Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מ 1920 והלאה, הם מפגעים ורוצחים בכל חלקי ארץ-ישראל.(ההיסטוריה מלמדת ולא משקרת)

זה שתברח בהיסטריה לבאר-שבע כדוגמה, לא נראה לי כי יעזור, אפשר ויגיע גם לשם המפגע התורן.

תברח כל-חייך, ובסוף תופתע במרכז השאננות, תל-אביב.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

יופי, רק שבשטחים יש אירועים כאלה כמעט כל שבוע ולא שומעים עליהם בתקשורת. בתוך גבולות המדינה - לא.

תמיד כשמזכירים את זה מישהו קופץ עם הטימטום "ובתל אביב אין פיגועים?" יש פיגועים נגד יהודים גם בחו"ל, אז מה אתה מנסה לומר?

מבחינתך לא לדחוף את היד לתוך מעבד מזון פועל = בריחה ופחד היסטרי מכלי מטבח?

קצת היגיון.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אוי האירוניה, אתה מדבר על עיוורון של אנשים, כשאתה בעצמך סובל ממנו.

אני ממש אשמח לשמוע איך אתה מסביר את האלימות היום יומית מצד הפלשתינים, שכוללת בין השאר ניסיונות שחיטה של יהודים, כולל נשים וילדים?

גם אתה מסביר את האלימות היומיומית מצידם, בניגוד לנשות הבלוג, שברוב הפוסטים לא מנסות בכלל להסביר אותה בכלל.

אין שום עיוורון בתגובה שלי, מכיוון שאני (וגם אתה וגם רוב המגיבים כאן) מנסה לנתח ולהבין את המציאות סביבנו, בעוד שהן חיות בעולם של "ככה זה". בהתאם, אתה מציג סיבה לאלימות, ויכול לדבר על נסיגה אזרחית פוטנציאלית מיו"ש והשארות הצבא שם, ואני יכול להסכים איתך ברמה כזו או אחרת, והן לא. להן יש אמונה, שגורמת לחלקן לכתוב כאילו הן אפילו לא מבינות שיש כאן סכסוך טריטוריאלי, ולא איזה משהו אקראי. תקרא את הפוסט שאור קישר אליו. תקרא את הפסקה האחרונה. אתה מדמיין מצב בו כולנו מוותרים על שירותי רפואה או מחקר רפואי, כי "ככה זה" וכי בסוף אולי יבוא המשיח שירפא אותנו? כי זה סוג תפיסת העולם שעולה שם. וזה כבר הרבה מעבר לימין ושמאל.

אייל, בסדר, הבנתי. אני מקובע, ואתה משיח בן דוד, כי אתה מנהל מסעדה בלבנט, שאפשר להכיר בה בחורות - הישג מדהים לכל הדעות.

כבר הצלחת לענות לעצמך למה אתה לא מתפקד לליכוד או אפילו לבית היהודי? יהיה עדיף אם נחזור להתווכח כשתגבש את הדעות שלך עם עצמך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
יופי, רק שבשטחים יש אירועים כאלה כמעט כל שבוע ולא שומעים עליהם בתקשורת. בתוך גבולות המדינה - לא.

...

קצת היגיון.

באמת, אין בגבולות המדינה אירועים כאלה כמעט כל שבוע?

פורסם (נערך)

צודק, ביחד נבנה מחירון הגיוני.

2 פיגועים קטנים ביהודה ושומרון = 1 פיגוע גדול בתל-אביב.

3 דקירות = פיגוע דריסה רב-נפגעים בירושלים.

אתה יכול לעדכן את המחירים, אולי יש עסקיות במחירון.

ויבגני, הגמל בלבנט רואה דבשת אחת,:lol: ואז הוא מופתע כי יש גמלים עם שתיים.

ודי לרמיזא, לא שתבין. תעתועי הראיה של החום בלבנט

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אייל, אתה באמת מאמין שרמת הסיכון של מגורים בקריית ביאליק למשל זהה לשל מגורים בקרני שומרון?

אם כן הדיון הזה חסר טעם. מה שכתבת קודם על פחדנות והיסטריה בעצם מוציא אותך פחדן מאחר ואתה זה שרואה את אותה סכנה פוטנציאלית בכל מקום.

באמת, אין בגבולות המדינה אירועים כאלה כמעט כל שבוע?

יפה.

130 אירועים ב 9 חודשים בנגב.

הנה לך כתבה עם נתונים על אירועי זריקת אבנים על מכוניות בשטחים.

עכשיו, איפה יחסית בטוח יותר לנהוג?

באיזה כביש היית מעדיף להסיע את המשפחה שלך, בשטחים או בנגב?

עריכה אחרונה:

אני רק רוצה להוסיף שלדעתי אין מה להאשים את המתנחלים עצמם, זכותם להאמין במה שהם רוצים כל עוד הם לא עוברים על החוק, אלא את המדיניות של הממשלה שמשתמשת באמונה ואידאולוגיה של אהבת הארץ כדי לשלוח אזרחים לגור במקומות האלה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

אני דווקא אהבתי במיוחד את הפוסט הזה

מה שהוא אומר, מתחת לפני השטח, זה זה:

"אנחנו יהודים ישראלים ואנחנו חייבים לגור בהתנחלות כי זו ארץ אבותינו וזו חובתנו המוסרית ולא נזוז מפה אפילו אם זה נורא קשה וזורקים עלינו אבנים וחיילים צריכים לשמור עלינו 24/7 והמציאות בלתי נסבלת ו.. ו.. ו... אה... בעלי קיבל הצעת עבודה בחו"ל אז לכו 'זדיינו ביצ'ס! אני נוסעת לפאקינג א-מ-ר-י-ק-ה! שייייאאאאאלללה איזה מזניב פה! יש כזה עושר! ונופים! ומרחבים! ושופינג! כל כך הרבה שופינג!!! תראו איך אני לבושה יפה וזה"

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שבוע אופנה פה, עוד הפקת אופנה שם.

עשייה מבורכת.

קטונתי

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

תיקון קל.. רציני ומוכן, אוהב ללמוד ולנהל עם שליטה בחומר.

ולקחת בכייף את החיים ולעשות גם שטויות. (העתקתי מאתר הכרויות)

בכביש מסוכן - מתברר כי רוב תאונות הדרכים הקטלניות, הם בכבישים באזור השכונה הקרובה.

תאונות קטנות, וכאשר סופרים אותם - זה מצטבר להרבה נפגעים, יותר מכמות הנפגעים בכבישים..

של הגדולים.

אבל - לא צריך עכשיו להיכנס להיסטריה, לא לצאת מהבית ולבקש לעבור לגור על המחלף בצינור הניקוז.

צריך להכיר בעובדה ולא להיות שאנן, גם בשכונה אפשר להיפגע בתאונה.

מריפרוף קל, רוב הכותבים בדיון די רציניים.

בתחומי העבודה הם אוספים מידע, לומדים את המציאות בשוק, ומתחקרים מגמות.

מאחר ומי שזורק ..בסוף נמחק.(די מבעס, להיות נוקיה הבאה)

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
קטונתי

אכן, קטונת. כתוב במפורש בכותרת של הפוסט שהיא סטייליסטית במקצועה כך שהפקות אופנה זאת העבודה שלה. זאת גם הסיבה שהיא כותבת על בגדים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ממש חיפשת בכח לגונן, אה?

דווקא היא דוגמא מעניינת, כי היא ובעלה היו רציונאליים מספיק למכור אידיאולוגיה עבור רווח כלכלי.

הלוואי וכולם היו מתנהלים כך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני אהבתי את זה שהיא לא רגילה לכל כך הרבה גויים סביבה. כלומר, לגויים שאשכרה יש להם זכויות שוות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הבנתי למה נפלתם דווקא על הפוסט הזה, ההוא עם האבנים היה הרבה יותר כאפה לפרצוף (אני אתעקש לגדל את משפחתי במקום מסוכן אחושרמוטה כי נידונתי לחיי סבל מאחר ואני יהודיה כשרה)

אני רואה שאין לכם מכרות מהסוג הזה, שכשמתרחשת תפנית מסויימת בחיים שלהן חובה עליהן לרשום פוסט ענק בפייסוש עם מילים כמו "פנימיות, תהליכים, מסע, עשייה" וכדומה. הגברת בסך הכל מחפשת אמפתיה ברשת, אולי גם להצטדק מול חברותיה הדתיות על ה"ירידה" שלה מהארץ. לא חסרות כאלה גם בגבולות המדינה.

פורסם

ברור שוגי, ברור.

אני אגב בעיצומו של הליך אינטגרציה לאופטימיזציית חומרה לסרדס. מלאכתם של צדיקים נעשית על ידי, ברוך השם.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...