Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי לא מזמן אייפון X (באילת) וממש לא בשביל להרשים אף אחד.

אחרי שבחנתי את כל החלופות, לדעתי הוא עדיין נותן תמורה טובה מאוד למחיר וגם העדפה אישית שלי של IOS על פני אנדרואיד.

הייתי עם אייפון 5s במשך 4 שנים והוא עדיין עובד מצוין (אם לא הייתה לי הזדמנות לקנות באילת הייתי נשאר איתו עוד קצת). 5 שנים אחרי שיצא לשוק והוא הולך לקבל את העדכון IOS12 שיצא בקרוב, לצורך ההשוואה העדכון האחרון שיצא לנקסוס 5 ששווק קצת אחרי האייפון 5s היה ב-2015.

• תגובות 251
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, אפל מעדכנים את הטלפונים בעדכונים שפוגמים בפעולתם, או, לפחות, עשו כך עד לא מזמן. כבר לא זוכר איזה "גייט" הוצמד להודאה בכך. לא לזכות החברה הזו.

העדפה שלך את iOS היא החלטה אישית. אני לא התנסיתי במערכת זו כיון שאני לא מוכן לשלם את הפרמיה של מכשיר יוקרה, ולא משנה אם מדובר ב-iOS או אנדרואיד. בדיוק כשם שאני נוהג ברכב משפחתי ולא ברכב מנהלים. יש לי סדרי עדיפות בחיים, כיום מכשירי ביניים עושים את העבודה היטב ואני לא רואה צורך במכשיר יקר, במיוחד כיון שמדובר במכשיר בסיכון גבוה לגניבה או שבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי, שתי הסיבות העיקריות לקנות אייפון היום הן העדפה ל-IOS (שזה כמובן עניין סובייקטיבי לגמרי) והיכולת להחזיק את המכשיר תקופה ארוכה מאוד, גם בגלל התמיכה בעדכונים וגם בגלל איכות ההרכבה. כך לפחות זה אצל כל מי שאני מכיר שמחזיק אייפון. אגב, מכיר הרבה אנשים שפשוט קונים דגם אייפון מדור אחד או שניים אחורה במחיר סביר. ההבדל (עבור משתמש סטנדרטי) לא משמעותי, אבל אתה מקבל IOS עדכנית ומכשיר שיכול להחזיק כמה שנים טובות.

פורסם

דרך אגב - לפחות במכשירים שנמצאים בשימוש במשפחה שלי, איכות ההרכבה של שיומי מעולה. אפילו 2 מכשירים שנזקקו להחלפת סוללה ($10 וחצי שעת עבודה) חזרו למצב מיכאני מצוין לאחר פירוק והרכבה. אני מתקשה להעיד על יצרנים אחרים כיון שהמכשירים הנוספים שהיו בביתי בזמן האחרון היו מוטורולה G4, שהיו דגם כושל לחלוטין (לפני כן G ו-G2 היו מצויינים, אבל הוחלפו בגלל חוסר תמיכה בדור 4).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כל האביזרים בעצם יקרים בקטע הזוי בארץ

האביזרים זו הפרה החולבת האמיתית ואפל יודעים לנצל זאת באופן לא פחות ממדהים (מבחינה שיווקית) לטובת הכיס שלהם. מקמט הסמרטפונים הסדרתי JerryRigEverything נתן בזמנו הסבר ממצה וקולע בדיוק על העניין הזה -

פורסם

אייפון ומערכת ההפעלה (קושחה) הם ליגה אחרת לעומת אנדרואיד. לא זכור לי אפילו פעם אחת שאפליקציה נסגרה או המכשיר נתקע או פתאום עובד לאט.

דברים כאלה פשוט לא קיימים באייפון הכול עובד חלק וזה יתרון משמעותי ביותר.

איכות ורמת האפליקציות לאייפון הם גם בליגה אחת מול הזבל של גוגלפליי.

איזה כייף לי :)

פורסם

ואם לדבר בהוכחות ולא סתם בבלבולי ביצים?

היו לי אייפונים בעבר, והיום יש לי וואןפלוס 5t, מה בדיוק באייפון ברמה אחרת ממנו?

אם כבר אני יכול לחשוב על לא מעט דברים ששם יש כסטנדרט(ובהרבה אנדרואידים אחרים) שפשוט לא קיימים באייפון, אבל זה לא הנושא.

פורסם

מצטער, חולק עליך בעליל.

בתור טאבלט אני משתמש באייפד בעוד שבתור טלפון אני משתמש במכשיר אנדרואיד.

לא תיעדתי ביומן, אבל לתחושתי אין הבדל מהותי בכמות התקיעות והבאגים בין המערכות השונות.

אם אני חייב לבחור, היום הייתי אומר שיש יתרון קל לאנדרואיד בנושא.

פורסם
אייפון ומערכת ההפעלה (קושחה) הם ליגה אחרת לעומת אנדרואיד. לא זכור לי אפילו פעם אחת שאפליקציה נסגרה או המכשיר נתקע או פתאום עובד לאט.

כל זה מאוד מאוד נכון. עד שנת 2013~ בערך. או אם אתה רוצה להיות ממש דקדקן ולהתלונן על רמת ליטוש, אז נגיד 2015 אפילו.

פורסם

איזה יישומים מותקנים לך במכשיר שהתקנת דרך החנות אפ-סטור שאין בחנות פליי סטור?

פורסם

היו לי שני נקסוסים ועכשיו יש לי אייפון 7, ואני יכול לומר לך חד משמעית שיש קריסות ב-IOS ואפילו לא מעט. האייפון לעיתים נתקע ואפליקציות קורסות.

אני קניתי את האייפון מהסיבה הפשוטה שאין יותר מכשירים נקיים של גוגל בארץ, וגם מכיוון שאמינותו של המכשיר לא מוטלת בספק. אני מכיר כמה וכמה אנשים שיש להם אייפון כבר במשך 4 שנים והוא עדיין רץ יפה מאד. מאידך, אין לי ציפייה שלא יהיו בו באגים - יש בהחלט. ואגב, הדבר הגרוע ביותר באייפון - מקלדת זוועתית. וכל המקלדות באייפון עובדות הרבה פחות טוב מאשר באנדרואיד, אני אישית משתמש כעת במקלדת של גוגל.

פורסם
בטוח שזה לא עניין חומרתי ספציפית עם שלך? אייפון קורס/נתקע אמורה להיות פיקציה.

Sent from my Galaxy Note 9

אני מניח שאתה ציני, אבל אני בטוח שזה לא עניין חומרתי אצלי. לא מדובר על קריסות או תקיעות שקורות כל יום, אבל בהחלט פעם בכמה זמן אפליקציה קורסת. בדיוק כמו בנקסוס זצ"ל.

פורסם

דווקא לא הייתי לגמרי ציני. היציבות של iOS אמורה להיות פסיכוטית ; אני לא מצפה מהמערכת/מכשיר עצמם שיקרסו. עבליקציות שקורסות רנדומלית זה תרחיש צפוי, בייחוד בכאלו שהן טריות יחסית או סתם עברו אוברול פונקציונלי/חזותי.

Sent from my Galaxy Note 9

פורסם

אז היא לא.

אפליקציות אכן קורסות לעיתים (ללא כל התרעה), ושלשום נאלצתי לאתחל את האייפד אחרי ששורת המספרים במקלדת בעברית הוצגה בשיפט.

אגב, עדכון הגרסה השלישי הגדול הפך את האייפד מיני 2 שלי לבלתי שמיש לחלוטין מבחינת ביצועים. קניתי 4 שבינתיים עובד בסדר.

מקווה שגרסה 12 לא תחסל אותו.

• תוכן חדש...