Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 688
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא, הם קונים טויוטה:

money.cnn.com/2013/01/30/autos/toyota-recall/index.html

m.nbcnews.com/business/toyota-hold-worlds-biggest-car-recall-16-years-1C6374379

http://www.usatoday.com/story/money/cars/2013/01/30/toyota-recall-corolla-lexus-is/1876449/

אבל לא, יש אנשים כמוך שהדיסוננס בין הביטחון שלהם באמינות היפניות לבין המציאות כ״כ גדול, שכל מי שמעז לומר אחרת הוא ״פראייר״

בחמש עשרה שנה שחלפו נהגתי רק על מכוניות יפניות/קוראנית (+3 שנים על אמריקאית) וליסינג מהעבודה של 12 שנה על סיטרואן. אין בכלל מה להשוות את רמת האמינות בארבע השנים שלי עם פולסווגן בחמש עשרה השנים שבאו אחריהם. האסיתיות הפגינו אמינות כמעט אולטימטיבית. האמריקאית והצרפתית סבירה בשעה שהגרמית היתה פשוט זוועתית. זה מתבסס על סטטיסטיקה אישית שלי לאורך כמעט 20 שנה. לא הייתי מכנה את זה דיסוננס.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
מאחר שפותח השרשור לא שב לכאן מאז, עוד יתברר לכם שזה בכלל ניסוי בדינמיקה חברתית ;-)

זאת לא פעם ראשונה שזה קורה....

ע"ע הסיפור על הייטי המופלאה! שהתגלתה כלימון מארץ הלימונים

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

יש לי מכשירי חשמל לרוב כשנגמרת תקופת האחריות ולא משנה רמת הכשל אני לא מאיים בתביעה או בית משפט או דורש החלפה בחינם אני משלם ומתקן לא משנה מה.

לדעתי אין כשל של היבואן .אין 7 שנות אחריות (כפי שיבואנים אחרים נותנים). תקנו רכב שנותן לכם אחריות ארוכה יותר תהיו צרכנים חכמים.

אבל רוצים לנסוע על רכב "ספורטיבי". שיעברו 3 שנים. ולקבל מנוע חדש גם אני רוצה!!!

אני הולך להקפיץ שן באוטו שלי לקבל מנוע חדש. הוא בן 6 ועשה רק 56K יהיה מגניב לא?

יש 3 שנים אחריות!!! עברה התקופה לרכב אין אחריות למה זה כל כך קשה להבין. זה חוזה.

צמפיון יכולים להיות נחמדים אם הם רוצים. אבל ממש לא חייבים.

במידה ולא נמצא כשל דומה באלפי מכוניות.(מתוך מאות אלפים) אני לא רואה סיבה לפצות.

הייתה לי אלפה 159 שאחרי 20K הגיר היה צריך החלפה. הוחלף במסגרת אחריות. ואם הייתי נוסע ממש מעט (תושב חו"ל) ואחרי 5 שנים היה הגיר הולך ב 20K היינו זועקים חמאס.

שפותח השירשור יעשה כמיטב יכולתו לקבל את עלות התיקון מצמפיון. ואני מאחל שיצליח.

אבל לדעתי האישית הוא לא זכאי. היבואן לא התחייב ל 3.5 שנים אחריות. :evil:

פורסם

רכב זה לא קומקום שך LG.

אתה מצפה קומקום להתקלקל אחרי שלוש שנים לא ממנוע ללכת אחרי שלוש שנים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
נו יש חדש?.

אנחנו רוצים עידכון.

הפתעות גדולות ככל הנראה לא יהיו וכך אני רואה את הדברים:

מדובר בתקלה אופיינית למנועים אלו של מותחן שרשרת התזמון.

עקב כך צ'מפיון הסכימו לבסוף לתקן את התקלה על חשבונם באופן מלא או חלקי.

העלות האמיתית לצ'מפיון היא כמובן נמוכה בהרבה מהעלות של התיקון אותו נדרש פותח השרשור לשלם, כך שאם פותח השרשור חוייב אפילו במחצית עלות התיקון, הרי שבפועל הוא שילם את כל עלות התיקון האמיתית לצ'מפיון ולכן לא ברורה ההתנגדות של צ'מפיון לנקוט בגישה זאת מלכתחילה.

ולגבי פותח השרשור, הייתי מצפה מחבר בפורום שלפחות יעדכן בדיווח כלשהו, כגון אפילו שהחליט לא לדון בנושא זה בפורום ובכך ניתן יהיה לראות את הנושא כגמור.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
עוד שרשור מנטקאר עם כנראה בעיה דומה :

http://www.netcar.co.il/forum/la.asp?ix=162273&lb=0

ככל שהזמן עובר מתגלים עוד ועוד דוגמאות לדפוס תקלות בעייתי מאד במנועי ה- 1.8 TSI (ואלי בעוד מנועי TSI), שככל הנראה נובע ממותחן שרשרת תזמון לקוי. כמו כן מסתבר כעת שיש עוד בעיה יקרה לתיקון כמו לפותח השרשור בנט קאר.

בשרשור שם מדובר גם על הסיאט אלתיאה, מיניואן קומקפטי, שככל הנראה גם נהגו בו בצורה עדינה בניגוד לליאון הספורטיבית יותר.

לגבי מותחן שרשרת התזמון, אמנם החליפו לו שם מנוע בזמן האחריות אבל מה לגבי מקרים אחרים בהם התקלה מתרחשת אחרי תקופת האחריות? לפי הנסיבות נראה שגישת צ'מפיון או פולקסווגן העולמית, היא שאין צורך לבצע קריאת ריקול למותחן שרשרת התזמון והגישה היא של תחזוקת שבר. זו גישה די מטומטת שכן צ'מפיון צריכים להחליף על חשבונם מנועים במסגרת האחריות דבר שלא היה קורה אם היו מבצעים ריקול מראש, שלא לדבר על הפגיעה במוניטין האמינות של הרכבים.

כפי שנראה, התנהלות זו של צ'מפיון או של היצרן פולקסווגן פשוט מבישה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

סליחה שנעלמתי קצת. היה לי שבועיים עמוסים ופעם אחרונה שקראתי פה, חלק מהתגובות הוציאו לי את הרוח מהמפרשים.

ביום חמישי שעבר זימנו אותנו למוסך לפגישה עם מנהל השירות האזורי, היה הרבה דיבורים, בתכל'ס לא הבטיח דבר אבל רצה להחזיר את האוטו למוסך כדי שיבדקו את המנוע.

יום למחר הם שלחו גרר (על חשבונם - לעיר אחרת) ולקחו את הרכב.

ביום שני התקשר המנהל שירות, והודיע לי שהיצרן הסכים לקחת את העלות על עצמו ועלי לשלם רק עבור העבודה.

ביום חמישי הלכתי לאסוף את הרכב, בסופו של דבר לא החליפו את כל המנוע אלא ראש מנוע, מותחן ושרשרת תזמון.

התשלום עבור העבודה היה 3163 ש"ח, לפי דעתי סכום מופרז שכן בסופו של דבר היצרן (ולא צ'מפיון) לקח על עצמו את עלות החלפים, וכמובן לא לשכוח את הפאשלה שעשו עם הדיאגנוסטיקה הראשונה שגבו עבורה 700 ש"ח (+ כ 400 ש"ח דלק ששאבו).

אבל אחרי כמעט חודש שהייתי בלי האוטו וחוסר רצון להמשיך בוויכוחים מול צ'מפיון החלטתי שעדיף לי לשלם להם עבור העבודה ולגמור עם הסיפור.

המון תודה לכל העוזרים (גם בה"פ), אני בטוח שבלי הפורום צ'מפיון בכלל לא היו מסתכלים לכיווני.

IMG-20130427-WA0005.jpg

במאזדה 3 בלם היד נמצא בתוך התחת של הנוסע ליד הנהג.
פורסם
לפעמים נדרש החלפת רק ראש. לא מנוע שלם.

תודה על העדכון.

אכן, כפי הרגשתך, כך גם אני - יכלו להתאמץ קצת יותר...

העיקר שתזכה לשקט לתקופה ארוכה. זו תקוותי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

קודם כל שמח שקיבלת את הרכב בחזרה.

שנית,מגיבים רבים שטענו שהסיפור מצוץ מהאצבע צריכים לקנות כובע מאכל..

שלישית,נראה לי שהרכב הבא שלך לא יהיה vag.

רביעית,כמו שאמרת,ללא הפורום סביר להניח שהיו מתעלמים ממך,כל הכבוד לקארספורום!!!:lol:

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

תודה על העדכון, מקווה עבורך שכאן תמו הבעיות עם הרכב.

בהחלט היית זכאי לזיכוי על הדיאגנוסטיקה+מיכל הדלק וגם על העבודה יכלו לקחת פחות, אבל אני עוד יותר מבין את ה"אין לי כוח לזה"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...