Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, Gosser1860 כתב:

רק ממשלה מפילה ממשלה. סמוטץ' מציג- איך לוקחים את אחת מההטבות מס המשמעותיות שיש למעמד הביניים וגם בולמים הגדלת פטור ממס על קצבת פנסיה:

https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=hjixfpjla

מצד שני, לפחות עכשיו הויכוח אם להוציא את הכספים מקרן השתלמות בתום 6 שנים יהפוך ליותר פשוט 🫠

יום אחד, אפסיק להיות נאיבי ומאמין, ואוציא את כול הכסף שנשאר לי בארץ.

כבר הרבה שנים אני אומר את זה ולא עושה. מקווה שאעשה לפני שיסגר.

לפני 23 דקות, SlowRide כתב:

צריך שיהיה מי שיביא לך את הדלק, מי שיביא לך את האוכל,

N12 - בנימין נתניהו לא חלש - החל מהשבוע הוא כל יכול | דפנה...

• מצחיק 3
  • מבאס 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

כמו שאני רואה את זה, סמוטריץ' פשוט עוזר לי לשכנע את אשתי לקנות בית בחו"ל. 

תודה יא אח. 

• אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

לא זכור לי שר אוצר (או בכלל שר במשרד חשוב) שמשלב טיפשות דמגוגיה ניתוק מוחלט ושחצנות כמוהו 

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
  • אהבתי 8
פורסם (נערך)

בשעות הצהריים היה ברשת ב' ריאיון עם אדם שעמד בראש היחידה הכלכלית של המוסד (צלצל). סיפר שכבר ב-2014 הציעו לפרק את החמאס על ידי לחץ כלכלי. ציין שנתניהו הבין את העניין היטב.

היחידה נסגרה ב-2016.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נתניהו יכול לספר אלף סיפורים ומעשיות. הוא ניסה לשמור את חמאס על אש קטנה בכדי שיצדיקו את הכינוי "מר בטחון". העלים עין מהרבה דברים והשתיק הרבה אנשים שלא הלכו לפי הקונספציה שלו. ואז בוקר אחד הוא התעורר אחרי ש"המים גלשו".

השופרות שלו עושים הרבה מיסוך בכדי שיהיה זמן להסתיר את הצחנה אבל הצחנה כל כך גדולה שהמשימה קשה מאוד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

משימה בלתי אפשרית.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, falou כתב:

הוועדים הגדולים יסגירו אותו לחמאס לפני שזה ייקרה

בשביל זה צריך שהם יתעוררו. בנתיים החבוב מתנהל כאילו ישראל לא במלחמה ו"עסקים כרגיל"..

לפני 3 שעות, David32 כתב:

יום אחד, אפסיק להיות נאיבי ומאמין, ואוציא את כול הכסף שנשאר לי בארץ.

אתה מדבר על פנסיה וחבריו? 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 24 דקות, Gosser1860 כתב:

בשביל זה צריך שהם יתעוררו. בנתיים החבוב מתנהל כאילו ישראל לא במלחמה ו"עסקים כרגיל"..

תנסה לגעת להם בקרן השתלמות, ייתעוררו כמו דובה שניסית לקחת לה גור.

• מעניין 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 40 דקות, falou כתב:

תנסה לגעת להם בקרן השתלמות, ייתעוררו כמו דובה שניסית לקחת לה גור.

אתה כול הזמן מאוד אופטימי. אני מקווה שאתה צודק.

אני יותר פסימי. ועם פיזור הכסף, וההתנהלות הכלכלית שקצת מתעלמת מהמצב, אני יותר מוטרד.

לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

אתה מדבר על פנסיה וחבריו? 

לא רק, פשוט לא היה לי צורך להוציא עד כה, והמיסוי פה קצת שונה...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

זה הריאיון שהזכרתי קודם. היה מרתק, מדהים ומעלה מחשבות נוגות על ההנהגה שלנו. 

• רעיון טוב! 2

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ועכשיו לעובדות? תושבי האזור זכו לשנה השקטה ביותר בעשור האחרון בתקופת הממשלה הקודמת ולהזכירך, האיש היה בסך הכל ראש ממשלה זמני כי מי שרצה להחליף אותו עשה הכל כדי למוטט אתה הממשלה שהקים כי הוא טען שהם סכנה קיומית. ראינו מה התוצאה - איראן למעשה כבר גרעינית, חיזבאללה החזק ביותר אי פעם וחמאס בנה את בסיס הטרור הגדול והמשוכלל בעולם והתאמן חופשי חופשי לממש את הטבח שלו.  

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • אהבתי 7
פורסם

אולי תצטט משהו קצת יותר שלם?

זו היתה הצעה עם הרבה תנאים, לא משהו שהתקרב לביצוע, אלא דרש הרבה מאוד תנאים כדי להתחיל בו.

ולהזכירך, הממשלה הקודמת לא "הכילה" וכל התגרות נענתה בכוח.

הגיע הזמן שתלמדו. מה שאנשים כמוכך קוראים "ימין" זו קבוצת ברברנים שיודעים רק לדבר. בעצם לא - גם להזיק, ובגדול. תן למישהו כמו יאיר גולן לנהל את העניינים ותופתע איזה פטיש נוחת על הראש של סינוואר.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 20 דקות, Coro כתב:

בחירות הבאות רק לפיד.

לדעתי לא צריך בחירות בכלל. כשביבי מת, יש שתי אפשרויות. או שכמו בכל ממלכה מכובדת מעבירים את השלטון ליאיר. או שסוגרים את הבסטה. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...