Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו כבר לא צריך סינים? רומנים?

712050125_.jpg.32b899cfffff60234ad307065df65b19.jpg

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 18 דקות, MiniMiz3r כתב:

לא ברור למה התקשורת ממשיכה לפמפם את השקר הזה. הצבא עוצר אנשים בצורה סיטונאית ולאחר מכן משחרר את רובם.

משחקים במלחמה פסיכולוגית בדיוק כמו האויב. אם אפשר לנצל את התקשורת להחלשת האויב, אז למה לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 30 דקות, MiniMiz3r כתב:

השבויים מוחזקים במתקנים של השב"ס, למרות ש "לפי הספר" הם אמורים להיות באחריות המשטרה הצבאית כשבויי מלחמה. 

נ.ב. רוב האנשים שרואים בתמונות הם לא מחבלים ולא ברור למה התקשורת ממשיכה לפמפם את השקר הזה. הצבא עוצר אנשים בצורה סיטונאית ולאחר מכן משחרר את רובם. 

אני מבין שפספסת את הסרטון האחרון עם מחבלים שמוסרים נשקים עם ידיים למעלה.

פורסם

מעניין מה הביאו 200 מטוסי תובלה מארה"ב לישראל. אולי הם מחליפים את שירות המשלוחים

של אמזון ?

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 25 דקות, יובל .מ. כתב:

לא ראיתי "נשקים", ראיתי אדם אחד מתוך קהל של למעלה ממאה איש עם נשק, ואפילו זה לא אומר שהוא אכן פעיל חמאס. 

בכל מקרה אני מדבר מידיעה ולא מסרטונים. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, MiniMiz3r כתב:

רוב האנשים שרואים בתמונות הם לא מחבלים ולא ברור למה התקשורת ממשיכה לפמפם את השקר הזה. הצבא עוצר אנשים בצורה סיטונאית ולאחר מכן משחרר את רובם. 

אין יותר אנשי חמאס על מדים, כולם על אזרחי, נטמעים ביחד עם כל האזרחים וכאשר צריך קופצים לאיזה בית שם יש איזה סליק ויוצאים להתקפה. לכן אין ברירה אלא לעצור אנשים בגיל הנכון, להוציא לחקירה ואת מי שצריך לשחרר משחררים. 

פורסם
לפני 7 דקות, Supertigre כתב:

אין יותר אנשי חמאס על מדים, כולם על אזרחי, נטמעים ביחד עם כל האזרחים וכאשר צריך קופצים לאיזה בית שם יש איזה סליק ויוצאים להתקפה. לכן אין ברירה אלא לעצור אנשים בגיל הנכון, להוציא לחקירה ואת מי שצריך לשחרר משחררים. 

כמובן, אני לא מתייחס לעצם הפרקטיקה, רק לנרטיב התקשורתי כאילו מדובר שמחבלים שנכנעים בהמוניהם. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

לפסימים שבינינו 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

בביירות לא היו 2 מיליון אזרחים (תומכי טרור אבל מבחינת העולם אזרחים) שהיו נעולים בתוך תא שטח שהפצצת במשך חודשיים בצורה מטורפת עם תמונות שיוצאות בלייב לכל העולם של תינוקות (של תומכי טרור) מפוחמים.

ציטוט

כ-18,000 נהרגו, כולל כ-1,200 חיילים סורים ו-1,000-2,400 אבדות לאש"ף, הרוב הגדול של האבדות היו אזרחים. כ-6,000 אנשים נשבו.

https://he.wikipedia.org/wiki/מלחמת_לבנון_הראשונה

חוץ מזה שמעת על סברה ושתילה?  

לפני 7 שעות, SlowRide כתב:

.שוב, את הקורונה הוא לא שרד. אז את זה כן?

זה לא שהוא לא שרד, אלא לפיד הצליח למשוך את בנט לצידו ולהשיב אותו וליברמן יחד עם ערבים.

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

אני ראיתי רק מחבל אחד עם קלצ' וכפכפים מתוך שורה של עשרות. לא אתפלא אם יתברר שקיבל אותו חצי דקה קודם לצורך צילומים. 

פורסם
לפני 12 שעות, SlowRide כתב:

אנחנו עדיין לא דיקטטורה שהפוליטיקאים יכולים להרשות לעצמם לא להתעניין בכלום. לאזרחים עדיין יש אפשרות להחליף אותם.

תשאל את יריב לוין. הוא עדיין לא ויתר על חלום הדמוקטטיורה.

לפני 12 שעות, SlowRide כתב:

זה יעבוד רק על המטומטמים שבין כה וכה יצביעו לו וגנץ לא היחיד שיתמודד מולו.

השאלה עד כמה המחנה יהיה מפוצל. לפחות מרב מיכאלי פרשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, MiniMiz3r כתב:

נ.ב. רוב האנשים שרואים בתמונות הם לא מחבלים ולא ברור למה התקשורת ממשיכה לפמפם את השקר הזה. הצבא עוצר אנשים בצורה סיטונאית ולאחר מכן משחרר את רובם. 

לצרכי תעמולה מול החמאס. לתמונות האלו יש הקשר הסטורי לתמונות ההשפלה מששת הימים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 10 שעות, stx כתב:

זה נשמע לי כמו איזה ספין שאני לא מבין עד הסוף.

סער הוא בערך האחרון בכנסת שיכול להגיד שהוא ימין ׳נקי׳ והוא לא טירון פוליטי - למה שהוא יזרוק לביבי חבל הצלה בנקודת זמן היחידה בעשרים שנה האחרונות שנראה שיש סיכוי שביבי גמור?

נראה שגם סער רוצה לדרוך על מגריפה, אחרת אני לא מבין מה הוא עושה. אולי הוא מתכנן להשתלט על הליכוד מבפנים?

אם הוא יחכה שיושלמו על היעדים נגיע לבחירות בעוד 3 שנים.

IMG_8541.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 שעות, mikyl כתב:

אני ראיתי רק מחבל אחד עם קלצ' וכפכפים מתוך שורה של עשרות. לא אתפלא אם יתברר שקיבל אותו חצי דקה קודם לצורך צילומים. 

נראה לי שאתה לא בצד הנכון, אתה מוזמן להתגייס לשורת החמאס ולהבין שכולם מסתובבים בלבוש אזרחי, אני מניח שאתה לא מדמיין מה זה להיות חייל במקום הארור הזה שחייך מוטלים על חבל דק, כל מי שמהם שנמצא באזורי הקרב האלו הם מחבלים או תומכים, נגמר הזמן של לחימה בין אזרחים.

לפני 8 שעות, MiniMiz3r כתב:

כמובן, אני לא מתייחס לעצם הפרקטיקה, רק לנרטיב התקשורתי כאילו מדובר שמחבלים שנכנעים בהמוניהם. 

מעניין הם כל כך תמימים, כנראה חלק מאגודת הסטודנטים של הרוווארד או בדיוק סיימו קורס מופלתות, רק להזכיר בקטנה שגם ״אזרחים״ ישתתפו במעשי הטבח האונס וכמובן השמחות והצהלות ב-7 לאוקטובר. 

פורסם
לפני 8 שעות, MiniMiz3r כתב:

בכללי, כבר לא מעט זמן מנסים לבנות נרטיב של ניצחון זוהר ומוחץ, כאילו עוד רגע חמאס מתפרקים וכולם נכנעים.

בפועל מה שאני רואה (ושומע ממקורות שאינם החדשות) אלו מעצרים סיטונאיים, שיטוח חסר פואנטה של בתי מגורים שלא שירתו כשום מפקדה, ובנוסף למורל שבשמים- גם תחושת "אני בעל הבית" שמחלחלת למי שבשטח.

אני לרגע לא רוצה להכפיש את פועלם של החיילים שלנו בשטח שמחסלים מחבלים על אזרחי שקופצים לפתע ממנהרות כמו משחק whack a mole

אבל התמונה הגדולה פה היא משהו שקצת קשה לי איתו. ובעוד שבתחילת הדרך דחיתי מכל ביקורת לכיוון שלנו (כי באמת הייתה סיבה להיכנס באמאמאמא של כולם שם), כרגע אני לא ממש יכול להדוף את הביקורת.

עזה כבר עפר. את מה בדיוק ממשיכים לכתוש מהאוויר בכזו עצימות?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 14 דקות, Pika007 כתב:

עזה כבר עפר. את מה בדיוק ממשיכים לכתוש מהאוויר בכזו עצימות?

זה ממש לא באותה עצימות שהייתה בהתחלה, התקיפות מהאוויר הרבה יותר מתונות כרגע ובעיקר תוקפים יעדים שיש לגביהם מודיעין או שזיהו בהם חמושים. 

• תוכן חדש...