Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תעמוד בתור יש לפנייך.

זה מה שקיבלתי היום לפייסבוק.

סתם שאלה,

פעם רציתי לעשות דבר דומה לאחר שצ'מפיון מוטרוס התחמקו מאחריות ונאמר לי שזה לא חוקי, האם נכון הדבר?

• תגובות 688
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבעיי היא לא בגיר אלה בבלאי מואץ שלו.

זה בערך כמו שהעו"ד של פדופיל יגיד בבית המשפט שהבעיה היא לא בפדופיל אלא באופי המחורבן שלו! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זה בערך כמו שהעו"ד של פדופיל יגיד בבית המשפט שהבעיה היא לא בפדופיל אלא באופי המחורבן שלו! :lol:

על פניו אתה צודק .

אני חושב שתמיד אנחנו יודעים לבוא בטענות אבל לא אוהבים לפרגן.

בלי שום קשר למקרה הספציפי הזה היצרן לקח אחריות פתר את הבעיה החליף חלקים תקולים ללא עלות והאריך את האחריות ל5 שנים רטרואקטיבית, מה עוד אפשר לבקש ?

לא רואה בזה שום פסול להפך.

ועוד פעם צמפיון הם חברה שהמטרה שלה היא להרוויח כסף וכמה שיותר וכך הם מתנהגים ( שזה תקין בישראל ) ולעולם לא יתקנו בחינם שום דבר.

לגביי השירות שם כמו שכבר כתבתי היו לי כבר כמה רכבים שונים שטופלו בצמפיון וההבדל של השרות ניכר מאוד פשוט לא להאמין שמדובר באותו חברת שרות שנואה מהעבר, פשוט תענוג.

חוץ מזה שתמיד היו שם אנשים טובים שרוצים לעזור וכאלה שמקטינים ראש בסופו של דבר זה לא העסק של אבא שלהם.

אני חושב שעדיין פותח השרשור לא קיבל תגובה אחת ראויה על ההודעה שלו וקיבל רק השמצות וסיפורים כמה הרכב שלו גרוע וחבל !!

פורסם

אתה אמיתי.

פותח השירשור....

האוטו שלך מצויין, סע לשלום המפתחות בפנים.

הוא קיבל תשובות בדיוק על הנושא שבישבילו הוא פתח את השירשור, לא יעזור לו כרגע עם תחזק אותו בזה שיש לו חומרים רכים בדשבורד.

ואולי גם במקרה זה הבעיה היא לא במנוע אלה אלה בבלאי מואץ שלו.

פורסם
סתם שאלה,

פעם רציתי לעשות דבר דומה לאחר שצ'מפיון מוטרוס התחמקו מאחריות ונאמר לי שזה לא חוקי, האם נכון הדבר?

אני לא מייעץ ולא ממליץ, אבל אני הייתי פועל כך, לו הכל אמיתי ונכון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
היי אייל,

מצאתי במחסן הגרוטאות אצלי מותחן של אודי המותקן במנוע V8 שהוא די דומה לעיקרון הפעולה לזה שבמנוע שלך.

עכשיו הכול ברור.

מעולה, חסכת לי לחפש במחסן הגרוטאות שלי את המותחן על מנת לצלם...

פורסם

אני אשם?הכביש אשם.

אדם טוב,משפחה ח*א.

אהוד ברח.

סמוך על סמוך.

גלגול אחריות על הלקוח הפך לספורט לאומי,יש סיכוי למדליה אולימפית

פותח השרשור,הישועה שלך תבוא רק מהיצרן,לא מצמפיון,ולא מהפורום

היצרן יכפה על צמפיון כיצד לפעול,כמו במקרים רבים אחרים,פנה אליהם וחכה לטיפולם.

הסלוגן החדש פשוט מעולה,הבעיה לא במנוע,רק בבלאי המואץ שלו.

פורסם
נהג לילה

היות והמנהלים, מתרעמים על כתיבתי אז אגיב בקצרה:

1.מקריאת הפוסט המקורי עולה כי, האיש הוציא את רכבו ממרכז השרות

לכן, בוודאי שלא היתה אפשרות לפתוח מנוע לשם בדיקה.

2.הנציגה טענה את מה שאתה טוען:

"נאמר שרק אחרי הורדת ראש מנוע יהיה ניתן להבין את סיבת הנזק ובהתאם להחליט על המשך טיפול"

3.מי שמוסמך לקבוע שאין קשר בין ההזנחה לכאורה של הרכב לבין הכשל,

הוא אך ורק יצרן הרכיב לא אתה ולא אני,

ולכן אני לא ממהר לחרוץ דין בניגוד למגיבים אחרים כאן

אתה מתעלם מהמחיר שהוא קיבל ומזה שחייבו אותו על בדיקת המנוע. על מה בדיוק חייבו אם לא בדקו (ולנסת להניע ולהגיד לא מניע זה לא בדיקה).

לגבי מי מוסמך אני מסכים איתך אבל אם קובעים מראש מי אשם עוד לפני הבדיקה (כמו שצ'מפיון עשו) אז בשביל מה בכלל לשלם על בדיקה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אבל מה, הפרט הכי חשוב פה הוא שבעל הרכב פספס טיפול אחד

לא נכון

הפרט, הכי חשוב מבחינתי הוא אמינותו של פותח השרשור,

בפעם המיליון, אני מסביר לך ולכל עדר התליינים,

במידה, ופותח השרשור יספק הוכחה לטענותיו אני אהיה ראש למשמיצים

מה יותר ברור מכך?????

פורסם
אתה מתעלם מהמחיר שהוא קיבל ומזה שחייבו אותו על בדיקת המנוע. על מה בדיוק חייבו אם לא בדקו (ולנסת להניע ולהגיד לא מניע זה לא בדיקה).

לגבי מי מוסמך אני מסכים איתך אבל אם קובעים מראש מי אשם עוד לפני הבדיקה (כמו שצ'מפיון עשו) אז בשביל מה בכלל לשלם על בדיקה?

נהג לילה,

הנציגה כתבה במפורש שהם רצו להוריד ראש (לרכב לא לנהג),

ואחר כך להחליט,

כאן זה כבר שאלה למי אתה מאמין, אני אשמח להאמין לפותח השרשור

לאחר שיספק הוכחה לטענותיו, וגם תהיה בכך מעין הגינות בסיסית,

כלפי חברי הפורום,

לאור הבאזז והמחלוקת שהשרשור שלו עורר.

פורסם
על פניו אתה צודק .

אני חושב שתמיד אנחנו יודעים לבוא בטענות אבל לא אוהבים לפרגן.

בלי שום קשר למקרה הספציפי הזה היצרן לקח אחריות פתר את הבעיה החליף חלקים תקולים ללא עלות והאריך את האחריות ל5 שנים רטרואקטיבית, מה עוד אפשר לבקש ?

לבקש משהו קצת - אבל ממש קצת - יותר אמין?

תראה, כשמי שמפרק לך את הרכב הוא פועל "עברי" עם מברג גדול, אחד שהנחיות היצרן הם ממנו והלאה - מה אגיד לך? בעבורי רכב שעבר פירוק כזה גם הוא חינמי לעולם יהיה נחות לעומת רכב שהורכב בבית החרושת.

תמיד צריך לקוות שלא שכחו בחוץ כמה ברגים - אבל היי מדובר בהנדסה גרמנית ששם הכל בנוי חזק ויכול להחזיק גם עם בורג אחד ומעט רוק לאטימה...

פורסם
אני קורא בפורום כבר מספר שנים ולא שמעתי או קראתי על הרבה מאוד אנשים שהלך להם המנוע !!!

הגיר הייתה תקלה שנמצא לה פיתרון והבעיי היא לא בגיר אלה בבלאי מואץ שלו.

גם המנועים מושלמים, הבעיה היא שמשתמשים בהם...

זה שאתה אישית לא שמעת, לא אומר שזה לא קרה. לדוגמא, 1.4 TSI עם 160 כ"ס (הדוגמא הכי בולטת).

תן דוגמא למשהו שטענתי והוכח שטעיתי.

המוסך חיבל בזדון במנוע של פותח השרשור וגרם לו לנזק בלתי הפיך, וכל זאת כדי לעשות עליו קופה.

תוכיח שאני טועה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
המוסך חיבל בזדון במנוע של פותח השרשור וגרם לו לנזק בלתי הפיך, וכל זאת כדי לעשות עליו קופה. תוכיח שאני טועה.

לא ניתן להוכחה. בארצנו הכל אפשרי. גם בצ'מפיון. אין לי שום עניין ויכולת לסתור זאת.

מרוצה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ביינתים פותח השרשור נעלם , כמו תמיד במקרים כאלה שמשאירים אותנו במתח ואחרי כמה חודשים רואים את ההסדר עם היבואן

בYNET , מעצבן!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...