Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את רוב בעלי הטלפונים החכמים זה ממש לא מעניין נושא של החלפת רומים או הגדלת זיכרון.

רוב האנשים שאני מכיר מסתפקים גם 16 GB ואפילו פחות מזה.

אף אחד מהאנשים שאני מכיר לא מסתפק ב 16GB, ואני בכלל לא מדבר על האנשים שבאמת מעמיסים על המכשיר שלהם.

כל אחד וסביבתו הוא.

אצלי זה חצי חצי. חצי כן צריכים הרבה מקום, חצי לא צריכים.

• תגובות 251
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תנסה לעשות גיבוי/שיחזור לאייפון כאשר 16GB מלאים...אתה תרדם בדרך שלא לתדבר על גיבוי ענן שלא ייגמר לעולם.

איזה כייף לי :)

פורסם
א

אנשים רוצים טלפון חכם מבלי להתעסק עם הגדרות והחלפת רומים ופריצות.

אז למה כל מי שאני מכיר שיש לו אייפון, פורץ אותו, ואם לא בכוחות עצמו, אז הולך לחאפר כזה או אחר, ואפילו חשש מאובדן אחריות לא מפחיד אותו?

!

בשביל לסטות מהשביל צריך מצ'טה, לא פחות... :?

מינימום D9

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אז למה כל מי שאני מכיר שיש לו אייפון, פורץ אותו, ואם לא בכוחות עצמו, אז הולך לחאפר כזה או אחר, ואפילו חשש מאובדן אחריות לא מפחיד אותו?

זה כי הוא רוצה להוריד אפליקציות בחינם, לא להנות ממה שיש לסידיה להציע.

פורסם
צאריזרד.... זה ברור.

הבאמבו של וואקום סביר מינוס בנושא הזה לאייפד.

מצד שני paper by 53 אוכל את כל מה שיש באנדרואיד בתחום הכתיבה והציור.

ככלל, סטיילוסים מבוססי ראש כתיבה מגומי מועשר גרפיט לא עומדים באותה רמה של העטים מבוססי החיישן של וואקום. הבדל של עולם ומלואו. למרות זאת ניתן למצוא לא מעט עטים איכותיים מבוססי ראש גומי-גרפיט (ואכן, הוואקום מפסיד ברוב הביקורות, אלא אם מדובר על הסטיילוס S של הנוט (שפותח ע"י וואקום) או bamboo stylus feel)/

בקשר לpaper by 53, אני אבדוק. כיום אני עובד בעיקר עם הסקצ'בוק פרו וחוזר בסוף היום לספר סקיצות (למרות שצילום של סקיצה ידנית ועריכה דיגטלית מיידית זה תענוג!). בסוף היום, עד שמייקרוסופט לא יוציאו לשוק את המסכים 1MS latency שלהם, זה עדיין לא תחליף -אמיתי- לפד גרפי ו/או ספר סקיצות. לצערנו הlatency עומד היום באיזור ה100, נדמה שלי שהכי נמוך שראיתי היה 50 או 70 מילי שניות, שזה מלא.

עריכה:

נ.ב.

צ'אריזארד? זה כל כך מיינסטרים. רק סקווירטל.חצי סנאי (squirrel) חצי צב (turtle) ו100% סטלן.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

נסה את פייפר. יצא לי במקרה ליד המפתחים שלהם שנה שעברה כשהם זכו בDESIGN AWARDS עבור האפליקציה. גם חברה מאוד מאוד מעניינים ומעוררי השראה (הם רובם ד"א פרשו ממייקרוסופט איפה שהם עיצבו ועבדו על דברים כמו WIN8 , XBOX וכל מני ממשקים חדשניים בזמנו)

אגב - חלק גדול מהלייטנסי:

א. תלוי במערכת הפעלה! באנדרואיד לדוגמא יהיה כמעט תמיד לייטנסי כלשהו שבנוי מסדר הפעולות (זה הולך ומשתפר וב4.1 ו4.2 קטן משמעותית)

ב. סופר תלוי בקוד ואיך הוא כתוב. בWWDC האחרון היו הרצאה לגבי אופטימיזציה שלקחו בדיוק את הדוגמא של הזיהוי נגיעה והפיכתו לכתב. ההבדלים הם מדהימים. אחלה הרצאה לראות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני עדיין אעדיף לשרבט הודעות, משוואות או דיאגרמות בעט או סטיילוס לעומת אצבע,

זה פשוט נוח יותר ורוב האנשים שגדלו על כתיבה במקום הקלדה התרגלו לממשק הנוח מכולם של עט ונייר ורוצים לשחזר אותו ככל

האפשר במדיה הדיגיטלית.

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

העולם משתגע.

כול חברות מכשירי הסלולר מעלות את המחירים במיוחד סמסונג ואפל כאשר האחרונה גובה על המכשיר שלה בגרסת 512 גיגה לא פחות מ 1450 דולר לפני מס(!) ואנשים נוהרים וקונים בכמויות.

רק לשם השוואה, לפני שנתיים הגרסה הכי בכירה של האייפון 7 פלוס עלתה 970 דולר

פורסם

הינה תמונה, יותר קל להבין:

apple-event-2018-iphone-lineup-4118-2-720x720.jpg

תראה ברמה הכללית, עלויות הייצור כולל עלות החלקים יכולות להגיע לכ 500$ למכשיר בכיר למשל או אף יותר אבל עדיין אפל עושה 40-50 אחוז רווח עליהם, לכל הפחות.

מה שכן מביא רווח אדיר ועצום אלו כל הדונגלים, אוזניות, כבלים ומטענים למינהם.

למה? עלויות ייצור לדונגלים או כבלים למינהם הן באיזור אם נהיה מטורפים 50 סנט או מקסימום 1 דולר לכל היותר (בסין, ייצור המוני אדיר ובכמויות שלהם).

כאשר מוכרים דונגל ב 9$ או מטענים ב 18$-50$ אני יודע כמה, הרווח כאן הוא פשוט גלקטי.

פורסם

אם הייתי קונה עכשיו טלפון, הייתי קונה xiaomi או meizu או משהו במחיר של עד 1000 שקל וסוגר עניין.

גם ככה במכשירים יקרים יותר אין משהו שיכול לשמש אותי, שאין באותו xiaomi.

ההתפתחות של זה נעצרה מזמן, ועסוקה רק בלהגדיל מספרים במפרט כדי למכור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם ב700 אתה קונה מכשיר שעושה הכל מהכל...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הינה תמונה, יותר קל להבין:

apple-event-2018-iphone-lineup-4118-2-720x720.jpg

תראה ברמה הכללית, עלויות הייצור כולל עלות החלקים יכולות להגיע לכ 500$ למכשיר בכיר למשל או אף יותר אבל עדיין אפל עושה 40-50 אחוז רווח עליהם, לכל הפחות.

מה שכן מביא רווח אדיר ועצום אלו כל הדונגלים, אוזניות, כבלים ומטענים למינהם.

למה? עלויות ייצור לדונגלים או כבלים למינהם הן באיזור אם נהיה מטורפים 50 סנט או מקסימום 1 דולר לכל היותר (בסין, ייצור המוני אדיר ובכמויות שלהם).

כאשר מוכרים דונגל ב 9$ או מטענים ב 18$-50$ אני יודע כמה, הרווח כאן הוא פשוט גלקטי.

זה עוד עניין, באייפונים החדשים הם הוציאו את הדונגל המעבר מהחיבור שלהם לאוזניות 3.5 מ"מ מהאריזה ועכשיו מוכרים אותו ב 9 דולר בנפרד.

זה ממש זלזול בלקוחות שלהם ולדעתי בצדק. לדעתי מי שקונה מכשירים כאלה היום זה אלו שחשוב להם להיראות עם אייפון, ואלו פשוט ישלמו כול מחיר.

פורסם

אני כבר כמה שנים טובות עם ה 6s לא מצאתי שום עילה להחליף אותו.

אם אני אחליף אותו, אקנה אך ורק טלפון שהוא לא חוד החנית הטכנולוגית.

התמונה למעלה עם הטלפונים של אפל ניראת לי כאילו כל הטלפונים הם אותו דבר ורק המחיר משתנה...

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...