Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. שוב - אתה כנראה מבין בזה יותר ממני.

2. אתה, כמו שאמרתי, מתעקש לא להבין. כמו המחנה שלך. ככה זה גם נראה.

3. זאת לא בעיה אחרת, זאת הבעיה. במקום זה, אתה ושכמותך מעדיפים להגיד שהחברה של הבריון שרמוטה. התוצאות בהתאם.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

1. אני טוען שלא צריך להבין. אתה, לעומת זאת, מיתמם.

2. מתעקש לא להבין כאשר אנשים מתנהגים בחוסר הגיון? סורי, זה כנראה לא ישתנה.

3. לא הבנת. אני בהחלט טוען שזו בעיה. "התוצאות בהתאם" נובע מטיפשות של מצביעי ביבי. סלח לי, אבל אני לא מוכן לקבל שהשמאל אשם בכך שביבי בשלטון רק כי "השמאל לא מציב אלטרנטיבה ותוקף את ביבי". זו סיבה של ילדים בגן, שזה אגב לאן שהשיח הציבורי והתנהגות הציבור בכלל מתדרדרת בשנים האחרונות. לא פלא שאורן חזן והצל נמצאים בראש החדשות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רומן, לא צריך להיות אמריקאי כדי להבין למה טרמפ מצליח. בכל מקום בעולם פוליטיקאים עם מסרים ילדותיים מצליחים, וזה לא משהו שמייחד רק את ישראל או ארה"ב. השאלה מה קורה כשהם מנצחים. במקרה האנגלי, מר ג'ונסון שהוביל בהצלחה אל עבר הברקזיט, פרש רגע אחרי שניצח. במקרה הישראלי, כנראה חיל האוויר לא מתאמן לקראת הפצצת הסכר במצרים. מה יקרה אם טרמפ ינצח רק הוא יודע, אבל יותר סביר שמסרים לכוד ומעשים יהיו גם לכוד. הבעיה עם זה היא, שזה יוצר ציפיה, כי אז זה שמבטיח ולא מקיים נתפס כ"סמולני" (החלף את המילה סמולני בכל מושג מתאים לכל מדינה), ואז צריך לבוא מישהו יותר הרדקור, ועוד פחות פוליטיקלי קורקט ויותר שונא באופן גלוי את כל מי שלא שייך למחנה שלו.

כל הויכוח על זה שהשמאל מחזק את נתניהו הוא ויכוח סרק. השמאל לא מנצח כי רוב העם לא שמאלניים, ולא יעזור כלום.

הבחירה של מצביעי הליכוד היא לא בוזי או ביבי. בבחירות האלו, למשל, היא הייתה הבית היהודי או ביבי, או יאיר או ביבי. מעשי השמאל לא רלוונטיים לזה, והדרך היחידה בה העבודה פוטנציאלית יכולה לנצח, זה אם מנהיגיה ישימו שק על בשרם, יעלו לרגל לצפון תל אביב, ויתחננו ליאיר שיהיה להם למלך לשפטם ככל הגויים. בינתיים, ככל הידוע לי, בוזי הוא הבוס לעוד איזו שנה. אולי אחר כך זה יקרה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הרעיון המאוד מסובך שיש כאלו שסתם רוצים להחליף את ביבי, ויש כאלו שרוצים להחליף אותו במישהו שנראה להם יותר ראוי, פשוט לא יעבור כאן, אה?

לא נופל האסימון שטווח הדעות הפוליטיות של בני אדם לא נע מיאיר לבנימין?

אייל, אם כולנו נצביע לרשימה המשותפת, ביבי גם לא יהיה בשלטון. אתה מתכוון להסתחבק עם איימן עודה לקראת הבחירות הבאות? כי אם לא, אז אתה מה זה הכי אשם בזה שביבי שולט.

פורסם
1. אני טוען שלא צריך להבין. אתה, לעומת זאת, מיתמם.

לא, אני פשוט לא קונה את הבכי של הצד השמאלי פה, כמו שהיה לפני המינוי של ליברמן. הרי אם הייתם צודקים, כבר היינו במלחמה עם כולם, כולל צפון קוריאה.

2. מתעקש לא להבין כאשר אנשים מתנהגים בחוסר הגיון? סורי, זה כנראה לא ישתנה.

לא. מתעקש לא להבין שיש דברים שיכולים לעבוד, ויש דברים שמספיקים רק לקבל לייקים מהחברים בפייסוש.

3. לא הבנת. אני בהחלט טוען שזו בעיה. "התוצאות בהתאם" נובע מטיפשות של מצביעי ביבי. סלח לי, אבל אני לא מוכן לקבל שהשמאל אשם בכך שביבי בשלטון רק כי "השמאל לא מציב אלטרנטיבה ותוקף את ביבי". זו סיבה של ילדים בגן, שזה אגב לאן שהשיח הציבורי והתנהגות הציבור בכלל מתדרדרת בשנים האחרונות. לא פלא שאורן חזן והצל נמצאים בראש החדשות.

אתה מתבלבל. הסיבה של ילדים בגן זה לצעוק "ביבי המניאק" ולחשוב שזה יעבוד. בכדי לשנות, צריך להציב אלטרנטיבה ראויה. כשאתה אומר #רקלאביבי אבל לא מציב מישהו ראוי, מצביעים למי שמכירים.

רומן, לא צריך להיות אמריקאי כדי להבין למה טרמפ מצליח. בכל מקום בעולם פוליטיקאים עם מסרים ילדותיים מצליחים, וזה לא משהו שמייחד רק את ישראל או ארה"ב. השאלה מה קורה כשהם מנצחים. במקרה האנגלי, מר ג'ונסון שהוביל בהצלחה אל עבר הברקזיט, פרש רגע אחרי שניצח. במקרה הישראלי, כנראה חיל האוויר לא מתאמן לקראת הפצצת הסכר במצרים. מה יקרה אם טרמפ ינצח רק הוא יודע, אבל יותר סביר שמסרים לכוד ומעשים יהיו גם לכוד. הבעיה עם זה היא, שזה יוצר ציפיה, כי אז זה שמבטיח ולא מקיים נתפס כ"סמולני" (החלף את המילה סמולני בכל מושג מתאים לכל מדינה), ואז צריך לבוא מישהו יותר הרדקור, ועוד פחות פוליטיקלי קורקט ויותר שונא באופן גלוי את כל מי שלא שייך למחנה שלו.

או שכן או שלא. מכל מקום וכמו שכתבתי לרוני, די ברור שהפחד מוגזם.

כל הויכוח על זה שהשמאל מחזק את נתניהו הוא ויכוח סרק. השמאל לא מנצח כי רוב העם לא שמאלניים, ולא יעזור כלום.

הבחירה של מצביעי הליכוד היא לא בוזי או ביבי. בבחירות האלו, למשל, היא הייתה הבית היהודי או ביבי, או יאיר או ביבי. מעשי השמאל לא רלוונטיים לזה, והדרך היחידה בה העבודה פוטנציאלית יכולה לנצח, זה אם מנהיגיה ישימו שק על בשרם, יעלו לרגל לצפון תל אביב, ויתחננו ליאיר שיהיה להם למלך לשפטם ככל הגויים. בינתיים, ככל הידוע לי, בוזי הוא הבוס לעוד איזו שנה. אולי אחר כך זה יקרה.

יש לעבודה מספיק בעיות גם בלי בוז'י, אבל הוא וודאי לא מסייע לסיכויים שלה. מה גם שלפי הסקרים האחרונים יאיר לא ימהר לזוז ממקומו.

הרעיון המאוד מסובך שיש כאלו שסתם רוצים להחליף את ביבי, ויש כאלו שרוצים להחליף אותו במישהו שנראה להם יותר ראוי, פשוט לא יעבור כאן, אה?

מי זה אותו אחד שנראה להם יותר ראוי? איפה הוא היה בבחירות האחרונות?

לא נופל האסימון שטווח הדעות הפוליטיות של בני אדם לא נע מיאיר לבנימין?

אייל, אם כולנו נצביע לרשימה המשותפת, ביבי גם לא יהיה בשלטון. אתה מתכוון להסתחבק עם איימן עודה לקראת הבחירות הבאות? כי אם לא, אז אתה מה זה הכי אשם בזה שביבי שולט.

באדום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כל אחד בהתאם למה שנראה לו.

אבל מה זה שייך בכלל?

אייל רוצה שכולנו נצביע ליאיר. בתמימותו הוא מתבלבל, או סתם לא מצליח להבין שיש כאלו שעבורם זו לא אלטרנטיבה טובה יותר מביבי.

אתה רוצה לטעון שהשמאל לא מציג אלטרנטיבה טובה יותר? סבבה, אבל גם זה לא שייך. אייל ואחרים לא מצביעים לשמאל לא בגלל מנהיג כזה או אחר, אלא כי הם לא שמאלניים.

פורסם

אתם שוב מאכזבים, הולכים ראש בקיר.

אני שוב אעזור, מכיוון אחר.

מאחר ואנו מחפשים את טובת אזרחי המדינה ,השלטון והדמוקרטיה האזרחית

בדקו להעביר החלטה -

קדנציה כראש ממשלה , אפשרית שלוש (3) פעמים בלבד, גם אם לא ברצף.

יחייב ראש ממשלה נבחר, להיזהר עם פירוק ממשלה מהיר, ומשחקי כיסאות.

יחייב לטפח דור מנהיגות המשך.

יחייב קשר עם האופוזיציה, כדי לשמור על הקדנציה.

ועוד הרבה דברים.. כגון מחשבה על העתיד .. צריך לפעול, הוא מוגבל ל 12 שנה..

ולא רוני.. אתה ואני - והם (גם יבגני) -

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

סבבה עכשיו רק תשכנע את ביבי של היום שצריך את החוק הזה (ביבי של פעם היה בצד שלך)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מה שנקרא - ״עוד חוזר הניגון״.

אייל, לקח רק חמישה עמודים, אבל הבנת: בניגוד אליך, לא כולם רוצים שיאיר ינהיג את ישראל.

עכשיו אנחנו ״מאכזבים״ אותך, כי חשבת על תכנית מגירה להצלת הדמוקרטיה בישראל. כמובן, כרגיל, זה לא קשור לשום דבר מהשרשור וסתם נועד לגרום לך להרגיש שאתה משיח בן דוד האמיתי של עם ישראל. אז בוא, אעזור לך:

האיש שאתה רוצה שנצביע לו קבע שהוא יהיה המנהיג היחיד במפלגתו עד 2027.

אולי תתחיל אתה בלהצביע למישהו שמה שהוא עושה מתיישב עם העקרונות שלך, במקום להתאכזב מאיתנו?

פורסם
באדום.

1. מה הקשר בין מה שכתבת לבין מה שדיברנו? כי אני דיברתי על טראמפ, ועכשיו אתה מסיט את הנושא לליברמן וצפון קוריאה

2. אני לא רודף אחרי לייקים מהחברים, ואני מתכוון להמשיך לפעול לפי ההגיון.

3. כנראה עצמת עיניים בשנים האחרונות, כי היו המון סיבות מדוע רק לא ביבי (בלי קשר לאלטרנטיבה), כך שהצעקה היא לא "ביבי המניאק" אלא "ביבי מניאק כי א, ב, ג...". זה שאנשים מתעקשים לא להבין זו כבר בעיה אחרת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מנסים לשנות ולהשפיע היכן שאפשר.

על-לשלול, בשליפה הראשונה ראש-מנו, בזה אתם מומחים.

אתם צריכים לקרוא את המציאות, ולהתאים את דרכי הפעולה והעלאת רעיונות בונים.

רעיון הגבלת תקופת השלטון - הועלה כרעיון.

מאחר והוא מחשק (חישוק) ומגביל מנהיג, שלא יאמין כי הוא מורם מהעם, ויכול למרוח.

ו גם יחייב פעולה בתאום עם אחרים, מאחר וטווחי הזמן מדודים -

ההמשכיות תלויה בהסכמות תאום ויציבות,.

לכן יזהרו מפירוק בקלות וריצה לבחירות.(זה הפסד זמן הקדנציה)

אני פרקטי - היכן שאפשר להשיג, אני אנסה ביחד.

והיכן שלא, אני אשכנע את ואט. -

צריך להשקיע במחשבות, לבצע טראנס מוחות, (רצוי עם חומרים ממריצי תודעה - כגון ספרי היסטוריה)

ראו איך אנו מבצעים בפורום אודיו , כן אנו קצת משקיעים.

טוחנים ת'מוח, בודקים גרפים, וניסיונות היסטוריים קודמים. דנים, ומנסים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

קדנציה כראש ממשלה , אפשרית שלוש (3) פעמים בלבד, גם אם לא ברצף.

ישום של ההצעה הזאת יפגע קשות ביציבות השלטונית בישראל, הרעועה גם ככה. הנה ההסבר (מקור):

בדמוקרטיה פרלמנטרית ראש הממשלה הוא חבר ברשות המחוקקת ונבחר כחלק ממנה; סמכותו למשול כמנהיג הרשות המבצעת נובעת מיכולתו לשמור על אמון עמיתיו בפרלמנט. הפסד של ראש הממשלה בהצבעת אי-אמון, פירושו פירוק ממשלתו ובדרך כלל חזרה לקלפיות. למעשה, במשטר פרלמנטרי, אין כזה דבר באמת "קדנציה של ראש הממשלה", הרי לא הוא נבחר אלא הפרלמנט. מה גם, שהקדנציה של הפרלמנט אינה קצובה לתקופה קבועה, משום שניתן לצאת לבחירות מוקדמות. הקדנציה של הכנסת ה-19, למשל, ארכה כ-22 חודשים בלבד.

על-מנת לשמר את אמון הפרלמנט, ראש הממשלה נדרש לרצות את המפלגות השונות שבממשלתו. מאידך, מפלגות הקואליציה יודעות כי פירוק הממשלה עלולה לגרום לכניסת מפלגות יריבות לממשלה במקומן או להליכה לבחירות, בהן המפלגה השלטת יכולה לשוב לשלטון. ציפייה זו פועלת כתמריץ לאיזון ושימור יציבות הממשלה – הרי לאף אחד אין עניין להתאבד פוליטית.

אולם, ברגע שידוע כי הצבעת אי-אמון בקדנציה השנייה של ראש הממשלה, משמע הדחתו מן השלטון, נוצר עניין משותף בין מפלגות הקואליציה לבין האופוזיציה להפיל את הממשלה ולצאת לבחירות חדשות, כדרך לבצע התנקשות פוליטית נגד ראש הממשלה. המפלגות תשרודנה מסע בחירות, פלוס מינוס כמה מנדטים, אבל ראש הממשלה לא. הקלפים כולם בידיהן.

במצב כזה, ראש ממשלה עשוי להפוך לסחיט ביותר בקדנציה השנייה. כל סירוב להיכנע לדרישות שותפיו הזוטרים בממשלה עתיד לתמרץ את יריביו לכפות מסע בחירות על הציבור רק כדי להפיל אותו. מציאות זו תאלץ אותו להיענות לכל תביעה מצד גורמים אינטרסנטים וסקטוריאליים, וחושפת אותו ללחצים שמערערים את יכולתו לקבל החלטות שקולות ושפויות. אין לישראל עניין בראש ממשלה נטול יכולות להתנגד לסחיטה, או בבחירות מיותרות שנועדו לקדם קריירות פוליטיות ולא את האינטרס הלאומי.

מעבר לכך, הגבלת כהונת ראש הממשלה עתידה לתמרץ משחקי כס בתוך המפלגה המושלת, וכך גם לערער את סמכות ראש הממשלה ואת יכולותיו להנהיג. ברגע שידוע כי ימיו של ראש הממשלה ספורים, מתחילים לספור אחורה ליום בו ילך הביתה. ממילא נפתח המירוץ לראשות המפלגה המושלת. במקום להתפשר תוך רצון לשמור על האחדות, לפוליטיקאים יהיה תמריץ עז לבדל את עצמם מראש הממשלה על-מנת לרשת אותו לכשיתפטר בעל כורחו. בסיטואציה כזו לא מדובר בתחרות בריאה אלא בקניבליזם פוליטי הפוגע בשותפות המפלגתית, וממילא, שוב, יעילות השלטון נפגעת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

העלתה דוגמאות לשלילה, הם נכונות.

אבל - יש גם דוגמאות לחיוב, בנוסף לתגובות אשר רשמתי.

בעבר - הייתה בחירה ישירה לראשות הממשלה.

ובנוסף, ע"י פיזור וביזור הבחירות לכנסת - אפשר גם כי הבחירות לכנסת, חלקן יהיו אזוריות.

חברי-הכנסת יהיו צריכים למסור תשובות לבוחרים שלהם - האם הקניבליזם הוביל, או באמת רצון לתיקון ושיפור.

בנוסף - רשמתי שלוש (3) קדנציות - ובמידה וראש ממשלה לא הצליח בתקופה ארוכה כזו.

לקדם דברים לטובת הציבור או דרך, רצוי ועדיף כי יפנה את מקומו.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...