Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
קוראים לזה אחריות.

צודק 100%.

ובגלל זה אני אומר שהמצע של הימין הוא עורבא-פורחא.

מבטיחים לבוחר הבטחות שניתנות בהחלט לביצוע, רק שממש לא מעוניינים לבצע אותן.

ואני מדבר על מצע רציני, לא על "אם אני שר הבטחון, 48 שעות אבו מאזן מת!".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מחקר חדש מראה את מה שכולנו ידענו (חוץ משוגיפלקס): כח הקניה של הישראלים נשחק כבר 15 שנה.

יאי לשלטון הימין ו״הכלכלה החופשית״ שהביאו הליכוד, ופליטי ליכוד. אני הולך לקנות דירה ברוטשילד פינת נחמני בסוף יום העבודה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

שלב את זה עם העובדה שעקב הריביות הנמוכות, עם ישראל התחיל לשים כסף בבלטות (איפה דורקי) ותבין למה המשק במיתון.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4856189,00.html

ושלב את זה בעובדה שדור ה Y לא מאמין בחסכון לפנסיה (מסיבות רציונליות יותר ופחות) והולך להיות פה שמח :-)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מחקר חדש מראה את מה שכולנו ידענו (חוץ משוגיפלקס): כח הקניה של הישראלים נשחק כבר 15 שנה.

יאי לשלטון הימין ו״הכלכלה החופשית״ שהביאו הליכוד, ופליטי ליכוד. אני הולך לקנות דירה ברוטשילד פינת נחמני בסוף יום העבודה.

אתה צודק בהחלט שהכלכלה אינה חופשית. דוגמה קטנה: כולנו יודעים מי מחזיק ב-93% מהקרקעות במדינת ישראל.

יאיר לפיד או הקטלוג של איקאה?

אני טעיתי כמעט בהכל.

8 מתוך 12. חלק מהאמירות אני זוכר היטב את לפיד מחרטט.

פורסם
זו אמירה מאוד בעייתית. בעיקר כי היא אומרת שהכל גרוע אז אין טעם לנסות לשפר. אתה בעצם אומר שלא משנה מה תבחר, ימין או שמאל (ואפשר להוסיף גם מרכז או כל שטות אחרת), זה יהיה גרוע באותה המידה. המציאות מלמדת אותנו שזה פשוט לא נכון, אבל אנשים משום מה ממשיכים להאמין בכך. זו הסיבה שהם ממשיכים לבחור ביבי, זו הסיבה שמספיק מהם הצביעו לעזוב את האיחוד בבריטניה, וזו הסיבה מדוע לטראמפ יש סיכוי להיבחר.

לא, זה אומר שצריך להעיף את מי שיש, ולהביא אנשים חדשים לגמרי.

מה שקורה כרגע זה יד רוחצת יד, וכולם שם חברים של כולם, וצוחקים בדרך אל הבנק על חשבונך.

ככה שהיום באמת לא משנה במי תבחר, כולם אותו זבל.

צריך לשנות את שיטת השלטון מהיסוד.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עניתי נכון 8 מתוך 12, על סמך היגיון. לא זוכר שום אמירה שלו שהופיעה במבחן הזה ואת הקטלוג קיבלתי אך טרם קראתי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לא, זה אומר שצריך להעיף את מי שיש, ולהביא אנשים חדשים לגמרי.

מה שקורה כרגע זה יד רוחצת יד, וכולם שם חברים של כולם, וצוחקים בדרך אל הבנק על חשבונך.

ככה שהיום באמת לא משנה במי תבחר, כולם אותו זבל.

צריך לשנות את שיטת השלטון מהיסוד.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

הוא שאמרתי - צריך להעיף את מי שבשלטון, ולהכניס דם חדש. בחלקו אנשים מקצועיים, בחלקו פוליטיקאים מנוסים. אבל לשנות את שיטת השלטון? באיזה מובן?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רק שזה לא מה שהמחקר מראה... המחקר מראה שאם משווים לתקופת הזמן המדוייקת של 14 שנים אחורה, השכר הריאלי לא השתנה. חוץ מזה שמדובר ב- cherry picking שאפשר בקלות לראות בגרף (אם תשווה ל- 13 או 15 שנים אחורה תראה עליה) הרי שצריך לזכור שבתקופה הזאת שיעור ההשתתפות בכוח העבודה עלה, וזאת על רקע כניסת מספר מגזרים שלא היו מקודם בשוק העבודה. מגזרים אלו מתאפיינים בפריון נמוך ובהתאם גם שכר נמוך, מה שמוריד את הממוצע.

פורסם

זו הבעיה בלקרוא עיבוד עיתונאי של מחקר. הכתבה עשויה בהחלט להתמקד בממצא שולי או רעוע של המחקר, בתנאי שהוא מעניין.

מי שרציני - קורא את המחקר עצמו ורק אותו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כל דגימה מחקרית בעולם היא צ'רי פיקינג.

באשר למינוח, ולצורך לקרוא את המחקר עצמו - צודקים. רק ש"למזלי", המחקר עצמו בהחלט מדבר על שחיקה, אפילו יותר מפעם אחת.

והאמת שאפשר לראות את זה גם בגרף. גם עליה מתונה יותר זו בהחלט שחיקה.

פורסם

- כל דגימה מחקרית בעולם היא בחירה של נתונים חלקיים כך שיתאימו למסקנה שהחוקר רוצה להגיע אליה?

- איך עליה מתונה בשכר הריאלי היא שחיקה בכח הקניה? אולי היא שחיקה בקצב העליה בכח הקניה אבל בטח לא שחיקה בכח הקניה עצמו.

פורסם

אתה יודע מה המסקנות שהחוקר רצה להגיע אליהן?

הוא עוסק בעשור האחרון (בפרט - כמה שנים אחרונות), כי זו תקופה של שינוי במודל שהוא יוצא ממנו, ולא רק בישראל.

הוא מתייחס גם לשנות ה90 וגם לעשורים קודמים.

הוא מצביע על מה שיודע כל מי שגר כאן - המזון והדיור התייקרו וממשיכים להתייקר.

זה חדש לך שיש בעיה אקוטית של דיור בישראל? או שלדבר על זה זה גם צ'רי פיקינג, כי במקרה לגמרי, גם זה ברשימת הדברים הטובים שקורים כאן תחת שלטון הימין?

• תוכן חדש...