Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ווואו, אפילו ה-follow-up היה מתיש לקרוא...

השורה התחתונה שלי:

מה שמאפיין כנראה את הישראלי המצוי היא הנטייה לומר "זה גשם" כשמשתינים עליו.

במקום אחר בעולם, הלקוחות היו מפסיקים להגיע והיבואן היה פושט רגל. מזמן.

אפילו אם הרכבים עצמם היו מושלמים ולא מתקלקלים לעולם.

אבל לא, לא רוצים שיקולים קרים, חלילה,

רק חשיבה "מהבטן", שליפה מהמותן,

ים-תיכוני סטייל, עד הסוף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 688
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה יודע מה, בשבילך "הקצת" זה הוספת מי סבון למיכל השפריצרים ...

ואם זה לא מספיק, תחפש שרשורים וכתבות שלי בפורומים אחרים (ג'יפים)

סנגור זה מקצוע, הנדסאי רכב זה גם מקצוע. כך שאני לא רואה שום השמצה.

אלא אם כן, מבחינתך שמגיעים למסקנה שיש לך חוסר ידע מקצועי שבעטיו אתה ושותפך נתפסים להתפלפלות אין

סופית שלא קשורה בכלום לתקלה, זאת השמצה.

על אותו משקל של הצ'יפ שפגע בטיימינג, אפשר גם לטעון שחוסר אוויר בגלגלים גרם למאמץ על תכנוני של היצרן שבגללו הטיימינג והמנוע קרסו.

רענן

אדוני הג'יפאי הנכבד.

אני, לא טוען שהצ'יפ פגע בטיימינג, אולם אני כן טוען שצ'יפ גורם למנוע לעבוד בעומסים, אשר הוא לא תוכנן

לעבוד בהם, ושימוש לא מושכל ברכב "מצ'ופצ'פ" יגמור מנוע מהר מאוד ולאו דווקא ע"י קריעת שרשרת.

אני כן טוען, (וטענתי) ששרשרת נקרעת בק"מ כזה זה לא סביר.

אבל, זה לא העניין מבחינתי העניין הוא אמינותו של פותח השרשור ובפעם המיליון

אם הוא לא מילא את חלקו ככתוב בכתב האחריות, ועל אחת כמה וכמה לא עמד בתנאים לקבלת

אחריות של "רצון טוב" אז אין לו על מי להלין אלא על עצמו.

די נמאס, שאנשים כאן לא לוקחים אחריות על מעשיהם (או חוסר מעשיהם)

תן לי לשאול אותך שאלה:

תיאורטית, אם יתברר כי רכב כלשהו של יבואן כלשהו שימש על בסיס יום יומי למירוצי דראג

אזי מבחינתך, גם על היבואן להכיר באחריות? אם תשובתך היא כן אזי אנו לא על אותה פלנטה בכלל.

פורסם
תודה. זה טיפה עוזר לדעת, שלא כל העולם השתגע, מה שנראה אוטומטית מופרך.

זה רק שניכם...

נראה לי שהגיע הזמן להסתכל במילון מה ההגדרה של שקר. המתלונן אמר א' (שכביכול הציעו לו תיקון ענק- החלפת מנוע עד 15000 ש"ח) וסתר את עצמו עם הצעת מחיר כתובה שכתוב בה ב' ("רק" כמה אלפים לשיפוץ ראש).

אם לדעתך זה לא שקר, האם תוכל להסתכל במילון?. אין לי מה להוסיף בנושא.

אם כבר פתחת מילון, חפש את הערך דמגוגיה ואת תת הערך דמגוגיה בגרוש, אולי תמצא שם ציטוטים של עצמך.

אתה שוב עובר לנושא של צ'מפיון, וכפי שאמרתי זו לא הבעיה בשרשור זה. הבעיה היא שהמתלונן שיקר לנו והסתיר מידע, והצ'יפ הוא דוגמא להסתרת מידע. בנוסף, הוא נהג לרכוש נוזל לוישרים בכל תחנת דלק, ללא כל בדיקה או בקרה (ואפילו היו מקרים שנסע ללא נוזל!!!), זאת כמובן במקום לרכוש את הנוזל במוסך של צ'מפיון.

הוא לא שיקר ולא הסתיר מידע, פשוט כי המידע הזה אינו רלוונטי.

הגיבו פה שדבריו אלה אינם הוכחה שהמתלונן התקין צ'יפ. נכון, זו לא הוכחה משפטית, אבל סביר שמי שמגיב בצורה כזו, מדבר מנסיון אישי. עברנו לסביר? אז סביר שהמתלונן טיפל ברכבו כראוי ורכבו סבל מתקלה מוכרת. כמו כן, סביר גם שצ'מפיון ניסו להתנער מאחריות והצליחו בכך באופן חלקי.

אני חושב שענו על כל שאלותייך וטענותייך ברמה שכל ילד מסוגל להבין. אם עד כה לא הבנת, כנראה שאין עם מי לדבר.

אדוני, כאשר אתה היית בשאש לי הייתה פיאט אונו טורבו חלק מהזמן עם צ'יפ

לא מאמין, הצג הוכחות.

ורוב הזמן בלי צ'יפ - אז אותי בוודאי שאין לך מה ללמד בענייני צ'יפים לא הבנתי את ההקשר הלוגי כאן. כיוון שהיה לך פעם צ'יפ על אונו טורבו, אך רוב הזמן נסעת ללא צ'יפ, אין לי מה ללמד אותך לגבי צ'יפים?

(לגבי בשאש - תשובות אצל הגשש החיוור)

די נהיה פה נמוך מדי אני הלכתי...

לא נראה לי שאתה בכלל יודע מה זה צ'יפ, על מה הוא משפיע ולמה הוא כלל לא רלוונטי כאן (לא לאחריות, שממילא כבר פגה ולא לשרשרת).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אם היית מבין קצת, היית יודע שכול רכב מיצרן נורמלי לא "תעוף" שרשרת טיימינג גם אם מיום שהוציא את הרכב מהסוכנות ועד 37 אלף קמ' לא פתח מכסה מנוע !

(גם לא להשלים שמן. אבל ב VAG זה בעייתי כי ידוע שהם צורכות שמן כשהן חדשות כמו יפנית ב 250 אלף קמ' ומעלה )

אולי תחפש תקציר כיצד עובד מנוע ואח"כ תשתדל להבין האם מנוע שנתפס בגלל עבודה ללא שמן קורע את רצועת הטיימינג

האם אתה עדיין עומד מאחורי הציטוט שלך למעלה?

ואם כן, האם אתה בטוח שמנוע שפועל ללא שמן לא יכול לגרום לנזק למותחן?

חזרה מרובה על מנטרה לא עושה אותה נכונה. אבל לצורך העניין - הוא לא אמר א', הוא אמר א', ב' ו-ג'. אתה הוא זה שזוכר רק א'.

הדברים רשומים פה שחור על גבי לבן, וציטטתי מדברי המתלונן קודם. לטענתו הציעו לו תיקון של 15000 ש"ח , אבל המתלונן סתר את עצמו בהצעת המחיר הכתובה שהיתה על סכום קטן בהרבה ועל נזק אחר.

אם לדעתך זה לא שקר, אז קטונתי.

אין לי מה לומר יותר בנקודה זו.

אני אומר לך מה לעשות? תתמוך במי שאתה רוצה. מילא אם זה היה משתמש בעל הודעות ספורות, אבל זה לא המקרה. היו גם מקרים הפוכים שנעלמו בקול ענות חלושה, וכל אחד עושה את בחירתו. אני רחוק שנות אור מלהאמין לכל אחד, אך במקרה הזה אני בוחר להאמין לפותח השרשור.

טוב שפה לפחות צ'מפיון לא שורבב.

גם פה נראה לי שהגישה שלנו שונה לחלוטין. לדעתך צריך להאמין למתלונן (מכיון שיש לו כמה עשרות הודעות?).

לדעתי מרגע שנתפס על חם בשקר ובהשמטת מידע אין להאמין לו.

יהודה

פורסם

לדעתי צריך להאמין לו לגופו של עניין. לדעתך צריך לא להאמין לו כי הוא שקרן, למרות שכמה וכמה אנשים אמרו לך שחוץ ממך אף אחד לא רואה את השקרים.

ניחא, מיציתי. יש גבול כמה אני יכול להתדיין כשלא משלמים לי על זה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא מאמין, הצג הוכחות.

רגע, אני אחפש תמונה של האונו טורבו כמדומני שהצגת תמונות של רכבים

(בהקשר של המשתמש נתנאל) זה מקובל עליך כהוכחת בעלות נכון?

לגבי יתר הדברים שהעלית, אנא ראה את תשובתי לג'יפאי מהנדס הרכב עם האריה בסמלון.

פורסם

^

לא כתוב, זאת הנחה של מר יהודה.

נכון או לא נכון, זה לא רלוונטי, מאף כיוון.

הדברים רשומים פה שחור על גבי לבן, וציטטתי מדברי המתלונן קודם. לטענתו הציעו לו תיקון של 15000 ש"ח , אבל המתלונן סתר את עצמו בהצעת המחיר הכתובה שהיתה על סכום קטן בהרבה ועל נזק אחר.

אם לדעתך זה לא שקר, אז קטונתי.

אין לי מה לומר יותר בנקודה זו.

הדברים בהחלט מופיעים בבירור, אך משום אתה מתעקש להציג מציאות אחרת.

צ'מפיון הודיעו לו חגיגית שיש להחליף מנוע (אם צינור, אז עד הסוף). אחרי דין ודברים, סביר להניח תחת הנחיית היצרן, הוחלט לבצע תיקון פחות מקיף. היכן יש כאן שקר, או אפילו רבע שקר?

אולי כדאי שבאמת תעיין במילון ותבדוק את ההגדרה המילונית לשקר.

להזכירך, טרם הצגת 12 תלושי משכורת (וצילום ת.ז/דרכון/רשיון נהיגה), כדי להוכיח שאתה לא עובד צ'מפיון. אחרת אתה שקרן, עד שלא יוכח אחרת.

רגע, אני אחפש תמונה של האונו טורבו כמדומני שהצגת תמונות של רכבים

(בהקשר של המשתמש נתנאל) זה מקובל עליך כהוכחת בעלות נכון?

לא, צילום רשיון רכב ותעודת זהות.

לגבי יתר הדברים שהעלית, אנא ראה את תשובתי לג'יפאי מהנדס הרכב עם האריה בסמלון.

צ'יפ לא יגרום לבלאי מואץ, עד כי יהיה צורך בהחלפת ראש מנוע, שרשרת תזמון ומותחן כעבור 36,000 ק"מ. אם זה קרה, זה קרה בלי קשר לקיומו של צ'יפ (באם בכלל היה כזה). בנוסף, הרכב אינו תחת אחריות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
חברים יקרים,

איפה כתוב שלרכב של פותח האשכול הותקן ציפ' לשיפור ביצועי המנוע ?

מרק , זה לא כתוב במפורש , אבל די סביר הבט בקישור לשרשור אחר .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2811583#post2811583

פות"ש לא עונה לשאלות כך שנותר רק לנחש.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

למה זה דיי סביר? חסר אנשים שישבו אצל חברים שיש להם ברכב ציפ? נהגו על רכבים עם ציפ ולאו דווקא הרכב שלהם עם ציפ? אני יכול להביא עוד מיליון ואחת תיאוריות, ככה ששום דבר לא סביר עד שפותח השירשור לא יגיד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אויי, הגנון של שושי, אפשר לנעול?! מנהלים? מישהו? .

מה לנעול? :shock:

בדיוק כשהכנסתי עוד שקית פופקורן למיקרו? :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
:lol: אבל כשדברים מתחילים לחזור על עצמם הרבה פעמים, זה כבר לא שווה את הפופקורן..
פורסם
מה לנעול? :shock:

בדיוק כשהכנסתי עוד שקית פופקורן למיקרו? :twisted:

האמת כבר נגמר לי הפופקורן בבית מהשרשור הזה.

לנעול אותו שקול להמתת חסד, בבקשה, מעט רחמים.

פורסם
מרק , זה לא כתוב במפורש , אבל די סביר הבט בקישור לשרשור אחר .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2811583#post2811583

פות"ש לא עונה לשאלות כך שנותר רק לנחש.

אני כבר יודע את ההמשך...

בקישור שצירפת מדובר על רכב אחר שהיה ברשותו של פותח האשכול או הרכב שייך לחברה שלו.

אולי החשבונית בכלל לא של הרכב של פותח האשכול ? כול הפרטים טושטשו בחשבונית.

:-o

איזה כייף לי :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...