Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות מהירות וצילומן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

מקווה שעל כולם עובר יום טוב.

היום נסעתי מנצרת עילית לאזור המטרופולין התל אביבי ברכב דרך כביש החוף. כידוע יש מספר מצלמות לאורך הכביש.

נסעתי עם ה-Waze ברקע על מנת לקבל דיווחי תנועה ואת מיקומן של מצלמות המהירות בנתיבי ובכל פעם שהוויז התריע על מצלמה (כ-500 מטרים לפני המקום שבו היא מוצבת) והאטתי רק ליתר ביטחון אפילו 5 קמ"ש מתחת למהירות המותרת וחיכיתי קצת אחרי שעברתי אותה לפני שהאצתי חזרה למהירות השיוט שלי שהייתה בערך 110-120.

תהיתי לעצמי ורציתי לדעת האם ברגע שעוברים את המצלמה היא מצלמת ושם זה נגמר? או שהיא ממשיכה לצלם גם אחרי מרחק מסוים שעוברים אותה.

איך זה עובד?

ניסיתי להריץ חיפוש בפורום לגבי שאלה דומה / הנושא הנ"ל ולא מצאתי תשובה.

תודה מראש,

דניאל

הצרפתיה שלי,

פיג'ו 307 1.6 ליטר 2008.

פורסם

רוב המצלמות היום הינן מסוג גאטסו. מצלמות אלה מופעלות באמצעות לולאות מגנטיות שמותקנות בתוך האספלט.

הלולאות נמצאות בערך 20 מטר אחרי המצלמה; פעמים רבות ניתן לראות את החריץ דרכו הותקנו הלולאות בכביש.

אם עברת 100 מטר מהמצלמה, אתה יכול להאיץ בחזרה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

סביר להניח שכן.

בדומה למצלמות של כביש 6 אשר מצלמות את מספרי הרכבים על מנת לשלוח חיוב תשלום עבור הנסיעה בכביש,

רכב/אופנוע שיחצה את רף המהירות של המצלמה, לא יצולם, או שיצולם עם מספר מטושטש/"מרוח".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בדקו את הנושא ב"טופ גיר", נדמה לי בעונה הראשונה. קיימת מהירות (מאוד גבוהה) שבה המצלמה כבר לא מצליחה לתפוס את הרכב.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תודה רבה לך!

רוב המצלמות היום הינן מסוג גאטסו. מצלמות אלה מופעלות באמצעות לולאות מגנטיות שמותקנות בתוך האספלט.

הלולאות נמצאות בערך 20 מטר אחרי המצלמה; פעמים רבות ניתן לראות את החריץ דרכו הותקנו הלולאות בכביש.

אם עברת 100 מטר מהמצלמה, אתה יכול להאיץ בחזרה.

תודה רבה לך!

האם יש עוד מישהו שיכול לשפוך עוד קצת אור על הנושא?

הצרפתיה שלי,

פיג'ו 307 1.6 ליטר 2008.

פורסם

אני לא בטוח שזה נכון...

גם בניסוי בטופ-גיר וגם בניסוי של mythbusters הטריגר של המצלמות היה ראדר ובגלל המהירות הגבוהה של הרכב המצלמה לא הספיקה לקלוט את הרכב שעבר מולה.

במצלמות שמותקנות בארץ הטריגר הוא פס מגנטי שלא משנה את נהפוך את זה וכמה מהר ניסע במכונית היא עדיין תעלה עליו ותייצר תגובה. בין אם המחשב של המצלמות הללו מתוחכם מספיק בכדי לנתח את המידע שמתקבל כמכונית מהירה או לא זאת תעלומה.. בינתיים.

בכל מקרה, מבחינת מהירות הצילום אין שם ספק - המצלמות מצלמות במהירות שמספיקה לייצר תמונה חדה וברורה של המספר גם במהירויות מאוד גבוהות (נבחן Mythbusters במהירות של 200 מייל = 320 קמ"ש). עכשיו רק נשאלת השאלה האם הטריגר יעבוד במהירות הזאת וההימור שלי הוא שכן אבל עד שמישהו "חכם" לא ינסה לא נדע בוודאות

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
אני לא בטוח שזה נכון...

גם בניסוי בטופ-גיר וגם בניסוי של mythbusters הטריגר של המצלמות היה ראדר ובגלל המהירות הגבוהה של הרכב המצלמה לא הספיקה לקלוט את הרכב שעבר מולה.

במצלמות שמותקנות בארץ הטריגר הוא פס מגנטי שלא משנה את נהפוך את זה וכמה מהר ניסע במכונית היא עדיין תעלה עליו ותייצר תגובה. בין אם המחשב של המצלמות הללו מתוחכם מספיק בכדי לנתח את המידע שמתקבל כמכונית מהירה או לא זאת תעלומה.. בינתיים.

בכל מקרה, מבחינת מהירות הצילום אין שם ספק - המצלמות מצלמות במהירות שמספיקה לייצר תמונה חדה וברורה של המספר גם במהירויות מאוד גבוהות (נבחן Mythbusters במהירות של 200 מייל = 320 קמ"ש). עכשיו רק נשאלת השאלה האם הטריגר יעבוד במהירות הזאת וההימור שלי הוא שכן אבל עד שמישהו "חכם" לא ינסה לא נדע בוודאות

לכל מי שבטעות רוצה לנסות!

יש לי חבר שמוכר ZX12R סטריטפייטר. בכלום כסף

אז יכול פשוט לקנות אותו ולנסות ולדווח.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
אני לא בטוח שזה נכון...

נציג מכירות של חברת Pixim, יצרנית חיישן ה-CMOS שיושב בתוך המצלמה של המערכות הבריטיות, התרברב בפורום מסוים שהרכיב שלהם כל כך רגיש ומהיר שגם בתנאים של סנוור ישיר ע"י השמש לתוך המצלמה היא מצליחה לתת תמונה ברורה של הלוחית, "וזה מאד מעצבן נהגים מסוימים". מלבד התכונות של החיישן המעולה שלהם, הסיבה היא שהפלאש קצר מאד. הוא לא באור נראה אלא ב"אינפרא אדום קרוב" (זה יכול לתת לכם רעיונות...). האור הנכנס מסונן, זמן החשיפה קצר, לכן אין מריחה כלל גם במהירויות גבוהות.

לגבי הטריגר מהפסים המגנטיים, הם עובדים כנראה על התאמה זמנית של החתימה המגנטית של כלי רכב בפס הראשון אל חתימה הפס השני. רק ככה אפשר לקבל את הדיוק הנדרש. מבחינת מיידיות הסיגנל, קיימים מנגנוני טריגר מספיק מהירים כדי לתפוס תצלום של פגז שנורה מטנק..

הייתי מציע לפותח השרשור לא להרשיע את עצמו מעל דפי הפורום, שנסע במהירות לא חוקית. תכתוב "חבר שלי נסע"..

ולמי שאוהב ריגושים, אפשר לנסות את הפעלול הבא,

תופסים מצב שבו יש לפניך בנתיב הימני רכב גבוה וארוך (אוטובוס או משאית), מאיצים ל-130 או יותר בנתיב השמאלי, ומתזמנים את המעבר שלך על הפסים כך שהרכב השני נמצא בינך לבין המצלמה ולמעשה מסתיר אותך.

חבר שלי ניסה את זה לפני שבוע וכעת מחכה לראות אם זה עבד 8)

si vis pacem, para bellum

פורסם

באנגליה, האיזור המצולם ע״י מצלמות המהירות מסומן בצורה ברורה על הכביש. קיווקווים לבנים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
באנגליה, האיזור המצולם ע״י מצלמות המהירות מסומן בצורה ברורה על הכביש. קיווקווים לבנים.

האנגלים האלה מאוד אינטיליגנטים... למרות שבאנגליה זה לא ממש משנה כי מצלמות המהירות שלהם עובדות בשיטת הממוצע ולכן אם הגעת למצלמה הבאה בתור לפני שהיית אמור לפי המהירות המותרת המקסימלית אתה חוטף צילום ודוח וזה לא משנה אם עברת את פס הצילום במהירות של 2 קמ״ש אתה עדיין מצולם

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
הייתי מציע לפותח השרשור לא להרשיע את עצמו מעל דפי הפורום, שנסע במהירות לא חוקית. תכתוב "חבר שלי נסע".

אני לא חושב שהמשטרה יכולה להשתמש במשפט הבא "נהגתי בשנת 2001 בכביש 6 על סובארו B4 במהירות 230 קמ"ש " בגלל שהם צריכים להוכיח שאכן נסעתי במהירות הזו.

נכון, ציינתי כביש, שנה, דגם רכב ומהירות אבל עדיין צריך הוכחה כי ייתכן מאוד שאני משקר.

(הכול תיאורטי כן? אדון שוטר לא להתלהב).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...