Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אור - אג'נדה נגד זהה לאג'נדה בעד, כי היא אד הומינם. הביקורת נגד ביבי מזמן חצתה את גבול הטעם הטוב (ועל אחת כמה וכמה את גבול הביקורת הפוליטית), והתירוץ (כמו של רוני) שהוא הרה אסון ובלה בלה - לא באמת תירוץ. שוב - זה נבלה וזה טריפה. פולחן אישיות ופולחן נגד אישיות זהים במהותם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

היא לא זהה, מהסיבה שהאחת היא כמו שאמרת 'אד הומינם' והשניה היא בגדר שוחד-פוליטי.

היא לא שוחד פוליטי, אם פלוני מאמין שאריסון עושה את זה

(1) ממניעים עסקיים סטייל 'דעה ימנית תמכור לי יותר עותקים' (ישראל היום מתפעל שנים בהפסד, אז זו דעה תמוהה), או

(2) ממניעים אידיאולוגיים סטייל 'ביבי הוא האדם היחיד שיכול להציל את ישראל' (אבל גם זה טיעון מאוד תמוה היות ויש תיעוד של ביבי מקדם אינטרסים מסחריים של שלדון אריסון)

ולמען הסר ספק - אם YNET היה מונע פרסום ביקורת נגד האמבה ממחנ"צ, הייתי אומר בדיוק את אותו הדבר על YNET. מי שקורא את דבריי מספיק זמן כנראה יכול לשים לב שאני לא מהלל בלעדית אף אחד, גם את אלו שאני יותר קרוב אליהם בדעותיי.

אבל אם לדעתך 1/2 הם ההסברים, ולא יחסי הון שלטון, אני בטח לא אהיה זה שיגרום לך לחשוב אחרת.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני לא זוכר מה היה לפני עשור, אבל אולי נתניהו היה סופג פחות אנטי ממי שנפגע כלכלית מישראל היום, אם העיתון הזה לא היה קיים. לא יודע.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אור - אם יוכח שבתמורה לעיתון ביבי מקדם אינטרס ספציפי של שלדון או מי מטעמו - זה בהחלט שוחד. יש חקירות נגד ביבי, אולי זאת אחת מהן. לא תראה אותי מגן על ביבי במקרה הזה, כמו שאתה לא רואה אותי מגן עליו ספציפית בזמן האחרון, או בכלל.

לגבי האג'נדה נגד ביבי - מעבר לעובדה שזה נראה מגוחך ומגחיך את ניסיונות השמאל לחזור לשלטון, זה עדיין פסול, מהמניעים אותם כבר ציינתי. במקום לתקוף את השטויות שהוא עושה, מתרכזים בעלויות משלחות (שלרוב זהות, +/-, אצל כל האישים) או בשרה (שלמרות שאני מאמין בכל מה שכותבים עליה and then some, זה פשוט לא רלוונטי). חלאס. ביקורת לגיטימית ומנומקת מביאה תוצאות. ביצ'ינג מביא לגיחוך ולביצורו של ביבי בשלטון.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני לא זוכר מה היה לפני עשור, אבל אולי נתניהו היה סופג פחות אנטי ממי שנפגע כלכלית מישראל היום, אם העיתון הזה לא היה קיים. לא יודע.

אז שוב - זה ביצ'ינג. וזה מגוחך.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לגבי האג'נדה נגד ביבי - מעבר לעובדה שזה נראה מגוחך ומגחיך את ניסיונות השמאל לחזור לשלטון, זה עדיין פסול, מהמניעים אותם כבר ציינתי. במקום לתקוף את השטויות שהוא עושה, מתרכזים בעלויות משלחות (שלרוב זהות, +/-, אצל כל האישים) או בשרה (שלמרות שאני מאמין בכל מה שכותבים עליה and then some, זה פשוט לא רלוונטי). חלאס. ביקורת לגיטימית ומנומקת מביאה תוצאות. ביצ'ינג מביא לגיחוך ולביצורו של ביבי בשלטון.

רומן, אם טרחת לקרוא את מה שרשמתי, כנראה שמת לב שאני גם לא מתלהב מהשיט הזה וחושב שזה מטופש וכו'.

אבל לטעון שיקוף בין שני הנ"ל, זה לא נכון - והסברתי מדוע. וגם לא ממש סתרת את זה.

האחד צועק יחסי הון-->ביביתון-->שלטון, השני צועק עיתונאות גרועה.

זה ההבדל, והוא לא קטנצ'יק כמו שמנסים להציג אותו כאן. אני אשמח לקרוא עיתונאות ימנית איכותית (לצורך העניין: עוקב אחרי עמית סגל, וגם מאוד מעריך אותו) - ישראל היום רחוק מלהיות כזה. אלא אם 'חיים שיין' הוא הבנצ'מארק לאיכות ואז... נו, מה כבר אפשר להוסיף

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אור, אתה מתעלם מאנשים כמו רביב דרוקר, שלא לדבר על כתבי "הארץ", שתוקפים את ביבי אישית, בלי הרבה קשר לביביתון. אתה, מאידך, מסיט את הדיון לכך שאני, כביכול (כמשתמע מסיומת הפוסט שלך, ולא רק האחרון) טוען ש"ישראל היום" זה הבנצ'מארק לעיתונות. ניגא פליז...

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אור, אתה מתעלם מאנשים כמו רביב דרוקר, שלא לדבר על כתבי "הארץ", שתוקפים את ביבי אישית, בלי הרבה קשר לביביתון. אתה, מאידך, מסיט את הדיון לכך שאני, כביכול (כמשתמע מסיומת הפוסט שלך, ולא רק האחרון) טוען ש"ישראל היום" זה הבנצ'מארק לעיתונות. ניגא פליז...

א. ברור שאני מתעלם מזה, מה הקשר בכלל בין זה לבין מה שרשמתי? ואתה עוד מדבר על היסט. אין טעם לחזור שוב על אותן טענות כי מה שלא נקרא בפעם 1&2 בטוח לא ייקרא בפעם 3.

ב. הסיפא של ההודעה שלי לא מתייחסת אליך בכלל, ואין לי מושג איפה עוד אמרתי כביכול ש'רומן חושב שישראל היום זה איכות' (אתה מוזמן להדביק ציטוט או לינק להודעה שלי שאמרה את זה).

פעם חשבתי שאתה מטריל אותי, היום אני חושב שאתה לא מצליח להבין את הכוונה של 90% ממה שאני רושם. לא יודע מה הסיפור אבל מציע שפשוט לא ננהל דיונים בכתב אלא בשיחה בלבד, שכן קשה לי להאמין שF2F עיוותים כאלו יקרו.

פורסם
הביקורת נגד ביבי מזמן חצתה את גבול הטעם הטוב (ועל אחת כמה וכמה את גבול הביקורת הפוליטית), והתירוץ (כמו של רוני) שהוא הרה אסון ובלה בלה - לא באמת תירוץ.

ביקורת לגיטימית ומנומקת מביאה תוצאות. ביצ'ינג מביא לגיחוך ולביצורו של ביבי בשלטון.

איפה בדיוק נמצא גבול הטעם הטוב? האם ביבי יכול להמשיך להתנהג כמו שהוא מתנהג והמבקרים צריכים לשתוק בגלל שהם אמרו יותר מדי דברים לאחרונה?

ובטח שזה תירוץ טוב - אם אתה חושב שהבנאדם הוא רע מאוד לישראל, האם תגיד את זה פעם פעמיים ואז תשתוק? מה פתאום - אתה תמשיך בשיא הכוח.

ולגבי "ביקורת מנומקת מביאה תוצאות" - אחת הבעיות העיקריות היא שהביקורת היא אכן לגיטימית, אבל האנטי נגדה כה גדול שאנשים פשוט מתעלמים. זה כמו מה שקורה עכשיו עם טראמפ - הוא יכול לומר מה שהוא פאקינג רוצה והתומכים שלו ימשיכו לתמוך בו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מילא ביבי, אבל מניין לכם שטראמפ באמת כ"כ גרוע? אתם משליכים את העדפות השמאל שלכם על הדמוקרטים?

לגבי ביבי - זה שאתם חושבים שהוא מתנהג באופן הרה אסון עדיין לא מכשיר תקיפה אישית, או של בני משפחה. על אחת כמה וכמה כשזה מחזק את תומכיו ומביא לו מנדטים.

מדהים כמה אתם מצליחים (לגבי דידכם) להבין מה טוב לאמריקאים אלפי מייל מפה, אבל לא מצליחים להבין מה מחרבן לכם כל קמפיין בחירות ממש כאן.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מילא ביבי, אבל מניין לכם שטראמפ באמת כ"כ גרוע? אתם משליכים את העדפות השמאל שלכם על הדמוקרטים?

לגבי ביבי - זה שאתם חושבים שהוא מתנהג באופן הרה אסון עדיין לא מכשיר תקיפה אישית, או של בני משפחה. על אחת כמה וכמה כשזה מחזק את תומכיו ומביא לו מנדטים.

מדהים כמה אתם מצליחים (לגבי דידכם) להבין מה טוב לאמריקאים אלפי מייל מפה, אבל לא מצליחים להבין מה מחרבן לכם כל קמפיין בחירות ממש כאן.

1. אתה באמת שואל מניין לנו שטראמפ כזה גרוע? האם שמעת אפילו חמש מילים שהבנאדם הזה אמר?

2. ביבי - תן לי להמשיל לך את זה. מגיע הבריון של הכיתה ודופק לך נוגרה. סמן את התשובה הנכונה: א. הימין אשם. ב. הליכוד אשם. ג. הבריון אשם.

3. ההגיון של השמאל נובע ממשהו שנקרא לוגיקה. לדוגמא: א. ביבי עושה דברים רעים. ב. דואגים שהציבור ידע שביבי עושה דברים רעים -> מכאן, הציבור לא יבחר ביבי. הפשלה של השמאל היא שהציבור לא מבין לוגיקה. אה, וגם שמנהיג השמאל הוא רכיכה. זו כנראה פשלה יותר גדולה :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

1. הדברים נאמרים בהקשר. לי אין מושג מה ההקשר. לך כנראה שכן. כל הכבוד.

2. מורידים את הבריון, לא מספרים שחברה שלו שרמוטה. זה ההבדל, ואת זה המחנה שלך (ואתה) מתקשים להבין, או אפילו מתעקשים לא להבין ולא לקבל. ולא,להגיד שהוא קקה וחברה שלו שרמוטה לא באמת עוזר להוריד את הבריון.

3. יהיה מנהיג ראוי, יצביעו לו. תתחיל מזה, לא מלטעון שכולם מפגרים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

3. יהיה מנהיג ראוי, יצביעו לו. תתחיל מזה, לא מלטעון שכולם מפגרים.

גם חיליק בר, מזכ"ל מפלגת העבודה, מסכים איתך:

"במכתב ששלח מזכ"ל מפלגת העבודה, ח"כ חיליק בר, לאלפי חברי ועידת המפלגה, כתב כי מועמד חיצוני הוא קריטי כדי לזכות במספר מושבים מירבי בכנסת הבאה, ולהחליף את הממשלה הנוכחית. בשבוע שעבר (רביעי) אישרה מזכירות הלשכה הצעה לקיים סדרה ארוכה של מערכות בחירות פנימיות לכלל מוסדות המפלגה ולבעלי התפקידים המרכזיים בה, כולל לתפקידי המזכ״ל והיו״ר." (מקור: ישראל היום)

כרגע אין בכנסת אף פוליטיקאי בקליבר של נתניהו (גם לא בימין), ולכן הוא ימשיך להבחר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

1. על מה אתה מדבר "הדברים נאמרים בהקשר"? באיזה הקשר הוא אמר שהוא היה יכול לירות במישהו ברחוב ולא היו עושים לו כלום? באיזה הקשר הוא קרא לכל המקסיקנים אנסים? באיזה הקשר הוא הציע למנוע ממוסלמים להכנס לארה"ב? באיזה הקשר הוא הציע לרוסיה לחדור למחשבי ארה"ב בשביל להוציא את המיילים של הילארי? באיזה הקשר הוא אמר שהיה יוצא עם הבת שלו? באיזה הקשר הוא אמר שאין לו שום בעיה של גודל שם למטה? באיזה הקשר הוא אמר שהוא לא מעריך את מקיין כי הוא היה שבוי מלחמה? באיזה הקשר הוא צחק על עיתונאי נכה? בבקשה, ספר לי על ההקשר...

2. חברה שלו = שרה? נו, אתה צריך כבר לדעת שזה הולך ביחד... ותסלח לי, אם צריך להוריד את הבריון, להגיד שחברה שלו שרמוטה לא אמור לשנות לבנאדם נורמלי. אבל מצביעי ביבי רק מתחפרים יותר ויותר - וזו התוצאה.

3. זו כבר בעיה אחרת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...