Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתרון הוא גם בהיבט של תמיכה בפחות תצורות חומרה - וגם בפחות תצורות תוכנה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 251
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ליביור, שאלה לי אליך בנוגע לנקודה שאתה העלית ולא רלוונטית ל-99 אחוז מהאוכלוסיה -

"בתור מפתח זה מכשיר עדיף משמעותית" - במה, בדיוק?

שאלה רצינית.

מההתרשמות הקצרה והלא מעמיקה שלי, ה-adt של גוגל נגיש, קל להתקנה ובעל תיעוד טוב. איך המצב ב-iOs?

בנוגע לשפות - ג'אווה זה ג'אווה לטוב ולרע, objective-c זה חושך בעיניים ופחד-אימים בהתחלה.

אני מחכה ליום שבו מישהו ירים את הכפפה ויכתוב איזה porting בשם pythoid או pythonOs. :wink:

Obj c שפה יפה יותר שמכריחה oop טוב יותר

דוקומנטציה טובה משמעותית

IDE מוצלח יותר

Interface builder שגם עובד

סימולטור שמצריך פחות מקוואד קור וssd

תמיכה יותר טובה בין גרסאות (והרבה פחות שבירות תאימות בין מכשירים וגרסאות)

יותר ספריות קוד פתוח (מצחיק לא?)

ביצועים אחידים וטובים יותר לאותו קוד

ואין מגבלות מטופשות במערכת הפעלה כמו זיכרון לתמונות ללא קשר לכמות הזיכרון של המכשיר.

Push שעובד

ניהול זיכרון מהיר משמעותית (reference counting מול garbage collection(

משתמשים שמשלמים :)

יש גם חסרונות,

פרופילי מפתחים ומגבלת מכשירים, אי אפשר לשלוח אפליקציה במייל , זמן אישור של אפל , מצריך מק , פחות גישה לקרביים של המכשיר ,ועוד כל מני.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לדעתי בלבד, כאשר חברה כלשהי צריכה "להסביר" ללקוח הפוטנציאלי כמה היא טובה ביחס למתחרות, המצב כנראה לא טוב.

אפל תמיד התעלמה מכל העולם.

פורסם
לדעתי בלבד, כאשר חברה כלשהי צריכה "להסביר" ללקוח הפוטנציאלי כמה היא טובה ביחס למתחרות, המצב כנראה לא טוב.

זה לא אתה שהעלת את התמונה שסמסונג פרסמה?

samsung-ad.jpeg

פורסם

חברים שהיו מכורים לאיפון. ואמרו שאנדרואיד זה גרוע. ועוד.

עברו לגלקסי 3. ומאז לא מבינים איך הם היו תקועים עם הזבל הזה שקוראים לו איפון.

ואני לא מדבר על מעבר מאיפון 1 ל גלקסי 3. אני מדבר על מעבר מאיפון 4 או 4S. לגלקסי S3.

וכל מי שמחפש סיבה למה איפון טוב יותר. (3 / 3GS / 4 / 4S/ 5 וכו)

קשה לו לחשוב על זה. אבל מבין בלב. שהוא פשוט מחפש סיבה להצדיק את העובדה שעבדו עליו.

והוא קנה מכשיר סלולרי ביותר מדיי כסף. ואחרי שנה הוא פשוט "ישן".

וכאשר הוא נופל יש מצב גדול שהוא פשוט ישבר. ואז הלכו עוד כמה מאות או אלף שקל.

וכי לאחרים זה פשוט לא יקרה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
זה לא אתה שהעלת את התמונה שסמסונג פרסמה?

וזה סותר את מה שכתבתי כי?

סמסונג היו צריכים להוכיח משהו שאפל לא.

פתאום המצב התהפך.

פורסם

פאנבויז נגד פאנבויז ...

זה מאוד פשוט, לכל מכשיר ומערכת הפעלה יש יתרונות וחסרונות - שכל אחד יעשה את השיקולים שלו ויקנה מה שבא לו.

זה שמישהו אחר בחר בחברה המתחרה זה לא אומר שהוא טועה ואתם צודקים. It's a free market!

פורסם

כל חברה צריכה את זה כדי למכור את המוצרים שלה, כולל אפל, שעד לפני שנתיים השתמשה במומנטום שהאייפון יצר (כי אייפון היה משהו חדש ושונה), ולא הייתה לו ממש תחרות עד sgs1. אנדרואיד הייתה בחיתוליה, סימביאן ו-wm היו מיושנות כבר אז, בלאקברי הייתה מוגבלת.

היום יש הרבה סמארטפונים שעדיפים על אייפון, ואפל צריכה להשקיע מאמצים כדי לשמר לקוחות, זה טבעי וזה תקין.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הדבר הבעייתי ביותר בשבילי במעבר מאייפון לנקסוס 4 הוא מחיר החלפים

החלפת מסך עולה 900-1000 שקל בעוד שבאייפון עשו לי את זה ב180 שקלים

בהחלט צריך להגן על הטלפון יותר

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

הבעייה היא דווקא בלקוחות, לא בחברה. עצוב.

לקוח שצריך הסבר הוא דווקא לקוח טוב. הבעייה היא עם לקוחות שקונים מתוך גחמה, מתוך "בא לי", ולא מתוך צורך או רצון לשינוי מצב קיים. כך בהחלט ייתכן שהם יצאו מאוכזבים ממה שהם קנו. אני מעדיף לעבוד עם לקוחות שמבינים עניין ומקשים עליי בשאלות, כי זה יותר נוח כשיש עם מי לדבר בצורה עניינית ושמבין עניין, מאשר עם אחד שלא יודע מה הוא הולך לקבל ושלא מבין בזה כלום.

ואני מאלה שלפני שקונים משהו, עושים עליו מחקר לא קטן ברשת.

לאייפון אני שומר מקום של כבוד כאבי הסמארטפון המודרני, בדיוק אותו מקום של כבוד שאני שומר למוטורולה DPC550 המיתולוגי (ה"מקרר" שהיה הטלפון הראשון שלי) כמבשר מהפכת הסלולרי ולנוקייה כמובילי עיצוב.

אבל זה לא אומר שאני אשכרה הולך להשתמש באחד מהם כיום.

בינתיים, טרם נתקלתי במספיק סיבות בשביל לרצות אייפון על פני גלקסי.

אולי האייפון באמת עובד חלק יותר, התייחסו אליו פעם כ"ממשק מלוטש כמו יהלום" ואני מאמין שזה נכון, אבל אין לי בעייה עם ממשק טיפה יותר איטי אבל הרבה פחות מוגבל.

אם אפל יצאו מהקיבעון שלהם מתי שהוא, ויוציאו מכשיר עם מסך בגודל שמתאים לי (5" לצורך הדיון) ויורידו את המגבלות והשטויות שלהם, אני בהחלט אשקול אחד יותר לעומק.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
"בתור מפתח זה מכשיר עדיף משמעותית" - במה, בדיוק?

כי הוא לא צריך להתאים את האפליקציה שלו לטריליון מכשירים, ועדיין לקבל תגובות ממשתמשים בסגנון "האפליקציה לא עובדת לי על %מכשיר שקר כלשהו שהוברח בתוך רקטום של חמור מאוזבקיסטן, ומריץ אנדרואיד 1.5 %, לכן אני שם כוכב אחד ומוריד לך את הרייטינג כדי להבריח משתמשים פוטנציאליים".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
חברים שהיו מכורים לאיפון. ואמרו שאנדרואיד זה גרוע. ועוד.

עברו לגלקסי 3. ומאז לא מבינים איך הם היו תקועים עם הזבל הזה שקוראים לו איפון.

.

יש לי אייפון 4 מהעבודה, כבר שנתיים שיש לי אותו.

לאחרונה המכשיר התחיל לטמטם אותי, נהיה איטי ומעצבן שלא לדבר על הכפתור העגול הזה :evil:

הציעו לי לשדרג לאחרונה לגלקסי 3 או לגלקסי נוט (אני קורא לו טאבלט לכיס, יש לנו כמה כאלה במשרד)

בקיצור מתלבט אני מאד.. כי מצד אחד התרגלתי לIOS, מצד שני אין לי ספק שהסמסונג פשוט טוב יותר!

פורסם
הדבר הבעייתי ביותר בשבילי במעבר מאייפון לנקסוס 4 הוא מחיר החלפים

החלפת מסך עולה 900-1000 שקל בעוד שבאייפון עשו לי את זה ב180 שקלים

בהחלט צריך להגן על הטלפון יותר

כמה פעמים החלפת מסך בכל מכשיר ומכשיר?

מעולם לא נשבר לי מסך במכשיר שהוא לא אייפון

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

הבעיה באייפון הוא שאתה לא Administrator, אתה client/guest על כל המשתמע מכך ואפל תופסים לך בביצים

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...