Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות מהירות וצילומן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני שאלה קטנה - אם יש בתוך המצלמות האלו CMOS האם הוא מבוסס מראה כמו SLR או שהוא חשוף ?

ואם הוא חשוף האם יכול להיות מצב תיאורטי שבו אם יכוונו לייזר מספיק חזק (כמו כל לייזר שקונים מ DX בחוזק של 50MW ( האם זה יכול להרוס את החיישן ?

נציג מכירות של חברת Pixim, יצרנית חיישן ה-CMOS שיושב בתוך המצלמה של המערכות הבריטיות, התרברב בפורום מסוים שהרכיב שלהם כל כך רגיש ומהיר שגם בתנאים של סנוור ישיר ע"י השמש לתוך המצלמה היא מצליחה לתת תמונה ברורה של הלוחית, "וזה מאד מעצבן נהגים מסוימים". מלבד התכונות של החיישן המעולה שלהם, הסיבה היא שהפלאש קצר מאד. הוא לא באור נראה אלא ב"אינפרא אדום קרוב" (זה יכול לתת לכם רעיונות...). האור הנכנס מסונן, זמן החשיפה קצר, לכן אין מריחה כלל גם במהירויות גבוהות.

לגבי הטריגר מהפסים המגנטיים, הם עובדים כנראה על התאמה זמנית של החתימה המגנטית של כלי רכב בפס הראשון אל חתימה הפס השני. רק ככה אפשר לקבל את הדיוק הנדרש. מבחינת מיידיות הסיגנל, קיימים מנגנוני טריגר מספיק מהירים כדי לתפוס תצלום של פגז שנורה מטנק..

הייתי מציע לפותח השרשור לא להרשיע את עצמו מעל דפי הפורום, שנסע במהירות לא חוקית. תכתוב "חבר שלי נסע"..

ולמי שאוהב ריגושים, אפשר לנסות את הפעלול הבא,

תופסים מצב שבו יש לפניך בנתיב הימני רכב גבוה וארוך (אוטובוס או משאית), מאיצים ל-130 או יותר בנתיב השמאלי, ומתזמנים את המעבר שלך על הפסים כך שהרכב השני נמצא בינך לבין המצלמה ולמעשה מסתיר אותך.

חבר שלי ניסה את זה לפני שבוע וכעת מחכה לראות אם זה עבד 8)

פורסם

מתעלק, עדיין לא הבנתי אם המצלמה מצלמת עם פלאש הנראה לעין בלילה או בלי? מישהו יכול לשפוך אור בנושא.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם
אז אני שאלה קטנה - אם יש בתוך המצלמות האלו CMOS האם הוא מבוסס מראה כמו SLR או שהוא חשוף ?

ואם הוא חשוף האם יכול להיות מצב תיאורטי שבו אם יכוונו לייזר מספיק חזק (כמו כל לייזר שקונים מ DX בחוזק של 50MW ( האם זה יכול להרוס את החיישן ?

החיישן חשוף, אין תריס מכאני כמו בSLR ואין מראה. ה"תריס" (shutter) הוא אלקטרוני.

לייזר 50mW יכול לשבש אבל לא יכול לגרום נזק פיזי בלתי הפיך.

JANT18,

האור כעקרון בלתי נראה. איפשהו בין 750 ל-900 nm. אבל אם זה מתחת ל-840, יש אנשים שמסוגלים לראות את האור הזה כאור אדום, בתנאים מסוימים. האור עוצמתי אבל נראה חלש כי העין שלנו לא רגישה מספיק בא"א. כמו כן הפלאש קצר מאד וזה מקשה עוד יותר לראות את ההבזק.

הכל השערות שלי כמובן. לא מכיר את הקרביים של מערכות חברת MER שמותקנות בארץ אבל מכיר דומות.

si vis pacem, para bellum

פורסם

DUNES, לא הייתי מציע לך לנסות לשבש את המצלמה.. יצרני המערכות האלה לא נולדו אתמול.

פורסם
DUNES, לא הייתי מציע לך לנסות לשבש את המצלמה.. יצרני המערכות האלה לא נולדו אתמול.

לא אמרתי שאני הולך לעשות את זה

אבל זה מזכיר לי מקרה של צלם חתונות שהיה באירוע ולייזר של אירועים פגע לו בחיישן של ה D3X בדיוק כשהוא חשף וזה שרף לו את החיישן

פורסם
לא אמרתי שאני הולך לעשות את זה

אבל זה מזכיר לי מקרה של צלם חתונות שהיה באירוע ולייזר של אירועים פגע לו בחיישן של ה D3X בדיוק כשהוא חשף וזה שרף לו את החיישן

D3X זה CMOS.. שרף לצמיתות? או רק שרף לו תמונה?

אם לצמיתות, אותו אולם ארועים "קצת" חרג מתקני הבטיחות.

פורסם

ממש לא בעיה לשבש מצלמת מהירות אפילו לתועלת הציבור,

לוקחים חתיכת דף, מדפיסים על צד אחד תמונה של עדשה כמו של המצלמה שיראה כאילו הדף לא שם,

מדביקים על העדשה והופה... איזו מסיבה :)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אם אתם רוצים להרוס מצלמה לא צריך לפתח לייזר מיוחד... יש אנשים שכבר שנים שורפים מצלמות ואפילו נתפסו חבר'ה עם שופל שעקרו אותה ממקומה.

ד"א גם 30 גרם של סמטקס יעשה את העבודה טוב והיום קל מאוד להשיג :lol:

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תוכן חדש...