Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקורונה גם לא התחילה במחדל מוחלט. היו דברים שעבדו טוב יותר, היו שפחות, אבל לא הייתה תחושה שהעניין לא מנוהל. ישראל לא התנהלה רע יותר מכל מדינה אחרת, פלוס קיבלנו את החיסונים ראשונים, שזה, פוליטית, הישג.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 35 דקות, asix כתב:

ביבי יקנה להם פלאפל ומיץ ענבים כדי שלא יהיו חמוצים.

זה לא חמוצים, זה אבלים, כועסים וכואבים.

הוא יצרך להביא להם את הראש של סינוואר על מצע של סטייק וואגיו בסיזלזון רק כדי שיאשרו לו כניסה לעיר.

פורסם

ועדיין יצליח לשכנע אותם שמכל השחקנים על המגרש הוא הביא את התוצאה הכי טובה בהתאם למצב.

פורסם

אני חושב שאתם לא מבינים את גודל ועומק האירוע.

אם מלחמת יום הכיפורים זעזעה את המדינה, פה מדובר בארוע משמעותי פי כמה וכמה.

image.thumb.png.b6cecd708855af2eb72c9e8052cd8520.png

• אהבתי 1

פורסם

מי שעוקב אחרי "חדשות מלפני שנה" - העמוד הכי מדכא שיש כרגע. כל האזהרות התממשו, החורבן הביטחוני והכלכלי, זה כמו לקרוא סיפור עם סוף ידוע מראש שהכל כבר ברור, ועדיין ממשיכים לקרוא.

• מבאס 3

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, yehuda-k כתב:

אבל לא נלחמנו נגד אלה ברשימה, אלא רק נגד מיגים רוסים  ורק ביום אחד, ולזכרוני אחרי פחות משעה הקרב הסתיים. זה עדיין לא מלחמה נגד מעצמת העל רוסיה.

כן נלחמנו. אתה מכיר את המבצע רימון 20 בגלל 5 מיגים שהופלו, אבל היה הרבה יותר. תקרא על מבצע קווקז. גם ב-73 לא שכל הצבא האדום היה אמור לנחות במצרים.

לפני 5 שעות, Supertigre כתב:

לשנייה אחת יצא לי לצפות בערוץ 14, שם זה עדיין צריך ימין מלא מלא מלא מלא ועכשיו עוד יותר מלא. לאחר הסקר שהראה כי 70% ממצביעי הליכוד חושבים שביבי צריך להמשיך בתפקידו, אני לא מתפלא על קיומו של ערוץ 14. בכלל, חזרו שם ב-100% לאותם הקשקושים של פעם. ברגע שסגל יתחיל לדבר על ההתנתקות, יהיה אפשר לומר שחזרו לשגרה הרעה. 

לא יודע עד כמה אפשר להתייחס לסקרים ברגע הזה, אבל לפי סקר מעריב של אתמול קואליציה 44 מנדטים, אופוזיציה 71. גנץ מול ביבי 51/31%.

לפני 59 דקות, יובל .מ. כתב:

לא היה לנו כזה גיבוי כבר 60 שנה נראה לי.

הגענו עד לביירות בלי שמישהו התערב ועזבנו בהתאם לשיקולים שלנו. נשארנו בלבנון כמעט 20 שנה. ומי שזרק אותנו משם זה לא ארה"ב.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

זה בסדר.

תגיד, דיברנו הרבה בעבר שמה שמחזיק את החברה הישראלית זה הפחד מהערבים. עכשיו כשהוא התממש בצורה הנוראית ביותר, ועוד מארגון שישראל החשיבה אותו קיקיוני עם כמה צינורות פלסטיק מעופפים, מה בעצם אנחנו צפויים לראות?

לפני 2 דקות, falou כתב:

אני חושב שאתם לא מבינים את גודל ועומק האירוע.

אם מלחמת יום הכיפורים זעזעה את המדינה, פה מדובר בארוע משמעותי פי כמה וכמה.

אני מסכים. אבל זה ייקח זמן לשקוע. כמו שגולדה נבחרה אחרי המלחמה ההיא, גם כאן ייתכן שביבי ייבחר - אבל זה לא אומר שום דבר. 

המלחמה הנוכחית הוכיחה שחייבים סדר יום חדש, תיעדוף חדש. ומי שלא יבין את זה מהר ויבצע התאמות, ייעלם מהמפה הפוליטית.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 4 דקות, asix כתב:

אנחנו מבינים טוב מאוד.

יש עדיין לא מעט אנשים שחושבים שביבי מנהל את זה מצויין.

בדקת את הסקרים כמה כאלו יש?

חשבת כמה חזקה האמונה שלהם לעומת מישהו (ומשפחתו) שחזר בלי רגל?!

בוא, 

לפני 8 דקות, mikyl כתב:

גם ב-73 לא שכל הצבא האדום היה אמור לנחות במצרים.

לא... רק הנחתים, שזה היה מספיק לארה״ב להעלות כוננות גרעינית...

אנחנו לא באותה סיטואציה ובתכל׳ס הרוסים עכשיו מונעים מהחזית להתרחב לסוריה, כי לרוסים אין אינטרס אמיתי שאיראן תהיה חזקה במזה״ת בכלל וסוריה, בפרט. 

פורסם
לפני 7 דקות, falou כתב:

בדקת את הסקרים כמה כאלו יש?

חשבת כמה חזקה האמונה שלהם לעומת מישהו (ומשפחתו) שחזר בלי רגל?!

ימים יגידו. ברגע האמת יש לו לפחות 24 מנדטים. ואני כותב את זה בצער.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

24 מנדטים זה לא מספיק בשביל להיות ראש ממשלה, ובחיים לא יגיע ל20 מנדטים לפי דעתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הוא צריך 61 מה"שותפים הטבעיים" ואז הכל מסתדר לו. לשחד אותם יש כסף מהמעמד ביניים אז הכל טוב.

• אהבתי 1
פורסם

קיבלתי עכשיו בפייסבוק את שיא החוצפה: בקשה של ארגון האו"ם למעננפקעות פגיעה מינית לתרום לנפגעות ברצועת עזה.

• מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני באמת לא מבין מה יש היום למדינות מערביות להיות חברות באו"ם, ארגון שבו רוסיה ואיראן מטיפות על זכויות אדם.

לפני 5 דקות, asix כתב:

הוא צריך 61 מה"שותפים הטבעיים" ואז הכל מסתדר לו. לשחד אותם יש כסף מהמעמד ביניים אז הכל טוב.

כמה מנדטים יש לשותפים שלו ביחד? בקושי 20.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...