Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

-"למה אתה רוצה לעבוד פה?"

-"כי צריך לשלם על סמים"

https://www.ynet.co.il/news/article/hj3zlcglt

אם זה נכון, למרות ההתעלמות בכותרת והתייחסות רק לאחד:

ביבי, בנט, לפיד, גנץ, גלנט, פנינה תמנו שטה, ניר ברקת, אריה דרעי, מירב מיכאלי, גפני, זנדברג, סמוטריץ, בן גביר, רם בן ברק וכל אחד ואחד שעבר באחת מלשכות הממשלה ב10 שנים האחרונות - כולם אשמים, כולם בגדו בנו, כולם הפקירו את תושבי עוטף ישראל, כולם שמו זין אחד גדול על המדינה בשביל שקט תעשייתי.

טוב גם אותכם הפקירו..

אחרי המלחמה יהיה לך 15 שניות גם כן..

לא יודע איך אנשים יבלעו את החרא הזה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, Mikelt89 כתב:

מנגד אני לא מצליח להבין את התמיכה שלהם בחמאס אני לא בטוח אם זה בגלל השנאה לישראל או הרצון להמשיך את הסכסוך הישראלי

רוסיה לא מסוגלת לבחור בצד הנכון, שלא לומר מוסרי, כבר למעלה ממאה שנים. כל הבחירות הגרועות הן רק סימפטום, כולל הבחירה בקומוניזם בתור שיטה.

תחשוב על זה ככה: הפעולה החיובית היחידה שאפשר לזקוף לרוסיה בשדה הבינלאומי - לא רק הישראלי - בכלללל רחבי המאה ה-20 זה המאבק בנאצים.

וזהו.

חוץ מזה? נקיטה עקבית של עמדת הרשע בכל סכסוך שהוא.

יש בישראל מקבילה דומה, אגב - כמעט בכל סכסוך צבאי דפוק כלשהו בעולם איך שהוא אנחנו מצליחים לשרבב לשם את תעשיית הנשק "שלנו". 

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 9 דקות, farkash7 כתב:

אני מהמר שהייתה פה מעורבות של דרג פוליטי... 

עוד פעם? הסובייט החליט שהדעה שלך פסולה..

הדעה שלך בעצם לא קיימת..

😂

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

@farkash7 מעורבות פוליטית בארוע ובשלבי החקירה הראשונים? כנראה שלא ישירה. אבל רוח המפקד.

@hans מהם טוב ורע? אתה מסתכל על זה בעיני ישראל (וכך גם אני). אני מניח שהרוסים\סינים\צפון קוריאנים רואים צבע אחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 דקות, hans כתב:

רוסיה לא מסוגלת לבחור בצד הנכון, שלא לומר מוסרי, כבר למעלה ממאה שנים.

הצד הנכון הוא הצד שלך? מי בדיוק החליט שאתה - או "המערב" הוא הנכון או "המוסרי"?

לפני 12 דקות, hans כתב:

כל הבחירות הגרועות הן רק סימפטום, כולל הבחירה בקומוניזם בתור שיטה.

סימפטום של?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

מכיר "פרספקטיבה היסטורית"? אז זהו, יש כזה דבר.

אחרי כמה עשרות שנים אפשר לספק פרפסקטיבה היסטורית לרוב התהליכים בהיסטוריה. אלא אם כן אתה סובייקטיביסט פרוגרסיבי שמבחינתו הכול הולך אם הוא מזדהה בתור חיית פרווה.

התמיכה במצרים - עד להפיכה, התמיכה בסוריה עד היום, התמיכה בצפון קוריאה, התמיכה בווייטנאם, התמיכה בקובה... You name it, they frakked it up

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

האם יש הרבה דברים חיובים שאתה יכול לחשוב עליהם, שרוסיה תרמה לעולם? אני לא.

לפני 12 דקות, David32 כתב:

סימפטום של?

חברה חולה. הכל שם זה more of the same, וכמה האזרחים סובלים, נגזר רק מכמה שהשליט התורן פסיכופט. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, David32 כתב:

אתה מתכוון למשל להסכם ריבנטרופ מולוטוב שפחות או יותר אומר "בואו נהיה בני ברית של הנאצים וז*ן על כולם"? וואלה יש מצב שאנחנו אהבלים ולהיות בני ברית של הנאצים זה להיות מוסרי.
קצת אירוני שהרוסים היו מוסריים עם הנאצים ואכלו אותה בגלל זה, מתו להם איזה 15 מיליון אנשים.
גם עכשיו באוקראינה המוסר הרוסי בשיאו, הם כמעט שברו את אקט המוסריות שלהם כמה שנים לפני זה, השארת הקצב אסד בשלטון, זה שזרק על העם שלו נשק כימי רצח מאות אלפים ועקר מיליונים.

הרוסים בשנים האחרונות יותר מוסרים מהאפיפיור.

הסיבה היחידה שרוסיה היא מעצמה זה שטח עצום+אינסוף משאבי טבע.
בלי שני אלה היא כבר לא הייתה קיימת. היא כמעט מתפרקת עכשיו וצריכה לקושש נדבות ממדינות מדהימות כמו איראן וצפון קוריאה.

לצורך העניין אם ניתן לזה קצת קונטקסט ונשווה לישראל רוסיה יכולה לקחת חבל ארץ גדול ולתת אותו לסדיסט פסיכופת שמנהיג עם של חארות וככה לפתור את הסכסוך עם הצ'צ'נים בלי שזה יזיז לה יותר מדי.
לישראל אין את הפריבליגיה הזו לצערנו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 37 דקות, יבגניפ כתב:

שאתה יכול לחשוב עליהם

Оригинальная обложка работы Юрия Анненкова

(לב כלב)

וגם

מצד שני הם המציאו את הוודקה ואת AK-47. מצד שלישי הביאו לעולם את ngnix, 7z ו-RAR. לא פשוט איתם, לא פשוט בכלל.

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

אולי החמאס הוא הצד המוסרי, זה מה שאתה אומר?

אני אגיד לך למה המערב הוא הצד המוסרי, כי במערב החיים יותר טובים, בכלל מדד סוציולוגי ופסיכולוגי.

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעה, Mikelt89 כתב:

כי יש לנו מספיק שיט להתעסק איתו, ובניגוד אלינו אזרחי רוסיה חיים בשקט מוחלט כאילו הכל כרגיל, תגיד מה שתגיד בהגנה על תושביה רוסיה לא שמה על אף אחד במיוחד לא על ארגון הטרור האו״ם או על סנקציות כאלה ואחרות, רוסיה מעצמה, אנחנו בסך הכל שלוחה של ארה״ב.

מפני מי רוסיה מגינה על תושביה? מפני אוקראינה? מפני ההומואים ממערב? תושביה שמים עם סנקציות? לך תדבר איתם. 

לפני שעה, Mikelt89 כתב:

מנגד אני לא מצליח להבין את התמיכה שלהם בחמאס אני לא בטוח אם זה בגלל השנאה לישראל או הרצון להמשיך את הסכסוך הישראלי-שתינה כדי להטות את תשומת הלב העולמית מהמלחמה באוקראינה או שפשוט כי הם טרוריסטים עצמם והקונספציה של חמאס יושבת עליהם בול. 

כי הם תמיד תמכו, חימשו ואימנו את הערביים כולל את הטרוריסטים . פתח, חיזבאללה,  חמאס.

לפני 40 דקות, farkash7 כתב:

קצת אירוני שהרוסים היו מוסריים עם הנאצים ואכלו אותה בגלל זה, מתו להם איזה 15 מיליון אנשים.

הם לא היו מוסריים, היו להם אינטרסים משוטפים. חילקו את אירופה, פולין, אפילו צעדו ביחד בברסט.

מתו להם 26 מיליון. 

פורסם
לפני שעתיים, פריג'י כתב:

כולם אשמים, אז המשמעות היא שכולם

אותו דבר, לכן אסור להחליף ראש ממשלה מכהן.

משל.

רק ביבי.

המשמעות היא שכולם אשמים, כולם צריכים ללכת לבית וביבי צריך להוביל את ראש הטור בדרכו הביתה. בדרך שיעצור בבית משפט לסיים את המשפט שלו.

מגיע לנו חברי כנסת וממשלה חדשה, אנשים חדשים שלא נמצאים 30 שנה במערכת וכל מה שאכפת להם זה שיביאו בורקס גבינה כי לא אוהבים בורקס תפוח אדמה בישיבות, או שישדרגו להם את הA6 לגרסה הבכירה כי סופרב לא מספיק מפוארת להם.

הם כולם מחממי כיסא מסריחים שנמצאים יותר מדי שנים בתפקיד עם פחות מדי הישגים.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3
פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

כמה האזרחים סובלים, נגזר רק מכמה שהשליט התורן פסיכופט. 

זה ייחודי לרוסיה ולגוש שלה? אני חושב על עוד כמה דוגמאות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, hans כתב:

התמיכה במצרים - עד להפיכה, התמיכה בצפון קוריאה, התמיכה בווייטנאם, התמיכה בקובה

שוב, אם הם מנסים לקדם ערכים שמעניינים אותם, מה הבעיה עם זה חוץ מזה שאלה הערכים של הצד השני שלך? שבצפון קוריאה ובקובה הם חיים בעוני?

מה רע אגב בוויטנאם?

חוץ מזה, לא אמרת כלום על מוסר, לא אמרת כלום על מה הבעיה המקורית.

לפני שעה, יבגניפ כתב:

האם יש הרבה דברים חיובים שאתה יכול לחשוב עליהם, שרוסיה תרמה לעולם? אני לא.

האם ככה אנחנו הולכים לשפוט מדינות ולפי זה להחליט אם הן סבבה או לא? במה *הכנס שם של מדינה באפריקה* תרמה לעולם? במה מונגוליה תרמה לעולם? בהוטן? לזרוק את המדינות האלה לפח? 

לפני 46 דקות, Gosser1860 כתב:

(לב כלב)

meh, לא היצירה החביבה עלי. 

לפני 47 דקות, falou כתב:

אולי החמאס הוא הצד המוסרי, זה מה שאתה אומר?

אוקיי,

א. בוא אל תייחס לי דעה זאת. תודה.

ב. אתה רואה שיש אוכלוסיה לא קטנה, גם מערבית, שכרגע חושבת (מתוך בורותה לטעמי, אבל זה לא משנה בכלל) שכן. שהם לוחמי שלום או וואטאבר ושהכול פיברוק של היהודים/ישראל.

לפני 48 דקות, falou כתב:

אני אגיד לך למה המערב הוא הצד המוסרי, כי במערב החיים יותר טובים, בכלל מדד סוציולוגי ופסיכולוגי.

אז שאלה כזאת, במדינות ערב העשירות, החיים מעולים למי שהוא איש המקום. זה אומר שהם מוסריים?

לפני שעה, farkash7 כתב:

בלי שהרוסים יאכלו אותה...

אגב פארקש, בהודעה של האנס בעיניין הוא אמר 

" הפעולה החיובית היחידה שאפשר לזקוף לרוסיה בשדה הבינלאומי - לא רק הישראלי - בכלללל רחבי המאה ה-20 זה המאבק בנאצים."

לפני שעה, farkash7 כתב:

הסיבה היחידה שרוסיה היא מעצמה זה שטח עצום+אינסוף משאבי טבע.

"הסיבה היחידה שארהב היא מעצמה כי היא נמצאת רחוק מכול השאר ולא קיימה מלחמה על אדמתיה כבר המון שנים. 

חוץ מזה, צריך להזכיר שארה"ב היא הכול חוץ ממוסרית? וגם ההיסטוריה הלא כזאת רחוקה של מדינות אירופה לא בדיוק נקיה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, farkash7 כתב:

לצורך העניין אם ניתן לזה קצת קונטקסט ונשווה לישראל רוסיה יכולה לקחת חבל ארץ גדול ולתת אותו לסדיסט פסיכופת שמנהיג עם של חארות וככה לפתור את הסכסוך עם הצ'צ'נים בלי שזה יזיז לה יותר מדי.
לישראל אין את הפריבליגיה הזו לצערנו.

למה אין את הפריבילגיה?

נתנו את כל עזה וחלק גדול מיו"ש לעם מסכן עם הנהגה טרוריסטית וסדיסטית

למרות שזה מאוד הזיז לנו, אבל זה לא פתר את הבעייה, אולי ההיפך.

• תוכן חדש...