Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
C++ ואובג'קטיב C פותחו באותה תקופה פחות או יותר,

ההבדל לטובת ברירת המחדל של אפל הוא שלא ניתן לפתח קוד שאינו OOP,

++C היא שפה היברידית, ניתן לכתוב קוד רגיל סטייל C אם רוצים.

תכל'ס #C עדיפה על שתיהן.

פרוקסימה ידידי - נראה לי אתה קצת מתבלבל.

ObjC היא בהחלט הרחבה של C עם בסיסי מסנג'ינג בסגנון סמולטוק.

אפשר לכתוב בצורה מוחלטת קוד של C בשפה הזו.

(בנוסף Xcode והמערכות שאליהן אפשר לפתח איתו כוללות את התמיכה הכי מתקדמת כיום לC++11, כשלדעתי עוד מייקרוסופט מאחורה ברמת האינטגרציה של זה, ככה שגם זה מכוסה על הדרך :) )

וכל זה רץ על LLVM /CLANG ועם דיבגר LLDB מעולה.

תכלס C# לדעתי רחוקה מלהיות עדיפה עליהן ולו בגלל הסגירות שלה (בא נזכור שרוב OBJ-C והכלים עליהם היא כתובה פתוחים לגמרי כן?) וכמות הקוד הפתוח הנמוך משמעותית והקהילות הסגורות יותר.

dorsht, אייטיונס לא חובה ומה שהוא עושה טוב - הוא עושה ברמה שאין מקביל לה באנדרואיד. גם מבחינת רשימות השמעה (ולא עבודה כמו DOK , אלא רשימות אמיתיות מסונכרנות וחכמות) וגם מבחינת איכות הגיבויים והסנכרונים.

שקע טעינה - אפל החזיקה את הקודם 12 שנה! פעם ב12 שנה להחליף כבל? אני אחייה עם זה.

סמסונג החליפה 4 שקעים ב4 שנים. (היה לי כבר את הדיון הזה - אפילו הבאתי שמות ומקטים...)

לגבי העברת קבצים בבלוטוט' - מי לעזעזל משתמש בשיט הזה? זה איטי ולא אמין להחריד. יש מליון תוכנות של העברה בWIFI , יש מייל ויש עוד הרבה שיטות יעילות ומהירות משמעותית. טוב שלא התלוננת על זה שבנוקיה היה לך רדיו כשחיברת את האוזניות גם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 251
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת דיוק היסטורי: objective c טיפ טיפה יותר עתיקה מ-c++ אבל לא אתקטנן על זה.

להזכיר את c# זה כמו לדבר על משאית חלוקה באמצע שרשור על משפחתומטיות. מה הקשר?!?

מבחינת זמינות של כלים יש לפייתון מאגר טוב יותר משל c#, זמין וחינם.

אה, כן, זאת גם שפה יותר עתיקה מ-c#. נו טוב, אנחנו חיים במיקרסופט-לנד,

יש לא מעט אנשים שעובדים אך ורק בסביבות של מיקרוסופט, כל חייהם,

בלי שום מודעות למה שקורה בחוץ. נטייה אנושית מובנת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הטעו אותי ! לא זוכר איפה קראתי את זה, אבל כנראה הכותב נסחף יותר מידי.

בדקתי את הנושא וליביו צודק.

OBJ C גם היברידית.

אני עדיין לא בטוח ש C# לא עדיפה, והאנס מה הבעיה להכניס את C# לנושא אם אנחנו מדברים על בחירה עכשווית ?

לא הבנתי בדיוק על איזה כלים אתה מדבר שעדיפים בפייטון, קשה לי להאמין שיש לפייטון הרגילה (אם אין גירסא .NET) או אפילו ל OBJ C עושר כל כך עצום של ספריות כמו ב- NET.

את .NET אפשר עקרונית להעביר ללינוקס ועשו את זה עד כמה שאני זוכר.

פורסם

אני אמנם לא מפתח, אבלי אני רואה את עצמי כמשתמש מאוד מתקדם. לאחרונה קבלתי אייפד 3 32 gb עם סים כאשר המכשיר הסלולרי שלי הוא גלקסי נקסוס. שניהם המכשירים לא פרוצים.

הנה הרשמים לטוב ולרע אחד לצד השני.

1. מסך הטוב נהדר באייפד. באמת. לרעה חוסר התמיכה בעטי סטיילוס של וואקום למטרות סקיצות ואיור לא פחות ממעצבן אותי (מנסיון על נוט 10.1, העסק עובד מדהים). לטעמי, היום, הרטינה כשלעצמה, לא מצדיקה את ההייפ היום.

2. מקדלת והקלדההטוב מבנה נוח, וממשק יעיל. לרעה, לתיקון טעויות כתיב, סימון וכיו״ב אני לא מצליח להתרגל, אפילו פחות נוח מהמקדלת של הנקסוס שקטנה פי 2 וקצת. הפער לרעת אפל גדל בעיקר עם מקלדות כמו swipe וswiftkey שמתלבשות במקום המקדלות הקיימות.

3.אייטיונס הטוב סנכרון יעיל, לרעה מה נסגר עם הממשק החדש?!?! What a load of crap! שלא תבינו לא נכון, למעט google services, סנכרון וגיבוי של אנדרויד יכול להיות טיפה מתיש.

4. חומרה הטוב הכל עובד טוב, לרעה לא יותר מרשים מהנוט או הגלקסי.

5. Ux וUi הטוב פשוט מאוד, נעים לעין ותפעול טוב, לרעה בהתחשב בחופש שהממשק האנדרואידי הנוכחי מאפשר וביעילות פקודות סוויפ ופרודקטיביות שמאפשרים הווידג׳טים, המוגבלות הזו של אפל שגובלת בנכות של ממש ביחס לאנדרויד ולwin 8 ( בין עם RT או לא) שלטעמי מצליח להתעלות גם על האנדרויד במקומות מסויימים. בקיצור, less is not always more, לדוגמא הממשק של win 8. שם, הצליחו להגיע לless is more לדעתי.

6.עדכוני day one ועדכונים בכלל הטוב אומנם לא יצא לי לעדכן עדיין את הipad, אבל אפל מראים יעילות יוצאת דופן בתחום, למעט עדכוני 4.1 והלאה של גוגל שגם אז אלא עם אתה בעלים של מכשיר מסדרת נקסוס, אתה די מקבל צינור ביחס לאפל ונקסוס. אין מילה רעה פה.

7. תאימות בין מכשירים. הטוב שוב, אפל כ״אפל מול גוגל״ משאירה רכבת לגוגל. אני מתענג כל פעם מחדש על הremote. אצל גוגל אני מחויב לתוכנות צד שלישי על המחשב ובנוסף על הסלולר/טאבלט. מעבר לזה שהמחשב הופך חשוף, זה מעצבן ולא יעיל. נקודה מסיבית לאפל מבחינתי. וזו רק דוגמא.

8. העברת קבצים, הורדת קבצים, תמיכה בפורמטים ועוד. לרעה אפל, הפסדת פה בנוקאאוט בסיבוב הראשון. גוגל משתינה עליך מהמקפצה וצוחקת. הגן הסגור של אפל לטעמי הוא בעוכריהם, ושאף אחד לא יטיף לי על ג׳יילברייק. בדיוק כמו בגלקסי אחד שהיה לי, הסיבה שהחלפתי לנקסוס היא היא כדי שאני לא אצטרך לעשות רוט או להחליף רום. אותו דבר עם אפל, לא רוצה ולא בא לי להתעסק עם זה.

הלכה למעשה אתם משחקים כולכם בקקי. פשוט ככה. אין פה עדיפות אבסולוטית. זה מתאים לזה, והשני להוא. אני בטח שאת מרק ואסף סוג הסטיילוס מעניין כשלג דאשתקד, כמו שאותי מעניינת פלטפורמות פיתוח כמו המחשק כדור רגל אתמול (רמז, אני מעדיף לשמוע את סבתא שלי מתלוננת מאשר לראות כדורגל). הוויכוח עקר, ובכללי זה נראה כמו ילדים שמתקתשים איזה פוקימון יותר טוב.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

צאריזרד.... זה ברור.

הבאמבו של וואקום סביר מינוס בנושא הזה לאייפד.

מצד שני paper by 53 אוכל את כל מה שיש באנדרואיד בתחום הכתיבה והציור.

Then dying is forgetting

פורסם
אני עדיין לא בטוח ש C# לא עדיפה, והאנס מה הבעיה להכניס את C# לנושא אם אנחנו מדברים על בחירה עכשווית ?

לא הבנתי בדיוק על איזה כלים אתה מדבר שעדיפים בפייטון, קשה לי להאמין שיש לפייטון הרגילה (אם אין גירסא .NET) או אפילו ל OBJ C עושר כל כך עצום של ספריות כמו ב- NET.

את .NET אפשר עקרונית להעביר ללינוקס ועשו את זה עד כמה שאני זוכר.

תבדוק בעצמך.

כמה משחקים נורמלים כתבו ב-C#? כמה תוכנות שאתה מכיר ומשתמש בהן יצרו ב-c#? כמה שרתים נכתבו ב-.net?

מיקרוסופט היא שחקן מאוד אגרסיבי בתחום, ומנסה להידחף לכל מקום (בצדק, כמו כל חברה מסחרית)

אבל במציאות משתמשים בפתרונות זולים ונגישים בהרבה שאינם כובלים אותך למערכות שלהם.

סתם דוגמה מקרית למשהו שלא קיים בדוט נט: pylab.

ברגע שמעורב בעניין כסף, אתה מבין מהר מאוד מדוע .net לא עד כדי כך נפוץ.

רשיונות לוויז'ואל סטודיו זה עניין יקר, ושרתי ASPX יקרים יותר משרתים אחרים.

בחברות ממשלתיות נהוג להתנהל בכבדות ובבזבזנות, ולראיה איכות האתרים הממשלתיים

שהם כולם על טהרת מיקרוסופט ועובדים כמו זבאללה. עסקים אמיתיים שדורשים צמיחה מהירה ובזול בוחרים בפתרונות אחרים.

סתם דוגמה מקרית אחרת: ב-ruby on rails אתה יכול בשילוב עם heroku להקים אתר אינטרנט מאפס תוך 45 דקות,

ולהעלות אותו לאוויר, בחינם. לא בכאילו, ובלי משחקי localhost.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אכן כשמדברים על performance ועלויות מיקרוסופט לרוב די מאחור.

כל השירותים הגדולים בווב וכל המשחקים בצד השני של הסקאלה ממש לא כתובים על .נט

למעשה חוץ מתוכנות לחלונות, לא הרבה כתוב בדוטנט

יש פה בארץ מעין עיוות בשוק שהיחידות הטכנולוגיות בצבא מסייעות לו שגורם ל.נט להטיל צל כבד ממה שהיא באמת בשוק העולמי.

Then dying is forgetting

פורסם
10 סיבות די גרועות.

אני יכול למנות לך בדיוק ההפך - למה לקנות איזה מכשיר אנדרואיד טוב ולא אייפון.

כל הסנכרון המעצבן מול האייטונס, בשביל לעשות דברים שאני עושה בשניה באנדרואיד - באייפון צריך לפרוץ, באייפון אין אפשרות להחליף סוללה והיא נגמרת גם מהר יותר מזו שבמכשיר שלי (NOTE II עם סוללת 3100MAH, מחזיקה חבל על הזמן), השקע הטענה לא סטנדרטי - במכשירי אנדרואיד השקע הוא MICRO USB כמעט תמיד.

מעבר לכך באנדרואיד אתה יכול לעבוד עם המכשיר בתור DOK שזה אחלה ולא מסבך את החיים כמו אייטונס.

אפילו דברים הזויים כמו להעביר קבצים בבלוטות' אי אפשר באייפון, זה משהו שאפילו נוקיה ב300₪ מסוגלת לעשות!

אין הרחבת זכרון ולי זה קריטי, אני מחזיק בNOTE II בגרסת 16GB עם תוספת של כרטיס זכרון בנפח 32GB.

אתה מודע לכך שהגדלת הזיכרון זה די חרטא כן? אתה לא יכול להתקין שום דבר מחוץ לזיכרון המובנה, אלא אם אתה פורץ

urban.racer ניסית את הסטיילוס של adonit? לי יש אותו הוא אחלה. הם מוציאים עכשיו אחד חדש שיתמוך בהפעלת לחץ על העט ועוד פיצ׳רים מגניבים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לידיעת הקורא אבשלום קור: אפשרי להעביר התקנת אפליקציות לכרטיס החיצוני החל מאנדרואיד 2.2, ובצורה יעילה החל מ 2.3

בכל מקרה- מדובר על לפני עידנים.

*גם אם זה לא היה אפשרי, הזזת כל המדיה לכרטיס משאירה די והותר מקום לכל האפליקציות על זיכרון המכשיר.

פורסם
אתה מודע לכך שהגדלת הזיכרון זה די חרטא כן? אתה לא יכול להתקין שום דבר מחוץ לזיכרון המובנה, אלא אם אתה פורץ

urban.racer ניסית את הסטיילוס של adonit? לי יש אותו הוא אחלה. הם מוציאים עכשיו אחד חדש שיתמוך בהפעלת לחץ על העט ועוד פיצ׳רים מגניבים

הגדלת הזכרון משמשת בעיקר למוזיקה וסרטים.

מעבר לכך, באנדרואיד יש את היתרון של רומים שאפשר לבחור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הגדלת הזכרון משמשת בעיקר למוזיקה וסרטים.

מעבר לכך, באנדרואיד יש את היתרון של רומים שאפשר לבחור.

את רוב בעלי הטלפונים החכמים זה ממש לא מעניין נושא של החלפת רומים או הגדלת זיכרון.

רוב האנשים שאני מכיר מסתפקים גם 16 GB ואפילו פחות מזה.

תלמד את האנשים קודם כול איך להוסיף חגים יהודים+חגי ישראל ללוח השנה באייפון ולאחר מכן דבר איתם על דברים יותר מתוחכמים :-D

אנשים רוצים טלפון חכם מבלי להתעסק עם הגדרות והחלפת רומים ופריצות.

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצד שני, אנשים לא רוצים לקחת משכנתא בשביל לקנות סמארטפון שאחר כך הם יצטרכו לפרוץ :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אייפון זה טלפון מתחכם, לא חכם.

תעשה ככה ! לא, בדיוק כמו שאנחנו אומרים לך ! לא, אי אפשר לזוז משביל הזהב, זה אנחנו צבענו אותו.

בשביל לסטות מהשביל צריך מצ'טה, לא פחות... :?

פורסם
את רוב בעלי הטלפונים החכמים זה ממש לא מעניין נושא של החלפת רומים או הגדלת זיכרון.

רוב האנשים שאני מכיר מסתפקים גם 16 GB ואפילו פחות מזה.

אף אחד מהאנשים שאני מכיר לא מסתפק ב 16GB, ואני בכלל לא מדבר על האנשים שבאמת מעמיסים על המכשיר שלהם. יש לפחות 4 אנשים שאני מכיר שפסלו אייפון רק בגלל הרחבת זיכרון, וזה למרות שהם מעדיפים IOS על אנדרואיד.

• תוכן חדש...