Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 דקות, SlowRide כתב:

זה בעצם מהות ההבדל בלי הקצנות ומספרים.

אם היתה להם היכולת הצבאית, אנחנו לא היינו כאן. 

כן, גם למה להתווכח על זה, כשאפשר לקרוא עוד קצת על האפס הכי גדול בתולדות העם היהודי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 43 דקות, פינדר כתב:

החיילים שירו הם לא הבעיה.

ההנהגה החליטה לוותר על שאר החטופים ולא ללכת על עוד עסקה. יכול להיות שזו החלטה נכונה. יכול להיות שזו החלטה הגיונית. אבל בסופו של דבר מי שקיבל את ההחלטה אחראי לזה שהחטופים לא יחזרו בחיים.

מי שאחראי לזה שהחטופים לא יחזרו בחיים זה הרוצחים מארגון הטרור הנאצי חמאס.

• אהבתי 4
פורסם
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

מי שאחראי לזה שהחטופים לא יחזרו בחיים זה הרוצחים מארגון הטרור הנאצי חמאס.

image.thumb.png.3bb97f76e8eee6b0f27016f45064415b.png

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 20 דקות, יבגניפ כתב:

כן, גם למה להתווכח על זה, כשאפשר לקרוא עוד קצת על האפס הכי גדול בתולדות העם היהודי.

האפס הזה חייב ללכת. הפעם הוא לא הצליח לחרב את המדינה, אסור שתהיה לו הזדמנות נוספת.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 שעות, SlowRide כתב:

אם זאת היתה האמונה שלו הוא לא היה נלחם איתך בצוות.

אתה טועה. הוא מוסלמי וזו הדת והאמונה שלו.

איך היית מרגיש אם חבר תצוח. היה אוכל שינקן עם גבינה צהובה בבאגט בחול המועד בכותל?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 42 דקות, SlowRide כתב:

האפס הזה חייב ללכת. הפעם הוא לא הצליח לחרב את המדינה, אסור שתהיה לו הזדמנות נוספת.

זה הסרטון שצריך לפמפם יום וליל. כל מילה מיותרת.

image.thumb.png.0354c2e45ede34d1b7e8baecee13156f.png

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3Da9ESOEMlGA0&ved=2ahUKEwiV7OzWqpKDAxVlcfEDHVLVAbcQo7QBegQIChAG&usg=AOvVaw2jAj39GNwf6y14XQp2X326

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

איך היית מרגיש אם חבר תצוח. היה אוכל שינקן עם גבינה צהובה בבאגט בחול המועד בכותל?

אם הכותל היה מוקד להסתה לטרור נגד חבר שלי, מה לי ולכותל? 

חוץ מזה בוא, איזה דברים בזויים הם עשו? שרפו את הקוראן? חירבנו על הרצפה? בסך הכל אמרו בכריזה שמע ישראל ושלא מוכנים לקבל יותר טרור או משהו כזה.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כמה מהחטופים עוד נותרו בחיים? אין לי מושג אבל לי לפחות ברור כי עבור סינוואר וחמאס החטופים שבידם זה רק כדי להשיג את הפסקת המלחמה ועסקת ענק של שחרור אסירים. אין להם כרגע שום אינטרס לשחרר נוספים, מבחנתם זה עוד מסלול לחץ להפסקת המלחמה. 

פורסם
לפני 8 שעות, פינדר כתב:

image.thumb.png.3bb97f76e8eee6b0f27016f45064415b.png

פינדר אתה אשכרה רשמת שהאחריות זה על מי ש"וויתר על החטופים" כי לא הסכים ללכת לעסקה מסוכנת. עד מתי תברח מהאמירות שלך?

לפני 6 שעות, Supertigre כתב:

כמה מהחטופים עוד נותרו בחיים? אין לי מושג אבל לי לפחות ברור כי עבור סינוואר וחמאס החטופים שבידם זה רק כדי להשיג את הפסקת המלחמה ועסקת ענק של שחרור אסירים. אין להם כרגע שום אינטרס לשחרר נוספים, מבחנתם זה עוד מסלול לחץ להפסקת המלחמה. 

אני לא שופט את המשפחות, אין לי שמץ של מושג מה עובר עליהן, ברור לי שהן עושות את זה ממקום אכפתי ודואג ליקיריהן, אבל - צמרת מדינת ישראל צריכה להתעלם מכל פעולה שהם יעשו באופן קר.

אם ייכנעו ללחץ וילכו לעסקה גרועה של הפסקת לחימה ושחרור כל המחבלים אכלנו אותה, ויהיו עוד אלפי משפחות חטופים בישראל בגבול הצפון ובעוטף גוש דן.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 8 שעות, ALÞћÃ כתב:

באופן שאינו מפתיע יתר על המידה, נראה שהתקרית תגרור גל מחאות נרחב (שמתחיל ממש עכשיו) שיפעיל לחץ על ישראל להתחנן לעסקה.

איך הגעת ממאות מפגינים ל-״גל נרחב״?

לפני 19 שעות, SlowRide כתב:

אם זאת היתה האמונה שלו הוא לא היה נלחם איתך בצוות.

image.thumb.png.fcb4c1022ac4b9af5c3be165d57846cf.png

לפני 13 שעות, פינדר כתב:

אני באמת חושב שהיתה בשלות של הפלסטינים להגיע לשלום. לצערי ערפאת חזר לבייסיק שלו כטרוריסט ומכר להם אשליות בקשר לעתיד. אני חוזר על זה שהבניה בהתנחלויות היתה גם היא אלמנט משמעותי בכשלון.

באוירת ההתנגדות הזו צמח חמאס, שאומץ בשמחה על ידי ישראל.

ערפאת לא חזר, הוא מעולם לא עזב. כבר שנכנס לשטחים במרצדס שלו היו בה חימושים אסורים ומבוקש שאסור היה בכניסה לפי ההסכם.

בזמנו אהוד יערי הביע התנגדות נחרצת לאוסלו, מכל הטעמים שהוכחו מוצדקים, ויצא למדבר מקצועי. במילותיו: בהסכם אוסלו מדינת ישראל בלעה נחש.

אתה יכול לטעון שהבנייה בהתנחלויות הייתה אלמנט בכישלון, אבל לא הבאת שום דוגמא לקשר נסיבתי בשנים האמורות.

החמאס לא קם ״באווירת ההתנגדות״, אווירת ההתנגדות, שערפאת הביא, הזינה את החמאס, שמעולם לא קיבל את ההסכם והיה האמצעי בעזרתו ערפאת פיצץ את אוסלו. 

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

פינדר אתה אשכרה רשמת שהאחריות זה על מי ש"וויתר על החטופים" כי לא הסכים ללכת לעסקה מסוכנת. עד מתי תברח מהאמירות שלך?

אתה כבר יורד נמוך מים המלח.

תיכף תתחיל לבקש ממני לגנות את חמאס בכל הודעה, כאילו אני ג'רמי קורבין או רוג'ר ווטרס.

יש מצב נתון. חמאס מחזיק חטופים. מהנקודה הזו יש לקבינט שלנו את האפשרות ללכת לעסקה או להמשיך להילחם. האחריות על התוצאות היא של הקבינט. לטוב ולרע.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

המילים ״ללכת לעסקה״ חסרות משמעות. המחיר של עסקה (הפסקת לחימה, שחרור כל האסירים) הוא כזה שהמדינה לא מוכנה לשלם. בצדק.

האמירה של משפחות החטופים, שיכולים להגיד מה שהם רוצים מעל כל במה, היא: תוותרו עכשיו, תסגרו חשבון אח״כ.

אבל מה לעשות, זה לא עובד ככה. אי אפשר לסגת עכשיו ולסגור חשבון אח״כ.

אז משפחות החטופים יכולות לעשות מה שהן רוצות, אבל הרב מבין בדיוק מה קורה, גם אם זה לא נאמר. 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כשכתבתי שהאחריות היא על הקבינט שהחליט לא ללכת לעסקה ולא על החיילים שירו בחטופים, התכוונתי לענות לפיקה שכתב:

לפני 12 שעות, Pika007 כתב:

האמא של כל התחקירים בדרך, ואפשרי שהעובדה שאנחנו קצת Trigger happy בעזה כרגע התפוצצה לנו בפרצוף בצורה הכי מזעזעת שרק אפשרית

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...