Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור לי, כי הגנת מסך המחשב עובדת שעות נוספות, וחלקכם כותבים בלי להשקיע בדיקה.

וכי כאשר נפגש בחיים האמיתיים, אתם הרבה יותר טובים וחכמים.

לכן - לא חייבים לענות בתגובות מיד, אפשר לספור קצת, להיכנס לנושא וללמוד.

עברו פחות מ 10 דקות, וכבר למדתם ויש לכם תשובה עם עובדות - או התשובה רגשית בשליפה..

לצערי אור.. כנראה הרגש כותב, ואני מצטער אם דרכתי על יבלות.

אני כותב ולא מרגיש נחיתות או אפליה, אני יודע מה אני שווה - ולדעתי גם אתה.

אתה במקום טוב מוביל ועוזר - לכן אנו יכולים להכיר במציאות ולהפיק לקחים.

ואם לא - לצערי ביבי ימשיך.. והאשמה עליכם.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

אייל, אתה קורא בכלל משהו שמישהו כותב?

בעצם, אני יודע את התשובה, כי אור ואני התווכחנו על גבי 5-6 עמודים טובים בגלל שהוא מצביע לאותה המפלגה כמוך, וכתבתי את זה בתגובה הקודמת, אבל אתה עדיין ממשיך להאשים גם אותו.

שמע, אתה כותב פה עשר שנים, אני רק 3 או 4, וגם בשרשור הזה היו כמה אנשים עם בטחון עצמי מופרז, אבל בכל חיי הבוגרים לא פגשתי מישהו שהוא יותר condenscending ממך - לא בפורום הזה, ולא בעולם האמיתי.

אני לא יודע איך לבשר לך את זה, אבל מכל האנשים פה שאתה כותב להם בזלזול כזה, ככל הנראה 100% חכמים ונחמדים וגם יותר טובים ממך, מהסיבה הפשוטה שאפילו במבחן הצביעות הכי בסיסי, איש מאיתנו לא מרשה לעצמו לעשות את מה שאתה עושה - גם להיות גזען מול אחרים, וגם להתבכיין על זה שעושים לך את זה (וזה בלי לחזור בפעם החמישית או השישית על זה שאף אחד מאיתנו גם לא שחצן כמוך בהנחות היסוד שלו על ״ידע״).

די, ותר על הפוזה של הזה עם ניסיון החיים שמבין מה שאחרים לא, ומרשה לעצמו לדבר לכולם מלמעלה.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

לגבי אור.. רשמתי - הלוואי ותלמדו ממנו -

אור שם אותכם בכיס הקטן - (ואותי אתה מאשים באי-קריאה) כנראה, לכן הוא לא :lol: שמאלן.

* הלוואי והשמאל היה לומד את הדרך שאור מוביל, דואג ומקדם אחרים ללא אפליות.

כך מצבנו היה יותר-טוב.

יבגני - ענה לשני הפוסטים אשר רשמתי 5358 ו 5367 -

לא מהיר'הורי ליבך ושאיפותייך - רשום עובדות, והיכן שאתה לא בטוח, רשום אין לי מידע.

כי אתה יודע - ויקיפדיה יודעת כאשר מחרטטים ולא כותבים את האמת.

תשובות אחת לאחת - יש לי סבלנות, למד את הנושא ורשום בתחילת השבוע הבא.

אני מבטיח לענות - גם כאשר זה לא האמת - אני ארשום חרטוט לא אמת. (שקר).

* הוספה - הזכות לרשום לא אמת(שקר) נתונה גם לך.

הצג עובדות אשר מוכיחות, כי הנושאים אשר כתבתי , הם לא אמת.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

עדיין הרבה מאזרחי ישראל, לא יצביעו או יתמכו בהם - ולכן נתקענו עם ביבי.. בגללכם.

אייל.

ואם לא - לצערי ביבי ימשיך.. והאשמה עליכם.

אייל.[/color][/right]

איזו מין שיטה מגוחכת זו להאשים את השמאל בכך שביבי בשלטון.

תזכיר לי, מי בחר ביבי, השמאל או הימין?

שים לב שמה שאתה עושה זה לאשר את מה שהרבה מצביעי ביבי עשו בבחירות - אמרו לשמאל "רציתם להעיף את ביבי? זין! נראה לכם מה זה". הצבעת "מחאה" עלק (במרכאות כי בפועל אין פה שום מחאה).

ובבקשה אל תגיד עכשיו שהשמאל אשם כי הוא לא מציב אלטרנטיבה, כי זו עוד אמירה מגוחכת. האלטרנטיבה שם. להגיד שהיא "לא מספיק טובה" זו אמירה נבובה פעמיים. פעם אחת כי אנחנו לא באמת יודעים כמה היא טובה, כי לא ניסינו, ופעם שנייה כי היא לגמרי תסמונת סטוקהולם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא, לא, לא, חבר.

צר לי אם לא הבנת, אבל פוזת הפטרון המיוסר והמלומד לא הופכת אותך לכזה.

סדר הדברים הוא כזה: אתה מחרטט בנושאים שאתה לא מבין בהם (למשל: מה קורה באקדמיה; למשל: היסטוריה פוליטית; למשל: אזרחות ומדעי המדינה). כשמבקשים תשובות או הנמקות, אתה בורח לנושא אחר, או במילים אחרות - כותב שהארץ סובבת סביב השמש, כדי לזכות את עצמך בנקודות.

הזכות לשקר שמורה גם לי, אבל בניגוד אליך, אני לא משתמש בה, וכאן ההבדל התהומי בין אנשים מהסוג שלך ואנשי כמוני. אני שואל שאלות מאז שאני זוכר את עצמי. אתה קובע מה נכון ומה לא (על סמך שירותך הצבאי בעיקר, ככל הנראה). בהתאם, כשאני רושם את דעתי, אני מדגיש זאת, ואילו אצלך אין דעה - כל מה שאתה כותב הוא לעולם עובדה, גם אם מקור הידע שלך הוא.. ובכן, אתה יודע למהאני מתכוון.

אני נורא שמח שחשוב לך לקדם אחרים ללא אפליות. רק חבל שאתה משקר. ראוי היה לו היית לומד בעשור כאן לפחות את העובדה הבסיסית שהמלל שאתה כותב נשמר ומתועד. ובמקרה לגמרי רק בשבועיים האחרונים המלצת לי לרדת מהארץ והסברת ליוסי שהוא לא מבין את מה שאתה מבין כי הוא חדש כאן. אתה מייצג את האפליה העדתית לא פחות טוב מכל האשכנזיים הנוראיים שאתה יוצא נגדם, ולא רק זה - אלו הם טעוני איש קש. אתה לא מצביע לשמאל כי למדת בצבא שאין סיכוי לשלום. כל החרטטנות על האפליה וכו׳ לא רלוונטית בעליל לשום דבר אחר שכתבת כאן, משום שלא היא מונעת ממך מלהצביע לשמאל, ורק נותר להמשיך ולתהות איך איש ארץ ישראל השלמה כמוך חי בשלום עם הצבעה למפלגה שדוגלת בויתור טריטוריאלי.

פורסם

יבגני - נהדר פרקתה רגשית.. זה מותר.

עכשיו, נרגענו - חזור לפוסט הקודם שלי.

ורשום לאחר אסיפת העובדות, בסבלנות קח את הזמן.

האם רשמתי אמת בשני הפוסטים 5358 ו 5367 -

לא מהיר'הורי ליבך ושאיפותייך - רשום עובדות, והיכן שאתה לא בטוח, רשום אין לי מידע.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)

אייל, נהדרת פרקת (אין ה בסוף) רגשות ועשית קופי פייסט. נורא מתוחכמם.

אבל אני הייתי ראשון. אז למה אתה מתעלם? למה אתה מעביר את הכדור אלי? למה אפילו על השאלה הפשוטה שנשאלה לפני כמה עמודים - ספרים וכו׳ שקראת - נתת תשובה מתחמקת? אתה יודע מה אתה שווה, אז עמוד מאחורי זה.

ועוד לפני - איך כל זה שייך לעובדה שהמלצת לי לרדת מהארץ, כשתהיתי מה תורמות לנו ההתנחלויות, בזמן שאתה עצמך מצביע למפלגה המורכבת מיוצאי מרצ, והדוגלת בפינוי שטחים? מה אתה חושב? שזה ישכח?

אגב, ויקיפדיה - סליחה אם אני הורס לך - לא ״יודעת״. אומנם אתה מתייחס לאתר הזה כמו אל איזה אורקל, או נביא, אבל יש אנשים מאחורי האתר הזה, ואני ממש מצטער שוב, אבל לא תמיד הם מביני עניין גדולים בכל תחום.

אה ועוד משהו: מומחה ללוגיקה אתה לא, זה כבר ראינו. להפריד בין ״אם״ ל״אם ורק אם״ אתה גם לא כל כך יודע. אבל מי כן הצביע לביבי הוא זה שקבע את תוצאות הבחירות, לא מי שלא הצביע לו.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
פורסם

אני מנסה להבין.. זו אמורה להיות התגובה , ברמה הזו!

או להמתין, ובתחילת השבוע הבא לאחר אספת העובדות -

תגיע תשובה המכבדת, את הרושם אשר אתה מנסה לצייר..

תשובה - לא מהיר'הורי ליבך ושאיפותייך - רשום עובדות, והיכן שאתה לא בטוח, רשום אין לי מידע.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

sigh

מרוב שאתה הולך לאיבוד בהטרלות של עצמך, אפילו לא שמת לב שעניתי לך כבר.

ותוך כדי שעניתי, אפילו הסכמתי עם חלק מהדברים שטענת.

אבל... הם ממשיכים להיות לא רלוונטיים לכלום חוץ מהרצון שלך להרגיש טוב עם עצמך (זוכר? טעוני ״הארץ סובבת סביב השמש״).

מכיוון שאתה הופך את זה ליותר ויותר ילדותי, וגם ככל הנראה לעולם לא תתנצל על הגזענות שלך עצמך, או לא תענה על שאלות שמפנים אליך (״מאיפה אתה יודע?״) - מאחל לך בהצלחה בהמשך הדרך, ולהכנס פעם לסטמצקי או צומת ספרים, לקנות איזה ספר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אייל, מאד מתיש לקרוא את ההודעות שלך. אין לי בעיה עם משפטים ארוכים, אבל בסוף צריכה להיות פואנטה.

אם אתה מדבר על "שקופים", אל תכתוב בצורה כזו מעורפלת.

שדה התעופה עשוי להיות מושבת בסופ"ש הקרוב, זאת כי העובדים החליטו שזה בסדר לא לעבוד סתם ככה, בלי שאף אחד יוכל לעצור את זה.

בסוף בסוף, לא משנה מה יעשו הפוליטיקאים, ראש הוועד ויו"ר ההסתדרות יכול להשבית את כל המדינה ואף אחד לא יכול לעשות כלום. שום דבר. אם בא לו - הוא ישבות.

http://www.themarker.com/news/aviation/1.3028808

לא מבין יותר מדי במחלוקת הזו אבל בגדול, אם המדינה מנסה לפגוע בעובדים - מה הבעיה שישבתו?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

הבנתי - לא תהיה תשובה מושכלת.. עם עובדות ונתונים, מאחר וכתבתי אמת , זה בסדר.

בעתיד רשום - אין לי מידע או עובדות, אבל יש לי רעיונות.

בין השיטין הבהרתה את התזה - כי אתה רעשן קליל, מלא נפיחות עצמית.

טוב ללמוד לחקור ולהיות סקרן, גרוע להחזיק מעצמך מלא חשיבות.. כי קל לפוצץ בלון נפוח.

זכור והפנם את הרעיון של המשפט - הניתוח הצליח, החולה מת..

או אפשר והכתיבה בפורום היא בררת המחדל שלך. (וזה בסדר, יש כאן שכל, והרבה)

אם אני כותב ועונים לי - מסקנה אני קיים.

ראה את רוני - ולחיוב, מזייף קצת בתגובות לאחרונה, מאחר והוא לא מרוכז - יש לו חברה.

יבגני ובכייף - עבור אליי למסעדה, אני אכיר לך בחורות.

אבל, אל תזיין להם ת'מוח, הן לומדות באויברסיטה, וגם כך, יותר מידי חכמות ומשגעות אותי.

בוא , נמצא לך חיים.

(בבקשה, מגולח ושיער מסודר, לא בהופעת אקדמאי תימהוני - לא בהופעת בחזרה לעתיד 10)

יש בתגובות שלי ציניות ו אמת, כאשר המלצתי לך על ביקור בנמל התעופה.

הכוונה לא הייתה להעליב, כן להרגיע אותך ולפתוח אותך :grin: לאופקים נוספים.

להמריא כרעיון..לדברייך, כי כל-כך גרוע כאן - ואני מתנצל..

גם ב יוסי - אני נהנה להכניס קטנות - אני מת על-דרך המחשבה המיוחדת שלו.

אשר לחלוטין מנותקת מהמציאות, אבל כייף לקרוא ולסירוגין ללמוד ממנו.

אייל.

SlowRide - גם אני מסתבך קלות מההודעות שלי, לכן אני קורא מספר פעמים ומבין.

וכאשר אני מבין - אני הולך למראה ובענווה מרכין ת'ראש ומקבל מכה בראש, ושוב ההודעות שלי מבולבלות.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

שמע, יסלחו מנהלי הפורום, אבל אתה באמת ז*** שכל שלא נראה כאן בכל השנים שאני פה.

אני יכול לעבור עכשיו על 359 עמודי שרשור, שהייתי פעיל ברובם, ולמצוא עשרות (עשרות!!!) פעמים בהם גיביתי את הטענות שלי בעובדות, בקישורים למאמרים אקדמיים, ספרים, מחקרים.

אני יכול לעבור על כל מה שאתה כתבת ולמצוא פאסיב אגרסיב, אוננות עצמית לא מבוססת, והמון קישורים לויקידפיה העברית.

מעולם לא ראיתי אותך עונה לנושא, מעולם לא ראיתי אותך עונה לשאלה שנשאלת, מעולם לא ראיתי אותך מתייחס לנקודה כלשהי רלוונטית. ולא רק זה - חמישה אנשים בעלי דעות פוליטיות שונות כבר כתבו לך שאתה מחרטט, ועוד אחד מהמחנה הפוליטי שלך דאג להדגיש כשכתבת, סוף סוף, הודעה שהיה בה הגיון כלשהו.

וגם עכשיו, כל ה״טעון״ שלך מתבסס על זה שאתה מנסה לסחוט ממני ״הודאה״ שאני לא יודע שהייתה אפליה נגד מזרחים - ״סוד כמוס״ שכמובן אף אחד לא מכיר, כמו שאף אחד לא יודע שעד 1977 שלט כאן השמאל, והפעיל גם משטר צבאי מול הערבים וכו׳. רק חבל שכמו תמיד, זה לא רלוונטי אפילו לטענה הבסיסית שלך - למה הימין ניצח בבחירות האחרונות.

הרעשן היחיד כאן זה אתה, שמרוב האהדה העצמית, במקום להיות אסיר תודה שאנשים משכילים עונים לו, וללמוד קצת, עוד בשיא חוצפתו מעז לכתוב ב״ציניות״. אפרופו תיזה - כמה כאלו אתה כתבת בחייך? באיזה ציון? באיזה מוסד אקדמי, שהוא לא האוניברסיטה של החיים? אתה מדבר על בלונים נפוחים? הרי אפילו על השאלה הבסיסית - ״על מה אתה מבסס את הדעה שלך?״ אתה לא מסוגל לענות, אז מה עוד נשאר?!

ושמור את נסיונות ההסתחבקות והדחקות שלך לעובדים במסעדה המהוללת שלך, שלא התמזל מזלם בחיים וצריכים לעבוד עם טווס מנופח כמוך. גם את ההתנצלות המאולצת שלך אתה יכול לקחת בחזרה. אני לא צריך התנצלויות ממך. כשהגעתי לארץ, פסאודו פטריוטים כמוך עשו הרבה מאמצים כדי להסביר לי ולמשפחה שלי למה אנחנו לעולם לא נהייה חלק מהלאומיות הישראלית המהוללת.

וכשהנציג הממוצע שלה זה אתה, אז אני יכול לשרוד מצוין גם בלי.

ולמען השם, תעבור על ההודעות שלך לפני שאתה מפרסם אותן. אני מבין שגם זה דורש השקעה, אבל הרי זו, זו בדיוק המהות שמעידה על היחס בין היומרות לבין התוצר. הרי אתה כזה פטריוט גאה - לא נראה לך שראוי שתכבד קצת, לפחות קצת את שפת האם שלך?

פורסם

לא מבין יותר מדי במחלוקת הזו אבל בגדול, אם המדינה מנסה לפגוע בעובדים - מה הבעיה שישבתו?

לא היית מדבר ככה אם הייתה לך טיסה בסופ"ש.

הבעיה פשוטה: אם עובדי המכולת של אבריימלה שובתים, אף אחד לא ייפגע - הקונים יכולים ללכת שני בלוקים למכולת של מוישלה. אם עובדי רשות שדות התעופה שובתים ואין טיסות - הרבה מאוד אזרחים ייפגעו והרבה מאוד כסף ייאבד במשק. לכן, חייבים להמנע עד כמה שניתן משביתה של נותן שירות ציבורי שכזה שהוא גם מונופול בתחומו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שדה התעופה הוא שירות חיוני למדינת ישראל, לא מדובר באיזו טמבוריה שאפשר להשבית כל פעם שההסתדרות לא מרוצה ממשהו.

מדובר בבריונות על חשבון האזרחים, בשדה תעופה שעובדיו צפויים לקבל בונוס שמן בסוף החודש הקרוב.

הרי לפי הטענה שהעובדים נפגעים ולכן מותר לשבות, אז כל פעם שמוישל'ה מתעצבן ניתן להשבית את כל המדינה. מה הבעיה בעצם? אין בעיה. אף אחד לא ימנע מהם זאת.

• תוכן חדש...