Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רה"מ... הכסף שלי עדיין מושקע במניות של נתניהו, ביג טיים.

נכון להיום אין לו תחרות אמיתית. אם ייכנס איזה בטחוניסט למחנצ (נניח אשכנזי) ויעיף את הרצוג לעזאזל אז אולי יהיה פייט מעניין, אולי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

יבגני, שאלה.

מחר בבוקר בחירות. סביר להניח שהמועמדים לרשות הממשלה הם ביבי ולפיד (למפלגת העבודה לא באמת יש סיכוי עם בוז'י בראשה). אני יודע ששני המועמדים הם לא כוס התה שלך אבל מי מהם הוא הכי פחות גרוע מבחינתך ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

איזה באסה לעורכים של ישראל היום. כל כך ישקיעו בלהצדיק את ביבי ולתקוף את כץ, אבל לא תהיה רכבת אז לא יהיה מי שיקרא.

הכי טוב עד עכשיו

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני מרגיש שאני צופה בגרסה הישראלית של בית הקלפים.

רק שבגרסה הישראלית, בניגוד לזו שבתסריטים, אין שום דבר נסתר, מתוחכם, נפתל...

הכל נעשה בגסות לעיני כל: רוה"מ ושר התחבורה, מתגוששים על ראשות המפלגה ומגייסים לצורך העיניין את החרדים ואת נוסעי הרכבת, שחלק גדול מהם הוא חיילים.

והמרוויח הגדול, שיושב מהצד ומחכך ידיו בהנאה, מר לפיד, טיפש מדי בשביל לנצל את העיניין כמו שצריך.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ועדיין אם מחר יהיו בחירות אני לא רואה למי אוכל להצביע חוץ מלו, אלא אם אני שוקל ברצינות פתק לבן / מפלגה שמתחת לחסימה. דכאון.

תצביע לזה שאתה חושב שיעשה טוב בנושאים הכי חשובים לך גם אם אתה בטוח שהוא בקושי יעבור את אחוז החסימה.

גם אם ביבי לדעתך הוא המנהיג היחיד שמסוגל לנהל את המדינה לפחות שיהיה מי שיאזן אותו ויזעק את זעקתינו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אור, אני לא יודע. באמת שאני לא יודע.

מעטים הם האנשים שפגשתי בחיי והתמודדו על תפקיד יותר בכיר מאיזה ראש מדור בצהל, שזלזלתי בהם כמו שאני מזלזל ביאיר.

אני יודע שזה כבר מאוד לא רציונאלי, אבל אין אף מנהיג בישראל שאני שונא כמו שאני שונא אותו וכל מה שהואמייצג.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לגיטימי, אני לא בא לשכנע אותך בשום דבר - מה גם שלמיטב הבנתי יש מפלגה עם קורלציה גבוהה לדעות שלך (מרצ) ולכן אני לא רואה סיבה אמיתית שלא תצביע עבורה, אלא אם אני מפספס משהו(?)

נהג, להצביע למפלגה שאתה יודע שלא תעבור את אחוז החסימה (נניח: עלה ירוק) --> שקול מספרית ללא להצביע --> שקול ללהצביע למועמד השנוא עליך בהנחה ויש כזה (ולי יש)

זה בלי קשר לכך שאין בכלל מפלגה שכזו, אין איזו 'מפלגת הליברלים' או משהו בסגנון שהייתי יכול לבחור בהם, לכן נכון להיום 'יש עתיד' הם הדבר שהכי קרוב לדעות שלי בנושאים מסוימים - כאשר הבעיה המרכזית היא השאלה האם הם, בניגוד לשלל מפלגות אחרות, אשכרה יקדמו דברים. אני נוטה להאמין שעם כוח מספיק גדול התשובה היא חיובית, אבל נחיה ונראה. לפיד לאחרונה עושה מהלכים מאוד נלוזים ופופוליסטיים (כן כן, יותר מהרגיל) ואני לא פוסל את האפשרות שאם הוא יקבל כוח גדול הוא יתקפל מול החרדים כמו טטל'ה בשביל ישיבה על כס הברזל.

אבל כאמור, לא רואה אלטרנטיבה. הליכוד לא ליברלים כבר הרבה זמן והצמרת שלהם מורכבת מחדלי אישים, לפני שסופרים את נתניהו. מחנצ מונהגים ע"י אמבה עם פיגור קל (איך הוא עדיין שם!?!?) ומחזיקים באג'נדה כלכלית שהיא 'אוף אני לא אוהב שיש עניים FREE MONIEZ FOR EVERYONE LOL' ובו בזמן שוכבים במופגן עם הוועדים החזקים שאחראיים ללא מעט מהכשלונות האלו, בנט משיחי, כחלון הוא ביבי תימני עם חיוך.

מרצ הם הכי קרובים למשהו שיכול לקבל את הקול שלי, אבל הדעות שלהם בנושאים כלכליים הם כמו מחנצ, ובנושאים מדיניים הם שמאלה ממני. נכון להיום הם הדבר היחיד שאני עוד מסוגל להצביע לו מלבד לפיד, נגיע לבחירות ונראה - יש עוד הרבה זמן, מי יודע מה יהיה.

פורסם

כשאתה מצביע למפלגה שלא עברה את אחוז החסימה אתה לא מחזק את השנוא עליך אלא לא מחליש אותו.

גם אני עוד לא יודע למי אצביע (למרות שמרץ די מתאימנה לתפיסה החברתית שלי אני נגעל להצביע להם בגלל זהבה). רק ברור לי שלא אצביע בשום מקרה לביבי.

פורסם

אני נגעל ממנה כי היא מדקלמת מנטרה שלמדה בעל פה בלי להבין אפילו מה היא אומרת.

אני גם בעד להיםרד מהפלסטינאים אבל נגד לקפוץ בכל נושא ולצעוק הכיבוש תוך התעלמות משאר המצע של המפלגה (הצד שבו היא הכי חזקה וזה חינוך וחברה).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

את עניין הרכבות בשבת אף אחד לא יזכור בבחירות הבאות. עד אז החמאס יתחזק ושוב יארגנו מילואים לחצי מדינה להזכיר לנו מי שומר עלינו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני נגעל ממנה כי היא מדקלמת מנטרה שלמדה בעל פה בלי להבין אפילו מה היא אומרת.

אני גם בעד להיםרד מהפלסטינאים אבל נגד לקפוץ בכל נושא ולצעוק הכיבוש תוך התעלמות משאר המצע של המפלגה (הצד שבו היא הכי חזקה וזה חינוך וחברה).

יש לך דוגמאות?

היא אחד האנשים היחידים שאני עושה להם follow בפייסבוק.

עד היום לא נתקלתי בפוסטים שלה שלא היו עינייניים, ולא נגעו ישירות לבעיה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

פשוט מדינת פרטאץ'...

מסתבר שהרכבות היו אמורות להיות מושבתות ל8 ימים במהלך חודש ספטמבר, אבל אף אחד לא טרח לעדכן את הציבור.

עכשיו, אחרי בלאגן השבת, זה עלול להתארך ל3 שבועות.

ועדיין, אף אחד ברכבת לא מוכן להתחייב על תאריכים.

http://www.themarker.com/dynamo/1.3058201

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...