Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

^ זה כמו לדפוק את הראש בקיר, משיג את אותה התוצאה.

קודם כל כי הוא לא מבדיל בין הרצון לראות שלטון שמאל, לבין הרצון להחליף את ביבי (מילא, זו לוגיקה מסובכת מאוד).

אבל חוץ מזה, הדעות שלו לא מתכנסות למשהו רציף וקוהרנטי, בהתאם לזה הוא מרגיש בנח לחלוטין להמליץ לי לא לחיות כאן ולהתלונן על אפליה, או להזמין אותי למה שנשמע כמו בית זונות שהוא כנראה מנהל ואז להתבכיין על פסים אישיים, או עוד אלף ואחד דברים בסגנון.

בעולם שלו אין סתירה; הכל הגיוני ונורמלי;

זה גם לא יכול להיות שונה עם אף בן אדם שבתגובה לשאלה הכ"כ פשוטה - "מאיפה אתה יודע?" עונה ש-"התשובות שלי מבוססות על עובדות ואמת". ידע מגיע מתוך עובדות שמגיעות מתוך ידע. מה שנקרא - the force is strong with this one

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אתה סותר עצמך.

לא אני לא. מה שאמרתי זה: "לא הוכח שהעיתון מנוהל על ידי נתניהו. זה שעיתון תומך במישהו זה דבר נפוץ בעולם ולא נובע בהכרח מכך שאותו מישהו קשור לעיתון."

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אם כבר מדברים על ביביתונים, מישהו ראה ביקורת כלשהי על הגברת הילארי קלינטון בתקשורת הישראלית?

כל מה שאני קורא כל היום זה רק כמה טראמפ זה זבל, אבל לא קראתי שום ביקורת על הגברת, ויש עמודים שלמים בכל אתרי החדשות הישראלים שרק מנסים לשכנע את "הבוחר" הישראלי כמה הילארי על הכיפאק וכמה טראמפ נורא.

הקטע המצחיק הוא שאיננו יכולים להצביע לקלינטון או לטראמפ, בכלל.

משום מה, נראה לי שYNET ודומיהם בעד המועמדת של המפלגה הדמוקרטית פשוט מכיוון שכנראה נתניהו מעדיף שייבחר מועמד רפובליקני.

פורסם

כן, גם אני שמתי לב לזה. ולדברים כאלה בדיוק אני מתוככן שאני אומר שקיימת צביעות רבה בשני הצדדים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אם כבר מדברים על ביביתונים, מישהו ראה ביקורת כלשהי על הגברת הילארי קלינטון בתקשורת הישראלית?

כל מה שאני קורא כל היום זה רק כמה טראמפ זה זבל, אבל לא קראתי שום ביקורת על הגברת, ויש עמודים שלמים בכל אתרי החדשות הישראלים שרק מנסים לשכנע את "הבוחר" הישראלי כמה הילארי על הכיפאק וכמה טראמפ נורא.

הקטע המצחיק הוא שאיננו יכולים להצביע לקלינטון או לטראמפ, בכלל.

משום מה, נראה לי שYNET ודומיהם בעד המועמדת של המפלגה הדמוקרטית פשוט מכיוון שכנראה נתניהו מעדיף שייבחר מועמד רפובליקני.

אתה קורא קצת יותר מדי לתוך זה.

יש כל כך הרבה דברים שצריך לבקר אודותיהם את טראמפ, שכמעט כל דבר שצריך לבקר לגביו את הילארי מחוויר לעומתם, ולכן נדחק הצידה. מה כבר תגיד עליה, שהיא ניהלה אימיילים סודיים מהחשבון הפרטי? וואו, 'שוגעת ההילארי הזאת, אה?

אני חושב שפשוט השתרשה מעין סברה מוזרה שכזו שהילארי תהיה נגדנו וטראמפ בעדנו, שזה כמובן קשקוש שלחשוב אותו גובל בעיוורון, לאו דווקא בגלל הילארי אלא יותר בגלל טראמפ.

מצטער אם אני מעליב פה מישהו, אבל צריך להיות בעל מחשבה מעוותת מאוד בשביל להיות בעד טראמפ, ואולי זו הסיבה שהתקשורת הישראלית מעדיפה ברובה את הילארי - הכתבים והעורכים לא מעורערים בנפשם...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מצטער אם אני מעליב פה מישהו, אבל צריך להיות בעל מחשבה מעוותת מאוד בשביל להיות בעד טראמפ, ואולי זו הסיבה שהתקשורת הישראלית מעדיפה ברובה את הילארי - הכתבים והעורכים לא מעורערים בנפשם...

פאק מי, מעוז השפיות העולמי - התקשורת הישראלית. תגיד,כתבת את זה כשאתה פיכח?

אין לי מושג מי עדיף, הילארי או טראמפ - אין לי מספיק (או בכלל) ניסיון חיים בארה"ב בכדי להחליט, אבל לקבוע על סמך תמיכה במועמדים לנשיאות במדינה אחרת בה, למיטב ידיעתי, גם אתה לא גרת, שפיות של עיתונאים - ניגה פליז...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני מוכרח לציין שההודעות של ליינמן עייפוני-מה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני חרד מהיום שטראמפ יהיה הנשיא של המעצמה הגדולה בעולם, אבל לצמצם את כל הבוחרים שלו לעדר מטומטם, זו טעות.

יש לי קרובי משפחה בארה"ב, שמתכוונים להצביע לו, בעיקר בגלל שהדמוקרטים מעלים מיסים.כמו כן הם מתנגדים לתוכנית הבריאות של אובמה, וכועסים שהעלה את שכר המינימום.

מבחינתם היחס לישראל הוא פחות מעניין.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
פאק מי, מעוז השפיות העולמי - התקשורת הישראלית. תגיד,כתבת את זה כשאתה פיכח?

אין לי מושג מי עדיף, הילארי או טראמפ - אין לי מספיק (או בכלל) ניסיון חיים בארה"ב בכדי להחליט, אבל לקבוע על סמך תמיכה במועמדים לנשיאות במדינה אחרת בה, למיטב ידיעתי, גם אתה לא גרת, שפיות של עיתונאים - ניגה פליז...

אתה מתבלבל. התקשורת הישראלית מוטת אג'נדה ולא איכותית ברובה, אבל מכאן ועד חוסר תקינות נפשית או בעייה מהותית בהבנת המציאות המרחק גדול.

אני חרד מהיום שטראמפ יהיה הנשיא של המעצמה הגדולה בעולם, אבל לצמצם את כל הבוחרים שלו לעדר מטומטם, זו טעות.

יש לי קרובי משפחה בארה"ב, שמתכוונים להצביע לו, בעיקר בגלל שהדמוקרטים מעלים מיסים.כמו כן הם מתנגדים לתוכנית הבריאות של אובמה, וכועסים שהעלה את שכר המינימום.

מבחינתם היחס לישראל הוא פחות מעניין.

סלח לי שוב (בהנחה ואתה אוהב את קרובי המשפחה שלך) אבל להצביע טראמפ בעיקר בגלל שהדמוקרטים מעלים מיסים זה סוג של שגעון שלוקה בחוסר הבנת המציאות. עם טראמפ המצב הכלכלי בארה"ב עשוי להכנס לטלטלה מטורפת ולא צפויה, ויש סיכוי שהשווקים יפלו והמדינה תקרוס. זה קצת יותר חמור מהעלאת מיסים כזו או אחרת.

אגב, אם אתה מתכוון למס הכנסה אז ההעלאה היחידה שאני רואה בשנים האחרונות היא למי שמרוויח 400000 דולר בשנה ומעלה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)
זה לא חוסר השקעה, זה פשוט עייפות החומר.

,,,

אז למה, אתה שואל, הוא עדיין בשלטון? זו שאלה לספרי ההיסטוריה, ולדעתי גם לספרי הפסיכולוגיה.,

התשובה הקצרה: כי אנשים נפלו על השכל.

את התשובה הארוכה אני עדיין לא יודע, אבל זה מאוד מעניין.

רוני. את עייפות החומר גם אני מכיר, ומוזיקה טובה וסתם מציאת עיסוק קל אחר עוזרים לנקות קצת ת'ראש.

זה גם עוזר לסדר את המחשבות, ומוסיף מבט מהצד להחלטות שאולי עדיין לא סגורות.

- - - -

אנשים לא נפלו על-השכל, פשוט, לא הגיעו אליהם עם דרך יותר טובה.

מה הדרך היותר טובה - צריך לשאול אותם מה מפריע להם, ללמוד את הרצונות ואיזה כפתורים מניעים אותם.

* התשובה הארוכה - ללמוד כיצד רואים האחרים את המציאות, ולא להיות מתוסכלים.

גם אני יודע כי צריך שינוי, חבל כי השמאל לא הפנים, כי צריך ללמוד ולא לשלוף תשובות מהשרוול.

וגם אם התשובות נראות נכונות וברורות לכם, התשובות לא נכונות או ברורות להם..

כאשר הגעתי למסעדה, ניסיון החיים שלי היה מוגבל למערכות עם חברה מסוימת.

העובדים הכירו את ההיסטוריה שלי בצבא והפציעות, בקרו אותי באשפוזים בבית חולים.

והתייחסו להימצאותי ולדברי בהערצה - התוצאות בניהול בפועל היו חלשות.

הייתי מתוסכל ואבא שלי תפס אותי לשיחה והסביר לי.

אתה מגיע ממערכות מיוחדות, עם אנשים אשר הבינו את השפה שלך ורוח הדברים.

אתה השונה במסעדה, אתה דורש מהם דרישות, אשר לך נראות ברורות.

וכאשר זה לא מתבצע .. אתה מתוסכל - אבל ראה גם הם מתוסכלים מכך.

הם רוצים אבל לא מבינים אותך, אין להם את הכלים והניסיון שיש לך.

הם מבצעים ולא מתחמקים, והביצוע מבחינתך לא רציני, ואז הם מתוסכלים.

ובפעם הבא, הם כבר זורקים.. כי הרי - הם לא יצליחו אז למה להשקיע.

אם אתה רוצה להתקדם, תן משימות בודדות, עבוד אתם, ראה את הבעיות והיתרונות תוך כדי העבודה.

שאל מה מפריע ולמד מהם מה עוזר - לא בונוסים וכסף מובילים, הכסף עוזר.

הבנת המציאות ומציאת מכנה משותף הם התשובה.

זה לא פוגע במעמדך זה מוסיף, כך הם יעריכו אותך גם על היחס , ויקרינו זאת על העבודה והאווירה.

לך יהיה קל יותר בניהול ובתוצאות, מאחר ומעבר למשכורת ולעבודה הם יגיעו ברצון ובכייף.

ואת זה אנו מישמים, נעים אצלנו - כחלק מהניהול, העובדים בתורנות גם מנהלים וחיים את הדילמות.

כאשר חלק מהניהול ופתרון הדילמות, הם בדיקה ולימוד איך מתמודדים במסעדות אחרות - החוכמה לא רק אצלנו.

את ה היזון החוזר אנו מקבלים מהלקוחות.

אשר מגיעים אליי ומשבחים את העובדים ושואלים בהערכה, מהיכן אתה מוצא צוות כזה, כייף אצלכם.

והעובדים אשר סיימו לעבוד אצלנו באים לבקר, וכאשר אנו צריכים עזרה הם באים ברצון.

יש אשר כותבים עם אחריות ידע וניסיון, מאחר והם האחראים על התוצאות .

ויש אשר התסכול מוביל אותם, וחבל זה לא בריא, גם אם פגעו בנו בעבר, זה לא מקדם לטוב-יותר.

גם לי יש קשיים וכאבים - אני מעדיף למצוא את הטוב, ולזכור גם את הרע אבל הוא לא מוביל או מנהל אותי.

כאשר יבגני, ישלם משכורות לאנשים המחזיקים גם משפחות במשך שנה שלמה, אני אעריך אותו מאוד.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לא אמרתי שאני מסכים איתם, רק שהשיקולים של מי שגר שם, לא זהים לאלו שלנו.

כן אבל זה goes without saying ולא נראה לי שמישהו עם חצי שכל טוען את זה, כך שזה לא מעניין בהקשר של טראמפ או שלנו. יותר מעניינות הן הסיבות שאנשים מציינים לתמיכה בטראמפ. שמעתי כבר "מיאוס מפוליטיקאים", אבל מסתבר שיש גם "אני מצביע לרפובליקנים ויהי מה כי הדמוקרטים מעלים מיסים". נו, טוב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

להצביע לרפובליקנים עוד אפשר להבין, כי יש אנשים שלא מנתחים את המצב עם עיניים הומניסטיות או מודרניות במיוחד.

אבל להצביע ספציפית לטראמפ זה גובל בטירוף או בפיגור.

אגב, קלינטון מושחתת ופועלת למען העולם התאגידי, ולא ברור כמה העם האמריקאי יושפע לטובה מזה.

אבל לפחות היא לא פסיכית. היא מכירה את המשחק טוב מאוד ויודעת לא לעשות שטויות כדי לשמור על הכלכלה יציבה והמצב בערך כמו שהוא עכשיו.

מצד שני טראמפ לא ניתן לשליטה בשום צורה.

הוא חולה כוח ולא מבין את המשחק הפוליטי. הוא אפילו לא ידע שרוסיה פלשה לכרימאה, והוא דווקא אמור לדעת דברים כאלו.

יש כרגע לא מעט אנשים שמפחדים שהוא פשוט יחליט לפתוח במלחמה או פשוט להעליב מדינה מסוימת (כמו שהוא עושה תמיד) ותוך כמה שעות למוטט את היציבות בעולם (וכן, מי שמסתכל על הנתונים רואה שיש לנו יציבות בעולם).

הוא יכול להיות נשיא טוב אם הוא לוקח את התרופות שלו והוא יכול להיות הדיקטטור הכי נוראי בהיסטוריה אם הוא מחליט על זה.

אי אפשר לדעת מה הוא חושב כי הוא גם משנה את דעתו כל הזמן.

• תוכן חדש...