Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאני בכלל מנסה להגיד הוא שההתנהגות של צמפיון כאן היא מחורבנת, אבל לצערנו הרב קיימת אצל כל יצרן/ יבואן רכב בצורה זו או אחרת.

אצל טויוטה זה לא היה עם הבוצה?

כמה מנועים הוחלפו בתשלום מלא על תקלה סידרתית?

כמה מנועים הוחלפו בתשלום בפיג'ו כי פתאום הם החליטו להחליף שמן פעם ב 30K ק"מ?

כמה מנועים הוחלפו בתשלום בקורסה (הקודמת) בגלל בעיית מיסבי החלקה של הקאמ-שאפט?

אין יבואן שחף מהנוהל הזה ולהציג את סמל"ת, חרף השרות המצוין וחרף קו המוצרים הטוב והאמין שלהם כאיזה ארגון פילנטרופי שאתה משלם עכשיו ביוקר אבל אח"כ יתקנו מה שאתה רוצה, כמה שאתה רוצה, זה עיוות של המציאות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 688
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
באלפא אתה משלם את העלות הכוללת כאן ועכשיו. במותגי צ'מפיון השונים, כפי שמתחוור לעתים יותר מידי קרובות, אתה משלם עלות ראשונית ובהמשך התקלות שאף אחד אינו מוכן לקחת עליהן אחריות כבר יביאו אותך למחיר של אלפא.

עכשיו השאלה היא מה היא עלות הדלק שתשלם בכל פעם שתצטרך לנסוע למוסך.

זה קצת מוגזם, כמובן, כי ה- 3K שמוסיפים על תיקון לאון 1.8TSI (נניח) זה 1/20 מההפרש. אני שקלתי כבר פעמיים ברצינות את הג'ולייטה, אבל החבר'ה שם עפים על עצמם עם מחיר לרכב שנוסע קרוב לנתונים של הלאון, ועוד עם אבזור חסר משמעותית...

לגבי עלילות צ'מפיון ואלף השודדים, כפי שיודע מי שעוקב, אני מזמן כבר מחפש רכבים אצל יבואנים אחרים. לצערי, לא פשוט, אם כי בהחלט אלפא ורנו הן מועמדות בולטות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בהתייחס למשפט הראשון- סליחה, מי אתה חושב שאתה שפותח השרשור צריך להציג לך חשבוניות או הוכחות? ואם תראה הוכחות אתה תשלם לו את הטיפול?

בהחלט!

לגבי המשפט השני, צ׳מפיון אכן התחילו רע בכך שטיפסו על עץ מאוד גבוה, הם גם בהחלט סיימו יפה בכך שהשחילו את כל עלות הטיפול מהדלת האחורית תחת סעיף ״שכר עבודה״.

באותה מידה הם יכלו לכתוב 2 שורות:

שכר עבודה- 1100 שקלים.

שיטת מצליח- 2xxx שקלים.

אני לא אופתע אם שכר העבודה שולם ע"י היצרן וכל הסכום שייך לשורת מצליח

גועל נפש של התנהלות מצד יבואן שכבר באמת לא יכול להפתיע ברמת החוסר שירותיות שלו.

הבעיה היא, כמובן, שגם המתחרים לא מתמחרים את הרכבים שלהם בצורה סבירה... מה מתחרה במה שמציעה הלאון היום? אלפא? היא עולה 50% יותר. ושלא אובן לא נכון, לו היתה נמכרת הג'ולייטה עם אבזור דומה במחיר של הלאון, הייתי מעדיף אותה בכל רגע. אבל כשלוקחים בחשבון את פער המחיר...

1. ציינתי דווקא את VW ו-Audi. סיאט וסקודה מציגות תמחור אטרקטיבי, בחלק מהדגמים.

2. לאון זה רכב מיושן ונחות מהג'ולייטה ברוב הפרמטרים. האם הפער מוצדק, תלוי מה הדרישות שלך ובכל מקרה סיאט יוצאת דופן כאן ולא אלפא.

כן, ממש, סמל|ת הרי ידועים כפילנטרופים ידועים וכל מטרתם בחיים היא אלטרואיזם אחד מושלם! :wink:

לקוח יגיע עם אלפא לאחר תום אחריות ועם מנוע שפוך ומיד יתקנו לו הכל בחינם?

שנזכיר לך את הבררה והדפרנציאל השפוך שנגרם כי "הבעלים נהג בצורה ספורטיבית ברכב"?

מנוע ה JTS 2 ליטר מחורבן ברמות, אז סמל"ת מזנקת ומתקנת לאחר תום אחריות כי בפורומים מדברים על זה שהוא חרא מנוע?

שלפת מקרה בודד מהבוידם (זה היה בכלל ספיידר אאל"ט, לא שזה משנה). אגב, אם אני זוכר נכון אותו בעל ספיידר קיבל בררה חדשה לבסוף. כך או אחרת, קודם כל זה היה מזמן ושנית מדובר על מקרה ספציפי בעוד שאצל צ'מפיון מדובר על מגמה, שיטה.

שמח לשמוע שחל שם שיפור ועדיין קצת סקפטי אם סיפור זהה לפותח השרשור היה מסתיים שם אחרת אבל ניתן להם להנות מהספק :wink:

אין צורך, אני שמעתי אישית על מקרים בהם הוחלפו חלפים יקרים ע"ח סמל"ת, מבלי שמדובר על תקלה סדרתית, אחרי האחריות ובעיקר כי אותו חלק קיבל בלאי לא סביר. לא מדובר על פילנטרופיה, אלא על שימור לקוחות.

מה שאני בכלל מנסה להגיד הוא שההתנהגות של צמפיון כאן היא מחורבנת, אבל לצערנו הרב קיימת אצל כל יצרן/ יבואן רכב בצורה זו או אחרת.

אין יבואן שחף מהנוהל הזה ולהציג את סמל"ת, חרף השרות המצוין וחרף קו המוצרים הטוב והאמין שלהם כאיזה ארגון פילנטרופי שאתה משלם עכשיו ביוקר אבל אח"כ יתקנו מה שאתה רוצה, כמה שאתה רוצה, זה עיוות של המציאות.

כולם באים להרוויח, יש כאלו שנותנים שירות טוב, אחרים פחות טוב ויש את אלו שמשתינים על הלקוחות שלהם (צ'מפיון).

אצל צ'מפיון זאת נוהל, כמעט פקודת עבודה. שים לב שאין מדובר על כמה מקרים מבודדים אלא על אופן פעולה אחיד ושיטתי (לא משנה המותג בתוך צ'מפיון, לא משנה איזו תקלה סדרתית או לא סדרתית, ויש להם מגוון רחב).

לקינוח, סוכני המכירות שלהם מודיעים כי יש שנתיים אחריות על הגיר הנפלא, במקום חמש שנות האחריות שהוכרז עליהן בריש גלי (אחרי מאבק ממושך).

אני לא יודע אם רק צ'מפיון אשמים או שמדובר על דפוס פעולה של היצרן (קראתי תלונות על השירות "המחורבן" של VW גם בפורומים בחו"ל, אם כי אין לי תובנות בנושא), אבל בשורה התחתונה, לאור כל זאת, האם היית קונה מהם רכב? אני לא.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

חשבתי איך אני יכול להוסיף קצת טאבסקו לשרשור: (מקווה שיצליח :?)

אתעלם מעניין התעלומה שבעל הרכב השאיר אותנו עימה - למה התכוונו צ'מפיון בכך שלא טיפל כיאות...

אתעלם גם מכישורי המו"מ של פות"ש. הוא עצמו העיד על כך שהיה מותש. חולשה ברורה. וכמובן ניצול בוטה מהצד השני.

כמו שכתבתי, נותרתי עם תחושה שצ'מפיון לא נותנים גב מלא ללקוחות שלהם, נותרו יהירים וזחוחים, ולמרות שהם ערים לעוצמת הסערה הנשקפת מהשרשור נראה שהם גם מנותקים מהמציאות. הם לא מבינים שסיר הבשר יכול להתהפך עליהם.

יחד עם זאת, אני חייב להגיד שאילו יסתבר לי שהGTI החדשה תגיע בגרסת הביצועים עם גיר ידני, בהחלט אשקול ברצינות רבה לרכוש אותה. כפוף לבדיקה רלוונטית לי.

אעשה זאת במודעות מלאה לטיב היבואן. תשאלו הכיצד?

אם שאלתם, אתם בוודאי לא חובבי אלפא שרופים וותיקים. אלו שכן, בוודאי אמורים להודות שאהבתם מכוניות עם כמות בעיות גבוהה, עם שוק מחורבן ושלא לדבר על הצורך להתמודד עם בעיית תדמית ואינסוף אגדות. למרות כל זאת, רציתם ואף רכשתם את הדבר הזה. וכל זה למה?

משם מה - תוך 2/3 עשורים העולם התהפך - אלפא שסיפקה מכוניות עם עליונות בביצועים אבל תחזוקה בעייתית התחלפה עם פולקסווגן. לא משהו עובדתי. הגדרת אווירה.

עריכה:

קראתי. לא כל כך הצליח. אבל למה למחוק... שיהיה מעניין.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תסתכלו על המקרה מהצד של צ'מפיון.

באה הנציגה בפורום ומדפיסה את פניני הלשון של חלק מהכותבים על צ'מפיון ומראה אותם לבוס לה ואומרת לו "אנחנו חייבים לעשות משהו לשיפור התדמית". הוא עונה לה "על מה את מדברת אנחנו במקום טוב בטבלת המכירות ועם ישראל איננו פורום של חובבי רכב ומבחינת רובם TSI זה אחלה אותיות".

היצרן מימן את עלות החלק, הלקוח את העבודה וצ'מפיון רק הפסידו 2-3 מכוניות מהשרשור הזה. אני מניח שיחסית לכמות המכירות שלהם המספר הזה זניח.

הטעות של הבוס היא ששרשור ועוד שרשור מביאים בסופו של דבר לירידה במכירות אבל אז כבר מאוחר מדי לעשות משהו כי יש לך ביד עם שלם עם סטיגמה שתקועה לו בראש ועכשיו לך תצא מזה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לא פחות גרוע מההתנהלות של צ'מפיון זה התגובות של חלק מהאנשים פה, התגובות של יהודה ועוד כמה יפי נפש מראות בדיוק את הרמה של הפורום הזה ואת ה"ישראליות" במיטבה, לא מפליא בכלל שפותח השרשור לא עידכן הרבה זמן (ובצדק), התגובות שהופיעו כמה ימים אחרי שלא עידכן אומרות הכל.

יהודה לפני שאתה "דורש" חשובניות טיפול על רכב ש"הוזנח" במשך 4 שנים ו36 אלף ק"מ, תראה לנו תלוש משכורת מצ'מפיון.

אגב, גם אני חובב VAG (עד לפני שנה היו 2 לאונים במשפחה) אבל אני ממש לא מצדיק את כל התקלות האלו, בכלל רכבי VAG סובלים מאותן תקלות כבר יותר מעשור ולפי איך שזה נראה זה לא הולך להשתנות בזמן הקרוב וחבל.

לא פעם עלו כאן שרשורים מפוברקים, כאלה שלא היו לגמרי מדויקים בלשון עדינה או כאלה שנועדו להפעיל מניפולציות על יבואן מסוים ולכן זה הגיוני שיש כאן כאלה שחושדים ובסך הכל מבקשים הוכחות לנכונות ואמיתות הדברים. זה לגיטימי בעיני ובלי קשר להתנהלות הספציפית במקרה המדובר. כאשר גולש פונה לעזרת הפורום, מן הראוי שיציג תמונה מלאה של המקרה ואם הוא בוחר להסתיר פרטים במכוון או משיקולים אחרים (מוצדקים, משפטיים, לא רלוונטים וכו'), אזי צריך לקחת בחשבון שיהיו כאלו שיבקשו הוכחות שאכן לא מדובר בשרשור "חופש גדול" של נער משועמם.

פורסם

יש משהו במה שאתה אומר אבל זה לא נכון לגבי המקרה הזה ואסביר מדוע.

קודם כל פותח השרשור העלה לפה כמה העתקים מהחשבוניות שבהם מצויין פירוט, תאריכים, ק"מ וכו'

לפי מה שפותח השרשור העלה, אפשר לראות שמדובר בק"מ מאוד נמוך לכן הטענה שה"רכב הוזנח" היא טיפשית לחלוטין. (כמה טיפולים כבר הרכב היה אמור לעבור ב36 אלף ק"מ?!?)

נוצרה כאן הרגשה שיש פה כמה אנשים שמסיבות כאלו ואחרות "מחפשים" את פותח השרשור ומנסים להציג אותו כלא אמין רק משום שחסרה לו חשבונית על טיפול.

בגלל שמדובר פה על נזק לא קטן שעלותו יחסית גבוהה, פותח השרשור צריך לחשוב כמה פעמים לפני כל תגובה פה בפורום הרי שזה בסוף יכול לשמש כנגדו במידה וזה היה מגיע לבית משפט (וזה די בקלות יכל להגיע).

הייתי מצפה לקצת יותר רצינות ותמיכה מחברי הפורום (כמו שקורה בפורומים אחרים :roll: ), במקום זה החליטו ללכת נגדו ואח"כ מתפלאים שהוא לא מגיב יותר.

אני רוצה לראות את אותם אנשים מתמודדים מול יבואן שלא מכיר בתקלה סדרתית ונדרש מהם לשלם סכומים לא הגיוניים על תיקונים ברכב יחסית חדש.

פורסם

נכון מאוד

^

טוב הבנו שאתה שפוט של צ'מפיון, מאמינים לך שאתה כזה!

צ'מפיון בתגובה, ...המשיכו עם האשמות סרק כאילו לא בוצעו טיפולים בזמן

אתה כנראה חלק מקלי הדעת שמדברים לפני שהם חושבים, וכל מי שלמשל מצביע למפלגה אחרת הוא בוגד .

לא קורה לך לחשוב קצת לפני שאתה כותב?

האם כל כך קשה לבדוק בהודעות קודמות לפני שאתה מוציא דיבה שמישהו הוא שפוט של צ'מפיון?

מאיפה לך שפותח השרשור לא שיקר בנושא זה? הוא חשף בפנינו ללא בעיה כל מיני קבלות אבל את הקבלות על הטיפולים הוא נמנע מלהציג בתירוץ מפוקפק. ככה פועל אדם ישר?

כפי שבגירה כתב, הרבה יבואנים מתחמקים מכיסוי נזקי תכנון \ יצור פגום. ואצלך רק צ'מפיון דפוקים? האם זו לא הגיון עקום שלך?

עד שלא יוכח אחרת, לדעתי פותח השרשור שיקר לנו כשאמר שהרכב טופל תמיד בזמן. צ'מפיון התחילו רע, אבל בסוף (ובודאי לא משיקול של טוב לב או הגינות) החליטו שכדאי להם לספוג את עלות החלקים. גם זה רע בעיניך?

איזה צורה יש לפורום שאנשים כותבים לפני שהם חושבים.

יהודה

פורסם
נכון מאוד

אתה כנראה חלק מקלי הדעת שמדברים לפני שהם חושבים, וכל מי שלמשל מצביע למפלגה אחרת הוא בוגד .

לא קורה לך לחשוב קצת לפני שאתה כותב?

האם כל כך קשה לבדוק בהודעות קודמות לפני שאתה מוציא דיבה שמישהו הוא שפוט של צ'מפיון?

מאיפה לך שפותח השרשור לא שיקר בנושא זה? הוא חשף בפנינו ללא בעיה כל מיני קבלות אבל את הקבלות על הטיפולים הוא נמנע מלהציג בתירוץ מפוקפק. ככה פועל אדם ישר?

כפי שבגירה כתב, הרבה יבואנים מתחמקים מכיסוי נזקי תכנון \ יצור פגום. ואצלך רק צ'מפיון דפוקים? האם זו לא הגיון עקום שלך?

עד שלא יוכח אחרת, לדעתי פותח השרשור שיקר לנו כשאמר שהרכב טופל תמיד בזמן. צ'מפיון התחילו רע, אבל בסוף (ובודאי לא משיקול של טוב לב או הגינות) החליטו שכדאי להם לספוג את עלות החלקים. גם זה רע בעיניך?

יהודה

+1

לדעתי, (ועפ"י נסיוני במקרה אחר).

הסיבה, שהם לא נשאו במלוא העלות היא הזנחת הטיפול ברכב לכאורה.

אשמח מאוד אם פותח השרשור יציג איזושהי אסמכתא בדבר הטיפול

כפי, שהציג אסמכתאות לכל היתר הלא כעת לאחר שהרכב תוקן.

והנ"ל חתם על ויתור לא צריכה להיות לו שום בעיה לעשות כן.

פורסם

יהודה

איזה צורה יש לפורום שאנשים כותבים לפני שלמדו משהו במכניקה / מכונאות ...

אם היית מבין קצת, היית יודע שכול רכב מיצרן נורמלי לא "תעוף" שרשרת טיימינג גם אם מיום שהוציא את הרכב

מהסוכנות ועד 37 אלף קמ' לא פתח מכסה מנוע !

(גם לא להשלים שמן. אבל ב VAG זה בעייתי כי ידוע שהם צורכות שמן כשהן חדשות כמו יפנית ב 250 אלף קמ' ומעלה )

אבל מה, העיקר שתמשיך להתפלפל בחיפוש הוכחות שפותח השרשור לא דובר אמת.

וזה בזכות איזה גב' שהוציאה משפט לקוני ונעלמה כלא הייתה. לה אתה מאמין כאילו דוברת אלוהים היא בכבודה ובעצמה.

רענן

פורסם

אם היית מבין קצת, היית יודע שכול רכב מיצרן נורמלי לא "תעוף" שרשרת טיימינג גם אם מיום שהוציא את הרכב

(גם לא להשלים שמן. אבל ב VAG זה בעייתי כי ידוע שהם צורכות שמן כשהן חדשות כמו יפנית ב 250 אלף קמ' ומעלה )

וזה בזכות איזה גב' שהוציאה משפט לקוני ונעלמה כלא הייתה. לה אתה מאמין כאילו דוברת אלוהים היא בכבודה ובעצמה.

רענן

אתה, מתפרץ לדלת פתוחה היות ואין עוררין על כך שבק"מ כזה

לא אמורה לקרות תקלה כזו אבל זה לא העניין כאן.

הענייין הוא, שאם פותח השרשור לא דובר אמת לאמיתה.

(כפי שהנציגה טענה), אזי כל השרשור שלו

הוא, ניצול ציני של הפורום להשגת מטרותיו (אשר בחלקן הושגו).

ואילו, הנציגה הכפישה אותו לשווא

אזי זה עוד יותר גרוע וגם בגדר הוספת חטא על פשע.

פורסם

רענן

לא יכול שלא להצדיק מה שרשמת.

אני אתן דוגמא: אחי הגדול מכר לפני כחודש יאריס 2001, לרכב הזה יש שרשרת טיימינג - שקט מופתי, מעולם לא נגעו בשום דבר שקשור לשרשרת, אני אפילו הגדלתי ושאלתי באחד הטיפולים ואמרו לי שאין מה לגעת בשרשרת הזאת, הרכב נסע מ2001 עד היום ללא שום תקלה כזו או אחרת.

שום הסבר, ממש אף הסבר בעולם לא ישכנע שב37 אלף ק"מ אמורה להתפרק השרשרת, כמו שנאמר, גם אם הוא לא היה פותח מכסה מנוע בכול הטווח קילומטרים הזה עדיין לא היה צריך לקרות שום דבר, ביאריס פתחתי מכסה מנוע רק כדי למלא מים לוישרים, מעבר לזה זה היה בזבוז זמן מוחלט.

לא משנה איך יסובבו את זה פה בפורום כול המהללים של VAG, רכב נועד לנסוע(!) ולא לבוא עם גיר/מנוע "בעייתיים" בלשון המעטה, אישית מעולם לא ארכוש רכב מהיצרן הזה, לאבא שלי יש סקודה פאביה ולעולם לא נבצע את הטעות הזאת שוב, למזלנו אנחנו מחוץ לאחריות וזה דיזל ידנית אז כמות התקלות המועדות אפסית, ואנחנו לא צריכים את השירות הזוועתי שלהם (שנתקלנו בו לא מעט בזמן האחריות)

אתה, מתפרץ לדלת פתוחה היות ואין עוררין על כך שבק"מ כזה

לא אמורה לקרות תקלה כזו אבל זה לא העניין כאן.

הענייין הוא, שאם פותח השרשור לא דובר אמת לאמיתה.

(כפי שהנציגה טענה), אזי כל השרשור שלו

הוא, ניצול ציני של הפורום להשגת מטרותיו (אשר בחלקן הושגו).

ואילו, הנציגה הכפישה אותו לשווא

אזי זה עוד יותר גרוע וגם בגדר הוספת חטא על פשע.

העניין הוא שלא משנה אם הפסיד טיפול או לא, זה קל לשפוט מרחוק, אם לך היה הולך מנוע ברכב לאחר 37 אלף קילומטרים, הייתי רוצה לראות את התגובה ואם היית ממשיך להצתדק ככה.

תן לי לספר לך על הI10 שאני נוסע בה רחובות-רמה"ג-רחובות על בסיס שבועי(!) מנוע זערורי שנשחט כול נסיעה כי זה רכב חברה וזה לא רכב צמוד שלי אלא רכב שכול אחד לוקח מתי שצריך, עובד אינספור שעות על סרק עם מזגן כי יש דלקן, ואני לא צריך להמשיך לתאר את מצב הרכב, יותר גרוע והתעללות מזה קשה להגיע, רכב חברה במלוא מובן המילה (לא ליסינג אפילו)

רכב 2009 עם 90 אלף קילומטר בערך, בכזאת תקופת זמן קצרה אני בהלם שהוא עוד שורד, ופלא עולם, לא הייתה לא אף תקלה עד היום, ממש כלום, היה בטיפול פעם אחרונה ב40 אלף קילומטר, מאז שום טיפול הוא לא עבר, ויש לו חיים מ-א-ו-ד קשים! אז תעשו טובה, אם הרכב המצ'וקמק הזה מצליח לשרוד את מה שעובר עליו (וזה באמת רכב מחורבן לחלוטין-זוועתי) אז רכב מטופל אפילו חלקית שננהג ע"י בנאדם פרטי ויחיד עם 37 אלף קילומטר לא אמור להיהרס המנוע בחיים.

פורסם

אולי חלאס עם הריבים המטופשים האלה?

איזה יבואן משחיל פחות את הלקוחות שלו....

עובדה שכל מי שקונה בארץ רכב מהחברה אוכל אותה ברוב המקרים אם נסתכל על זה בצורה רציונלית.

בין אם זה שירות מחפיר (עליי לא הסתכלו בדלק מוטורס שבאתי לקנות פיאסטה, ולקח להם למעלה מחודש לתאם נסיעת מבחן)

בין אם זה אבזור מעליב (כמה יבואנים מחייבים למעלה מ500 ש"ח על חיישני רוורס? כמה יבואנים מחייבים סכומים מגוכחים על תוספות כמו ג'אנטים "מקוריים" מסין???)

בין אם זה שאתה נכנס למוסך אוטמטית יוצאים מנקודת הנחה שאתה משקר, ולא משנה מה אתה אשם.

אני מתנצל בפני פותח השרשור על זה שזילזלתי בטענות שלו .

כמו שאמרו מוקדם, לא חסרים פה בפורום שרשורים על " נפלה לי תיבת ההילוכים לתוך המנוע והיבואן לא רוצה להחליף לי"

בגלל זה הייתי סקפטי.

אז דיי... שכל אחד יעשה את השיקולים שלו בקניית רכב, ולא יתערב בשיקולים של אנשים אחרים בלי שהם מבקשים.

ובנימה קצת משעשעת.

לא חשבתי שאזכה לראות את היום שבו אלפיסטים יתהדרו באמינות של הרכבים שלהם.

אולי באמת העובדה שרוב האלפות היום הם פיאט בתחפושת עזרה דיי הרבה :)

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
למי שחושב שהרכב לא טופל, הרכב ביקר במוסך על כל פיפס קטן, אפילו כשבין הטיפולים היה צריך להוסיף קצת שמן, השמן נקנה מצ'מפיון.

האם זה נורמלי להוסיף שמן מנוע בין טיפול לטיפול ברכב די חדש? הנסיון שלי הוא ברכבים (למשל פיאט פונטו ישן) שהמנוע לא צורך טיפה שמן.

או אולי שוב עובד עלינו פותח השרשור?

והיועץ שירות של המוסך התחיל לנקוב בסכומים של 10K-15K עבור החלפת המנוע.

2. קיבלתי עדכון מהמוסך שלי שהמנוע אכן ניזוק בגלל קריעת מותחן שרשרת התזמון ושיש צורך להחליף את המנוע. קיבלתי מהם הצעת מחיר של בין 10 ל 12K ש"ח עבור החלפת מנוע מפירוק.

עוד לכלוך לא נכון. הלא פותח השרשור בעצמו הציג (בתחילת השרשור) חשבונית שבה האבחנה: שיפוץ ראש +מותחן טיימינג. (שזה כלום מול החלפת מנוע).

מטרתו היא ברורה- להפעיל דרכינו לחץ על צ'מפיון, בהעריכו נכון שפה בפורום יש מספיק פתיים שמאמינים לכל דבר, גם אם ברור שאינו נכון.

, התגובות של יהודה ועוד כמה יפי נפש מראות בדיוק את הרמה של הפורום הזה ואת ה"ישראליות" במיטבה, לא מפליא בכלל שפותח השרשור לא עידכן הרבה זמן ..

יהודה לפני שאתה "דורש" חשובניות טיפול על רכב ש"הוזנח" במשך 4 שנים ו36 אלף ק"מ, תראה לנו תלוש משכורת מצ'מפיון.

אם נרד לרמה הנמוכה שלך, אתה מקבל משכורת מפותח השרשור למרות שהוכח שמסר לנו "עובדות" לא נכונות. יותר מזה, כל מי שלא מתישר לפי מה שאתה רוצה, הוא פסול ומושתל של האויב.

עוד לא עלה בראשך הרעיון הפשוט שיתכן שמישהו לא מקבל את שקרי פותח השרשור אבל למרות זאת אינו בצד של ה"אויב" צ'מפיון?

חבל שאינך שם לב שאתה מהלל ומשבח מי שמשתמש בך ושכמותך כאמצעי להפעלת לחץ על צ'מפיון, ולא בוחל בשקרים בדרך למטרתו.

אתה יכול להיות מרוצה בהשג שלו. לולא המהומה בפורום יתכן שצ'מפיון לא היתה מממנת לו את שיפוץ הראש.

תחשוב קצת לפני שאתה כותב.

יהודה

פורסם

והכי מצחיק שבסוף פותח השרשור טוען כי:

"התגובות של האנשים כאן הוציאו לי את הרוח מהמפרשים".

וזאת כאשר, 90% מהכותבים כאן מאמינים לו בעיניים עצומות.

ומשמיצים את צ'מפיון, ואת כל מי שלא חושב כמותם.

"משת"פ" "טוקבקיסט בתשלום" "גרופי" "מקבל משכורת" וכו'.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...