Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בספר ״אנוכי הרובוט״ יש סיפור מצויין על מחשבים שמגיעים לתודעה עצמית ודואגים לפתור את כל בעיות האנושות מאחורי הקלעים בגלל החוק הראשון של הרובוטיקה. גם ״פרויקט ונוס״ מדבר על משהו כזה.

עד שזה יקרה (לפחות מאות שנים, לדעתי) השיטה הכי יציבה היא הרפובליקה הדמוקרטית.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

הדרך הנכונה למדוד את זה היא יחסית למדינות אחרות, ושם מצבנו השתפר מאוד בשלושים השנים האחרונות כמעט בכל המדדים.

אני לא מסכים. זו ממש לא דרך "נכונה" ממגוון סיבות. למשל אתה לא יכול להשוות מדינה צעירה מוקפת אויבים למדינות מערביות אחרות שקיימות מאות שנים. בנוסף, יש הבדל משמעותי בין איך שהפריפריה השתפרה לבין איך שהמרכז השתפר.

בספר ״אנוכי הרובוט״ יש סיפור מצויין על מחשבים שמגיעים לתודעה עצמית ודואגים לפתור את כל בעיות האנושות מאחורי הקלעים בגלל החוק הראשון של הרובוטיקה. גם ״פרויקט ונוס״ מדבר על משהו כזה.

עד שזה יקרה (לפחות מאות שנים, לדעתי) השיטה הכי יציבה היא הרפובליקה הדמוקרטית.

חוקי הרובוטיקה מאוד נחמדים לקריאה אבל אין להם אחיזה במציאות (העתידית). וזה יקרה בפחות בממאות שנים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני נגד חוכמת ההמונים בפתרונות הקשורים בחיים ומוות.

אפשר מיני חוכמת ההמונים (מועצה לבטחון לאומי)

אפשר להשתמש בתובנות המחשבים, להרצת תרחישים ובדיקת מצבים משתנים שונים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עיתון "הארץ"

"הפרופסור הפלסטיני שמוביל סיורים לאושוויץ: ראיון עם מוחמד דג'אני דאודי

אחרי שהוביל משלחת של סטודנטים פלסטינים מאוניברסיטת אל־קודס לסיור באושוויץ קיבל פרופ' מוחמד דג'אני דאודי איומים על חייו ועזב לארצות הברית. בראיון הוא מספר על חייו כגולה נצחי שמסרב לראות בעצמו פליט ומסביר מדוע הוא, שהיה פעיל פת"ח בצעירותו, בוטח בכוחו של החינוך לפרוץ את מעגל האלימות"

איש יקר, איש שלום, ולמרות זאת, בסוף הוא אומר: " אני מאמין שזכות השיבה היא עיקרון קדוש, אבל אפשר להגיע להסכמה על האופן שבו ניתן ליישם אותה בפועל. אני לא מאמין להערכות שלפיהן מיליוני פלסטינים שמתגוררים כיום בגולה יציפו את ישראל וידרשו לחזור לגור בה, אם ישראל תכיר בזכות השיבה במסגרת הסכם שלום. לפלסטינים שמתגוררים כיום באירופה או בארצות הברית אין אינטרס להיות מיעוט בישראל. אחרים — ובהם פליטים בירדן או בסוריה — ירצו לעבור למדינה הפלסטינית שתוקם, ולא לישראל. כך שההכרה היא בעיקר סמלית״

פורסם

הכרה סמלית או לא, ברגע שפתחת את הדלת לא תוכל להגיד לא לכל מי שירצה לבוא. אני לא רואה שום מנהיג, הזוי ככל שיהיה שיתן להם את זכות השיבה לארץ, מדובר בהתאבדות לשמה. כמו כן, הוא מציין את אלו באירופה שככל הנראה לא ירצו לממש את זכותם, מעניין לברר את מצבם הסוציו אקונומי של כלל "הפליטים" במדינות המפותחות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או שבניגוד לזה, שיקימו להם את המדינה הפלסטינית שלהם וישובו אליה כמה שמתחשק להם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ממרומי השמאלנות ההומניסטית שלי אני אומר חד משמעי, לא זכות ולא שיבה ולא נעליים.

בסופו של יום יחליטו על איזה מנגנון פיצוי לפליטים המקוריים (ולא לנכדים ונינים) שממנו יקוזזו הפיצויים ליהודי ערב שגורשו ללא יכולת לקחת את רכושם ובזה יסגרו את סוגיית השיבה וכמו שאמר ערפת, מי שזה לא מוצא חן בעיניו שילך לשתות מהים של עזה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא תהיה מדינה פלסטינית לעולם אלא אם אתה רוצה שישראל תתאבד.

ישראל עושה בשכל שהיא בקשרים עם מדינות ערב מסויימות שלא שומעים עליהן, הם בעצמם לא אוהבים את הפלסטינים אלא משתמשים בהם כתירוץ כדי להתנגח בישראל.

ראינו את השלום עם מצרים, אני יכול לומר לכם בוודאות שמצרים היא המדינה הערבית האנטישמית ביותר בעולם הערבי והאנטישמיות שם גובלת בסאדיזם ניאו נאצי חולני.

פורסם

לא רוצה להתבטא בחריפות אבל ההודעה שלך לא הולכת ממש יד ביד עם המציאות.

התאבדות היא אי הקמת מדינה פלסטינית ומצריים היא אחת מהידידות והשותפות הגדולות ביותר שלנו מהמדינות הערביות.

ב"סדיזם ניאו נאצי רצחני" בכלל איבדתי אותך...

פורסם

אושריקו, הפלסטינים אינם תירוץ למדינות ערב לנגח את ישראל. הפלסטינים, שבאמת ובתמים (ולצערם הרב) לא מעניינים אף ממשל ערבי באשר הוא, הם לא יותר (בהקשר הזה) מגורם מאחד פאן-ערבי. בגדול, אין להם שום גורם מאחד חוץ מהפלסטינים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא תהיה מדינה פלסטינית לעולם אלא אם אתה רוצה שישראל תתאבד.

ישראל עושה בשכל שהיא בקשרים עם מדינות ערב מסויימות שלא שומעים עליהן, הם בעצמם לא אוהבים את הפלסטינים אלא משתמשים בהם כתירוץ כדי להתנגח בישראל.

ראינו את השלום עם מצרים, אני יכול לומר לכם בוודאות שמצרים היא המדינה הערבית האנטישמית ביותר בעולם הערבי והאנטישמיות שם גובלת בסאדיזם ניאו נאצי חולני.

אני ממליץ לך לקרוא ולבדוק את הודעתך שוב, ועדיף במידת הצורך לערוך ולתקן אותה.

כל עוד המדינה תחזיק בשטחים היא במסלול התאבדות.

לגבי החלק המסיים בהודעתך על מצרים, כדאי שאוותר.

פורסם

מבחינתי, סדיזם ניאו נאצי רצחני זה רק ספרות סטלאג...

stalags.jpg

פורסם

איך בדיוק מדינה פלסטינית תעזור לישראל?

אתה חושב שמדינה פלסטינית תגרום להפסקת הבידוד והחרמות נגד ישראל?

חביבי, כל "הגויים" שונאים אותך, בין אם יש כיבוש ובין אם לא. למעשה זה גם אנטישמיות דתית!

לגבי מצרים, יש לי פטיש קטן לעקוב אחרי סרטונים של מדינות ערב ולעזאזל כולל של דאעש ואני יכול להגיד לך שאני עומד מאחורי המילים שלי. להעלות עכשיו סרטון מפורסם וידוע ביוטיוב זה לא יהיה נעים לאף אחד אבל זו דוגמה.

פורסם

1. ואני אעלה לך סרטון של יהודים שורפים ילד ערבי חי.

אז מה? הם מייצגים מישהוא? הם מייצגים משהוא?

רק את המופרעות הנפשית של עצמם.

2. בגבול מצריים לא נהרג חייל מאז חתימת ההסכם ואנחנו זוכים לשת"פ מודיעיני מעולה ולשת"פ נוסף עוד יותר טוב במישורים אחרים (איך אתה חושב שישראל מגיעה להפציץ שיירות בסודן? מעל מי הם טסים בדיוק?) ובמיוחד באזור הגבול עם עזה.

אז מה אתה מחפש? שיזרקו עליך אורז ויברכו אותך מרחבא, מרחבא עם דבש ושקדים כל פעם שישראל תוזכר במצריים?

זה לא סוג ייחסים כזה.

פורסם

בגירה, אני מודע למה שאתה אומר. אני רק אומר שיש ישראלים תמימים שחושבים שיהיה פה שלום וביקורים אחד אצל השני... זה לא יקרה ל-ע-ו-ל-ם.

רוב השנאה של הערבים מסביבנו כלפי היהודים היא שנאה דתית.

• תוכן חדש...