Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Obj c שפה יפה יותר שמכריחה oop טוב יותר עניין של טעם. שפה שמכריחה משהו זה לא משהו שמושך, וסינטקס שמקורו עתיק יותר מ-C++ עוד פחות מושך

דוקומנטציה טובה משמעותית סבבה

IDE מוצלח יותר אני שונא IDE's, לא משנה של מי...

Interface builder שגם עובד שום מתכנת רציני לא מתעסק עם זה, בשום מערכת

סימולטור שמצריך פחות מקוואד קור וssd נקודה כואבת ב-ADT

תמיכה יותר טובה בין גרסאות (והרבה פחות שבירות תאימות בין מכשירים וגרסאות) ללא ספק

יותר ספריות קוד פתוח (מצחיק לא?) וואלה מפתיע

ביצועים אחידים וטובים יותר לאותו קוד

ואין מגבלות מטופשות במערכת הפעלה כמו זיכרון לתמונות ללא קשר לכמות הזיכרון של המכשיר.

Push שעובד

ניהול זיכרון מהיר משמעותית (reference counting מול garbage collection(

משתמשים שמשלמים :)היתרון הכי גדול. בעצם, הכול מתחיל מזה.

יש גם חסרונות,

פרופילי מפתחים ומגבלת מכשירים, אי אפשר לשלוח אפליקציה במייל , זמן אישור של אפל , מצריך מק , פחות גישה לקרביים של המכשיר ,ועוד כל מני.

תודה, החכמתי.

בהקבלה לפיתוח באינטרנט, זה כאילו שהיית נדרש לכתוב אתרים שמתאימים אך ורק לספארי,

ולהתעלם משאר הדפדפנים. הלוואי. חלום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 251
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הדבר הבעייתי ביותר בשבילי במעבר מאייפון לנקסוס 4 הוא מחיר החלפים

החלפת מסך עולה 900-1000 שקל בעוד שבאייפון עשו לי את זה ב180 שקלים

בהחלט צריך להגן על הטלפון יותר

אם היה לך אייפון 5 זה היה עולה 1300-1500.

פורסם
חברים שהיו מכורים לאיפון. ואמרו שאנדרואיד זה גרוע. ועוד.

עברו לגלקסי 3. ומאז לא מבינים איך הם היו תקועים עם הזבל הזה שקוראים לו איפון.

החברים שלך לא הגזימו קצת ?

להגיד על מכשיר שנמכר כמו לחמניות חמות עם מיליוני משתמשים בעולם שהמכשיר זבל נשמע ילדותי ביותר.

איזה כייף לי :)

פורסם

האנס - זה כי ברוב הIDE's הInterface builder שווה לתחת.

אני מבטיח לך - זה של iOS עובד פשוט מדהים.

כמובן שלפעמים אתה יורד לרמת לכתוב את זה בקוד אבל בא נגיד שב80-90% מהמקרים - It Just Works וכותב XML מאוד מאוד מאוד יעיל. בנוסף יש עליו אופטימיזציות רציניות ביותר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
ב3 אותיות למה 10 הסיבות שניתנו כאן מיותרות ולא מעניינות:

***HTC***

עריכה:

התכוונתי ל10 סיבות על האייפון

+12345

Opel Adam S 2017

פורסם
חברים שהיו מכורים לאיפון. ואמרו שאנדרואיד זה גרוע. ועוד.

עברו לגלקסי 3. ומאז לא מבינים איך הם היו תקועים עם הזבל הזה שקוראים לו איפון.

קשה לו לחשוב על זה. אבל מבין בלב. שהוא פשוט מחפש סיבה להצדיק את העובדה שעבדו עליו.

והוא קנה מכשיר סלולרי ביותר מדיי כסף. ואחרי שנה הוא פשוט "ישן".

וכאשר הוא נופל יש מצב גדול שהוא פשוט ישבר. ואז הלכו עוד כמה מאות או אלף שקל.

וכי לאחרים זה פשוט לא יקרה.

אוי נו...

"הזבל הזה שקוראים לו אייפון"

"שהוא פשוט מחפש סיבה להצדיק את העובדה שעבדו עליו"

אני אייפוניסט מכור, אבל זה לא סותר את העובדה שאינני מתעניין ומתעסק עם מכשירי אנדרואיד.

לי יש אייפון ואני לא חושב שמישהו עבד עלי בשום אופן ובשום צורה.

יותר קל לי לפרוץ אייפון ולקסטם לו את ת'צורה מאשר לקנות אנדרואיד ולהתחיל מרדף אחרי רומים כאלה ואחרים.

אז על תחשוב שכל האייפוניסטים הם קונים אייפון בגלל העדר. אלא בגלל שהם יודעים להעריך מוצר איכותי.

וכבר נשבר מהסטיגמה הזאת.

פורסם

אני לא הולך להיכנס לויכוח של אנדרואיד נגד אפל שנחרש מכל פינה אפשרית, אבל-

אתה לא צריך "לפרוץ" מכשירי אנדרואיד ובטח שלא להתחיל לרדוף אחרי רומים. זה שאפשר, זה כבר משהו אחר ומי שרוצה שיבושם לו.

בתור משתמש סופר כבד שסוחט מהמכשיר שלו כל דבר אפשרי, הרשה לי לספר לך שלא החלפתי על המכשיר הנוכחי (נוט 2) רום אחד. אני עם 4.1.2 של סאמסונג, ולא מרגיש בכלל צורך להחליף.

פורסם
Obj cשפה יפה יותר שמכריחה oop טוב יותר עניין של טעם. שפה שמכריחה משהו זה לא משהו שמושך, וסינטקס שמקורו עתיק יותר מ-C++ עוד פחות מושך

C++ ואובג'קטיב C פותחו באותה תקופה פחות או יותר,

ההבדל לטובת ברירת המחדל של אפל הוא שלא ניתן לפתח קוד שאינו OOP,

++C היא שפה היברידית, ניתן לכתוב קוד רגיל סטייל C אם רוצים.

תכל'ס #C עדיפה על שתיהן.

פורסם

בכיף, אבל אני, כאחד שמכיר את עצמי יודע שלא הסתפק רק בלהוריד אפליקציות מחוץ לפליי, ולאנצ'רים.

אני ארצה גם להתעסק איתו מעבר למה שהיצרנית קבעה.

לכן אני אומר שלא בא לי (בינתיים) לקנות מכשיר אנדרואיד ולהתחיל לרדוף אחרי רומים.

באייפון הכל מרוכז לי במקום אחד. (cydia)

פורסם
החברים שלך לא הגזימו קצת ?

להגיד על מכשיר שנמכר כמו לחמניות חמות עם מיליוני משתמשים בעולם שהמכשיר זבל נשמע ילדותי ביותר.

ג'סטין ביבר ממלא אולמות ענקיים, ולאח הגדול יש רייטינג מטורף, זה לא מונע משניהם להיות זבל עופות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
רוב מה שאומרות החברות (אפל או סמסונג) זה BLURB, מלל שיווקי שאם חוזרים עליו מספיק מתחיל לשכנע.

הסמארטפון הטוב ביותר הוא זה שעונה לדרישות שלך. למשל יכול להיות שב-SPECS, גלקסי 4S הוא הטוב ביותר אבל מסך "5 פשוט גדול מדי בשבילי מבחינה מעשית - אני כבר יודע איפה הגבול העליון שלי עובר (באזור ה-"4.5-4.7), ואשתי למשל לא תסתדר עם משהו מעל "4.

באיזשהו מקום, נוצר מרוץ חימוש של SPECS שמזכיר את התחרות בין אאודי, במוו ומרצדס על כוחות הסוס וכמות ההילוכים במכוניות הדגל שלהם, זאת בזמן שהלקוח מזמן נשאר מאחור ורק האלקטרוניקה מונעת ממנו ללכת לאיבוד בין מאות הכ"ס.

אגב HTC, חובב סמסונג כלשהו לפני כמה זמן התפלא לראות אותי משליך את ה-ONE X נטול המגן שלי על שולחן בית הקפה. הסברתי לו שזה HTC, לא סמסונג, והשלכתי את המכשיר שוב הפעם חזק יותר. 4 שנים עם הטייוואנים, למדתי לסמוך עליהם...

דע לך שגודל הגלקסי s4 הוא מהקטנים בגלל שרובו מסך וגודלו יחסית לקטן ל5"

how it's like to drive :twisted:

פורסם
בכיף, אבל אני, כאחד שמכיר את עצמי יודע שלא הסתפק רק בלהוריד אפליקציות מחוץ לפליי, ולאנצ'רים.

היה פעם (כשאני הייתי צעיר וחלק גדול מיושבי הפורום עדיין שחו) סרט פורנו בשם "רוצה אבל מפחדת".

נראה כאילו אתה שייך לזן הזה. אתה "מעדיף" אייפון אבל אם ייפול לך אנדרואיד ליד - תשחק איתו כל היום.

אותי לא מעניין כל הממבו-ג'מבו שקובע למפתחים למיניהם (אם בכלל). בתור משתמש לא מתוחכם אבל מתחכם - הקונספט של "קח פלטפורמה ושים עליה מה שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה" הרבה יותר טוב מאשר "קח מכשיר, שלם עליו כפול ואנחנו נגיד לך מה ואיך לעשות, או לחילופין: סע מחיפה בכביש עוקף ג'נין בשביל להגיע לעכו".

פורסם

שוב, להוריד אפליקציות מחוץ לפליי ולאנצ'רים זה smalltime.

אני משנה הגדרות מערכת ברמה הבסיסית, מחבר ים של מכשור "לא תואם" למכשיר (לאחרונה מבלה לא מעט מזמני שהמכשיר מחובר לטלויזיה למטה ב HDMI עם emulator של SNES ומשחק Chrono trigger עם שלט PS3 שמחובר למכשיר)

אין דבר שאתה לא יכול לעשות עם רום סטוק כל עוד יש לך ROOT. ו ROOT זה סיפור של 20-60 שניות בממוצע, ממש לא החלפת רומים ושאר ירקות.

פורסם
אתה "מעדיף" אייפון אבל אם ייפול לך אנדרואיד ליד - תשחק איתו כל היום.

לא אמרתי שאני מפחד לשחק עם אנדרואיד. אמרתי שאני מעדיף לשחק עם אייפון מאשר אנדואיד מבחינת נוחות.

"קח מכשיר, שלם עליו כפול ואנחנו נגיד לך מה ואיך לעשות"

כפי שאמר ליביו, מכשירי הדגל של אנדרואיד לא עולים פחות, וממש לא חצי מחיר.

פורסם

10 סיבות די גרועות.

אני יכול למנות לך בדיוק ההפך - למה לקנות איזה מכשיר אנדרואיד טוב ולא אייפון.

כל הסנכרון המעצבן מול האייטונס, בשביל לעשות דברים שאני עושה בשניה באנדרואיד - באייפון צריך לפרוץ, באייפון אין אפשרות להחליף סוללה והיא נגמרת גם מהר יותר מזו שבמכשיר שלי (NOTE II עם סוללת 3100MAH, מחזיקה חבל על הזמן), השקע הטענה לא סטנדרטי - במכשירי אנדרואיד השקע הוא MICRO USB כמעט תמיד.

מעבר לכך באנדרואיד אתה יכול לעבוד עם המכשיר בתור DOK שזה אחלה ולא מסבך את החיים כמו אייטונס.

אפילו דברים הזויים כמו להעביר קבצים בבלוטות' אי אפשר באייפון, זה משהו שאפילו נוקיה ב300₪ מסוגלת לעשות!

אין הרחבת זכרון ולי זה קריטי, אני מחזיק בNOTE II בגרסת 16GB עם תוספת של כרטיס זכרון בנפח 32GB.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...