Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם השמאל יעמיד מועמד נורמלי לשם שינוי, הם יוכלו לנצח. המזל של נתניהו הם המועמדים משמאל, בדיוק כמו שהמזל של קלינטון וטראמפ הם ההתמודדות אחד מול השני. כל מועמד רפובליקני נורמלי היה כנראה מנצח את קלינטון בדיוק כמו שכל מועמד דמוקרטי היה מביס את טראמפ בקלות.

ללא קשר לתחקיר של אילנה דיין שהיא עיתונאית מעולה בעיני, התקשורת מאבדת את אמון הציבור בקלות, יורה לעצמה ברגל כשהיא מתנגדת לכל תחרות בטלוויזיה מימין. ערוץ 2 ו-10, כבר 10 שנים כל היום כמה ביבי גרוע ומנגד לא מוכנים לערוצי תקשורת ימניים ואז מתפלאים שהציבור לא סובל אותם.

מצד שני שיטת הפריימריז המעצבנת מביאה אנשים הזויים כמו דוד ביטן לקואליציה. זה לא טוב, אבל זה מה יש.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

cassano, אנטי ביבי זה לא אנטי ימין.

אני לא חושב שנכון להיום Ynet, למשל, הם שמאלניים.

לא יודע לגבי ערוץ 10 ו-2 - לא רואה טלוויזיה, אבל גם שם זכור לי שהיו אנשים כמו עמית סגל ורוני דניאל (אם כי גם הוא הפך לסמולני מתישהו, בעצם)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
התקשורת מאבדת את אמון הציבור בקלות, יורה לעצמה ברגל כשהיא מתנגדת לכל תחרות בטלוויזיה מימין.

אז אתה רוצה משהו כמו פוקס ניוז, שהם גוף ימני קיצוני שלא משתמש בעובדות בכלל?

מה שנקרא "שמאל", עם ערכים של הומניזם ושל כבוד מינימלי לבני אדם ולחוק, זה בעצם המקום הכי מאוזן שיש.

זה לא שמאל. זה איזון.

ערוץ תקשורת מוצהר של הימין לא יהיה מאוזן כי תוך חודש-חודשיים פנאטים דתיים ולאומניים ישתלטו עליו וזה יגיע מהר מאוד למצב של כהניסטים שמטיפים לגזענות ומוות לערבים.

פורסם (נערך)

פרנקוס, לא ברור לי איך הבנת שאני רוצה ערוץ תקשורת שיהיה "ימין קיצוני שלא ישתמש בעובדות". כל מה שאני רוצה זו תחרות בתקשורת, שכל אדם יוכל להקים ערוץ בלי לקבל רשות מוועדה עם בורקסים. זאת אומרת שיהיו גם תכנים שלא מוצגים היום, למשל כלכלה חופשית.

מה שאתה רוצה להבנתי זה שרק השקפת העולם שלך תהיה בתקשורת. בעיני, זה לא מה שצריך להיות. דעתם של כולם צריכה להיות מושמעת.

יבגניפ, ynet מאד שמאליים מבחינה כלכלית למשל. מבחינה מדינית הם אוטומטית נגד מה שביבי אומר. זה עד כדי כך מביך. אינני יודע מה הם חושבים בכלל מרוב שהם עלובים.

עריכה אחרונה על ידי Cassano
פורסם

מישהו מונע ממך להקים ערוץ משלך?

תארגן משקיעים ויהיה לך ערוץ משלך עם התוכן שאתה רוצה.

איפה הבעיה?

אתה יודע מה? תתחיל ביוטיוב.

זה מה שעשו ב"The Young Turks".

נמאס לג'נק יוגור מהבולשיט של הרשת שבה הוא עבד אז הוא פשוט פתח ערוץ חדשות משלו.

והשקפת העולם שאני רוצה שתהיה היא השקפת עולם אובייקטיבית, בלי לסמן אנשים כשמאל וימין.

ברגע שאתה מסמן את זה כצד ספציפי, כל הדעות באותו ערוץ (או עיתון) יהפכו לקיצוניות.

אי אפשר להקים ערוץ מוטה (לכל כיוון) ולצפות שהוא יהיה אובייקטיבי.

תראה את מה שהולך בפוקס ניוז.

זה מה שקורה כשמקימים ערוץ "של הימין".

פשוט טונות של בולשיט לא מבוסס והפחדה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
אף אחד לא טען שהפוסטים האלו הרגו מישהו.

הטענה היא שחלק לא קטן מהמפגעים, כיום מצהירים באופן גלוי מאוד מה האידיאולוגיה שלהם.

לפני 30 שנה בערך אסרו על התבטאויות כאלו והן נחשבו להסתה ברורה.

כיום חלקים גדולים מאוד מהימין (החלקים הנבערים והפרימיטיביים שלו, לא כולו) כותבים ככה כל יום בקיר שלהם, וזה נחשב למיינסטרים.

תראו את הקיר של אלאור אזריה למשל. היה צריך לאסור על בן אדם שמתבטא ככה להחזיק נשק צה"לי. הוא היה צריך להיות מקסימום מש"ק ממטרות עם האידיאולוגיה הזו.

כשיש אווירה של הסתה נגד השמאל (ראו ערך דוד ביטן וחבריו) ונגד כל מי שלא מסכים, צריך לקחת מאוד ברצינות פוסטים כאלו, כי הם נותנים לגיטימציה לאלימות ולאידיאולוגיה שתומכת באלימות.

אם באמת היו מקיימים את המשפט המודגש, לא היו כמעט חיילים בצבא. זה לא חכמה "להוכיח" לאחר מעשה שרוצח הוא שטוף שנאה שמתבטאת בין היתר בפייסבוק שלו.

אתה רוצה לראות כמה אנשים כותבים שטויות כאלה? אי אפשר לדעת מי סתם הפליץ משהו בלהט הרגע ומי כתב את זה מתוך כוונה ליישם ולכן "הכתובת היתה על הקיר" זה משפט לחכמים בדיעבד. לפני 30 שנה לא היה אינטרנט וכדי להפיץ את החרא שלך להמונים בצורה שתשפיע היית צריך לעבוד בזה במשרה מלאה. היום יש כ"כ הרבה דעות ומידע נגיש ואנשים פשוט נשארים אדישים לרוב החרא. כדי להשפיע ולהסית מישהו באמת צריך יותר השקעה מסתם משפט דבילי, בדיוק כמו בעבר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קסאנו +1

מה שכן, וואינט כבר הרבה, הרבה פחות אנטיביבי. לי נראה שהם הפנימו ומפנימים את המסרים ששר התקשורת מאותת להם, וכעת בתהליכי יישום

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אם באמת היו מקיימים את המשפט המודגש, לא היו כמעט חיילים בצבא. זה לא חכמה "להוכיח" לאחר מעשה שרוצח הוא שטוף שנאה שמתבטאת בין היתר בפייסבוק שלו.

אתה רוצה לראות כמה אנשים כותבים שטויות כאלה? אי אפשר לדעת מי סתם הפליץ משהו בלהט הרגע ומי כתב את זה מתוך כוונה ליישם ולכן "הכתובת היתה על הקיר" זה משפט לחכמים בדיעבד.

אז צריך לחנך אותם שלא יגידו שטויות כאלו ולתת עונשים לאנשים שמתבטאים בצורה אלימה ומסיתה נגד אחרים.

גם הפוסטים שלו הם תוצאה של הסתה שהוא עובר כל הזמן.

אם אלו החיילים של "הצבא הכי מוסרי בעולם"; אנשים שהורגים ערבים "רק כי הוא ערבי ומגיע לו", אז המצב שלנו ממש גרוע.

פורסם

cassano, מבחינה כלכלית אולי הם שמאלניים - אני לא ככ עוקב.

מבחינה פוליטית - מדינית, רק השבוע הם פרסמו טור, למשל, את הטור הזה על נרצחים באיזה כביש ״מאז אוסלו״.

בפייסבוק יש להם פינה די קבועה של ״תנו לייק לחייל X מיחידה Y״, או ״תנו לייק להוא שהראה למפגינים האנטי ישראלים באיזה חור תחת״.

כבר נכתב הרבה על האיבה האישית בין נוני מוזס לבין נתניהו, אבל גם עם זה הם קצת נרגעו.

אולי צריך לשאול שאלה אחרת בעצם. מדברים על עיתונאים שמאלניים. אוקיי. מי הקונטרה שרוצים ממול? למשל עמית סגל הוא כתב די הגון מהמעט שאני עוקב. אבל בפן הפוליטי - מי שכועס על התקשורת השמאלנית רוצה עוד עמית סגל, או שהוא רוצה עוד חיים שיין ושמעון ריקלין? כי המקבילים שלהם משמאל די נמצאים בכלל מחוץ לתקשורת המיינסטרימית לרוב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אינני כועס על התקשורת השמאלנית, אני כועס על העובדה שיש כל כך מעט ערוצי תקשורת ושיש רגולציה מאסיבית (ולא רגולציה מינימלית) על הקמה של ערוצי תקשורת חדשים. מבחינתי שיהיו מאה ערוצי תקשורת וכולם שמאליים, אין לי בעיה, רק שתהיה אופציה לכולם להקים ערוץ חדש ושלא יבקשו ממנו כל מיני תנאים דרקוניים.

פרנקוס, מה שמונע ממני זו הרגולציה. אתה יודע שערוץ 20 צריך לעבור וועדה ושימוע בעוד מספר חודשים כדי שיוכל לשדר חדשות? כל מיני פקידים צריכים לוודא שהוא עומד בכל מיני דברים ומאלצים אותו להצטרף לאיזושהי גילדה של עיתונאים.

פורסם

בלי רגולציה אין ג'ובים לחלק.

אתה צודק, אין שום סיבה שתקשורת תהיה ממוסדת. אבל גם עיתונאים מעדיפים להיות עובדי ציבור או משרתים של בעלי עניין כאלה או אחרים.

זה מבטיח להם אספקה של תוכן ולפעמים גם מקום עבודה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אינני כועס על התקשורת השמאלנית, אני כועס על העובדה שיש כל כך מעט ערוצי תקשורת ושיש רגולציה מאסיבית (ולא רגולציה מינימלית) על הקמה של ערוצי תקשורת חדשים. מבחינתי שיהיו מאה ערוצי תקשורת וכולם שמאליים, אין לי בעיה, רק שתהיה אופציה לכולם להקים ערוץ חדש ושלא יבקשו ממנו כל מיני תנאים דרקוניים.

פרנקוס, מה שמונע ממני זו הרגולציה. אתה יודע שערוץ 20 צריך לעבור וועדה ושימוע בעוד מספר חודשים כדי שיוכל לשדר חדשות? כל מיני פקידים צריכים לוודא שהוא עומד בכל מיני דברים ומאלצים אותו להצטרף לאיזושהי גילדה של עיתונאים.

אולי כי הם מפיצים נראטיב שלא עומד 1:1 עם המציאות?

אולי כי כל המטרה שלהם זה להיות מוטים ימינה?

אולי כי זה ערוץ דתי שמסווה את עצמו כערוץ לאומי?

אם עכשיו הארץ היו פותחים ערוץ משלהם, זה היה אותו סיפור בדיוק.

פורסם (נערך)

אין לי שום בעיה גם שהארץ יפתחו ערוץ משלהם, יש להם עיתון שרוב הציבור אינו מעריך (ואני לא נכנס כרגע לעניין פוליטי אם זה נכון או לא - אני מציין משהו שלדעתי הוא מתקיים). אם הציבור יאהב את הערוץ של הארץ - הוא יצפה בו. אחרת, לא יצפה.

אותו כנ"ל על ערוץ 20. ד"א, הרייטינג שלו זעום, ולדעתי גם אם יפתחו משדר חדשות רבים לא יצפו בו. אז מה בעצם אכפת לך, שיהיה ערוץ ואף אחד לא ירצה את התכנים הללו?

בלי רגולציה אין ג'ובים לחלק.

אתה צודק, אין שום סיבה שתקשורת תהיה ממוסדת. אבל גם עיתונאים מעדיפים להיות עובדי ציבור או משרתים של בעלי עניין כאלה או אחרים.

זה מבטיח להם אספקה של תוכן ולפעמים גם מקום עבודה.

מסכים איתך. אני חושב שזה גם טבעי, ולכן מי שצריך להחליט על הנושא אינו צריך להיות העיתונאים עצמם.

עריכה אחרונה על ידי Cassano
פורסם

במקרה שלא תהיה רגולציה לערוץ חדשות ימני,

אם לא יצפו בו אז הם יקצינו ואז כל הגזענים הקטנים והמתלהמים יבואו לראות כי זה יאשר להם בדיוק את כל מה שהם חושבים; שלוקחים להם את המדינה, שהסמול הם רוצחים, שיש איום קומוניסטי שייקח להם את החירות, שהסמול עומד לתת את כל המדינה לערבים, שאשכנזים זה רוע ושביבי הוא המלך הבלתי מעורער של ישראל לנצח נצחים.

פורסם
אני יודע שהרבה חברים מהימין פוסלים על הסף כל תוכנית/תחקיר של התשקורת השמאלנית, כי הם הרי מוטים וכו'.

אז למי שטרם צפה, עזבו אתכם תשקורת - מצ"ב התחקיר של אילנה דיין, וקצת מתחתיו לכל מי ששונא תחקירים "שמאלניים" אפשר להגיע ישירות לתגובה של משרד ראש הממשלה בלבד. מילה במילה.

אפילו טוקבקיסטים מטמקא עלולים להכנס להלם מהרמה של הטקסט.

זה לא עניין של ימין ושמאל, זה עניין של אדם שאיבד כל בושה והוא משתין מהמקפצה על הראש של כולנו.

+1.

סיימתי לראות את התחקיר, ראיתי גם את התגובה שהתקבלה.

כרגיל, במקום להתייחס לעובדות הפכו את העניין למלחמה בין ימין לשמאל וכמובן איך אפשר ללא תקיפה אישית של העיתונאית לקינוח.

מזעזע.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...