Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוסי, כוונות טובות יש לכולם. גם לבנט ושקד והחרדים. הבעיה היא שזה גם מושג יחסי. למה לפיד רוצה להיות ראש ממשלה? אני לא יודע. מישהו כן?

ההבדל הוא שלבנט יש כוונות טובות רק כלפי יהודים, לשקד יש כוונות טובות כלפי... לא בטוח, ולחרדים יש כוונות טובות כלפי עצמם ועולם התורה, ושיישרף כל מי שלא שייך לזה.

את ביבי לא מעניינת טובת הציבור, אפילו הציבור שלו, שהוא בז לו ומנצל אותו כי הוא יודע שסטטיסטית רוב מי שמצביע לו הם אנשים בורים.

לפיד פשוט רוצה מדינה יותר טובה לכולם.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

את ביבי לא מעניינת טובת הציבור, אפילו הציבור שלו, שהוא בז לו ומנצל אותו כי הוא יודע שסטטיסטית רוב מי שמצביע לו הם אנשים בורים.

כן, בהחלט טיעון אינטיליגנטי.

אנא ספק קישור לסטטיסטיקה הזאת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אמיר, אין עם שניהם. אין שום שוני ממשי בין המפלגות ומה שהן מציגות, למרות שבאחת יש גם פליטי מרצ

התשובה שלך לא נכונה מכיוון שאחת היא מפלגת ימין והשנייה מפלגת מרכז.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
כן, בהחלט טיעון אינטיליגנטי.

אנא ספק קישור לסטטיסטיקה הזאת.

אל תיתמם. אתה יודע שזה נכון.

אין צורך להביא את הסטטיסטיקה הרשמית.

זה כמו שרוב מרצ זה אקדמאים אשכנזים.

לא צריך סטטיסטיקה בשביל לראות את מי שמצביע לכל מפלגה.

פורסם
ההבדל הוא שלבנט יש כוונות טובות רק כלפי יהודים, לשקד יש כוונות טובות כלפי... לא בטוח, ולחרדים יש כוונות טובות כלפי עצמם ועולם התורה, ושיישרף כל מי שלא שייך לזה.

לפיד פשוט רוצה מדינה יותר טובה לכולם.

יוסי, מבזק חדשות: אתה לא מעניין את קצה ה... של לפיד.

אני לא פסיכולוג, לא יודע להגיד למה כלאחד מתמודד, אבל במקרה שלו אפשר גם למצוא כמה פתרונות סבירים.

וגם לפי האגנדה שלו, אגב, הוא לא הקים מפלגה של ״לכולם״, אלא למעמד הביניים הדמיוני, שמרוויח 20,000 בחודש. בבחירות הקודמות זה לא כלל חרדים. עכשיו זה לא כולל זועביס וערבים אחרים.

אל תהייה תמים עד כדי כך.

אמיר, ״מרכז״ זה לא אומר כלום. במה שונה התפיסה הכלכלית או המדינית או החברתית של המרכז מהימין?

אייל, אתה כל כך אוהב לספר על מיתוס ה״חיבור בין כולם״. בעבר כתבתי וניהלתי בפורום בינלאומי של גיטריסטים. יצרתי את אותם הקשרים הוירטואלים שיש פה, וניהלתי ויכוחים על ג׳ימי הנדריקס נגד ריצ׳י בלקמור עם פליט לבנוני שחי בארה״ב.

בזמן האחרון אני נוהג קצת פחות, אז גם יותר שם לב או זוכר כל תקרית בכביש. מאז יום שישי, היו לי 5 מקרים של ישראלים שהיו מוכנים להרוג אותי (ואולי גם את עצמם) כדי להרוויח מטר בכביש, ועוד משהו כמו 100 מקרים של ישראלים, שלא סיכנו את עצמם או אותי במוות, אבל סתם ביצעו מה שהמשטרה מתייחסת אליו כ״עבירות בריונות״ - נדחפו, חסמו, צפרו ועוד.

בהחלט הרבה מן המשותף יש כאן. כולם ראו אסקימו לימון ושירתו בצבא. אבל ביום יום הבנאלי, כמעט כל מי שסביבך די מוכן להרוג אותך בשביל שניה ברמזור. לזה אתה לא שם לב?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לדעתי, אחת מהבעיות המרכזיות בפוליטיקה הישראלית היא כלל לא בפוליטיקה, היא בעם.

בכל מדינה נורמלית, מי שמסמן את גבולות הגיזרה למותר ואסור בפוליטיקה, למה העם מוכן לקבל ומה לא, הוא לא הפוליטיקאים אלא העם, העם שיוצא להפגין, העם שמגיע לכיכרות במאות אלפיו על העלאת מחירי הלחם (נקלעתי בטעות לכזו הפגנת סטודנטים בפריז לפני איזה 15 שנים), העם ששורף מכוניות, העם שיוצא מההפגנה עם 20-30 שוטרים באישפוז ו 100-200 אנשים במעצר (ואני נגד אלימות בכל צורה, אבל לפעמים הפוליטיקאים צריכים להבין את השלכות מעשיהם).

ביבי הרי ידוע כלחיץ, יש למישהוא פה בכלל ספק מה היה קורה בשבת הבאה אם בשבת הזו הייתה נעשיית כזו הפגנה?

יש למישהוא בכלל ספק מה היה קורה אם רחוב מעון ראש הממשלה היה נחסם משני צדדיו בצמיגים בוערים ו20-25 אלף איש בכל צד של הרחוב?

יש למישהוא בכלל ספק אם לביבי היה נופל האסימון אם היה יושב בבית עם שרה ושומע את ההמון המשתולל מתחת לבית?

אבל אנשים משום מה לא ממהרים לצאת לרחובות, יושבים בבית ומקטרים.

אז שימשיכו לשבת בבית ויאכלו חרא.

בסוף זה יתפוצץ!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אין צורך להביא את הסטטיסטיקה הרשמית.

כי אין כזאת. בדיון הזה אתה באופן קבוע טוען טענות שאינן נכונות ועוד מעיז להגיד ש"כולם יודעים".

זאת התנהגות נפסדת שאינה מכבדת אותך ואת הדיון.

פורסם

שוגי, האמת שבמקרה הזה יוסי חצי צודק. לא חסרים סקרים שמראים שבעלי שכר גבוה מצביעים שמאל ובעלי שכר נמוך מצביעים ימין/חרדים. גם תוצאות רשמיות של הבחירות מראות את זה - בישובים חזקים כלכלית הצד השמאלי של המפה מנצח, וביישובים חלשים הצד הימני מנצח.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שוגפלקס, אבל גם אתה עושה את זה כל הזמן.

הגבת ב״כמובן השמאל תמיד״, כשאני כתבתי טענה מנוגדת לזו של יוסי, ואולי עוד הרבה שמאלנים אחרים שאתה בכלל לא מכיר.

ולגבי הבורים - כבר היינו בשיחה הזו. הבאתי כאן קישורים בנושא יותר מפעם אחת.

ימנים פחות בורים כנראה יצביעו ליאיר, ואם הם דתיים אז לאחים היהודים

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אמיר, ״מרכז״ זה לא אומר כלום. במה שונה התפיסה הכלכלית או המדינית או החברתית של המרכז מהימין?

גם אם אין הבדל במצע המפלגות (לא שידוע לנו כי לליכוד אין מצע) מרץ לא תשב עם ביבי בממשלה כי היא לא יכולה להצדיק זאת בפני בוחריה. לעומת זאת במידה ותעלה האפשרות לשבת בממשלה עם מפלגת מרכז בוודאי שיהיה קל יותר להצדיק זאת בפני הבוחר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם הייתי צריך לבחור בין ביבי ללפיד, הייתי בוחר לפיד, רק בגלל שהוא עדיין לא מרושת ומוטמע במערכת, כמו ביבי.

FB_IMG_1473061771844.jpg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

אבל אנשים משום מה לא ממהרים לצאת לרחובות, יושבים בבית ומקטרים.

אז שימשיכו לשבת בבית ויאכלו חרא.

בסוף זה יתפוצץ!

אתה היית קם מהספה הנוחה שלך מול טלוויזיה 50 אינץ' full HD, בסלון הממוזג שלך, ונוסע במשפחתית אוטומטית שלך להפגין?

לא? גם האחרים לא. אלה שיוצאים להפגנות אלימות, זה או צעירים וטיפשים (שבמקרה הכי גרוע אמא תבכה על הקבר), או כאלה שאין להם מה להפסיד, או אנרכיסטים שלא באמת אכפת להם, העיקר ללכת מכות עם שוטרים.

אבל ברגע שיש לך בית (גם אם שכור), עבודה, מכונית, אוכל במקרר, מים זורמים במקלחת, מחשב על שולחן בחדר שינה וסמארטפון בכיס, אז סגנון החיים שלך מספיק נוח כדי שתהיה מספיק לא ממורמר מהתנהלות של הממשלה, שמאפשרת לך לקיים סגנון חיים של מעמד ביניים פלוס מינוס. ואם תצא להפגין, תיפצע, תיהרג, או תיעצר על תקיפת שוטר, החיים שאתה רגיל אליהם, מהר מאוד יקרסו מסביבך, אתה רוצה דבר כזה?

גם אני לא.

וממשלת ישראל מודעת לזה טוב מאוד, ואם תגיע למצב שבו shit hits the fan, ויש מפגינים שחוסמים דרכי גישה למעון רוה"מ, סימן שיש מספיק אנשים שאין להם מה להפסיד, ותהיה בטוח שאתה לא רוצה לחיות במדינה כזאת.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אור, ראה מצב חברתי פשוט, אנו כותבים ומגיבים בפורום מזה מספר שנים.

גם אם יש חילוקי דעות, הרי ברור כי יש גם הרבה מהמשותף רק מתוך ההכרות בכתיבה בפורום.

וההתרשמות מהתגובות.

האם חשבתה להיכנס לאתר או פורום של דתיים.

ללמוד את הנושאים המעסיקים אותם, לא ללעוג - להבין, ולהציג להם בשפה יפה גם את הרצונות שלך.

לא לחנך ולהתנשא, באמת לגלות רצון להבין אותם ומכאן להבנה שלהם בך.

לא רק חשבתי, אלא גם ביצעתי בפועל - לפני מס' שנים נכנסתי לקבוצה של חרדים בגלל שהרגשתי שאני יותר מדי 'אנטי' אליהם וצריך גורם מאזן.

לאחר מס' חודשים יצאתי משם, היו לי כמה תובנות חדשות אבל בסה"כ קיבלתי אשרור לרוב מה שחשבתי מלכתחילה, לצערי.

מה איתך?

אתה עשית את אשר אתה ממליץ לי לעשות?

בכ"א שוב לא הבנתי את הקשר בין ההודעות שלנו, בנוהל (:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

עבדתי כמה שנים עם אוכלוסיה חרדית, כולל קרובי משפחה.

במסגרת העבודה הייתי מסתובב עם כיפה שחורה, ומכיוון שאני לא אוהב להתגלח, היו חושבים שאני "משלהם".

ההתנשאות שלהם על כך מי שהוא לא הם, היא בכמה רמות מעל החינוך וההתנשאות מהצד החילוני שמאלני.

החרדים מזלזלים בכיפות הסרוגות. האשכנזים לא מוכנים לחיות וללמוד עם מזרחים. חוזרים בתשובה נחשבים לנחותים. כל זרם או חסידות מזלזלים באחרים.

אבל המשותף לכולם זה הזלזול והבוז כלפי החילונים, אוכלי השרצים, בועלי הנידות וכו...

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

שוגי, האמת שבמקרה הזה יוסי חצי צודק. לא חסרים סקרים שמראים שבעלי שכר גבוה מצביעים שמאל ובעלי שכר נמוך מצביעים ימין/חרדים. גם תוצאות רשמיות של הבחירות מראות את זה - בישובים חזקים כלכלית הצד השמאלי של המפה מנצח, וביישובים חלשים הצד הימני מנצח.

יוסי כתב "בורים", איך זה קשור ליישובים חזקים כלכלית?

• תוכן חדש...