Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי הטיפול באירוע מצד פותח השרשור אינו אופטימאלי. כתבתי מסקנה ברוח זה כבר בהתחלה.

עצם העובדה שהוציא את רכבו מצ'מפיון למקום אחר לפני שמיצה את הדיון מולם, אם ע"י עורך דין ואם בפורום, ממש לא מסייע לו.

לפי גרסת צ'מפיון, אפשר להבין שנפל פגם בתחזוקת הרכב - טענה מאוד מעניינת. משתמע לכאורה שיש בסיבה זו לגרום לנזק. זה מוזר שטוענים כך לפני שיודעים מה הבעיה.

לאור הטענה הנגדית של פותח השרשור, היה ראוי שישכנע את חברי הפורום באסמכתאות כי טיפל כראוי.

יחד עם זאת, בתמימותי מצאתי אופטימיות בהבטחת הילה לסייע למתלונן.

לא צריך כאן תמימות, מה שצריך היא חיבה יתרה למותג, כזו שמגיעה עד לנטישת תודעה צרכנית בסיסית והתגייסות להגנה על מושא החיבה.

• תגובות 688
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לבעל הסקודה, הנה מידע שזה הגיע גם אליכם ולדעתי הסיכוי גבוה שגם לאוקטביה. המק"ט של החלק היום יכול להיות שונה.

Because of the defective function of the timing chain tensioner, the timing chain may get too loose during the start causing a valve timing change. This may result in a contact of valves with pistons.

http://www.vwwatercooled.com.au/forums/f97/cam-chain-tensioners-failing-tsi-engines-83307.html

פורסם
שלום לכולם,

לצערי, הלקוח אינו מדייק בתיאור המקרה וחבל.

הרכב לא טופל באופן סדיר עפ"י הנחיות היצרן, אין חובה לטפל ברשת אבל כן יש חובה לטפל ברכב כנדרש.

לא נאמר ללקוח שעליו לשלם 10,000 ש"ח - נאמר שרק אחרי הורדת ראש מנוע יהיה ניתן להבין את סיבת הנזק ובהתאם להחליט על המשך טיפול.

לצ'מפיון מוטורס אין רצון ועניין להקשות עם לקוחותינו ולמנוע אחריות יצרן.

כפי שהוסבר ללקוח, אנו נעשה את המירב כדי לעזור.

יום טוב,

הילה

עכשיו שמתי לב למשהו מעניין, כרגע נושא הויכוח ביני לבין השירות לקוחות של צ'מפיון (הילה) הוא שלטענתה המנוע כלל לא נבדק במוסך ולא דיברו איתנו על החלפת המנוע, שימו לב לציטוט הבא מההודעה שלה:

בחשבונית שקיבלתי מהם כאשר הוצאתי את הרכב מהמוסך רשום שהמנע נבדק + גבו על כך כסף + רשום שיש צורך בשיפוץ ראש מנוע ולא "הורדת ראש המנוע כדי להבין את חומרת הנזק".

לא ברור בכלל למה הילה החליטה להתעקש על העניין שאנחנו הוצאנו את הרכב מהמוסך עוד לפני שהמנוע נבדק.

הבנתי שהמסוכים בדרך כלל שומרים מין תיעוד לבדיקות שבוצעו לרכב בזמן שהותו במוסך, אני מאוד אשמח לראות פירוט שכזה כדי להבין מה בדיוק הם עשו עם הרכב בהמלך התקופה שהיה שם. מישהו יכול לאשר\לשלול אם באמת המוסכים שומרים תיעוד שכזה?

עכשיו הגיעה תורה של דוברת צ'מפיונס להגיב.

כל הסיפור מתחיל להיות ממש מגוכח. :popcorn:

פורסם

אם VW הוציאו את הTSB הזה, וקיים רכב עם רעשים בהנעה כמו שרשום בTSB זה אומר שהם חייבים לתקן זאת על חשבונם?

פורסם
לצערי לא הקפדתי לשמור על החשבוניות של הטיפולים השוטפים ואני מקווה שביום רביעי אני אוכל להשיג אותן (אם צ'מפיון יסכימו להעביר אותן).

מעבר לכך, כרגע הנושא כבר לא רק בטיפולי האישי אז אני צריך להתייעץ אם זה מהלך חכם להצג פה את החשבוניות ולטרפד את המשחק של צ'מפיון שכרגע הם משחקים בו (שכביכול הרכב פספס טיפול ובגלל זה הם לא מוכנים אפילו לשקול לשאת\להשתתף בעלות התיקון).

זה לא תמיד צעד חכם לפרוש את כל הקלפים על השולחן.

ההימנעות מהצגת חשבוניות עושה רושם לא טוב, במיוחד שצ'מפיון טוענים שהרכב לא טופל כהלכה.

יהודה

פורסם

לא יודע מה אתכם, אבל צ'מפיון העלו טענה סתמית, והבחור מביא סתירה לפחות לטענה הלכאורה לא מדויקת (וזה בעדינות) של צ'מפיון לגבי מה נאמר לו במוסך. אני לא יודע אם אי-דיוק (שוב, אני עדין) אחד - והרי לא ניתן לדעת אם הילה בחרה להתנסח באי-דיוק או שמא אי-הדיוק (:-) ) במוסך שמנסה לכסתח את עצמו, אבל איך אומרים בקורס קצינים? פעם ראשונה מקרה, פעם שניה צירוף מקרים, פעם שלישית מגמה. לא לחינם אני מחפש רכב עכשיו אצל כל יבואן אחר. לצערי, רובם המוחלט של רוכשי רכב חדש לא קוראים פה, ולכן נמשיך לחשוב שזה גשם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ההימנעות מהצגת חשבוניות עושה רושם לא טוב, במיוחד שצ'מפיון טוענים שהרכב לא טופל כהלכה.

יהודה

לא רשמתי שאני נמנע.

רשמתי שאני אנסה להשיג את החשבוניות ביום רביעי ואשקול את הצעדים שלי בהתאם למה שמייעצים לי.

במאזדה 3 בלם היד נמצא בתוך התחת של הנוסע ליד הנהג.
פורסם
לבעל הסקודה, הנה מידע שזה הגיע גם אליכם ולדעתי הסיכוי גבוה שגם לאוקטביה. המק"ט של החלק היום יכול להיות שונה.

Because of the defective function of the timing chain tensioner, the timing chain may get too loose during the start causing a valve timing change. This may result in a contact of valves with pistons.

http://www.vwwatercooled.com.au/forums/f97/cam-chain-tensioners-failing-tsi-engines-83307.html

בהמשך למה שהבחור כתב שם:

Reinforced timing chain tensioner – new part 06H 109 467 T.

It was introduced to series production in CW 20, 2010.

מה שאומר שיש מותחנים מחוזקים והם הוכנסו לכל המנועים שייוצרו לאחר 2010.

האם ידוע למישהו על כשל במותחנים ההידראוליים ברכבים שעלו לכביש לאחר 2010?

פורסם

היה לי תקלה ברכב. VW בורה דיזל.

המחשב גיר היה נכנס למצב תקלה. ( ועוד רשימת תקלות מכאן ועד אילת)

הרכב היה ב5 מוסכים מורשים של צ'מפיון. כאשר בכל אחד קבלתי איבחון אחר. ורשימת תיקונים של 10-15K שקל.

כאשר בכולם אין אחריות לתיקון במידה וזה לא מסתדר!!

התקלה היתה קודנית. היא נפתרה במחיר של 300 שקל בערך.

אני מזמן כבר לא מתיחס למוסכי צ'מפיון כמוסך. זה בית שימוש למכוניות.

וחברה שגוזלת את הציבור. גם במחיר של הרכבים. וגם בשירות הבזיוני. שהוא מתאים למאה הקודמת. = ליחס לשחורים בארצות הברית. (השחורים פחות טובים. = הלקוח הוא פחות טוב. הכסף שלו זה הכי חשוב.)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אנצל את השרשור לשאלה ואגינלית אחרת : רכבי עומד בפני טיפול 60k, הרכב בן ארבע וקצת. אמנם הוא מחוץ לאחריות, אבל הגיר באחריות עד ינואר 14. אין לי שום חשק לעשות את הטיפול בצ'מפיון ואני מעדיף לקחת אותו לרון, אבל האם הדבר מבטל את האחריות על הגיר?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני לא מבין את הקשקוש הזה שצ'מפיון כביכול נתלים בכך שהלקוח "לא טיפל ברכב כנדרש".

זה רכב של 36K קילומטר!!!

גם אם לא טופל בכלל לא היה אמור ללכת מנוע, תפסיקו לבלבל את המוח!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לחמי יש הונדה סיוויק 92 עם מעל ל 250 אלף ק"מ.

בחמש עשרה שנה האחרונות, אולי הוחלף שמן פעמים ושלוש פעמים שטפו את האוטו.

באבן שושן, תחת הערך "רכב מוזנח" יש תמונה של הרכב הזה.

למרות שכך, האוטו נוסע כמו פנתר באמינות כמעט מוחלטת.

כנראה שפעם ידעו לעשות מכוניות או שיש יצרנים שיודעים ליצר מכוניות ששורדות יותר מ36000 ק"מ.

רמז... כנראה ש WV היא לא יצרן שכזה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני דיי חייב להצדיק את החברים מעליי.

אני נוהג על רכב חברה לנסיעות של העבודה, יונדאי i10 2009/2010 (נשבע שאני כבר לא זוכר) הרכב הזה עשה 100 אלף קילומטר כבר, ומכיוון שזה רכב חברה ולא ליסינג אף אחד לא באמת מטפל בו, אני הייתי היחיד שפתח מכסה מנוע ברכב הזה.

עשה טיפול יחיד ב30 אלף קילומטר ומאז נוסע ונוסע וממש לא בעדינות אם אתם מבינים את המושג רכב חברה, ויש אפס תקלות.

חרא של אוטו אבל אמין כמו בטון.

פורסם
גיא אני ממתן לקבל תשובה איפה זה עומד...

דרך אגב יש לציין לשבח את השירות של הרכב חילופי, שאין מה להגיד הכל טוב ויפה..

הבעיה זה שוב על הרכב ..ככה.נתנו כמה תגובות בתחילת השרשור למה לא מגיע רכב חדש? אז ככה אני יסביר את עצמי למה כן.. היות וזה בעיה שהיצרן מודע לה רק אחרי ששחררו את כל הדימקסים החדשים לשוק והם נסעו והגיעו ל10,000 ק"מ התגלתה הבעיה של עירבוב השמן ואז קראו למוסכים שיבאו לטפל במהירות. למה זה נהיה מסוכן ויכול להיגרם נזק של מנוע..ואני הראשון בארץ שהגיע למוסך על הבעיה הזו ולכן אחרי שלמדו את הבעיה על הרכב שלי ושפתחו את כל המנוע לחלקים קטנים והבינו מה קרה אז אני חושב שלפחות ברכב הספציפי הזה יתנו רכב חדש ..ואחרי שהבינו את מהות הבעיה אז ישפרו את המנועים או כל חלק אחר וכך גם ישמרו על השם של החברה...דבר נוסף משהו דיבר על הנזילה שנוצרת בבית אחרי שנבנה. לפי דעתי אין קשר בין המקרים,אני במקרה יש לי עסק של דוודים שאני נותן עלהם 5 שנים אחריות ,יבוא משהו אחרי חודש ויגיד לי שהדוד יתפוצץ אז מה אני יבוא ויחליף לו גומיה או שיתן לו טיפול תקופתי? כמובן אני יחליף לו את הדוד לחדש. חברה אתם מבינים מדובר פה במקרה של רכב חדש 10,000 ק"מ לא באיזה עגלה שעלתה 20,000 ש"ח או איז רכב חיכוי שעולה חצי מחיר מהרכב המקורי שגם אם יש בעיה אז הייתי אומר טוב זה לא המקורי ולקחתי שיכול להיבצר מקרה שזה לא בדיוק רכב שישרת אותי תקופה ארוכה ואם יתקלקל אז נתקן במחיר נמוך ויחזיק עוד קצת זמן, לקחתי מותג איסוזו דימקס...וזה לא בעיה שנגרמה על ידי שנסעתי בלי מים או טיפול שלא עבר הרכב,זה בעיה של היצרן שמודע לכך... ועל כך אומרים די לחכימה ברמיזה..מאוכזב מאוד מהדימקס החדשה !!!

בכל הרכבים המודרניים, יש תקלות אני ממש לא חושב שצ'מפיון

או פולקסווגן הינם טלית שכולה תכלת, אולם נהיה די אופנתי להשתלח בם ובמותג ולא תמיד בצדק

קבלו ציטוט, בו מדובר ברכב אחר וביבואן אחר

כמו כן מאוד ברור, שרכב פשוט ולא עתיר טכנולוגיה יתקלקל פחות

אז מי שרוצה להתגלגל בפחנוע, שיבושם

לו אולם להרבה אנשים זה לא מתאים.

פורסם

גם אם אתה צודק, אתה חייב להבין שיש מחיר לא מידתי להתנהלות מוטעית פעם אחר פעם.

צ'מפיון אולי לא עשו הכל מושלם בעת הטיפול במוסך, אבל מרגע שהם נחשפו לשירשור הזה ובחרו להגיב לו, הם היו אמורים להזהר שבעתיים.

ההתרשמות שלי היא שהתנהלותם מרגע שנחשפו לשרשור, דרך תגובותיהם כאן ועד כעת, הייתה כושלת.

פעם אחר פעם, אני מוצא פער בין נתוני האירוע המרכזי הראשוני לבין ממדיו בסיומו. ההסבר שאני מוצא לכך מושרש ביהירות כלפי לקוחות רבים. מי שאחראי על תדמית הארגון הזה הוא כשלון בלתי נתפס. (אין לי מושג מי זה)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...