Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה אמור לעבור טיפול ב10/2010, 10/2011 ו- 10/2012. אם KhaledF יצרף שלוש חשבוניות סרוקות/מצולמות אני מניח שזה ימחיש מי צודק ומי לא.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 688
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כואב הלב.

רק לפני כמה ימים מישהו פתח שרשור ושאל "מה יהיה הרכב הבא שלכם" בהתלהבות גדולה עניתי LEON 1.8TSI

היום ולאחר הצטברות כמות כ"כ גדולה של בעיות ותקלות גם ברכבי VAG וגם בטיפול הלקוי לרוב של צ'מפיון, אני חושב שיהיה לי מאוד קשה להישאר במשפחה הזאת בעתיד !!

לפותח השרשור, 1) מכתב מעורך דין כמו שהמליצו, 2) השבתת הרכב ללא תיקון עד שתקבל מענה מצ'מפיון.. ותמשיך לעדכן.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אני, מכיר מקרה של רכב בן 6 ( רכב שקניתי)

אשר היה, מטופל כל הזמן במוסכי הרשת

וצ'מפיון, השתתפו בעלות תיקון טיימינג

וזאת, ברכב שלא יצא לגביו שום ריקול או TSB

לכן, יש לי תחושה שבמקרה הנ"ל יש משהו נסתר

ותגובתה של נציגת צ'מפיון מחזקת תחושה זו.

פורסם

Date Reported:JULY 23 2012

NHTSA Reference:#10045560

TSB Reference:#TB-15-12-01

Description: VOLKSWAGEN: ALL MODELS EXPERIENCE THE TIMING CHAIN SLIPPING, RATTLING NOISES OF THE ENGINE AFTER STARTING, AND ENGINE FAILS TO START. 2008-13 ALL MODELS. *PE

פורסם

Date Reported:JULY 23 2012

NHTSA Reference:#10045560

TSB Reference:#TB-15-12-01

Description: VOLKSWAGEN: ALL MODELS EXPERIENCE THE TIMING CHAIN SLIPPING, RATTLING NOISES OF THE ENGINE AFTER STARTING, AND ENGINE FAILS TO START. 2008-13 ALL MODELS. *PE

הילה,

תוכלי לבדוק אם זה תקף לאוקטביה שלנו?

how it's like to drive :twisted:

פורסם
והצד השני הוא? העובדות לא השתנו. הם טוענים שהמוסך לא בדק את המנוע, אם כך היה הדבר לא הייתה לי סיבה להוציא את הרכב משם.

ועדיין לא נתנו לי הסבר איך בהתחלה זה היה עניין של דלק מהול ואז פתאום הגענו למצב שצריך להחליף מנוע.

הצד השני הוא צ'מפיון שמציג עובדות שונות משלך.

זה לא אומר שאתה או הם צודקים, זה רק אומר שיש צד שני ושאחד מכם כנראה לא אומר אמת.

פורסם

לדעתי הטיפול באירוע מצד פותח השרשור אינו אופטימאלי. כתבתי מסקנה ברוח זה כבר בהתחלה.

עצם העובדה שהוציא את רכבו מצ'מפיון למקום אחר לפני שמיצה את הדיון מולם, אם ע"י עורך דין ואם בפורום, ממש לא מסייע לו.

לפי גרסת צ'מפיון, אפשר להבין שנפל פגם בתחזוקת הרכב - טענה מאוד מעניינת. משתמע לכאורה שיש בסיבה זו לגרום לנזק. זה מוזר שטוענים כך לפני שיודעים מה הבעיה.

לאור הטענה הנגדית של פותח השרשור, היה ראוי שישכנע את חברי הפורום באסמכתאות כי טיפל כראוי.

יחד עם זאת, בתמימותי מצאתי אופטימיות בהבטחת הילה לסייע למתלונן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אנשים לא לומדים שבאינטרנט שום דבר לא נעלם ולא נשכח...

נתנאל, בוא לא נהיה תמימים.

עבר זמן מאז הקופרה שלך אז אפשר לדייק קצת, אתה לא יכול להגיד שהשארת אותה סטנדרטית במיוחד, וגם לא בדיוק ריחמת עליה.

מי שקונה קופרה, קונה אותה לא בשביל לנסוע לסופר וחזרה.

פשוט מביך.

גם להשחיל את מי שמוכרים לו.

גם ל"שפר " עם צ'יפ (ואולי עוד תוספות) ולנסות לסחוט את היבואן בצורה "תמימה".

גם לעבוד על חברי הפורום שוב.

גם להכפיש את היבואן לאחר כמה שנים (כשאתה יודע את האמת).

למה זה טוב?

אני רק מקווה שלבחור/ה שקנו את הרכב לא היה צורך להתמודד עם אותו קלאץ' סורר :roll:

איך אתה מרגיש עכשיו?

אאוצ', BURN!

מדובר ב2 רכבים שונים,

האחת לבנה, השנייה שחורה.

אעלה את 2 תמונות הרכבים מחר.

חבל סתם לקפוץ למסקנות מסכנות, ד"א הרכב המדובר נמכר לטרייד אין של אוטודיל (על פיאט פונטו חדשה) הם ידעו בדיוק מה ההסטוריה שלו.

עריכה:

למה לחכות למחר שאפשר עכשיו.

הנה התמונות לכל המסכנים.

focused.jpg

63840904.jpg

אפשר לראות את הניילונים בשתיהן.

פורסם
לדעתי הטיפול באירוע מצד פותח השרשור אינו אופטימאלי. כתבתי מסקנה ברוח זה כבר בהתחלה.

עצם העובדה שהוציא את רכבו מצ'מפיון למקום אחר לפני שמיצה את הדיון מולם, אם ע"י עורך דין ואם בפורום, ממש לא מסייע לו.

לפי גרסת צ'מפיון, אפשר להבין שנפל פגם בתחזוקת הרכב - טענה מאוד מעניינת. משתמע לכאורה שיש בסיבה זו לגרום לנזק. זה מוזר שטוענים כך לפני שיודעים מה הבעיה.

לאור הטענה הנגדית של פותח השרשור, היה ראוי שישכנע את חברי הפורום באסמכתאות כי טיפל כראוי.

יחד עם זאת, בתמימותי מצאתי אופטימיות בהבטחת הילה לסייע למתלונן.

ביום חמישי כשהילה יצרה איתי קשר גם בי עברה הרגשת האופטמיות הזאת, אבל לצערי חלפה מאוד מהר.

אני מסכים שאולי המהלך של להוציא את הרכב מהמוסך היה קצת פזיז, אבל אתה צריך להבין שהרכב היה אצל צ'מפיון כמעט שבוע שלם, שבהמלך השבוע הזה הם התחילו בדלק מהול, עברו לרצועה שנקרעה ולבסוף למנוע שצריך להחליף אותו בשלמותו.

מן הסתם אחרי האבחון השלישי כבר לא סמכתי עליהם והיועץ שירות של המוסך התחיל לנקוב בסכומים של 10K-15K עבור החלפת המנוע. בנקודה הזאת החלטתי שמה שהולך שם בזיון ולא האמנתי שבאמת צריך להחליף את המנוע אז החלטתי להעביר את הרכב למוסך מורשה אחר אשר אני סומך עליו יותר כדי לקבל חוות דעת מהימנה לגבי מצב הרכב.

לגבי החשבוניות, כפי שראיתם מקודם גיביתי את כל מה שאמרתי במסמכים מצורפים (רשיון רכב והאבחון הלקוי הראשון של צ'מפיון), לצערי לא הקפדתי לשמור על החשבוניות של הטיפולים השוטפים ואני מקווה שביום רביעי אני אוכל להשיג אותן (אם צ'מפיון יסכימו להעביר אותן).

מעבר לכך, כרגע הנושא כבר לא רק בטיפולי האישי אז אני צריך להתייעץ אם זה מהלך חכם להצג פה את החשבוניות ולטרפד את המשחק של צ'מפיון שכרגע הם משחקים בו (שכביכול הרכב פספס טיפול ובגלל זה הם לא מוכנים אפילו לשקול לשאת\להשתתף בעלות התיקון).

זה לא תמיד צעד חכם לפרוש את כל הקלפים על השולחן.

במאזדה 3 בלם היד נמצא בתוך התחת של הנוסע ליד הנהג.
פורסם
הנה התמונות לכל המסכנים.

מה תאריכי הבעלות על השתיים? אני מבין ששתיהן היו בשימושך האישי.

פורסם
זה לא תמיד צעד חכם לפרוש את כל הקלפים על השולחן.

תנהג לפי מה שהעו"ד מייעץ לך. תעדכן כשיהיה מה.

פורסם

כולם באים בתלונות לצ'מפיון, אבל אתם שוכחים שיש פה בעיה ברכב.

פיספס טיפול או לא...ראבק האוטו עם 36 אלף ק"מ, יש פה איזה בעיה ברכב (בטח שזאת בעיה שכבר ידוע)

אז נכון שנוח לכם להתפס על זה שהוא לא עשה טיפול, שהוא הוציא את הרכב למוסך אחר, ועוד ועוד.

אבל תפנימו את זה כבר שיש בעיה ברכב עוד לפני שיש בעיה עם צ'מפיון, תעשו את ההפרדה.

אתם מנסים לצלוב את הבן אדם, וכל אחד שמעלה פה בעיה ברכב בודקים איפה הוא לא היה בסדר.

רכב עם ק"מ כל כך נמוך זה לא צריך להיות, נקודה.

ייאלה, צאו להנות בחגיגות

פורסם

עכשיו שמתי לב למשהו מעניין, כרגע נושא הויכוח ביני לבין השירות לקוחות של צ'מפיון (הילה) הוא שלטענתה המנוע כלל לא נבדק במוסך ולא דיברו איתנו על החלפת המנוע, שימו לב לציטוט הבא מההודעה שלה:

לא נאמר ללקוח שעליו לשלם 10,000 ש"ח - נאמר שרק אחרי הורדת ראש מנוע יהיה ניתן להבין את סיבת הנזק ובהתאם להחליט על המשך טיפול.

בחשבונית שקיבלתי מהם כאשר הוצאתי את הרכב מהמוסך רשום שהמנע נבדק + גבו על כך כסף + רשום שיש צורך בשיפוץ ראש מנוע ולא "הורדת ראש המנוע כדי להבין את חומרת הנזק".

לא ברור בכלל למה הילה החליטה להתעקש על העניין שאנחנו הוצאנו את הרכב מהמוסך עוד לפני שהמנוע נבדק.

הבנתי שהמסוכים בדרך כלל שומרים מין תיעוד לבדיקות שבוצעו לרכב בזמן שהותו במוסך, אני מאוד אשמח לראות פירוט שכזה כדי להבין מה בדיוק הם עשו עם הרכב בהמלך התקופה שהיה שם. מישהו יכול לאשר\לשלול אם באמת המוסכים שומרים תיעוד שכזה?

photo.jpg

פורסם

זאת ממש לא הייתה הכוונה שלי. יש לי את החשבונית של אותו ביקור במוסך, אני רוצה לראות את הפירוט שהמכונאים משאירים לגבי מה כן נבדק או לא נבדק ברכב ומה הממציאים והתקינות של החלקים שנבדקו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...