Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסתבר שרוב הרפובליקנים היו זורקים לקיבינימאט את החוקה והיו ממשילים מדינה נוצרית למהדרין.

http://www.politicususa.com/2015/02/25/57-republicans-dismantle-constitution-christianity-national-religion.html

http://www.gallup.com/poll/14422/public-split-political-power-organized-religion.aspx

אני יכול להמשיך. אתם פשוט יכולים לבדוק את זה לבד.

המידע נמצא פתוח לכולם במאות אתרים.

אני לא מוציא את זה ממקומות איזוטרים אלא מסקרים רשמיים.

מאד רשמי - האתר הראשון בעל אג'נדה דמוקרטית מובהקת, הכתבה השניה מ-2004. Way to go!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
איפה בדיוק רשמתי שטענות נגד הימין לא נכונות ונגד השמאל כן?

כל מה שרשמתי בא בתגובה לטענות ש"ישראל היום" הוא כביכול סוג של פראבדה.

ואני לא מגחך על האפשרות שהוא מוטה לטובת הימין/ליכוד (להפך, אני מסכים), בדיוק כמו שידיעות והארץ מוטים לכיוון השני. עם זאת, אני ממש לא רואה הבדל בין 2 המקרים. כשם שידיעות והארץ הם כמעט אוטומטית נגד הליכוד/נתניהו/הימין, כך ישראל היום הוא בעד, אך מכאן ועד טענות שישראל היום לחלוטין לא נאמן לקוראיו (בעוד שידיעות כן) יש הבדל של שמים וארץ.

הוסבר לך מה ההבדל; אף אחד לא מתווכח שיש כלי תקשורת ימניים ושמאלניים. אבל ישראל היום, כפי שמראים המחקרים שאתה פוסל בגיחוך, הוא לא פרו ימני. הוא פרו ביבי.

זה לא פראבדה. הם לא יכתבו בשער שביבי הוא מלך ישראל. זה פשוט עולה מאופן העריכה המגמתי שלהם.

וכן, בשלב הזה טמקא לא בהכרח יותר טובים לצד השני (נגד ביבי - לא ימין או שמאל).

ביבי זה לא כל הימין. אנטי ביבי זה לא בהכרח שמאל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה שיש עיתון בעד ביבי לא מצדיק אג'נדה אישית של כלי תקשורת נגד ביבי, וההיפך. זה נבלה וזה טריפה. מה שכן, זה לא אמור להפתיע אף אחד. כרגע יש שנאה כ"כ תהומית לביבי האיש היא חורגת, לדעתי, מגבול הלגיטימי (ואני אחזור - לא מצביע ביבי) ובהחלט מביאה לתגובת נגד אצל מצביעי ביבי, שמייחסים לו סגולות שעולות כדי פולחן אישיות. זו מערכת שמזינה את עצמה יופי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מאד רשמי - האתר הראשון בעל אג'נדה דמוקרטית מובהקת, הכתבה השניה מ-2004. Way to go!

הראשון לא נכתב כביקורת אלא כתיאור מצב.

אלו נתונים.

מי אמר שזה בהכרח רע?

וזה לא משנה ממתי הנתונים של השני. אלו מגמות בתוך המפלגה. אני מניח שכיום זה יותר גרוע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שני העיתונים האלה גם רבים אחד עם השני בצורה פומבית. מדי פעם יש ב"ישראל היום" כתבה שמשמיצה את בעלי טמקא שמנסים להתנכל ולסגור את העיתון החינמי כי הוא מנצח אותם בתחרות, וטמקא בתורם מחזירים להם בהשמצת ביבי והפטרון שלו. ממש נבלה וטריפה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זה שיש עיתון בעד ביבי לא מצדיק אג'נדה אישית של כלי תקשורת נגד ביבי, וההיפך. זה נבלה וזה טריפה. מה שכן, זה לא אמור להפתיע אף אחד. כרגע יש שנאה כ"כ תהומית לביבי האיש היא חורגת, לדעתי, מגבול הלגיטימי (ואני אחזור - לא מצביע ביבי) ובהחלט מביאה לתגובת נגד אצל מצביעי ביבי, שמייחסים לו סגולות שעולות כדי פולחן אישיות. זו מערכת שמזינה את עצמה יופי.

אתה מבלבל דיווח עיתונאי בשירות הציבור (וכן, אני יודע שזה נדיר בימינו) עם אג'נדה אישית.

השנאה לביבי האיש נובעת מכך שהוא מוביל את המדינה לכיוון שלדעת רבים בשמאל הוא שלילי מאוד, ועושה זאת תוך כדי דאגה אך ורק לבטחונו הפוליטי. במילים אחרות - אנשים עצבניים על כך שמעשים של האיש שאמור לדאוג להם, דווקא פוגעים בהם.

תגובת הנגד אצל מצביעי ביבי, ותסלח לי שוב, נובעת מטיפשות, גאוותנות ועניינו אגו. "סגולות שעולות כדי פולחן אישיות" זה כבר מפחיד, כי אתה יודע למי משייכים סגולות כאלו (רמז: צפון קוריאה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה מבלבל דיווח עיתונאי בשירות הציבור (וכן, אני יודע שזה נדיר בימינו) עם אג'נדה אישית.

השנאה לביבי האיש נובעת מכך שהוא מוביל את המדינה לכיוון שלדעת רבים בשמאל הוא שלילי מאוד, ועושה זאת תוך כדי דאגה אך ורק לבטחונו הפוליטי. במילים אחרות - אנשים עצבניים על כך שמעשים של האיש שאמור לדאוג להם, דווקא פוגעים בהם.

תגובת הנגד אצל מצביעי ביבי, ותסלח לי שוב, נובעת מטיפשות, גאוותנות ועניינו אגו. "סגולות שעולות כדי פולחן אישיות" זה כבר מפחיד, כי אתה יודע למי משייכים סגולות כאלו (רמז: צפון קוריאה).

השנאה לנתניהו כבר מזמן חרגה מביקורת פוליטית (שהיא כמובן דבר לגיטימי לחלוטין) ומתמקדת בו אישית. דוגמאות יש למכביר, אציין את הסרטון של אסף הראל "כי יוני מת". רבאק, נתניהו בכל זאת אח שכול ואחיו מוגדר כגיבור ישראל לפי כל המדדים המקובלים. לטעמי נחצה כאן קו אדום - כמובן שחופש הביטוי מאפשר זאת אבל זאת התנהגות פשוט מגעילה. גם ההטפלות לתקציב בית ראש הממשלה (גלידת פיסטוק) בזמן שתקציב בית הנשיא לא באמת עובר ביקורת ציבורית מעידה כאלף מונים על הצביעות של התקשורת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

רוני, אתה מצדיק מעשה מטומטם אחד באמצעות אחר. זה לא חכם.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא הייתי שם את אסף הראל בתור מייצג של השמאל. אני לא אוהב את הסגנון שלו. ורומן - מה שעשיתי זה לא הצדקה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שאלת השאלות היא, למה רוב התקשורת כל כך לא אוהדת את ביבי.

במקרה של ידיעות אולי זה התגבר בגלל הקמת ישראל היום ותחרות כלכלית.

ומה עם השאר?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

השאלה היא איך התקשורת הייתה מתייחסת למועמד אחר מהימין. לא היה כזה מאז שרון של 2001. אז גם לא היה פייסבוק והאינטרנט בארץ לא היה בתפוצה רחבה כמו היום.

פורסם
השאלה היא איך התקשורת הייתה מתייחסת למועמד אחר מהימין. לא היה כזה מאז שרון של 2001. אז גם לא היה פייסבוק והאינטרנט בארץ לא היה בתפוצה רחבה כמו היום.

זאת שאלה מאוד מעניינת.

מצד אחד, תמיד השיח בישראל היה מאוד חריף. הנה שתי דוגמאות: בן-גוריון התייחס לבגין בזלזול, ובנאומיו בכנסת נמנע אף מלקרוא לו בשמו, והתייחס אליו כ"איש שיושב ליד חבר הכנסת באדר". (מקור: ויקיפדיה); נתניהו בנאומו מלפני מספר ימים: "אני מעריך את בן גוריון אבל הוא כינה את ז'בוטינסקי בתואר המחמיא ולדימיר היטלר. מרדכי נמיר כתב על התנועה הרוויזיונסטית 'ארגון פאשיסטי מובהק'. היום אומרים 'איפה הליכוד של ז'בוטינסקי'" (מקור: הארץ).

מצד שני אני חושב שהשנאה לנתניהו יוקדת יותר והיא החלה לאחר רצח רבין. לדעתי ישנם לא מעטים בשמאל שמרגישים שנתניהו "גנב" להם את השלטון בדרך לא כשרה.

קשה להגיד. נתניהו גם לא צדיק גדול כך שיש בהחלט מספיק חומר להתחיל ממנו מסעות הכפשה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
למה רוב התקשורת כל כך לא אוהדת את ביבי.

התקשורת "השמאלנית" היתה אמורה להיות בזמנו בעד ראש הממשלה רבין, אבל לאורך תקופת כהונתו הוא חטף דליים של ח...א מהתקשורת וכל הזמן.

רבין היה בזמנו פופולארי לפחות במחנה שלו, מחנה ה"שמאל". לעומת זאת ביבי, לא פופולרי אפילו במחנה שלו, בליכוד. ב"שקרים" יצא שנתניהו הוא נטל על הליכוד ולא נכס (לפי מה שזכור לי).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה זה הקטע של התקשורת, להציג לקוראים ולצופים כמה גרועים מקבלי ההחלטות שהם בחרו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למי שאומר ש'ישראל היום' אינו שופרו של ביבי, אני מזמין אתכם למצוא מאמר מערכת, או אפילו סתם מאמר, שמבקר אותו.

אין טעם להכנס לנושא הזה של מה ההבדל בין "פרו אדם פרטי" לבין "נגד אדם פרטי", אם פלוני לא מבין את ההבדל בין עיתון שמייצג אינטרסים של פוליטיקאי מכהן בלבד, לבין עיתון שמייצג אג'נדה (גם אם אג'נדה מטופשת כמו 'רק לא ביבי' - עדיין, אג'נדה) - אז קטונתי.

מי שתומך בארגומנט שישראל היום זהה במהותו לYNET/'הארץ', צריך להראות שגם שם מדובר בשופר של אדם פרטי מסוים. זו כנראה תהיה בעיה כי יש ביקורת על בוז'י / לפיד / זהבה בכל אחד מהנ"ל (ואציין כי אין מספיק לטעמי, חבל שהם לא מאוזנים יותר, ושמהסיבה שהם כ"כ לא מאוזנים אני לא קורא קבוע של אף אחד מהם).

זו בגדול הסיבה שיש לי ביקורת על 'ישראל היום', אך אין לי ביקורת על מעריב (=NRG).

הלוואי וזה היה עיתון ימני, ובכלליות אני חושב שחסר ייצוג לדעה הזו בתקשורת המיינסטרימית (למרות שאיני מסכים איתה במישור המדיני). אבל זה לא עיתון ימני, ואני לא מבין איך אנשים ימנים - בדגש על כאלו שתומכים ב'בית היהודי', 'ישראל ביתנו' או בליכוד בתור מפלגה ולא בתור לווין של ביבי - לא מביעים הסתייגות ממנו בעצמם.

כי אם ביבי יקום יום אחד יראה סקר מסוים ויחליט שהוא נע קצת שמאלה, ה'עיתון' הזה יחרבן גם לכם על הפנים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...