Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ב. עצם העובדה שאתה לא מבין למה אני סולד מטראמפ אומרת הרבה מאוד עליך, בעיני.

אני אמור מה? להיפגע? לבכות? להכות על חטא? תחשוב מה שאתה רוצה, אין לי דרך לשלוט על זה.

לגבי יתר ההודעה שלך - אין לי מושג על מה מבוססת ההנחה שלך לפיה מי שהגיע לשלטון יהיה מושחת פחות, חוץ מ-wishful thinking. אם תרצה, אני יכול להגיד שהדבר הזה אומר הרבה מאד עליך, בעיני :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7471

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

גאוני, רוני. אין לי הגיון בריא כי אני לא שותף לדעה הפוליטית שלך. שאפו. ענק. ענק כמו יעקב בוזגלו, אבל עדיין ענק.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שחיתות יש בשני הצדדים, ודי לציין את האיתרוג שבצעה התקשורת לאריק שרון והפרשות שלו כשביצע את פינוי גוש קטיף.

כיוון שאני יודע ששחיתות אקבל בכל מקרה אני מצביע למי שמקדם את האינטרסים שלי יותר טוב.

התפיסה שכל מי שלא שותף לדעתו הפוליטית של השמאל הוא מושחת ובור כבר עתיקה ולא מפתיעה אף אחד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
גאוני, רוני. אין לי הגיון בריא כי אני לא שותף לדעה הפוליטית שלך.

לא, אין לך הגיון בריא (גם) בגלל שלא הבנת מה אני מנסה להגיד. כן, וגם בגלל שכשאתה מסתכל על ביבי (או על טראמפ, לצורך הדיון) אתה לא מבין מהר מאוד עם מי יש לך עסק.

התפיסה שכל מי שלא שותף לדעתו הפוליטית של השמאל הוא מושחת ובור כבר עתיקה ולא מפתיעה אף אחד.

אתה מבלבל פה דברים. לא טענתי שהשמאל לא מושחת או שמי שמעדיף ימין הוא מושחת. אמרתי שביבי וחבר מרעיו מושחתים, וזה בלי שום קשר לדעתם הפוליטית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

או, מעולה. מניין לך מה דעתי על ביבי?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בינתיים למרות מאמצים אדירים מצד השמאל ביבי לא הואשם בשום שחיתות.

זה כמובן לא מפריע לכנות אותו מושחת. בכל זאת מדובר בראש ממשלה מהימין, רחמנא ליצלן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא לא הואשם, בסך הכל יש נגדו חקירות והוא חשוד בשחיתות בדיוק כמו כל מי שאי פעם היה בעמדת כח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
אני מכיר את ההנחה שלך[...]אבל היא לא מבוססת על כלום למעט מרמור מהמצב.

הטענה שלי היא שהישארות בשלטון גורמת בהכרח לשחיתות. זה הטבע האנושי.

אין שום הכרח לוגי שאנשי שלטון יושחתו, בוודאי שלא ביחס ישיר למשך כהונתם. זה אמונה (לא "מציאות") שמונעת גם היא מהשקפה פסימיסטית.

זה בלי שום קשר לדעות על טראמפ, נתניהו או השד יודע מי עוד.

הבעיה עם טראמפ איננה חשש לשחיתות כי אם דעות פוליטיות פשיסטיות. הבעיה עם נתניהו אינה שחיתות כי אם ריכוז מופרז בבטחון-חוץ בעידן שבו יש לישראל שלום עם כמעט כל מדינה ערבית....

זה לאו דווקא משהו שנובע מכוונת זדון, פשוט מפרדיגמה כלשהי שלא חלה רק על נתניהו.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טראמפ לא מעניין, אין לנו השפעה על הבחירה בו וההשפעה של זה עלינו לא כזו גדולה.

כראש ממשלה, מה ביבי עשה בשבילנו? כמה מההבטחות שלו בתעמולת הבחירות הקודמת וזו שלפניה הוא מילא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זו כבר שאלה של יעילות. ומה לעשות, השלטון דמוקרטי הוא יחסית לא יעיל, כי השלטון בהגדרה מוגבל.

ומה עשה אובמה בתקופת שלטון דומה? רפורמת בריאות ו...?

פורסם
היום ב"ידיעות", בן דרור ימיני:

כשהימין טוען שהצעות השלום הנדיבות של ממשלות השמאל נתקלו בסרבנות פלסטינית- הוא צודק.

כשהימין טוען שהפלסטינים לא רוצים מדינה פלסטינית אלא את חיסול המדינה היהודית – הוא צודק.

כשהימין טוען שהמדינה לא צריכה לממן תעמולה אנטי ישראלית, שמתחפשת ל"תרבותיות" הוא צודק.

כשהימין טוען שיש חשש אמיתי מקטיושות על נתב"ג- הוא צודק

כשהשמאל אומר שהרחבת התנחלויות מובילה להקמת מדינה דו לאומית- הוא צודק

כשהשמאל אומר שהקפאון המדיני מזיק לישראל- הוא צודק.

כשהשמאל אומר שיש צורך ביוזמה ישראלית ובינלאומית כדי למנוע את הפיצוץ הבא מכיוון הרצועה- הוא צודק

כשהשמאל אומר שנתניהו פגע באינטרס הלאומי כאשר הוא הלך לנאום בקונגרס האמריקאי- הוא צודק.

זו רשימה חלקית. גם השמאל וגם הימין לוקים בחד ממדיות מפחידה. ..זה ברור שהחשיבה שלהם תהיה מחנאית ולא ענינית.

תמיד אמרתי שימין ושמאל בישראל זה שני צדדים של אותו מטבע, והם אותו זבל בדיוק.

אלה הדיעות של רוב העם , השמאל והימין המתונים, להבדיל מקיצוני השמאל והימין שהם מיעוט קטן.

אם היה עולה לשלטון קבוצה מתונה שמיצגת את רוב העם הזה, היא לא היתה "אותו זבל בדיוק" אלא תקווה לממשלה טובה שבאמת דואגת לנו. האם זה יכול לקרות? בשיטת הבחירות הנוכחית הסיכוי נמוך, אבל עדיין יכולה להיות "תאונה" כזו. טומי לפיד למשל, זכה בראש מפלגת "שינוי" בבחירות ב 2003 ב 15 מנדטים והיה יכול היה לזכות בהרבה יותר אם לא היה מדיף ניחוח אנטי עדות המזרח.

הטענה שלי היא שהישארות בשלטון גורמת בהכרח לשחיתות. זה הטבע האנושי, והוא מתעצם כשהאנשים שנבחרים שוב ושוב הם מושחתים מלכתחילה..

נכון מאוד ויותר מזה. הישארות ארוכה בשלטון היא גם מתכון להיבריס, להתנפחות ולמחשבה ש"המדינה זה אני".

פורסם

לימין יש בעיה אחרת שענינית, אני לא מצליח להבין למה היא קיימת, לימין יש מישנה סדורה של תפישת עולם ובעוד שבכל שנות כהונתו של ביבי (ושל כל ראשי הממשלה מהימין אי פעם) הוא פועל ומקדם יפה מאוד את תפישת העולם הכלכלית שלו, דווקא בקטע המדיני, הם תמיד מנותקים מהאג'נדה שלהם.

היית מצפה שיכו את החמאס, שיבנו בהתנחלויות כמו משוגעים, שילחמו בטרור ביד תקיפה, שיהרסו בתי מחבלים בסיטונאות.

הלכה למעשה, כל ראשי הממשלה מהימין נפגשו עם ערפאת/ אבו מאזן לפגישות פיוס ולחצו את ידו, כל ראשי הממשלה ממש לא בונים בהיסטריה בשטחים (דווקא ברק ורבין הם מגדולי הבונים בשטחים), מי שעשה שלום ומי שהחזיר שטחים הם ראשי ממשלה ימניים, נלחמים בטרור ביד רופסת, מקבלים אישורים להריסת בתי מחבלים ושמונה חודשים אח"כ לא מבצעים.

בעיני, כל מצע הימין הוא בדיחה אחת גדולה, לא בגלל התוכן, אלא פשוט בגלל שראשי הממשלה הנבחרים פשוט לא מבצעים את מה שמצביעיהם מצפים מהם לבצע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לימין יש בעיה אחרת שענינית, אני לא מצליח להבין למה היא קיימת, לימין יש מישנה סדורה של תפישת עולם ובעוד שבכל שנות כהונתו של ביבי (ושל כל ראשי הממשלה מהימין אי פעם) הוא פועל ומקדם יפה מאוד את תפישת העולם הכלכלית שלו, דווקא בקטע המדיני, הם תמיד מנותקים מהאג'נדה שלהם.

היית מצפה שיכו את החמאס, שיבנו בהתנחלויות כמו משוגעים, שילחמו בטרור ביד תקיפה, שיהרסו בתי מחבלים בסיטונאות.

הלכה למעשה, כל ראשי הממשלה מהימין נפגשו עם ערפאת/ אבו מאזן לפגישות פיוס ולחצו את ידו, כל ראשי הממשלה ממש לא בונים בהיסטריה בשטחים (דווקא ברק ורבין הם מגדולי הבונים בשטחים), מי שעשה שלום ומי שהחזיר שטחים הם ראשי ממשלה ימניים, נלחמים בטרור ביד רופסת, מקבלים אישורים להריסת בתי מחבלים ושמונה חודשים אח"כ לא מבצעים.

בעיני, כל מצע הימין הוא בדיחה אחת גדולה, לא בגלל התוכן, אלא פשוט בגלל שראשי הממשלה הנבחרים פשוט לא מבצעים את מה שמצביעיהם מצפים מהם לבצע.

קוראים לזה אחריות.

פורסם (נערך)
נלחמים בטרור ביד רופסת.

ספציפית זה לא נכון.

יש על ישראל ארבע איומי טרור, פחות או יותר לפי סדר החומרה הבא: חזבאללה, חמאס, האינתיפאצ׳ה, תומכי ירושלים (דאע״ש בסיני). הטיפול בהם הוא לפי סדר העדיפויות הזה, גם אם אולי במתן עדיפות מופרזת לחזבאללה.

פשוט את הצעדים שננקטים כדי להתכונן לעימות עם חזבאללה (שמאוד ייתכן שכבר לא יקרה) אנחנו לא רואים ביומיום.

הבעיה האמיתית היא שמקדישים לכך יותר מדי משאבים, כי איום קיומי זה לא, וגם עם האינתיפאצ׳ה, אירועים בטחוניים נשארו גורם המוות הקטן ביותר במדינה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

• תוכן חדש...