Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר להישבע שחלקכם מוניתם כסניגורים של צמפיון

שלב העובדות:

בסוף הם לוקחים אחריות-- אחרי שהלקוחות הראשונים שילמו עשרות מונים את השווי האמיתי של הריקול. ולקוחות שלא ידעו שילמו בשקט כי לא גילו להם. כי הכסף של השכן / לקוח שווה פחות מהכסף של צמפיון. .

באדום

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 688
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איך בדיוק ?

סריקת תקלות אמורה לגלות בעיות אלקטרוניקה, ואילו המותחן הוא מכאני לחלוטין.

תקלה מסוג זה לא אמורה לקרות בשלב כה מוקדם בחיי המנוע, אבל הכל יכול לקרות.

אין לך שום עילה לתבוע את צ'מפיון, המכונית יצאה מהאחריות, וכל שנותר לך הוא לסמוך על טוב ליבו של היבואן\יצרן.

חן, מניסיון אצלי בגולף FSI אכן קיבלתי תקלה במחשב שהעידה על יציאת מנגנון התזמון מסנכרון

מצ"ב, קוד התקלה בתרגום חופשי זה אומר ש"לא הושג קידום תזמון שסתומי יניקה"

יש למנוע, חיישן קמשפט וכאשר הוא מקבל אותות לא סבירים (כפי שקורה כאשר שרשרת מתארכת או מותחן כושל)

הוא מקפיץ את התקלה, מצ"ב קוד התקלה כפי שנתקבל אצלי למותר לציין שהחלפת שרשרת ומותחן

פתרו אצלי את הבעיה כליל בלא שנגרם כל נזק למנוע.

Control Module Part Number: 06F 906 056 CB HW: Hardware No

Component and/or Version: MED9.5.10 G00 7487

Software Coding: 0000075

Work Shop Code: WSC 01392 785 00200

Additional Info: 06F907807D NOX 0405140101 006 4109

Additional Info: Geraet 00200

1 Fault Found:

16396 - Bank 1: Camshaft A (Intake): Advance Setpoint not Reached (Over-Retarded)

P0012 - 008 - Implausible Signal - Intermittent

פורסם
אתמול והיום לא היה יותר מדי מה לעשות מכיוון שהמוסכים היו סגורים.

כרגע אין שום דיאלוג או דיבור מול צ'מפיון, הם מבחינתם מסרו את תשובתם הסופית (והשלילית), בשל כך נבדקות אופציות פעולה אחרות.

ממה שהבנתי מהילה, היא פנתה אלי לאחר קריאת השרשור ולאחר קבלת פניה מסיאט העולמית, כך שגם משם לא תבוא הישועה.

למי שחושב שהרכב לא טופל, הרכב ביקר במוסך על כל פיפס קטן, אפילו כשבין הטיפולים היה צריך להוסיף קצת שמן, השמן נקנה מצ'מפיון.

תודה לכל מי שמנסה לעזור ולתמוך! השרשור הזה תרם לי המון ידע וכוחות כדי להמשיך להתמודד מול משחקי ההתשות של צ'מפיון.

אם זה נכון אזי גם אני מצטרף למקטרגים, לדעתי מן הראוי לאחר הבאזז

שהשרשור שלך עורר, להניח את דעתנו באמצעות הוכחה ולו הקלה שבקלות

שהרכב אכן טופל כיאות ולא הוזנח.

פורסם

הבחור כתב, אי שם בתחילת השרשור, לא נדלקה לו שום מנורת תקלה. בעיה בטיימינג אמורה להקפיץ נורת צ'ק אנג'ין הרבה לפני שמנוע כושל.

משהו כאן מאוד מוזר לגבי איפה ומתי קרה הכשל שהרס את המנוע, האם אצל הלקוח ללא שום התראה (לדבריו) או אולי במהלך ההתעסקות במנוע והנסיונות הכושלים להבין מה קרה לו בזמן השהיה במוסך.

פורסם
הבחור כתב, אי שם בתחילת השרשור, לא נדלקה לו שום מנורת תקלה. בעיה בטיימינג אמורה להקפיץ נורת צ'ק אנג'ין הרבה לפני שמנוע כושל.

משהו כאן מאוד מוזר לגבי איפה ומתי קרה הכשל שהרס את המנוע, האם אצל הלקוח ללא שום התראה (לדבריו) או אולי במהלך ההתעסקות במנוע והנסיונות הכושלים להבין מה קרה לו בזמן השהיה במוסך.

בתקלה הזו, (ועוד רבות אחרות) מחשב הרכב מדליק את הנורה, (אם בכלל) הרבה לאחר שהתקלה קופצת

כלומר, בסריקת תקלות פשוטה ניתן לראות תקלות שקיימות בזיכרון המחשב למרות שהנורה כבויה.

פורסם
^

אז כל כמה זמן הוא צריך להכנס למוסך כדי להיות בטוח? פעם בחודשיים, אחת לחודש או אולי אפילו פעם בשבוע?

אכן, יש משהו בדבריך

אצלי, ב 2 הגולפים יש כבל ב 20$ המונח דרך קבע בתא הכפפות

אני נוהג, לסרוק את מחשב הרכב מדי פעם כאשר אני במילא נמצא

עם המחשב הנייד ברכב.

פורסם

^

כמה פעמים גילית תקלות ומה עשית?

אתה לא מצפה שכל אחד ינהג כמוך...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אכן, יש משהו בדבריך

אצלי, ב 2 הגולפים יש כבל ב 20$ המונח דרך קבע בתא הכפפות

אני נוהג, לסרוק את מחשב הרכב מדי פעם כאשר אני במילא נמצא

עם המחשב הנייד ברכב.

1. לפחות יצאת מהארון, כי לא הבנתי מאיפה הרצון להתאבד על צ'מפיון בחירוף נפש שכזה.

2. להחזיק 2 כבלים קבוע בכל רכב כדי לבצע בדיקות מעת לעת בטוח לא מזיק, ולפעמים כפי שציינת יכול מאוד להואיל, אך אין לצפות זאת מן האדם הסביר, ואין בטענה זו כדי להצדיק את התנהלות צ'מפיון. רק שנהיה ברורים.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
חן, מניסיון אצלי בגולף FSI אכן קיבלתי תקלה במחשב שהעידה על יציאת מנגנון התזמון מסנכרון

מצ"ב, קוד התקלה בתרגום חופשי זה אומר ש"לא הושג קידום תזמון שסתומי יניקה"

יש למנוע, חיישן קמשפט וכאשר הוא מקבל אותות לא סבירים (כפי שקורה כאשר שרשרת מתארכת או מותחן כושל)

הוא מקפיץ את התקלה, מצ"ב קוד התקלה כפי שנתקבל אצלי למותר לציין שהחלפת שרשרת ומותחן

פתרו אצלי את הבעיה כליל בלא שנגרם כל נזק למנוע.

P0012 - 008 - Implausible Signal - Intermittent

יש הבדל מהותי בין יציאה מתזמון לבין כשל במותחן, שגורם להתרופפות כללית של השרשרת ולמפגש בלתי נמנע של השסתומים והבוכנות.

יציאה מתזמון מיתאפיינת בקידום או איחור של מחזור פעולת המנוע, וזה במקרה שמדובר בשן בודדת.

קריעה פתאומית של השרשרת או כשל במותחן, ברוב המקרים אינם ניתנים לאיתור מוקדם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
1. לפחות יצאת מהארון, כי לא הבנתי מאיפה הרצון להתאבד על צ'מפיון בחירוף נפש שכזה.

2. להחזיק 2 כבלים קבוע בכל רכב כדי לבצע בדיקות מעת לעת בטוח לא מזיק, ולפעמים כפי שציינת יכול מאוד להואיל, אך אין לצפות זאת מן האדם הסביר, ואין בטענה זו כדי להצדיק את התנהלות צ'מפיון. רק שנהיה ברורים.

ידידי

1.אין לי דבר וחצי דבר עם צ'מפיון, הקשר היחיד שלי איתם זה כאשר אני קונה

חלפים מדי פעם לרכבים שלי, אצלם במחסן (דרך אגב שרות נהדר במחסן)

אני מטפל ברכבים לבד ודברים מורכבים אצל רון.

2.מטבעי אני אדם שמשתדל לקרוא בין השורות, ולראות את 2 הצדדים של המטבע

מה שבמקרה דנן קצת עורר עליי חמת זעם...

3.כל מוסך שמכבד את עצמו, (אני יודע בוודאות שרון נוהג כך) ובוודאי מוסכים מורשים

סורק תקלות, כל אימת שרכב נכנס אליו לטיפול תקופתי לא צריך להחזיק כבל קבוע ברכב.

פורסם
תקלה מסוג זה לא אמורה לקרות בשלב כה מוקדם בחיי המנוע, אבל הכל יכול לקרות.

אין לך שום עילה לתבוע את צ'מפיון, המכונית יצאה מהאחריות, וכל שנותר לך הוא לסמוך על טוב ליבו של היבואן\יצרן.

אני לא הייתי כל כך נחרץ בעניין הזה. הרי גם אתה מסכים שמדובר כאן בבלאי שהוא הרבה פחות מסביר, מה גם שככל שמדובר בשרשרת אין כל הוראות לביצוע תחזוקה שוטפת/תקופתית, כך שלדעתי בהחלט יש כאן מקום לתביעה אם נצא מתוך הנחה שכל הפרטים שסיפק פותח השרשור הם אמת ואם צ'מפיון יסרבו לקחת אחריות על הנזק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
יש הבדל מהותי בין יציאה מתזמון לבין כשל במותחן, שגורם להתרופפות כללית של השרשרת ולמפגש בלתי נמנע של השסתומים והבוכנות.

יציאה מתזמון מיתאפיינת בקידום או איחור של מחזור פעולת המנוע, וזה במקרה שמדובר בשן בודדת.

קריעה פתאומית של השרשרת או כשל במותחן, ברוב המקרים אינם ניתנים לאיתור מוקדם.

חן, כשל במותחן הידראולי והתארכות שרשרת, לא חייבים לגרום נזק מיידי ובמקרים רבים

(כגון אצלי) יש סימנים מקדימים כגון: רעש ותקלות במחשב ניהול מנוע, עקב יציאת המנוע מתזמון

בוודאי, שקריעה פתאומית של השרשרת גורמת נזק מיידי אין על כך מחלוקת

(זכור לי גם, שרשור בפורום אשר מותחן הידראולי כשל והרעיש הוחלף טרם גרימת נזק).

פורסם

השיניים בגלגלי התזמון "נכנסות" די עמוק לשרשרת, על מנת למנוע מצבים של "קפיצת שן" במקרה של התרופפות השרשרת, ואני מאמין שגם במנוע הזה התכנון נעשה כך.

כשלים במותחן השרשרת אופיינים ללא מעט מנועים שעושים שימוש בשרשרת, אבל קריעת שרשרת או כשל מוחלט של המותח הם נדירים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...