Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 688
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אף אחד לא עובד על אף אחד. ההתעקשות שלך לא להבין שגם אם רשמו לו על פיסת נייר "להרים ראש" או כל דבר אחר עדיין הלך לו המנוע, תמוהה.

אז מה זה שקר?

המתלונן יכול לספר בע"פ על 1000 הצעות תיקון. זו רק המילה שלו. מה שחשוב הוא מה שכתוב, והכתוב שהוא בעצמו הביא, סותר את טענתו. האם זה לא שקר? אם לדעתך זה לא שקר, מהו שקר?

אם אתה כבר נכנס לדקויות מהסוג הזה, אין כל סיבה שפותח השרשור יצרף מסמך שיפגע בגרסתו. אז כאן אני נוטה להאמין לו, גם לאור שיטות העבודה של היבואנים.

לגבי רכבים בעבר הרחוק היו רכבים רבים שצרכו שמן מנוע, ועם השיפור הכללי הרוב הגדול של הרכבים הפסיקו לצרוך שמן מנוע.

כמה זה עבר רחוק? ייצור המנוע שברכב שלי הופסק לקראת 2008-9. קילו ל-10K, קבוע. התכנון שלו מאמצע שנות ה-90, שזה לא נופל תחת עבר רחוק בשום קונסטלציה. שוב - זה שזה לא קרה לך (אבל שים לב - קרה לכל יתר חברי הפורום) לא אומר דבר וחצי דבר.

אם אכן מנועי VW חדשים צורכים שמן בד"כ, מה הסיבה לקנות רכבים אלה?

כי זו לא באמת טרחה רבה מדי למלא חצי קילו שמן מדי פעם.

צ'מפיון ממש לא מענינים אותי.

מעניינים אותך במקרה הזה. לא מעניינים אותי מקרים אחרים, סלח לי על הציניות וחוסר האכפתיות.

הבעיה שלנו היא שהמתלונן עושה מאיתנו צחוק.

לא רואה שום דבר מצחיק בעניין הזה. כמו שאתה לא אוהב ביטויים חריפים כנגדך, דע שיש שני צדדים למטבע הזה.

הפורום נוצל פה בידיו של סלפן, וזה מה שמפריע.

הפורום לא נוצל ולא מנוצל. ככה הפלטפורמה עובדת. אדרבא, ככל שלצ'מפיון היו כלים להכות בו, הייתה עושה את זה. תחת זאת הם העדיפו להתיש אותו - והדבר הצליח, לפחות חלקית.

גם יבואני הרכב פה חוגגים עלינו.

שים לב, אצלך הכל קטגורי - או שאלה דופקים/חוגגים/שקרנים וכו', או אחרים. אין לי מושג בן כמה אתה, מה אתה עושה, בן 20 או בן 60, אבל החיים ממש לא שחור ולבן. האמת, לרוב, נמצאת בין גרסאות הצדדים.

עובדים עלינו.

זו בדיוק הגישה שמביאה תוכניות שמקדשות דמגוגיה כמו חיים הכט, זהבי וכו' לפריים טיים. זה ופופוליזם זול. חבל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

Yehuda-k

בנסועה של 30 ומשהו אלף קילומטר אין שום סיבה שבעולם ששרשרת טיימינג תלך ותגרום נזק למנוע , בתור צרכנים תפקיד כולנו לצפות מנותן השירות (צ׳מפיון או כל יבואן אחר לצורך העניין) לעמוד מאחורי המוצר שלו גם אם האחריות כבר לא בתוקף , זאת מכוח ההגיון הבריא , בנוסף המקרה המתואר הוא לא יחידני , הוא נובע מכשל תיכנוני של מערכת התזמון ששונתה בדגמים מאוחרים יותר.

יש חומר על כך באינטרנט אתה מוזמן להשתמש בחבר הטוב שלנו גוגל.

מסכים איתך בהחלט שיש פה בפורום מספר אנשים שהצידוק היחידי לפעילות שלהם הוא השמצת המותג והיבואן , הם עטים על כל פרסום כזה כמוצאי שלל רב , אך לצערי במקרה הזה הצדק עמם , הזכרת את טויוטה : הם המשיכו להחליף מנועים קומפלט (בצורה שקטה) בשל בעיות הבוצה גם 3 שנים תמימות לאחר תום האחריות ! כך נוהג יבואן חכם.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

אף אחד לא עובד על אף אחד. ההתעקשות שלך לא להבין שגם אם רשמו לו על פיסת נייר "להרים ראש" או כל דבר אחר עדיין הלך לו המנוע, תמוהה.

לטענת המתלונן , המוסך אבחן החלפת מנוע בעלות עד ל 15000 ש"ח. אבל הוא סתר את עצמו כשהציג גם הוכחה שמיד בהתחלה ההצעה היתה להחליף ראש, כאשר המשמעות היא עלות הרבה יותר נמוכה.

האם ההבדל לא ברור? האם ההבדל לא משמעותי?

הפורום לא נוצל ולא מנוצל. ככה הפלטפורמה עובדת. אדרבא, ככל שלצ'מפיון היו כלים להכות בו, הייתה עושה את זה. תחת זאת הם העדיפו להתיש אותו - והדבר הצליח, לפחות חלקית.

שוב אתה חוזר לצ'מפיון, שבכלל לא קשורה לבעיה. הבעיה אינה האם מי צודק: המתלונן או צ'מפיון. הבעיה היא שהמתלונן מספר לנו "עובדות" סלקטיביות, כדי לנצל אותנו בקרב שהוא מנהל. בדרך הוא מעלים מידע , לא מספר בשרשור זה שהתקין צ'יפ לשיפור הביצועים, משקר, טוען שטיפל כראוי אבל נמנע מלהציג הוכחות.

אודה לך אם תענה לשאלה- האם עלינו לתמוך בכל אחד שמתלונן פה, גם אם אינו מביא הוכחות, גם אם נתפס בשקר ?

יהודה

פורסם

אודה לך אם תענה לשאלה- האם עלינו לתמוך בכל אחד שמתלונן פה, גם אם אינו מביא הוכחות, גם אם נתפס בשקר ?

יהודה

יהודה עוד לא הבנת?

לגישתם, כל מי שפותח שרשור בטרוניה כלפי צ'מפיון אוטומטית הצדק בידו.

וגם אם תוכיח להם קבל עם ועדה, שלא כך הדבר.

לא תזכה לתשובות ענייניות אלא לפניני לשון כגון:

משת"פ, "עובד צ'מפיון", "טוקבקיסט", "גרופי", וכו'.

פורסם

אענה בכיף. הוא לא נתפס בשום שקר - אתה פשוט מתעלם באלגנטיות מיתר דבריו כי הם לא תואמים את תיאוריית הקונספירציה שבנית. פותח השרשור אמר מפורשות שהוצעו לו כמה הצעות. ההבדל בין הגרסאות שלו לא קיים כי זו גירסא אחת. החלפת ראש, כעובדה, לא עמדה על הפרק כי הנזק שנגרם היה חמור בהרבה. אם כבר, מדובר כאן באבחנה שגויה של המוסך, גם זה לא מוסיף לו כבוד מקצועי.

אני מקבל את הגירסא שלו כי היא נראית סבירה, לא כי זה הוא (אני לא מכיר אותו, כמו שאני לא מכיר אותך, אם כבר).

אם אתה מלין על פותח השרשור שהוא מעלים מידע, למה אתה לא מפעיל את אותה עוצמת הרגש, הטינה והשטנה כלפי צ'מפיון שכלל לא טרחו לצרף דבר ואף כמעט ולא טענו כלום? היכן במקרה הזה ערכי השוויון, הגילוי ושאר ירקות?

לגבי הימנעותו להציג הוכחות - שוב, הוא לא חייב לך כלום.

לגבי צ'יפ - אודה אם תוכל להסביר לי כיצד הצ'יפ משפיע על המותחן שכשל. אולי אחכים, לך תדע.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
יהודה עוד לא הבנת?

לגישתם, כל מי שפותח שרשור בטרוניה כלפי צ'מפיון אוטומטית הצדק בידו.

וגם אם תוכיח להם קבל עם ועדה, שלא כך הדבר.

לא תזכה לתשובות ענייניות אלא לפניני לשון כגון:

משת"פ, "עובד צ'מפיון", "טוקבקיסט", "גרופי", וכו'.

תחליפו טלפונים ותפתחו קבוצת וואטסאפ, למה כאן בפורום? :lol:

אני אלפיסט, הדבר נטול הגיון ואני לפחות מודה בזה. הבעיה של הואגיסטים היא ההכחשה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

חייב להודות שהעובדה שהותקן צ׳יפ ברכב משנה את התמונה , כמובן שלכל אחד יש את הזכות המלאה לעשות כל מה שהוא רוצה עם רכבו , אבל עליו להיות מוכן לכך שבאם ייתפס הסיכוי לרצון טוב מצד היבואן במקרה של תקלה הוא נמוך , במיוחד לאחר תקופת האחריות , גם אם אין שום קשר לצ׳יפ הוא בהחלט נהג בניגוד להוראות היצרן , ולכן המבחן הסביר לא תקף לגביו ,

שאלה לפות״ש : האם צ׳מפיון היו מודעים לצ׳יפ ? האם מכאן טענתם שהרכב לא טופל כראוי ?? אם כן אזי הם היו יותר מבסדר איתך.

פורסם

הרכב לא באחריות. הצ'יפ לא משפיע, בוודאי שלא באופן ישיר, על המותחן. ידוע שיש כשל במותחן, שלא הוחלף כי הרבה יותר יעיל לחכות עד שהרכבים יצאו מאחריות. להמשיך?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הרכב לא באחריות. הצ'יפ לא משפיע, בוודאי שלא באופן ישיר, על המותחן. ידוע שיש כשל במותחן, שלא הוחלף כי הרבה יותר יעיל לחכות עד שהרכבים יצאו מאחריות. להמשיך?

לא אתה וגם לא אני יכולים לקבוע קטגורית שהצ׳פ לא משפיע , גם כמות הקילומטרים הנמוכה של הרכב כבר לא רלוונטית כי יש מצב שהבלאי ברכב עם צ׳יפ גבוה יותר . לגבי התנהגות היבואן אתה מעלה ספקולציות ,זה נחמד אבל לא בהכרח נכון , מאין לך שבהינתן ולא הותקן צ׳יפ ברכב הם היו מכסים את העלות במלואה ללא וויכוחים ? אין בידינו את מלוא הפרטים כנראה על מנת לחרוץ דעה , לכן שאלתי את פות״ש (מקווה שיענה) אם צ׳מפיון ידעו על הצ׳יפ , זו פיסת מידע מהותית ביותר שרק על פיה אני אהיה מסוגל להחליט מה דעתי בעניין.

פורסם

מהקישור שיהודה צירף לא הבנתי שיש צ'יפ ברכב אלא רק שפותח השרשור חיווה את דעתו מה קורה כשיש צ'יפ. מאיפה הוא רכש את הניסיון אני לא יודע אבל ממש לא מחייב שהיה מותקן ברכב שלו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

החלקתי את זה, זה הרי לא יוכיח להם כלום ויכונה שקר או סילוף. הרי אם אני אתאר עכשיו איך מרגיש רכב עם צ'יפ (על סמך התנסות ברכבי חברים), עוד יגידו שמותקן לי אחד ברכב.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עצם קיום הצ'יפ, מעיד על רכב שעבד קשה מעבר למגבלות התכנון של היצרן.

אם צ'מפיון ידעו גם על הצ'יפ וגם על חוסר הטיפול לכאורה ברכב

(שמספיק רק אחד מהם על מנת לשלול אחריות)

אזי, עמדתם מובנת בהחלט.

וכל יבואן אחר כולל סמל"ת המהוללת היה נוהג באופן דומה.

אני חייב להוסיף שכעת אני כלל לא מבין את פותח השרשור רבאק

התקנת צ'יפ - ידעת שזה שולל אחריות. לא טיפלת (לכאורה) ברכב

ידעת שזה שולל אחריות - קח אחריות על מעשיך, ואל תבוא ותספר חצאי אמיתות וגוזמאות.

פורסם
לגבי צ'יפ - אודה אם תוכל להסביר לי כיצד הצ'יפ משפיע על המותחן שכשל. אולי אחכים, לך תדע.

איך יסביר ?

אני חושד שהוא לא ראה ולא יודע איך מועברת התנועה בין הגלים.

אולי גם לא יודע מה תפקיד מע' התזמון.

מה שבטוח, יכול לעבוד כעו"ד של חברות ביטוח.

רענן

פורסם

רק פות״ש יכול לפתור את התעלומה.... אני חושב שאך מתבקש והגון יהיה מצידו לענות על השאלות הללו ,במיוחד לאחר שהעניין הסתיים.

או שלחילופין נציג צ׳מפיון ישפוך אור .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...