Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא שיש מי שמנצל את המצב הנוראי של המשפחות האלה וגורם להם לעשות דברים שהופכים את האופציה להחזרת החטופים בעסקה לבלתי אפשרית.

אתה לא לוקח את הילד לקנות מכונית ובזמן שהמוכר מנסה להפקיע מחיר הילד כל הזמן צועק בטירוף שאתה חייב לקנות לו את הרכב הזה, בכל מחיר ועכשיו.

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 27 דקות, falou כתב:

הוא כזה שהמדינה לא מוכנה לשלם. בצדק.

בצדק לדעתך. כנראה גם לדעתי.

אבל אם החליטו לא לשלם שיגידו שוויתרו על החטופים ולא יתחבאו מאחורי אמירות עמומות.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

כשכתבתי שהאחריות היא על הקבינט שהחליט לא ללכת לעסקה ולא על החיילים שירו בחטופים, התכוונתי לענות לפיקה שכתב:

זאת הייתה הכוונה שלך כמו שאני הצבעתי למר"צ בבחירות האחרונות.

פורסם
לפני 16 דקות, פינדר כתב:

אבל אם החליטו לא לשלם שיגידו שוויתרו על החטופים ולא יתחבאו מאחורי אמירות עמומות.

בהחלט לא וויתרו על החטופים. חשוב על ניסיון החילוץ שכשל, רק לפני 10 ימים. זה פורסם, מן הסתם אצלו לא נהרגו באירוע שני חיילים לא היינו שומעים עליו, אני מניח שלא מדובר בניסיון יחיד. בעצם, אנחנו יודעים. לפני יומיים - שלושה חולצו סופות של 3 חטופים., הוכחה לכך שהצבא פעיל בעניין. אבל מכאן ועד כניעה לדרישות החמאס המרחק גדול. ואני מניח שאם ההפגנות יתגברו התיאבון של סינוואר יגדל.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

זאת הייתה הכוונה שלך כמו שאני הצבעתי למר"צ בבחירות האחרונות.

אז חבל שזרקת את הקול שלך על מפלגה שלא עברה את אחוז החסימה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הבעיה של משפחות החטופים שאין להן אמון בהנהגה. הן רואות שראש הממשלה כבר בקמפיין בחירות בזמן שיקירהן עמוק בשבי של חמאס.

הן מבינות שראש הממשלה עסוק עכשיו בהישרדותו הפוליטית ומה שלא משרת אותו נדחק הצידה וכרגע זה אכן זז הצידה. הוא עסוק בקמפיין, הממשלה שודדת את הקופה, שר החוץ עסוק בהאם תהיה רוטציה או לא ( ואפילו ב"רפורמה" המשפטית חזרו לעסוק בתדר נמוך) וכולם חזרו לסוג של שגרה. גם אזרחים מתחילים ל"וותר" על החטופים עקב מחיר הדמים היקר שאנו משלמים ( מחיר של 15 שנים של ניתוק ואשליה). מי לא חזר לשגרה? מי שבמילואים ומשפחות החטופים.

אז אם בממשלה חזרו לשגרה גם משפחות החטופים רוצות לחזור לשגרה אבל הן מבינות שע"י הממשלה הזאת זה לא יקרה אלא אם תהיה עסקה עכשיו ( ואני לא מאמין שהממשלה הזאת יודעת לעשות עסקאות אמיתיות - ולא, העסקה הקודמת באה מחמאס ולפי תנאיו כי הוא היה צריך לארגן את כוחותיו).

• אהבתי 3
  • מבאס 1
פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

בהחלט לא וויתרו על החטופים

לפני 1 דקה, sperial כתב:

הוכחה לכך שהצבא פעיל בעניין

הצבא פעיל. אין לי ספק בעניין. אבל הסיכוי שלו להוציא חטופים חיים הוא קלוש.

להחליט שהצבא ינסה לשחרר חטופים זה שקול לוויתור עליהם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

זה סימן שבאמת נגמר הכסף בממשלה ומחפשים מאיפה מביאים כסף בלי לגרום לכל הציבור להתסתער עליו.

image.thumb.png.64328f645215d25a3e86da7ff9c56316.png

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

אנחנו במו"מ. אסור להגיד כזה דבר. זה לא יעזור לכלום

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הדבר הכי טוב שמשפחות החטופים יכולות לעשות כדי לשפר את הסיכויים של יקיריהן קודם כל ושל כולנו במאבק מול החמאס זה להמשיך לדבר על יקיריהן כל יום כל היום כדי שכולנו ומקבלי ההחלטות לא ישכחו אותן אפילו לשניה 

אבל ברגע שהן לוחצות על הממשלה לעצור וללכת להכנע לדרישות חמאס הלא סבירות זה מייצר בדיוק את מה שהחמאס רוצים ומחליש אותנו. 

כשהיה את ימי שחרור החטופים כולם נשארו מאוחדים ולא נוצרה מריבה ופרוד של מי נשאר ומי שוחרר זה פגע בתוכניות של החמאס והחליש אותו.  הוא רוצה למרר את חיינו וליצור פרוד ופגיעה במורל בכל דרך אפשרית

קשה מאוד לעשות את זה, ברור, אבל לדעתי זה מה שיפעל לטובתן.

פורסם
לפני 2 דקות, yb כתב:

הדבר הכי טוב שמשפחות החטופים יכולות לעשות כדי לשפר את הסיכויים של יקיריהן קודם כל ושל כולנו במאבק מול החמאס זה להמשיך לדבר על יקיריהן כל יום כל היום כדי שכולנו ומקבלי ההחלטות לא ישכחו אותן אפילו לשניה 

אבל ברגע שהן לוחצות על הממשלה לעצור וללכת להכנע לדרישות חמאס הלא סבירות זה מייצר בדיוק את מה שהחמאס רוצים ומחליש אותנו. 

ברגע שהן ירפו ולא ילחצו על הממשלה הן יעברו לסוף הטור. הן עושות בדיוק מה שהן צריכות לעשות. לא לתת לזה לרדת מסדר היום.

משם הכדור עובר לראש הממשלה המדהים שלנו שידוע שיודע לקבל החלטות וברוב המקרים מקבל את ההחלטות הנכונות ( נכתב כמובן בציניות - ראש הממשלה שלנו ממש לא נהדר, לא יודע לקבל החלטות ועד שכבר לוקח החלטה זאת תהיה ההחלטה הכי גרועה אבל כמובן שתהיה הכי טובה בשבילו פוליטית).

• אהבתי 1
פורסם
לפני 2 דקות, asix כתב:

ברגע שהן ירפו ולא ילחצו על הממשלה הן יעברו לסוף הטור. הן עושות בדיוק מה שהן צריכות לעשות. לא לתת לזה לרדת מסדר היום.

משם הכדור עובר לראש הממשלה המדהים שלנו שידוע שיודע לקבל החלטות וברוב המקרים מקבל את ההחלטות הנכונות ( נכתב כמובן בציניות - ראש הממשלה שלנו ממש לא נהדר, לא יודע לקבל החלטות ועד שכבר לוקח החלטה זאת תהיה ההחלטה הכי גרועה אבל כמובן שתהיה הכי טובה בשבילו פוליטית).

אני לא יודע מה המצב כרגע אבל ממה שאני מבין השבוע סינוואר לא עונה לטלפונים ומצדצשני ישראל די מתחננת לסבב הפוגה והחלפות נוסף מעל כל במה, זה המצב בפועל, מקבלי ההחלטוץ שלנו מתים שזה יקרה חמאס מבין את זה , הוא דומע את כל הדיבור אצלנו על מצב השבויים והדחיפות . 

אני גם בכלל לא אתפלא אם יתברר ששלושת החטופים שנהרגו בטעות שוחררו בצורה מכוונת על ידי החמאס כך שתגרום לכך שנירה בהם.

פורסם

זאת התוצאה של ניהול כושל. אחד עסוק בקמפיין בחירות וסומך על 2 אחרים שיצליחו כדי שיקח את הקרדיט לעצמו אבל אם יכשלו הוא יטיל את הכישלון עליהם.

איך שלא יהיה - לנצח אנחנו לא ננצח במלחמה הזאת ולדעתי כל האחדות ( ממה שנשאר ממנה) תעלם רגע אחרי המלחמה בעזרת "הקוסם". לא היו צריכים לתת לו לנהל את המלחמה הזאת. יש צורך בקבלת החלטות מהר ובזה ביבי חלש מאוד.

• אהבתי 2
פורסם

עד כמה שאני יודע מהתקשורת, בלי גנץ ואייזנקוט ספק אם הייתה מתבצעת העסקה הקודמת. גלנט מתנגד לעסקאות ולביבי קשה להחליט.

אם הייתי ממשפחות החטופים לא יודע איך הייתי מתנהג למראה מופע הסטנדאפ של ביבי. הוא עמוק בקמפיין ושישרפו החטופים מצדו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

פשוט אין מילים,

לפי התחקיר הראשוני, החטופים יצאו החוצה עם דגל לבן, בלי חולצה, צעקו " הצילו"  ועדיין נורו ( בניגוד להוראות פתיחה באש). אחד מהם עוד הספיק לרוץ חזרה למבנה ממנו יצאו,  שוב צעק בעברית, יצא החוצה ונורה גם הוא.

https://news.walla.co.il/item/3629147

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...