מידת הצדק" שנשקפת מהאירוע לאחר ניתוח הגיוני של הנתונים שיש בידינו.

לפותח השרשור - אני מאחל שתוכל סוף סוף להנות מהרכב. שים את האירוע הזה מאחוריך.

לגבי צ'מפיון - שכל אחד יסיק את המסקנות. לי הפרשה הזו השאירה טעם מר בפה.

alfa 156 2.5.

פורסם
באותה מידה הם יכלו לכתוב 2 שורות:

שכר עבודה- 1100 שקלים.

שיטת מצליח- 2xxx שקלים.

גועל נפש של התנהלות מצד יבואן שכבר באמת לא יכול להפתיע ברמת החוסר שירותיות שלו.

+1

פותח השרשור, שמח בשבילך שלפחות הרכב במצב נסיעה כעת והטרטורים נפסקו. גם אני, כמו רבים אחרים, יוצא עם טעם מר מאוד בפה מכל השרשור הזה, ובהחלט שוקל בכובד ראש אם הרכב הבא שלי יהיה מצ'מפיון, עם כל אהבתי לוואגיות. הקטע של לשלם עבור העבודה למרות שהיצרן כבר הסכים לספוג על עצמו את עלות החלפים תמוה מאוד בעיניי, שכן בעצם העובדה הזו היצרן למעשה מסכים שהכשל שייך לו במאה אחוז ולכן אני לא מבין את גלגול דמי העבודה על הלקוח. עכשיו כשהרכב ברשותך והוא גם במצב של נסיעה, לא הייתי נח על זרי הדפנה בגלל סעיף ה"השחלנו אותך ואתה לא יכול לתבוע אותנו, בוא תחתום פה", וכן הייתי מתייעץ עם עורך דין להמשך טיפול, למען יראו וייראו.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

יש לי חשד שצ'מפון הם המשרתים הנעמנים של מדיניות VW-Audi. לא נשאר הרבה מאיכות הגרמנית הישנה, גם באירופה ואפילו בגרמניה מאוכזבים מאיכות המוצרים - לא בגלל "פלסטיקה רכה"(שזה conditio sine qua non למכונית טובה)אלה בגלל בעיות טכניות ואמינות ירודה. גם לאסיאטיות יש לפעמים פגמים, אך הם מבצעים ריקולים. יצרן גרמני לא אוהב ריקולים. כך היה עם המותחן

האומלל הזה, DSG ,מערכת ABS בטיגואן וחלק מדגמי אודי - לא היו ריקולים, רק תיקונים במקרה של תקלה, כביטוי לנדיבות וטוב לב של היצרן. ועדיין הם מוכרים הרבה ולא רק לגרמנים.מעניין, מה זה אומר על הרציונליות של צרכן?

פורסם

פותח השרשור, הרצון לסגור את הפרשה בנזק מינימלי מובן וגם אני הייתי עושה כמוך. דבר נוסף שהייתי עושה זה מוכר את הרכב ועובר לרכב מיבואן אחר.

emotion of motion

פורסם

כל ההתנהלות כאן רק מחזקת את החלטתי לא להתקרב למותגים שצ'מפיון מייצגת.

לא מקובל שלקוח שקנה רכב במיטב כספו ישאר בלי רכב במשך חודש. גם אם יש חילוקי דיעות אני מצפה מהיבואן שיעמוד לצד הלקוח מול היצרן, יבקש מהיצרן את רשימת הפעולות שצריך לבצע כדי שהרכב יחזור לכשירות ושהלקוח יפקיד צ'ק דחוי לתקופה של 60 או 90 יום עד לגמר הבירור ושינהגו לפי החלטת היצרן בנוגע לחיוב.

סביר להניח שהתנהלות כזו היתה משאירה טעם טוב גם אם היה משלם בסוף עשירייה בדיוק כמו שההתנהלות הנוכחית השאירה טעם רע גם אם לא היה נדרש לשלם אגורה.

אני לא מבין למה צריך לשלם על העבודה. אם יש כשל באשמת היצרן אז שיתכבד וישא בכל הנזק ואם לא אז שיגיד ללקוח להפסיק לבלבל את האשכים ולשלם על התיקון.

ללכת לתביעה משפטית על כזה סכום לא יודע אם כדאי אבל לפנות למוסך ולדרוש החזר על הטיפול המיותר בהחלט אפשר וצריך. אם הם לא יסכימו אז פנייה לאיגוד המוסכים והכסף יחזור.

מסמך ה"אין טענות" מתייחס לטיפול בתקלה ולא לפעולות אחרות שבוצעו במוסך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפותח השרשור - אני מאחל שתוכל סוף סוף להנות מהרכב. שים את האירוע הזה מאחוריך.

איך יהנה ? איך ישים את הארוע מאחוריו ?

מישהו התחייב שהתקינו לו רכיבים מתכנון חדש ? הרי היצרן לא מודה בכשל תכנוני או פגם בייצור. אז,

לדעתי הרולטה התחילה סיבוב חדש ...

רענן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...