Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר הכי עצוב מכל הסיפר זה המשפט הזה שכתב פותח השרשור,

סליחה שנעלמתי קצת. היה לי שבועיים עמוסים ופעם אחרונה שקראתי פה, חלק מהתגובות הוציאו לי את הרוח מהמפרשים.

.

לפותח השרשור, לא תשים קצוץ על כל אותם עלובי נפש אשר מתגייסים להגן בחרוף נפש על יבואן עם רמת שרות מהנמוכה ביותר.

גם אני עברתי את זה כאשר שיתפתי את חברי הפורום במקרה אשר קרה לבחור שעובד איתי אשר הלך לו פעמיים הגיר בתוך פחות משנתיים בג'טה 2009, פתאום עלו כל מני הודעות אשר דרשו ממני מסמכים שונים (אם הרכב היה שלי אולי הייתי מעלה, ואולי גם לא..), המשיכו בזה בקראו לי שקרן, וסיימו בזה שהציגו אותי כאנטי צ'מפיון (ואפילו רמזו שאני עובד אצל מתחרה) וכאחד שמסלף עובדות.

גם אני אמרתי לעצמי "למה אני צריך את זה?"

לכל אותם שפוטי צ'מפיון, לא נמאס לכם?!

אתם לא שמים לב לכמה פתטים אתם נראים?

לי יש טויוטה, אתם רואים אותי יוצא למלחמה בכל פעם שנפתחת הודעה בגנות טויוטה??

תתבגרו.

לסיכום המקרה,

כפי שכבר ציינתי במהלך השרשור, אחותי כבר החליטה שלא לרכוש סיאט איביזה 1.2TSI אשר הוצעה לה "בהנחת סלב".

פותח השרשור כבר לא ירכוש רכב נוסף של צ'מפיון (אלא אם כן הוא מזוכיסט, פותח השרשור אתה כזה?).

כלומר כבר שתי רכישות הם איבדו בוודאות.

אני מניח שכל רכישה מכניסה להם כמה עשרות אלפי שקלים, אז במקרה זה ניתן לומר בוודאות מלאה "יצא שכרם בהפסדם"

כך שלעניות דעתי, הפעם שיטת מצליח לא הצליחה לצ'מפיון.

נ.ב,

פירוק והרכבה של מנוע (פעמיים) + פירוק והרכה של גיר לפיג'ו 406 עלה לאחי 3500 ש"ח במוסך מורשה (אולי עוד מעט לוחמי הצדק של צ'מפיון ידרשו ממני להציג קבלות..).

כך שהמחיר של צ'מפיון להחלפת ראש מנוע הוא לא פחות משערוריה ולדעתי מגלם בתוכו את עלות החלק ליבואן.

• תגובות 688
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
^כאשר מוסיפים למשוואה את התמחור הלא קשור של צ'מפיון (VW ו-Audi), אני אישית לא חושב שיש הגיון ברכישת בורג מהם (תוסיפו שלל תארים רלוונטים לצ'מפיון).

הבעיה היא, כמובן, שגם המתחרים לא מתמחרים את הרכבים שלהם בצורה סבירה... מה מתחרה במה שמציעה הלאון היום? אלפא? היא עולה 50% יותר. ושלא אובן לא נכון, לו היתה נמכרת הג'ולייטה עם אבזור דומה במחיר של הלאון, הייתי מעדיף אותה בכל רגע. אבל כשלוקחים בחשבון את פער המחיר...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כפי שכבר ציינתי במהלך השרשור, אחותי כבר החליטה שלא לרכוש סיאט איביזה 1.2TSI אשר הוצעה לה "בהנחת סלב".

פותח השרשור כבר לא ירכוש רכב נוסף של צ'מפיון (אלא אם כן הוא מזוכיסט, פותח השרשור אתה כזה?).

פירוק והרכבה של מנוע (פעמיים) + פירוק והרכה של גיר לפיג'ו 406 עלה לאחי 3500 ש"ח במוסך מורשה (אולי עוד מעט לוחמי הצדק של צ'מפיון ידרשו ממני להציג קבלות..).

כך שהמחיר של צ'מפיון להחלפת ראש מנוע הוא לא פחות משערוריה ולדעתי מגלם בתוכו את עלות החלק ליבואן.

א. מיהי ה"סלב"?

ב. אין ספק לגבי המחיר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא פחות גרוע מההתנהלות של צ'מפיון זה התגובות של חלק מהאנשים פה, התגובות של יהודה ועוד כמה יפי נפש מראות בדיוק את הרמה של הפורום הזה ואת ה"ישראליות" במיטבה, לא מפליא בכלל שפותח השרשור לא עידכן הרבה זמן (ובצדק), התגובות שהופיעו כמה ימים אחרי שלא עידכן אומרות הכל.

יהודה לפני שאתה "דורש" חשובניות טיפול על רכב ש"הוזנח" במשך 4 שנים ו36 אלף ק"מ, תראה לנו תלוש משכורת מצ'מפיון.

אגב, גם אני חובב VAG (עד לפני שנה היו 2 לאונים במשפחה) אבל אני ממש לא מצדיק את כל התקלות האלו, בכלל רכבי VAG סובלים מאותן תקלות כבר יותר מעשור ולפי איך שזה נראה זה לא הולך להשתנות בזמן הקרוב וחבל.

פורסם

יכול לומר לך שהמלצתי בחום לאחי לוותר על ג'טה שהציעו לו מליסינג לפני חודש ולקחת במקומה קיה פורטה חדשה, בגלל שזה ליסינג זה לא היה קשור ליבואן אלא יותר לאמינות המפוקפקת של המנועים האלה ולעובדה שהג'טה ריקה מאיבזור לעומת הפורטה הסופר מאובזרת (ולראיה הרבה קולגות שלו שלקחו כבר ג'טה ביקשו לאחר חודשים ספורים להחליף לפורטה...).

גם חבר ששקל גולף TSI ויתר על הרעיון והחליף לרכב אחר לאחר ששמע ממני על מעללי היבואן שמאכיל חצץ את לקוחותיו.

חבל שזה כך, אבל לראייתי יש למכונית כמה 2 אופציות מתקבלות על הדעת:

1.מכונית עם אמינות מצויינת ומוכחת שמאפילה על איכות היבואן וגורמת ליבואן להיות שיקול שולי בהחלטת הרכישה.

2.מכונית טובה עם כמה בעיות ידועות ומוכרות ויבואן טוב שלוקח אחריות ונותן לך כלקוח לישון טוב בלילה.

אם אחת האופציות מתקיימת זה רכב שבהחלט אשקול רכישה שלו, אם אף אחד מהאופציות לא מתקיימת- לא ארכוש רכב כזה, חד וחלק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הבעיה היא, כמובן, שגם המתחרים לא מתמחרים את הרכבים שלהם בצורה סבירה... מה מתחרה במה שמציעה הלאון היום? אלפא? היא עולה 50% יותר. ושלא אובן לא נכון, לו היתה נמכרת הג'ולייטה עם אבזור דומה במחיר של הלאון, הייתי מעדיף אותה בכל רגע. אבל כשלוקחים בחשבון את פער המחיר...

באלפא אתה משלם את העלות הכוללת כאן ועכשיו. במותגי צ'מפיון השונים, כפי שמתחוור לעתים יותר מידי קרובות, אתה משלם עלות ראשונית ובהמשך התקלות שאף אחד אינו מוכן לקחת עליהן אחריות כבר יביאו אותך למחיר של אלפא.

עכשיו השאלה היא מה היא עלות הדלק שתשלם בכל פעם שתצטרך לנסוע למוסך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כן, ממש, סמל|ת הרי ידועים כפילנטרופים ידועים וכל מטרתם בחיים היא אלטרואיזם אחד מושלם! :wink:

לקוח יגיע עם אלפא לאחר תום אחריות ועם מנוע שפוך ומיד יתקנו לו הכל בחינם?

שנזכיר לך את הבררה והדפרנציאל השפוך שנגרם כי "הבעלים נהג בצורה ספורטיבית ברכב"?

מנוע ה JTS 2 ליטר מחורבן ברמות, אז סמל"ת מזנקת ומתקנת לאחר תום אחריות כי בפורומים מדברים על זה שהוא חרא מנוע?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפני כמה שנים היה סיפור הבררה? להתחיל להוציא שלדים מהארון אפשר על כל אחד. אני לא אומר שהשירות של סמל"ת היה מאז ומעולם אות ומופת בעולם הרכב הישראלי, אבל דבריהם של הלקוחות הנוכחיים שנכתבים לא אחת כאן באתר מעידות כאלף עדים על כך שחל שינוי מהותי באופן שבו החברה מתייחסת ללקוחותיה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אציין שגם אצלנו במשפחה סיפורי השירות של צ'מפיון גרמו לשינוי גישה.

אנחנו כבר לא מעזים להמליץ לאף אחד ממכרינו על תוצרת VAG "עד שיוכח אחרת". וגם חלק מאיתנו (אלה שרוכשים רכב חדש) התחלנו לעבור לקרסו, ז"א לפלואנס/ מגאן דיזל, וכן ליונדאי- קיה.

שלא יובן לא נכון- עד לפני כחודשיים היו לנו 7 רכבי VAG פעילים במשפחה (!), 2 מהן הוחלפו בחודשיים האחרונים ליצרנים אחרים רק בגלל הסיפורים על תודעת השירות המופלאה (אם כי אציין שאנחנו לא מטפלים במורשה, אבל כשהרכב חדש זה מהווה שיקול מכריע, עדיין).

ועל זה נאמר: "יצא שכרם בהפסדם".

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

מסכים עם אלעד.נתתי בעבר דוגמא של מראה שנדפקה לי ברחיצה והוחלפה ללא ויכוח,וקלצ' שהוחלף ברכב לאחר שמוש לא נכון ברכבו של גיסי ,שטיחים במיטו שנראו לי מרופטים והוחלפו ללא ויכוח..לא נזכיר את alfaway כולם מוזמנים לעשות חיפוש על השרות הנהדר.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

שמח לשמוע שחל שם שיפור ועדיין קצת סקפטי אם סיפור זהה לפותח השרשור היה מסתיים שם אחרת אבל ניתן להם להנות מהספק :wink:

פורסם

למה אתה מתייחס כשאתה אומר להנות מהספק?

הרוב המכריע של לקוחות סמל"ת על מותגיה השונים, לפחות אלו שכותבים כאן בפורום, מדווחים על מכוניות אמינות ואיכות שירות מעולה.

לא יודע ולא מכיר את איכות הרכבים או השירות שהיו לפני כמה שנים אבל המגוון הנוכחי מצטייר כאמין וכשזה מתחבר לשירות מצוין מתקבלים לקוחות מרוצים שממליצים בכל פה על המכוניות.

פורסם

יש איזה באג בפורום שחובבי אלפא לא מצליחים לראות סמיילים קורצים?

או שזה סתם שרובכם חסרי חוש הומור?

פורסם
שמח לשמוע שחל שם שיפור ועדיין קצת סקפטי אם סיפור זהה לפותח השרשור היה מסתיים שם אחרת אבל ניתן להם להנות מהספק :wink:

כשאתה כותב "סיפור זהה" אתה מתכוון למקרה הספציפי של פותח השרשור כמקרה יחיד או למקרה שלו כחלק ממספר (כנראה לא מועט) של מקרים זהים ברכבים זהים?

זה שהלך לבעל בררה אחד דיפרנציאל זה מבאס, עוד יותר מבאס שהיבואן מערים קשיים, אבל השאלה אם זו תקלה מוכרת וידועה בארץ\בעולם או שמדובר בתקלה לא נפוצה.

ההתייחסות כמובן תיהיה שונה ל-2 המקרים.

לא מכיר את השירות של סמל"ת לטובה או לרעה, אני רק יודע דבר אחד- נדיר ששומעים סיפור זוועה סטייל סיפורי השירות הגרוע של צ'מפיון.

אז נכון, אלפא פחות נפוצה, אבל אני די בטוח שאם תבדוק באחוזים תגלה שיש סבירות גבוהה יותר שהגולף\ליאון\פאביה שלך תסבול ממחלה כרונית מאשר האלפא שלך, וכאשר היא תקבל את המחלה הזאת, שוב באחוזים, הסבירות שלך לקבל צינור גרמני גבוהה מהסבירות שתקבל צינור איטלקי בפן השירותי.

אם תעשה חיפוש בפורום תגלה שהמכוניות שהכי הרבה מככבות עם תקלות יקרות שדורשות התערבות יבואן הינם מתוצרת VAG.

בצד הטוב זה מעיד על כך שהם מוכרים הרבה רכבים.

בצד הרע זה מעיד על כך שלקוחות המותג בונים אחלה בתים למנכ"לים ושאר בעלי התפקידים בצ'מפיון, והכל מכספי תיקונים...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...