Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת - אני לא מצליח להבין למה לרכוש טלפון במחיר של מחשב לא בסיסי. יכול לקבל שיש משימות המצריכות יותר כוח עיבוד משל דגמי הבסיס או הביניים, שיש מי שרוצה מסך יותר איכותי - אבל את אלה אפשר לקבל באנדרואידים של 1800 ש"ח. לא רואה סיבה לשרוף 4000 ש"ח על מכשיר שאורך חייו הצפוי שנתיים - שלוש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 251
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מכיר אחד שמתעקש לנהל שיחות ועידה עם האוזניות המגוחכות של אפל. כל ישיבת צוות שנייה בערך מגיעה למצב שבו הוא מפסיק לשמוע, אופס נגמרו הסוללות, רגע אני עובר לאוזניות חוטיות...

כל. ישיבה. שנייה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בפעם הראשונה שראיתי מישהו עם האוזניות האלחוטיות האלה, חשבתי שתקועות לו סיגריות באזניים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בפעם הראשונה שראיתי מישהו עם האוזניות האלחוטיות האלה, חשבתי שתקועות לו סיגריות באזניים.

אתה משוגע? ללכלכך על מוצר של אפל ועוד ככה בפרהסייה?

כת המעריצים המעריצים עוד יגלו איפה אתה גר ויגיעו עם קלשונים לסגור חשבון

פורסם

מי ש-iphone יקר לו ממש לא חייב לקנות, אף אחד לא מכריח אתכם.

אפשר לקנות סיני ב-1000 ש"ח ולהרגיש שדפקתם את המערכת.

כנ"ל לגבי רכבים ובעצם כל דבר.

חבל על הויכוח :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא צריך לדפוק אף אחד. אין לי שום בעיה עם אפל והמחירים שלהם, מי שמתאים לו שיקנה. רק האזניות האלה מצחיקות קצת בחיים האמיתיים, זה הכל.

לא יודע אם זה אמיתי או בדיחה, ראיתי פרסומת לכבל שמחבר את האזניות כדי שלא יאבדו.

פורסם

אף אחד לא מרגיש שהוא "דופק את המערכת".

התמונה שהובאה לעיל מראה את העליה החדה במחירי המכשירים, כאשר כלל לא בטוח שרכישת הציוד היקר מוצדקת מבחינת השימושיות. אבל את אפקט ה"ואו" קשה לבטל, אם יש עדיין מישהו שמאמין שהנחת מכשיר יקר על השולחן עושה רושם על אחרים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה שכן מביא רווח אדיר ועצום אלו כל הדונגלים, אוזניות, כבלים ומטענים למינהם.

למה? עלויות ייצור לדונגלים או כבלים למינהם הן באיזור אם נהיה מטורפים 50 סנט או מקסימום 1 דולר לכל היותר (בסין, ייצור המוני אדיר ובכמויות שלהם).

כאשר מוכרים דונגל ב 9$ או מטענים ב 18$-50$ אני יודע כמה, הרווח כאן הוא פשוט גלקטי.

אתה לא מבין כמה.

כבר ראיתי בחנויות (אפילו בתחנות דלק),מטען לרכב של אפל - 99ש"ח

מטען חשמלי לקיר - 169 (!!!) ש"ח

מי חשב שכבל מסכן עם ראש יעלה כמו הסוללה של המכשיר :p

נ.ב גם בגלקסי לא חסר אביזרים במחירים שיעצרו את הנשימה לשניה..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

צריך להזמין ציוד איכותי מסין. מחירי האבזרים בארץ לא סבירים - אבל יש לכך הסבר (בהמשך).

לפני מספר שבועות סייעתי לבחור שעובד אתי - טענתי את הטלפון שלו באמצעות מטען QC2 מתוצרת Aukey שקניתי לפני מספר שנים מגירבסט או עליאקספרס או אחד האתרים הסיניים. ניתן לרכישה (בגרסה מעודכנת) היות תמורת משהו כמו $10. הסברתי לבחור איך להזמין. אבל, הוא חושש מהרכישה במרשתת, ניגש לקניון הקרוב וקנה מטען סטנדרטי תמורתו שילם כ-100 ש"ח.

מחזיר אותי איזה 15 שנה לאחור. קראתי כתבה ב-NY Times שבה ראיינו בעל חנות לציוד סלולרי. הבחור הסביר בפשטות: אם אני מוכר למישהו טלפון בחוזה לשנתיים, והוא לא מבטל אותו, אחרי חצי שנה אני מקבל 50 דולר. אם אני קונה מטענים, כבלים, נרתיקים ושאר ציוד אני משלם חצי דולר לפריו ומוכר תמורת 10-20 דולר, בלי תנאים.

כמה שנים אח"כ הגעתי לחנות Radio Shack בסן פרנסיסקו כדי לקנות מתאם מתקע אירופי לשקע אמריקאי אחרי ששלי אבד. גבו ממני לא פחות מ-$10. וגם בסקוטלנד, לפני שנתיים, היה לי סיפור דומה עם מתאם מתקע אירופי לשקע בריטי, אחרי שהתברר שהמתאם שהבאתי מהארץ לא מוצלח.

פורסם

מחירי המטענים יקרים בתחנות הדלק גם לגלקסי ושות' - לא רק לאייפון. כל האביזרים בעצם יקרים בקטע הזוי בארץ.

אני יכול לספור על יד אחת את מספר הפעמים שאשכרה קניתי אביזרים בארץ, כי נתקעתי.

ואני לא מדבר רק על המחיר, גם המבחר ברשת מטורף ובחנויות הפיזיות מצומצם מאוד.

פורסם
אבל את אפקט ה"ואו" קשה לבטל, אם יש עדיין מישהו שמאמין שהנחת מכשיר יקר על השולחן עושה רושם על אחרים.

אפשר לבטל, כשיש אייפון לכל פרחה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אבל את אפקט ה"ואו" קשה לבטל, אם יש עדיין מישהו שמאמין שהנחת מכשיר יקר על השולחן עושה רושם על אחרים.

איזה אפקט? אני לא שם לב בכלל איזה טלפונים אנשים שמים על השולחן בישיבות. רובם בכלל בתוך כיסוי מגן כזה או אחר ובלי להיות מומחה בפרטים הקטנים אין סיכוי לדעת מה זה.

פורסם
אפשר לבטל, כשיש אייפון לכל פרחה

האפקט על בעל המכשיר. לא על מי שאמור להתרשם.

איזה אפקט? אני לא שם לב בכלל איזה טלפונים אנשים שמים על השולחן בישיבות. רובם בכלל בתוך כיסוי מגן כזה או אחר ובלי להיות מומחה בפרטים הקטנים אין סיכוי לדעת מה זה.

גם אני.

בעבר הרחוק ראיתי איזה מחקר שבדק גברים בפאבים באנגליה, ומצא שכאשר נכנסת בחורה מצודדת הם דואגים שהמכשירים שלהם יבלטו.

מאז עברו הרבה ביטים במרשתת, אבל עדיין יש אנשים שמתיחסים לטלפון כאל סמל סטטוס.

פורסם
אני עדיין דואג שהמכשיר שלי יבלוט.

מישהו לוקח לחתימה?

• תוכן חדש...