Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, yb כתב:

במסיבת העיתונאים שהיתה הערב, ביבי התחיל לענות על זה שהוא היה הראשון לזהות כמו תמיד וישר קרא להם חמאסטן ובזכותו נעצרה המדינה הפלשתינאית,   נעזוב רגע בצד את כל ההיסטוריה איך הוא נתן לחמאס להתעלל בתושבים שלנו ולשחוק את ההרתעה שלנו שהיא הבסיס לקיומנו עם כל השריפת שדות שהיתה, החלקת הקסאמים וכו'...  שימו בצד...

היום ממש, לא לפני שנה ולא לפני עשרים שנה, היום כרגע יש איום יומיומי מחיזבאללה,  אנחנו נותנים להם לגמור לנו את ההרתעה (ישובים מפונים לאורך כל הגיזרה) והביבי הזה מדבר איתי על ניסיון להסדרה דיפלומטית,  זה הרי בדיוק אותו הדבר כמו שהיה עם החמאס!!!  "שקט יענה בשקט" שהוא כל כך אוהב,  הצבא העצום שחיזבאללה גידל על הראש שלנו לא מקבל טיפול הולם,  אל תשכחו את זה !   בדיוק עוד מאותו הדבר,  נא להפסיק לבלבל את המוח שאנחנו מרוכזים בעזה לא מקבל את התשובה הזאת,  אם זה היה תלוי בגלנט למשל כבר היתה תשובה הולמת. 

רק היה חסר אתמול במסיבת עיתונאים שחיזבאללה מורתע כי ההפך הוא הנכון ושוב אנו נמצאים באותה קונספציה שגויה של התגוננות ( מפנים את הישובים, כיפות ברזל, ירי מענה רק לאחר שחיזבאללה ירה ועוד).

דיי. מרגיש שלא למדו כלום. פשוט כלום. ממשיכים באתה דרך של התנהלות.  

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

איזה בן אדם מגעיל, בחיי, כל פעם אני חושב שהוא כבר נמצא בתחתית, אבל אז הוא בא לדבר, ואני מגלה שבעצם אין תחתית. 

כל כולו בקמפיין בחירות. מאונן על אוסלו, כאילו לא התחבק עם ערפאת, או לא הצביע בעד ההתנקות, או לא הכריז בתמיכתו בשתי מדינות בנאום בר אילן. לא מסוגל להוציא מעצמו "אני אחראי", וכנראה לא יצליח גם אם יענו אותו. לא מסוגל להביע אמפתיה לאף אחד בעולם, ושולח את דובר צהל להיות בפרונט. לא מסוגל לא לשקר. מגיעים עוד ועוד דיווחים על הכשלונות והבחירות שלו. והוא בשלו - "בממשלה שלפני הממשלה שלי העבירו כסף גם". כאילו הוא לא מנהל את המדינה כמעט רצוף 15 שנה כאן.

פעם חשבתי שהוא מנסה לחקות את טראמפ. איזה. הוא יכול להעביר לטראמפ סדנאות וללמד אותו איך עושים את זה נכון.

• אהבתי 7
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 9 שעות, Coro כתב:

אף אחד לא לוקח בחשבון שאולי החמאס עשו מלכודת לצה"ל ושיחררו את השלושה סמוך לכוחות. הרי היה שם קרב יום לפני שבו נהרגו 9 חיילים ופתאום יום אחרי מופיעים שם שלושה חטופים ללא מחבלים?

אין גם לאף אחד ספק שאם לא הייתה התרופפות משמעת בצבא זה יכל היה להמנע.

יש לך פקודות ואתה ממלא אותן גם אם אתה יודע שזה מוביל למותך.

אין לי שום טענה לחיילים ורק מחבק אותם אבל לא כל אחד יכול וראוי להיות לוחם. כנראה שהסינון וההכשרה לא מספיק יסודיים.

ולפני שאתה קופץ, לא נלחמתי בעזה באף אחד מהסבבים אבל נלחמתי בלבנון. גם במיידון שאסור היה לנו להרים את הראש ליותר מ 3 שניות (הזמן מהרגע שאתה מרים את הראש עד השריקה של הכדור) לא יריתי לפני זיהוי וודאי.

לפני 26 דקות, יבגניפ כתב:

כל כולו בקמפיין בחירות. מאונן על אוסלו, כאילו לא התחבק עם ערפאת

זה קמפיין מתוזמר וזה בולט עם יישור הקו של גלאנט.

הגעיל אותי איך גלאמט טוען שאי אפשר היה להפוך את אוסלו כי היו 12,000 שוטרים פלסטינאים עם קלאצ'ים. הים היינו שמחים להילחם ב 12,000 לא מאורגנים עם קלאצ'ים.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

האמת שגלנט כל כל בוק שאני לא חושב שהוא הבין שהוא מתיישר עם נתניהו ואיזו מתנה הוא נותן לו.
לפני 15 שנה לא זכור לי שלחמאס היה מערך מטורף של בונקרים תת קרקעיים וחדרי פיקוד. לא היה לו מערך רקטות כזה. לא היה לו סדר גודל כזה של כוחות. לא היה לו יכולת פיננסית.
היו לו בקושי קסאמים שמגרדים את אשקלון וכל שיגור שהגיע ליעד היה הישג צבאי כביר.
את כל אלה נתן לו נתניהו. חלק ממש נתן במו ידיו.
ביב השופכין בשלו... אם לא ניפטר ממנו מהר נפסיד הכל.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 4

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

בוא, תזכיר לי מי אמר ״אלה החיים״?

לקחו את שתי המילים הללו ועשו מהן ספין.

זה נאמר מתוך הכרה שיש trade offs בחיים. אם לא תחלק נשק, יהיו נפגעים כאלו, ואם כן תחלק נשק, יהיו נפגעים מסוג אחר. עם זה נאמר שייבחנו את כללי התרת נשיאת הנשק ואם ייצטרכו ייתקנו.

בלי להכנס לגופו של עניין (האם הכללים שקבעו עכשיו הם טובים וכו׳), בלי להכנס לתפקוד ואמירות של ביבי בנושאים אחרים, בנושא הזה, נקודתית, הוא צודק. אלו החיים, מהבחינה הזו שאין כאן פתרון מושלם בו יהיו יותר נשקים ותגובה אפשרית יותר מהירה לאירועי פח״ע, ובמקביל לא ייגדל הסיכון לשימוש לא חוקי בנשק.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

היו כל כך הרבה דברים אחרים שהוא יכל להגיד לפני הדבר הזה כמו "בוצע שם ירי בניגוד להוראות וזה יתוחקר".
זה לא משהו שאתה צריך להגיד במסיבת עיתונאים מול כל עם ישראל בהתייחסות לאסון הזה בדיוק כמו שאתה לא תעלה למסיבת עיתונאים ותגיד "לא תהיה עסקה כי לא נפסיק את המלחמה".
יש דברים שהם ברורים לכל בר דעת וחוץ מלהשתין מהמקפצה על המשפחה למה בדיוק זה תרם?

האמירה הזו מראה על ניתוק וחוסר רגישות ברמה של מחלה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני שעה, asix כתב:

רק היה חסר אתמול במסיבת עיתונאים שחיזבאללה מורתע כי ההפך הוא הנכון ושוב אנו נמצאים באותה קונספציה שגויה של התגוננות ( מפנים את הישובים, כיפות ברזל, ירי מענה רק לאחר שחיזבאללה ירה ועוד).

דיי. מרגיש שלא למדו כלום. פשוט כלום. ממשיכים באתה דרך של התנהלות.  

זאת הנקודה - אנחנו לא "נמצאים בקונספציה" זה מישהו מסויים שמנווט אותנו לקונספציה, ראש הממשלה- שקט יענה בשקט, ככה בדיוק מסכנים את ביטחון ישראל. 

שוב פעם, אנחנו קטנים מדי לניצחון מוחלט כמו שכתוב בספר, זה לא אפשרי טכנית או ריאלית,  הדבר הכי טוב שאנחנו יכולים לעשות זה לצבור הרתעה גדולה יותר כלפי הסביבה,  אסור לנו לשחוק ככה את ההרתעה זה פשוט מסכן אותנו בשקט יענה בשקט של ביבי.

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 דקות, Night Driver כתב:

לא עשו לו דיסקית מזהב?

יש לו דיסקיות בנעליים.

לפני 5 דקות, yb כתב:

אסור לנו לשחוק ככה את ההרתעה זה פשוט מסכן אותנו בשקט יענה בשקט של ביבי

אנחנו רואים את ארה"ב הגדולה שאמנם הביעה הזדהות עמוקה על האסון, הביאה לפה נושאת מטוסים, שולחת תחמושת ומיירטת כטבמים מתימן אבל בתכלס בעיקר "מכילה" ולא עושה יותר מדי גם כשתוקפים את הבסיסים שלה מעבר לים. אולי ביבי עם הניתוק שלו מרגיש שזאת הצורה להתנהל כי מבחינתו כל זה קורה מעבר לים ולא בבית שלו.

Farquaad_sacrifice_quote09_01_43_.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

יזה בן אדם מגעיל, בחיי, כל פעם אני חושב שהוא כבר נמצא בתחתית, אבל אז הוא בא לדבר, ואני מגלה שבעצם אין תחתית

למה אתה עושה את העוול הזה לעצמך ומאזין לחלאה הזה?
איך שמפרסמים "מסיבת עיתונאים" עם החלאה,  לפני שהיא מתחילה
ישר לנטפליקס.

עריכה אחרונה על ידי teyal
פורסם

רק ממשלה מפילה ממשלה. סמוטץ' מציג- איך לוקחים את אחת מההטבות מס המשמעותיות שיש למעמד הביניים וגם בולמים הגדלת פטור ממס על קצבת פנסיה:

https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=hjixfpjla

מצד שני, לפחות עכשיו הויכוח אם להוציא את הכספים מקרן השתלמות בתום 6 שנים יהפוך ליותר פשוט 🫠

• מבאס 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אני יודע שישראלים יודעים לריב על ימין ושמאל עד אשר נוגעים להם בחסכונות. שם אין ימין ושמאל.

מקווה שהפעם יפול לאנשים האסימון.

פורסם

אל תשכח שלרוב הביביסטים השרופים אין חסכונות ואין קרנות השתלמות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קרנות השתלמות זה הבייבי הקדוש של ההסתדרות.

קשה מאוד לגעת בהן בלי להיכנס לסכסוך עבודה כללי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...