Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהסיבות האלו אני חושב שלאחר המלחמה יהיה כאן רע יותר. מקווה להתבדות אבל יש כאן 64 + ערוץ 14 ועוד רבים אחרים שיילחמו על החיים שלהם, כי משלנו לא אכפת להם. אם רגע לאחר האסון הם עדיין עסקו רק בפוליטיקה, מה יהיה חודשים לאחר מכן? 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

חכו... כשאנשים יראו שממש חותכים להם בבשר החי, אין כסף לדברים בסיסיים - אוכל, שכ"ד ומשכנתא, המיסים עולים ומתעסקים עם הפנסיות וקרנות השתלמות, בעוד הפוליטיקאים ממשיכים בביזה. יהיה שמח.

חזיר דיזל

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

כמה מנדטים יש לשותפים שלו ביחד? בקושי 20.

עכשיו. חכה שמכונת הרעל תעבוד על מלא מלא

• אהבתי 1
פורסם
לפני 13 דקות, SlowRide כתב:

24 מנדטים זה לא מספיק בשביל להיות ראש ממשלה, ובחיים לא יגיע ל20 מנדטים לפי דעתי.

נכון כי צריך רק 6 מנדטים בשביל להפוך לראש ממשלה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

צריך 6 מנדטים ומישהו שיסכים לשבת איתך.

ביבי שרף את עצמו אצל כל המפלגות. היחידים שישבו איתו זה עוצמה יהודית, אפילו החרדים הבינו את גודל הכישלון ויעזבו אותו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

אפילו החרדים הבינו את גודל הכישלון ויעזבו אותו.

ממש לא. אם יתן להם את מה שהם רוצים ( עם ערובות לכך) הם יהיו איתו.

עד כה עובדת מעולה העיסקה בינהם.

פורסם (נערך)

למעט ש"ס, יתר הפלגים החרדיים יישבו גם עם החמאס כל עוד ייתן להם לקיים גטו של נבערות.

אם נתניהו ייתן להם מה שיבקשו הם יתמכו בו. גם אחרי עוד 10 שביעי לאוקטובר.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 דקות, Supertigre כתב:

מהסיבות האלו אני חושב שלאחר המלחמה יהיה כאן רע יותר. מקווה להתבדות אבל יש כאן 64 + ערוץ 14 ועוד רבים אחרים שיילחמו על החיים שלהם, כי משלנו לא אכפת להם. אם רגע לאחר האסון הם עדיין עסקו רק בפוליטיקה, מה יהיה חודשים לאחר מכן? 

אתה רציני? ועדת החקירה הממלכתית לאסון האזרחי הכי גדול בארץ (אסון הר מירון), עדיין לא הגישה את הממצאים שלה (עברה כבר יותר משנה מאז שסיימו לחקור את כל ה140 עדים). שום ועדת חקירה תחת ראשות הממשלה של בנימין נתניהו לא תקום ואם תקום ימסמסו אותה עד תום, כמו הועדה הזו..

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, asix כתב:

ממש לא. אם יתן להם את מה שהם רוצים ( עם ערובות לכך) הם יהיו איתו.

עד כה עובדת מעולה העיסקה בינהם.

בשביל לתת להם מה שהם רוצים הוא צריך להיות מסוגל להרכיב ממשלה. איך אתה רואה את זה קורה, אני לא מבין. ולא, "מכונת הרעל" זה לא מספיק הפעם כמו שזה לא הספיק אחרי הקורונה. בולשיט יכול להביא אותך לצמרת עד גבול מסויים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

אפילו החרדים הבינו את גודל הכישלון ויעזבו אותו.

לפחות אני לא חי בלהלהלנד, הסיכוי לחלק מהווים של חלק מהאנשים פה, קצת מנותקים.

הכל יהיה כמו שהיה לפני סבב הלחימה הזה.

הכל יהיה אותו החרא שהיה, פשוט עכשיו זה מצופה ב"ביחד ננצח" ושות'.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי הצורה שבה אתה רואה את הדברים רחוקה מאובייקטיבית ומגיעה ממקום של דיכאון ויאוש.

פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

בשביל לתת להם מה שהם רוצים הוא צריך להיות מסוגל להרכיב ממשלה. איך אתה רואה את זה קורה, אני לא מבין.

אני אומר שהמלחמה תמשיך כל עוד הוא וה"שותפים הטבעיים" מדשדשים. ככל שיעבור זמן הוא יתחיל לאסוף מנדטים ( כי חלק שכחו, כי חלק השתכנעו, כי חלק לא רואים מועמד אחר) ואז הוא יגש לבחירות. בזמן שגנץ וגלנט נלחמים, הוא כבר עובד של היום שאחריי.

פורסם
לפני 25 דקות, Gosser1860 כתב:

תגיד, דיברנו הרבה בעבר שמה שמחזיק את החברה הישראלית זה הפחד מהערבים. עכשיו כשהוא התממש בצורה הנוראית ביותר, ועוד מארגון שישראל החשיבה אותו קיקיוני עם כמה צינורות פלסטיק מעופפים, מה בעצם אנחנו צפויים לראות?

שאלה מצוינת.

קרה כאן יותר מזה. הטבח ב-7.10 והתגובה הישראלית אליו אחכ לווו בהתפרצות של אנטישמיות בחול, שאני לא זוכר כמוהה לפחות מאז ההשתלטות על המרמרה לפני עשור בערך. אני מניח שזה מוקצן בתקשורת הישראלית (וזו, כמו תמיד, גם קצת מתפקדת כדובר צהל בחודשיים האחרונים אבל זה נושא צידי), אבל התופעה אכן קיימת ומדאיגה.

לדעתי יכולות להיות לזה כמה השפעות. האחת היא התכנסות של ישראלים בתוך ישראל. ואולי קצת פחות פנטזיות על רילוקיישן ודרכון זר וכו'. לא יודע. אני מניח שזה תלוי פרסונלי אצל כל אחד מה מפחיד או יותר - האנטישמים באירופה או אמריקה, או הערבים והפיגועים כאן. מעניין בהקשר הזה מה רואה מר @oryo, שכנראה מדבר עם יורדים פוטנציאלים הרבה יותר ממני. 

השניה היא התחזקות סולידריות פנים ישראלית, שזה כבר קרה, וזה אולי הדבר החיובי היחידי שיצא מכל החודשיים האחרונים. קובי אוז אמר השבוע בטלויזיה שבעבר במלחמות תל אביב התנהלה כמו בועה או משהו כזה, והיום היא נראית כמו חמל מגויס. אני לא יודע מה הוא הרגיש פעם, אבל היום אכן נראה כאילו כולם מגוייסים באיזו שהיא דרך לעזור זה לזה. בתרומות, שירות, התנדבות.

השלישית היא מותו הסופי של השמאל הישראלי, מינוס אנשים מבוגרים שימשיכו להצביע הצבעה סקטוריאלית בעיקר. חברים שלי שהצביעו שנים מרצ עד לפיד מדברים על הצבעה לבנט או ליברמן. איש מהם לא יתחיל להיות תומך נלהב של המשיחיים והימין הביביסטי, אבל לא מעט מרגישים שזה די אבוד, אין ולא יהיה עם מי לדבר וצריך ללכת יותר ימינה.

אבל זה הכל ספוקולוציות.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

בולשיט יכול להביא אותך לצמרת רק על גבול מסויים.

אם כך :  רק מלחמה יכולה לשמר את השלטון הקיים.

ומכאן נובע - אינטרס של השלטון להמשיך את המלחמה לעד.

לכן מבחינתו  מלחמה היא שלום.

לפני 7 דקות, פריג'י כתב:

החרדיים יישבו גם עם החמאס כל עוד ייתן להם לקיים גטו של נבערות.

בערות היא כוח.

לפני 16 דקות, קורן בן אשר כתב:

כשאנשים יראו שממש חותכים להם בבשר החי, אין כסף לדברים בסיסיים - אוכל, שכ"ד ומשכנתא, המיסים עולים ומתעסקים עם הפנסיות וקרנות השתלמות, בעוד הפוליטיקאים ממשיכים בביזה. יהיה שמח.

עבדות היא חירות.

לפני 18 דקות, Supertigre כתב:

מהסיבות האלו אני חושב שלאחר המלחמה יהיה כאן רע יותר

מ.ש.ל

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, asix כתב:

אני אומר שהמלחמה תמשיך כל עוד הוא וה"שותפים הטבעיים" מדשדשים. ככל שיעבור זמן הוא יתחיל לאסוף מנדטים ( כי חלק שכחו, כי חלק השתכנעו, כי חלק לא רואים מועמד אחר) ואז הוא יגש לבחירות. בזמן שגנץ וגלנט נלחמים, הוא כבר עובד של היום שאחריי.

צהל טוען שצריך עוד חודש וחצי של לחימה אינטנסיבית כדי לחסל את חמאס. נסיונות של פוליטיקאים למרוח את זה יעלו לציבור המון כסף וסבל. יש לך גם את הגזרה הצפונית ואת המפונים, וכל העלויות הנלוות. אנחנו לא רוסיה שיכולה למרוח מלחמות על גבי שנים.

למרוח את זה כעוד סבב מצטייר כחולשה, גם כלפי הציבור וגם כלפי העולם. 

לא משנה מה הוא יעשה, הוא גמור.

• תוכן חדש...