Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

החרדים משחקים באש. כל פעם שקורה דבר כזה יאיר לפיד צומח בשני מנדטים.

משעשע ששמאלני הפורום ביחד עם טמקא כמובן מאשימים את מי?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מה..

לא הבנתי אותך.

את מי אמורים להאשים, אם לא את מי שנמצא בשלטון?

ואגב, סביר, לצערי הרב, שיאיר צומח. אבל זה לא קשור לחרדים. הוא כבר מזמן גם אח.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

באמת פיגור רציני מה שהולך פה. מה פתאום החליטו להפיל עלינו את זה? רק בגלל שיש לביבי בעיות עם כץ כולנו צריכים לסבול? כנראה שכן, כי הצרות של המלך הן הצרות של העם.

אמרו שגם בראשון יהיו שינויים ברכבת. למה זה?

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כי הם לא יכולים לעבוד בשבת אז הם עובדים בראשון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני מקווה שביבי ימשיך עם המדיניות של התקפלות מול חרדים.

אולי ככה הוא יירד מהשלטון מהר יחסית.

הצחקת אותי.

יש אנשים שימשיכו להצביע לו מתוך טענה שהוא חזק בביטחון (והוא לא, ע"ע שני מבצעים בעזה תוך פחות משנתיים בין 2012 ל2014 שאף אחד מהם לא השיג כלום חוץ מבזבוז כסף מטורף והרוגים, ע"ע אינתיפאדת היחידים וכו') ושהוא חזק בכלכלה (כן, בתקופה שהוא בשלטון מחירי הדירות זינקו פי 2-3, מחיר הדלק הגיע לרף בלתי נסבל וכו') וכו'.

עוד תירוצים אפשריים: במי אני אבחר? אין ברירה אחרת. (ניסית משהו אחר שאתה יודע?)

זה עדיף על השמאל, השמאל ימכור את המדינה. (כן, כי כל הסכמי השלום והחזרת גוש קטיף היו בממשלות שמאל [הם לא כמובן]).

אבל אנשים ממשיכים להצביע לו, למרות שהוא דופק אותנו שוב ושוב. אז מה אכפת לו? על הז' שלו.

אני מייחל לזה שיתקיימו בחירות בקרוב ונראה מישהו אחר על כיסא ראש הממשלה ולא סמרטוט שנכנע לחרדים ונותן לכמה כופי דת לנהל לנו את החיים. גועל נפש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ביבי פשוט עושה ביבי, כרגיל. מתנקש בכוח עולה בליכוד (כ"ץ), ושיזדיינו כולם. הוא עשה את זה עם כחלון, סער, ובתכלס כל אחד אחר שהעיז להרים את הראש...

תחשבו רגע על צמרת הליכוד, תבינו עד כמה המצב דפוק שם אם אחד כמו כ"ץ מצליח להוות איום.

תעיפו מבט כאן בלינק, אתם מוזמנים להתעלם לחלוטין מהפרשנות של הכותב ולהתמקד בציטוטים מהלשכה של ביבי בלבד. מדהים.

http://www.haaretz.co.il/news/politi/1.3057134

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

יבגני, האם קראת, גם את תגובות הקוראים בדף המאמר..

לדעתי התגובות למטה - יותר מעניינות מהמאמר.

לדוגמה - האם ידעת כי אתה יכול/אפשר :wink: לרכוש דירה בתנאים נוחים בבית-לחם.

אזור בינלאומי ופתוח לכולם.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
ואיך אפשר בלי מילה טובה על יאיר?

כשהוא יוצא מטומטם (וזה קורה בעצם בערך בכל פעם שהוא מפרסם איזו שטות שעוברת לו בראש בציבור), זה חמוד בכל פעם מחדש.

ראיתי כבר את הסיפור עם צ'כיה,

עצוב, ממש ממש ממש עצוב.

כאמור, תומאס קרקטי הישראלי, in flesh.

ועדיין אם מחר יהיו בחירות אני לא רואה למי אוכל להצביע חוץ מלו, אלא אם אני שוקל ברצינות פתק לבן / מפלגה שמתחת לחסימה. דכאון.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אייל, אני לא קורא את התגובות בבלוג שלו, כמו שאני לא קורא טוקבקים בטמקא או הארץ.

גם את הבלוג עצמו צריך להעביר קריאה סלקטבית, אבל זה לא כ״כ משנה במקרה הספציפי הזה.

ואור, כן זו בהחלט בעיה. אני לא רציתי להצביע למישהו לא ראוי שעוד עלול להפוך לראש ממשלה. אבל בעצם מי כן ראוי ממי שמתמודד ריאלית על התפקיד? המבחר דל מאי פעם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ועדיין אם מחר יהיו בחירות אני לא רואה למי אוכל להצביע חוץ מלו, אלא אם אני שוקל ברצינות פתק לבן / מפלגה שמתחת לחסימה. דכאון.

תמיד אפשר לחזור בתשובה שלמה ולהצביע לחרדים. if you can't beat them, join then.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ראיתי כבר את הסיפור עם צ'כיה,

עצוב, ממש ממש ממש עצוב.

כאמור, תומאס קרקטי הישראלי, in flesh.

למה?!

אנשים כמוך הם הסיבה שהוא נבחר כל פעם מחדש! תנסו מישהו אחר!

תפסיקו להיות מושפעים מהשטויות של "השמאל ימכור את המדינה לערבים" או כל הדברים האלה. זה לא באמת יקרה. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)
ואור, כן זו בהחלט בעיה. אני לא רציתי להצביע למישהו לא ראוי שעוד עלול להפוך לראש ממשלה. אבל בעצם מי כן ראוי ממי שמתמודד ריאלית על התפקיד? המבחר דל מאי פעם.

זו בדיוק הפואנטה.

מאוד עצוב לי שהפוליטיקה, עבורי, אינה 'מי המועמד הטוב ביותר' אלא 'מי המועמד הכי פחות גרוע'.

לראייתי, גם עם כל החרא שהוא עושה - ורבאק הוא עושה ממש הרבה חרא - נדמה לי שלפיד והמפלגה שלו עדיפים על המפלגות הגדולות האחרות.

למה?!

אנשים כמוך הם הסיבה שהוא נבחר כל פעם מחדש! תנסו מישהו אחר!

תפסיקו להיות מושפעים מהשטויות של "השמאל ימכור את המדינה לערבים" או כל הדברים האלה. זה לא באמת יקרה. :roll:

נראה לי שאתה מתבלבל קצת, על מי אתה חושב שאני מדבר....?

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם
זו בדיוק הפואנטה.

מאוד עצוב לי שהפוליטיקה, עבורי, אינה 'מי המועמד הטוב ביותר' אלא 'מי המועמד הכי פחות גרוע'.

לראייתי, גם עם כל החרא שהוא עושה - ורבאק הוא עושה ממש הרבה חרא - נדמה לי שלפיד והמפלגה שלו עדיפים על המפלגות הגדולות האחרות.

נראה לי שאתה מתבלבל קצת, על מי אתה חושב שאני מדבר....?

אוי לא, חשבתי שאתה מדבר על ביבי. :lol:

פורסם

אור, אני מבין אותך לחלוטין, וגם את רוב חבריי שהצביעו לו.

כיוון שסביר שהוא יהפוך לראש הממשלה בכל זאת, אני מתפלל לטובת כולנו שברגע הזה, הוא יצליח לפחות להבין שהפרטים הקטנים חשובים, ושאי אפשר להמציא נתונים סטטיסטים על המצב הכלכלי בישראל, או לנהל hasbara בלי שום הבנה מול מי אתה עומד בכל פעם מחדש, או להניח שכל מה שאתה חושב הוא נכון מתוקף היותך יאיר לפיד.

• תוכן חדש...