Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל השרשור מוזן מדעות קדומות במקרה הזה שצמפיון אשמה וVAG רכב לא אמין.

אני יכול להעיד שצמפיון השתפרו מאוד בשרות ויש לי מקום להשוואה אני טיפלתי אצלהם כבר בכמה רכבים באותו מוסך.

וכבר האכילו אותי בעבר מרורים אבל הם באמת השתפרו פלאים !!!

לגביי העניין ספציפי רצועה יכולה להיקרע גם מסיבות כמו תאונה קלה וכדומה ולאו דווקא מכשל ( קרה לי דבר כזה עם פיגו ).

אני מניח שדבר כזה לא יספר לכם אף אחד.

האם מישהו יודע בוודאות או מכיר מקרה אמיתי שמנועיי TSI מתקלקלים ?

ולגבי הDSG מדובר בגיר מדהים עם בעיות ילדות שטופלו במסגרת האחריות ואף הרחיבו את האחריות ל5 שנים.

כמה אנשים מכירים קורולות מאזדות ויונדאי עם מנועים וגירים תקולים, רמז: כמעט כל אחד.

ורמת השרות של יוניון מוטורס ממש לא אגדה שלא לדבר על מחירים מופרזים בכל קנה מידה.

אני מבקש שנעזור לבחור לקבל תשובות מהאנשים הנכונים בצמפיון או בVAG שיאפשרו לו לתקן את ריכבו ולקבל הנחה משמעותית מהיצרן , ונפסיק לספר לו כמה הרכב גרוע ודפוק כי הוא לא !!!

מי שיכול לעזור שיעזור לו לשם זה קיים הפורום.

זה לא דעות קדומות, אלא מסקנות שהופקו על סמך די והותר מקרים. מדובר על יבואן חרא (נאמר בעדינות) למוצר בעל אמינות שנויה במחלוקת.

יש מספיק אנשים שהלך להם מנוע TSI, רוצה לדבר איתם ולהסביר להם שהם הוזים?

DSG, מחלות ילדות? אנחנו כבר מדברים פה על דמנציה.

תגיד רועי5,

אני מסכים אמנם לחלוטין עם הגישה שאתה מציג, אך רציתי לדעת מה דעתך אילו יסתבר שבעל המכונית קרע את האמאמא של המכונית.

בתקופת האחריות, אין ספק...החברה הייתה אמורה לקחת בחשבון גם נהגים כאלו.

אבל עד כמה היבואן צריך לקחת אוטומאטית על עצמו נזקים עם נתונים כפי הוצגו כאן (ק"מ,גיל) לאחר האחריות?

הרי מדובר על רכב ישן וק"מ מטורף...לא? :loco:

אני לא סתם שואל זאת. כבר נתקלתי בגורם שסיפר לי על חבר'ה שבתקופת האחריות מבלים בחגיגות דריפטים ובאים בדרישות לגבי הצמיגים ש"הלכו לאחר קילומטראג כל כך קצר..."

ואני שמעתי על שתולים של צ'מפיון בכל מיני פורומים, או סתם גרופים עוורים.

לגופו של עניין, אתה באמת מנסה לבסס כאן טענה על סמך שמועה אודות מקרה בודד או שניים של איזה "חכם" שניסה את מזלו לגבי צמיגים וככל הנראה נזרק מכל המדרגות, תוך השוואה של חלק בעל בלאי ידוע לחלק אשר אמור לשרוד את במשך כל חיי המנוע?

...

1.קראת את מלוא השרשור?

אמר בעצמו פותח השרשור שהוא לא שמר את החשבוניות והיום, יום רביעי, הוא הולך למוסך להוציא העתקים. אז אולי לא התפנה היום, אולי הלך ואין לו סורק, אולי הלך ויש לו סורק אבל עדיין לא התפנה לסרוק, אולי...אולי...אולי...

בכל מקרה, לקרוא לו שקרן במרווח זמן כ"כ מצומצם זה לא לעניין!

2. לא ברור לך מה קורה פה? אם פותח השרשור הוא לא שקרן פתולוגי, ברור שצמפיון נתפסים לאיזה פרט קקיוני של איחור ב 20 ק"מ או בשלושה ימים בכדי לשלול היסטוריית טיפולים תקינה.

בכל מקרה, סביר להניח שכמו ברוב השרשורים האלה, לא נקבל עכשיו שום עדכון עד שנגלה דרך YNET בעוד חצי שנה שהם התקפלו ב 100% והחליפו מנוע על חשבונם.

אמן!

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 688
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואי ראיתי פה ושם שירשורים על vag ואני בדרך לרכוש אודיa3 2008 מנוע 2000 טורבו או a1 2011 ואני ממש מתחיל לפחד האם מדובר על אותם מנועים או שידוע על בעיות למינהם?

שיפוצים..

פורסם

פשוט בושה וחרפה וביזיון הכל בעת ובעונה אחת.

חרא של מנועים,וחרא של יבואן,חרא של שירות.

בחיים לא היה לי ולא יהיה לי וואג,ואני יעצור כמה שיותר חברים ומכרים שלא לעשות את הטעות הזאת ולהיכנס למחלה הזאת.

ואת זה אומר בעלים של צרפתיה,שתבינו לאן העסק התדרדר!!

ואני בטוח שאני לא היחיד שיעשה את כל זה.

(ואת כל זה היבואן יכל למנוע אם רק היה הוגן עם הלקוח שלו,אבל את הדייסה בסוף הוא יאכל.)

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
1.קראת את מלוא השרשור?

אמר בעצמו פותח השרשור שהוא לא שמר את החשבוניות והיום, יום רביעי, הוא הולך למוסך להוציא העתקים. אז אולי לא התפנה היום, אולי הלך ואין לו סורק, אולי הלך ויש לו סורק אבל עדיין לא התפנה לסרוק, אולי...אולי...אולי...

2. לא ברור לך מה קורה פה? אם פותח השרשור הוא לא שקרן פתולוגי, ברור שצמפיון נתפסים לאיזה פרט קקיוני של איחור ב 20 ק"מ או בשלושה ימים בכדי לשלול היסטוריית טיפולים תקינה.

בכל מקרה, סביר להניח שכמו ברוב השרשורים האלה, לא נקבל עכשיו שום עדכון עד שנגלה דרך YNET בעוד חצי שנה שהם התקפלו ב 100% והחליפו מנוע על חשבונם.

יניב, קראתי בעיון את מלוא השרשור,

אנא, אל תכניס מילים לפי לא קראתי לו שקרן ובכל פוסט אני מסייג את דבריי,

שבמידה והנ"ל יציג הוכחות שטיפל ברכבו כראוי עמדתי תשתנה לחלוטין,

בניגוד אליך עדיין לא ברור לי מה קורה כאן, מה שכן ברור לי שיש צד שטוען משהו

וצד שכנגד טוען טענה הפוכה לחלוטין,

הבחור טוען שטיפל בצ'מפיון נכון?

נציגת צ'מפיון טוענת שלא טיפל אצלה,

נציגת צ'מפיון לא צריכה שיציג לה את החשבוניות שהיא עצמה הפיקה,

לו, הן היו קיימות היא הייתה מסוגלת לשלוף אותן בלחיצת כפתור.

פורסם
1.קראת את מלוא השרשור?

...

כפי שKHALEDF כותב, צ'מפיון לא נתפסים לפרט קקיוני אלא טוענים שהרכב פספס טיפול !

האם אתה יכול להבין מה הבעיה בלחשוף מידע (כפי שהמתלונן כותב בציטוט למטה) ? איזה יתרון יכול להיות בהסתרת מידע? לדעתי זה מעורר רושם רע.

יהודה

מעבר לכך, כרגע הנושא כבר לא רק בטיפולי האישי אז אני צריך להתייעץ אם זה מהלך חכם להצג פה את החשבוניות ולטרפד את המשחק של צ'מפיון שכרגע הם משחקים בו (שכביכול הרכב פספס טיפול ובגלל זה הם לא מוכנים אפילו לשקול לשאת\להשתתף בעלות התיקון).

זה לא תמיד צעד חכם לפרוש את כל הקלפים על השולחן.

פורסם
כפי שKHALEDF כותב, צ'מפיון לא נתפסים לפרט קקיוני אלא טוענים שהרכב פספס טיפול !

האם אתה יכול להבין מה הבעיה בלחשוף מידע (כפי שהמתלונן כותב בציטוט למטה) ? איזה יתרון יכול להיות בהסתרת מידע? לדעתי זה מעורר רושם רע.

יהודה

זאת ועוד

אדם סביר, כאשר נציגה של חברה מכובדת הייתה טוענת בפורום כה נרחב שהוא "לא מדייק בפרטי המקרה",

היה מוקיע אותה מייד באמצעות הוכחות לו אלו היו ברשותו.

פורסם

Cuore Sportivo כתוב ברור, אל תרמוז - אני בעינך שתול? גרופי עיוור?

האם לגרסתך, באופן גורף צ'מפיון תמיד מתנהג באופן נכלולי ללקוחותיו, ומנגד לקוחותיו תמיד תמימים.

או נעשה זאת אחרת, האם לגרסתך, תמיד כל פוסט שנכתבכ ע"י לקוח (לכאורה) באינטרנט שקשור לצ'מפיון נקי לחלוטין ומציג תמונה מלאה.

האם זה שאני לקוח שלהם ב 6 השנים האחרונות ועד כה מרוצה, מעיד על זה שאני שקרן/עקום/טיפש?

האם פסול בעינך להעלות תמיהות או שאלות? האם טענתי שפותח השרשור שקרן?

האם פיקששתי וקלקלתי את מהות הפורום?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

המצב מדרדר מרגע לרגע,טוקבקסטים בתשלום?

בואו נעשה סדר בדברים.

צמפיון לא מחליטים כלום,על הבחור שלנו לפנות ליצרן ורק ליצרן,הוא יתן פתרון ויכתיב אותו.

באשר למנוע המדובר,חברים אוטו נועד לשרת אתכם,ולא להפך,לא מדובר בשעון קוקיה מהמאה ה-19,

גם לא בחולה לב המצריך טיפול וניתור תמידי,

זה שחלק מהאנשים פה נותנים הצעות הזויות וטומנים את הראש בחול(בצע בדיקות עם לאפטופ וכבל)פשוט מצחיק,אנשים מסוימים מתקשים לקרוא את שעון הדלק

אף אחד גם לא הזכיר,בחו"ל היצרן ממליץ על החלפת שמנים כל 30k או שנתיים(שמני לונג לייף)

בארץ היבואן כבר נקט משנה זהירות עקב זהירות/חמדנות ומחייב כל 15k או שנה.

בהנחה והפרטים שהבחור נתן נכונים היצרן יגבה אותו בוודאות,נחכה ונראה

פורסם

שי, ברור שלא כל מה שלקוח כותב הוא אמת אבל כבעל עסק אני יכול להגיד לך בפה מלא שאם היה לי לקוח שיכול להחזיק רכבים כאלה והיה מפרסם דברים כאלה כשהם לא נכונים בעליל הייתי תובע אותו בתביעת דיבה ומצרף להוכחת נזק את כל שמות האנשים שציינו פה שלא יגעו בתוצרת שלי. את כמות האנשים הייתי מכפיל בשניים מנקודת הנחה די מבוססת שזה פורום של מומחים בתחום וכל מומחה כזה משפיע על החלטה של לפחות אדם נוסף אחד.

את המספר שקיבלתי אכפיל שוב במחיר הממוצע של רכבים שאני מוכר בתוספת עלות ממוצעת של 4 טיפולים לרכב.

אתה מבין למה מה שצ'מפיון אומרים לא סביר?

ד"א, אני לא נוגע כבר שנים במה שצ'מפיון מיבאים בגלל נושא השירות. כשיוכיחו שהם השתנו אוכל לשקול את התוצרת שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בואו נעשה סדר בדברים.

צמפיון לא מחליטים כלום,על הבחור שלנו לפנות ליצרן ורק ליצרן,הוא יתן פתרון ויכתיב אותו.

באשר למנוע המדובר,חברים אוטו נועד לשרת אתכם,ולא להפך,לא מדובר בשעון קוקיה מהמאה ה-19,

גם לא בחולה לב המצריך טיפול וניתור תמידי,

זה שחלק מהאנשים פה נותנים הצעות הזויות וטומנים את הראש בחול(בצע בדיקות עם לאפטופ וכבל)פשוט מצחיק,אנשים מסוימים מתקשים לקרוא את שעון הדלק

אף אחד גם לא הזכיר,בחו"ל היצרן ממליץ על החלפת שמנים כל 30k או שנתיים(שמני לונג לייף)

בארץ היבואן כבר נקט משנה זהירות עקב זהירות/חמדנות ומחייב כל 15k או שנה.

בהנחה והפרטים שהבחור נתן נכונים היצרן יגבה אותו בוודאות,נחכה ונראה

אם אתה מתכוון אליי אז תדייק בבקשה,

לא המלצתי לאף אחד לבדוק עם כבל, פשוט אמרתי שזה מה שאני עושה

אני לא מבין את חוסר הסובלנות כלפי מי שלא מצטרף ל"עליהום" הכללי כנגד היבואן,

ומעדיף, להמתין לנתונים שפותח השרשור טרם הציג

גרופיז?, טומנים את הראש בחול?, יצאת מן הארון?, שתולים של צ'מפיון?, טוקבקיסטים?,

זה חלק מן הפנינים ששמעתי (סליחה ראיתי) כאן.

פורסם

בואו נעשה סדר בדברים.

פה בדיוק הבעייה.

למה הוא צריך להתחיל להילחם כדי לקבל את מה שמגיע לו?

פורסם
פה בדיוק הבעייה.

למה הוא צריך להתחיל להילחם כדי לקבל את מה שמגיע לו?

ומי, מחליט מה "מגיע לו"?

זה שהוא פתח שרשור, לא הופך אותו אוטומטית לאחד ש "מגיע לו".

פורסם

אני לא יודע מה ההשכלה ההנדסית שלך ומה ההשכלה והניסיון העיסקי שלך אבל רכיב שאמור להיות בעל אורך חיים של פי 5 ויותר ממה שחי עד הכשל (לדברי המוסך לפחות הכשל שם) נכנס להגדרה של כשל ייצור. אני לא יודע כמה אתה בקיא אבל כשל ייצור מוכח מכוסה על ידי היצרן גם אם תקופת האחריות הרשמית נגמרה.

מעבר לזה קרא את מה שכתבתי בנושא הדיבה. ההתנהלות של צ'מפיון (שד"א ידעה לתבוע אדם שהאודי ALLROAD שלו שבקה ומתה אחרי נסיעה בחול פחות קשה ממה שהם הראו בפרסומת שלה ופרסם שנגרם לו נזק) בנושא יותר מתחסדת מאשר התנהלות עסקית של גוף שמוציאים דיבתו רעה.

זכותך להיות גרופי של המותג ואם תרצה זכותך להיות גם טוקבקיסט בתשלום או עובד שלהם. זה לא משנה כלום בעובדות שההתנהלות פה מסריחה וזה כלל לא קשור אם הלקוח צודק או לא.

אני לא מבין איך מוסך בכלל מנסה להחליף דלק כשטיימינג קרוע (דבר שכל מכונאי מתחיל ואפילו סתם איש טכני מבחין בו תוך 3 דקות ומאבחן סופית תוך עוד 7 דקות. לא מכיר ספציפית את המנוע הזה אבל ברוב המנועים רואים את גל הזיזים דרך פתח מילוי השמן ורואים מיד שהוא לא זז כשנותנים סטרטר. באלה שלא הואים פשוט מפרקים מכסה שסתומים וזה לוקח בערך 2 דקות) ואחר כך קובע כבר שהראש הלך לפני שבכלל פתח ובדק מה מצב השסתומים. עם כל הכבוד המוסך הזה מורשה שדל היבואן ולכן כל מה שהוא אומר זה כאילו היבואן בעצמו אמר את זה.

שים לב שלמרות כל האבחון החובבני צ'מפיון בכלל לא הציעו להביא את האוטו למוסך בבעלותם (בניגוד למורשה) אפילו לבחינה של הכשל. כשיש תלונה כזו כל יצרן ויבואן סביר כדבר ראשון בודקים אתל הכשל הן כדי ללמוד להבא והן כדי לראות ממה נגרם ומי אשם בו.

פורסם
אדם סביר, כאשר נציגה של חברה מכובדת הייתה טוענת בפורום כה נרחב שהוא "לא מדייק בפרטי המקרה",

היה מוקיע אותה מייד באמצעות הוכחות לו אלו היו ברשותו.

כבר קיבלת תשובה על הטענה הזו:

1.קראת את מלוא השרשור?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...