Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

לפני שנים אחדות, כשהמלכה אליזבת השנייה עוד הייתה בחיים, יאיר לפיד החליט לטוס אליה על מנת להתייעץ בנושאים פוליטיים.

כבוד המלכה, אמר לפיד, כיצד ראש הממשלה שלכם מצליח בתפקידו, איך גם אני יכול להצליח ולגבור על הליכוד ובנימין נתניהו?

זה פשוט, ענתה לו המלכה, אתה פשוט צריך להקיף את עצמך באנשים חכמים והגיוניים.

למה את מתכוונת, שאל לפיד.

המלכה קמה וביקשה לקרוא לבוריס ג'ונסון.

כשג'ונסון נכנס לחדר, שאלה אותו המלכה - אמור לי בוריס, אם להורים שלך יש ילד שהוא לא אחיך או אחותך, מי הוא?

'אני' ענה בוריס ג'ונסון. יפה מאוד בני, ענתה המלכה. 

יאיר לפיד, שהתרשם עמוקות מהתרגיל, חזר לארץ וקרא למרב מיכאלי ללשכתו.

אמרי לי, מרב, אם להורים שלך יש ילד שהוא לא אחיך או אחותך, אז מי הוא, שאל לפיד.

מרב חשבה וחשבה, וביקשה מלפיד זמן על מנת לענות על השאלה. 

כשמרב חזרה הביתה בערב, היא פנתה לליאור שליין - תגיד לי, ליאור, אם להורים שלך יש ילד שהוא לא אחיך או אחותך, מי הוא אותו ילד?

זה קל, ענה שליין, זה אני.

למחרת מיכאלי חזרה ללשכת לפיד ואמרה לו - אם הילד זה לא אחי או אחותי אז זה ליאור שליין.

לפיד, מאוכזב, קם מכסאו, תפס את מיכאלי וצעק - לא, מטומטמת, זה לא שליין, זה בוריס ג'ונסון!

בברכת שבת מוצלחת לכל הבכיינים (ונחסוך מראש - לא הצבעתי ביבי, אני לא חרדי, אני עושה מילואים, אני לא צופה בערוץ 14)

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • מצחיק 1
  • לא הבנתי... 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בינתיים מותר להיכנס לאינטרנט בשבת לספר בדיחות, לפחות זה.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני חושב שאולי כבר עדיף שנגיע למלחמת אחים או מצב קרוב לזה - ונתחלק לשתי מדינות אחרי זה, מדינת ישראל ומדינת יהודה לחרדים ודתיים משיחיים. אני לא רואה איך ממשיכים את הקיום המשותף ככה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם (נערך)
לפני 38 דקות, פינדר כתב:

שתהיה גם שבת נהדרת לכל אלו שהם לא מספיק חכמים בשביל להבין שהם תומכים בפאשיסטים שבסוף יפנו גם נגדם.

עד שהם יפנו נגדי הם עוד יצטרכו לטפל, לשיטתך, בשמאלנים ובערבים, לא?

ייקח זמן.

ואני מספיק חכם כדי להבין שחלק גדול מהרפורמה זה דברים שממשלות קודמות ניסו להעביר או תמכו בהן, כולל אנשים כמו לפיד, גדעון סער ועוד.

אני גם מספיק חכם להבין שעדיף לי בית משפט עליון "פוליטי", ששופטיו, בחלקם לפחות, נבחרים על ידי ממשלה נבחרת, ולא קליקה מצומצמת שאין שום קשר בינם לבין ה"עם", ועדיין מתערבת בפוליטיקה.

ואני שוב אציע לשתות כוס מים ולהירגע. לא כל מה שהממשלה מנסה לעשות זה כדי לדפוק את השמאלנים או להקים פה מחדש את ממלכת יהודה.

דברים כמו קרן ארנונה, פתיחת שוק התקשורת לתחרות ועוד, אלו דברים נחוצים, שאולי נעשים עקום, כרגיל, אבל זה לא בהכרח ממטרות זדוניות.

מציע לקרוא דברים שכותב Idan De Eretz בפייסבוק, על כלכלה, פוליטיקה ועוד. 

חובב ביבי או הליכוד הוא לא.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 5
  • מצחיק 1

פורסם
לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

עד שהם יפנו נגדי הם עוד יצטרכו לטפל, לשיטתך, בשמאלנים ובערבים, לא?

ייקח זמן.

ואני מספיק חכם כדי להבין שחלק גדול מהרפורמה זה דברים שממשלות קודמות ניסו להעביר או תמכו בהן, כולל אנשים כמו לפיד, גדעון סער ועוד.

אני גם מספיק חכם להבין שעדיף לי בית משפט עליון "פוליטי", ששופטיו, בחלקם לפחות, נבחרים על ידי ממשלה נבחרת, ולא קליקה מצומצמת שאין שום קשר בינם לבין ה"עם", ועדיין מתערבת בפוליטיקה.

ואני שוב אציע לשתות כוס מים ולהירגע. לא כל מה שהממשלה מנסה לעשות זה כדי לדפוק את השמאלנים או להקים פה מחדש את ממלכת יהודה.

דברים כמו קרן ארנונה, פתיחת שוק התקשורת לתחרות ועוד, אלו דברים נחוצים, שאולי נעשים עקום, כרגיל, אבל זה לא בהכרח ממטרות זדוניות.

מציע לקרוא דברים שכותב Idan De Eretz בפייסבוק, על כלכלה, פוליטיקה ועוד. 

חובב ביבי או הליכוד הוא לא.

מה שאתה לא מבין זה שהלכת לרופא בגלל ציפורן חודרנית שברור לכולם שחייבים לטפל הזה והוא כורת לך את שתי הרגליים.

מה שעושים זה לא תיקון אלא הרס מוחלט.

פותחים את הדלת וצועקים שהכל בסדר כי עוד לא גנבו כלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

דברים כמו קרן ארנונה, פתיחת שוק התקשורת לתחרות ועוד, אלו דברים נחוצים, שאולי נעשים עקום, כרגיל, אבל זה לא בהכרח ממטרות זדוניות

היא לא מנסה לדפוק את השמאל.

היא מנסה להכשיר מינויים עקומים של אנשים לא מתאימים ראה מירי גרב ומנכל משרד התחבורה. 

היא מנסה להכשיר מינויים של עבריינים, ראה דרעי.

עד עכשיו היה מי שעצר, לפחות חלקית, את הבושה הזו. מחר אף אחד לא יכול לעצור את הרכבת הזו.

לגבי קליקה מצומצמת ומנותקת מהעם, בוא נבחן את השופטים. 

האם לדעתך שופט צריך לשפוט לפי מה שהעם חושב שנכון או לפי אמות מידה משפטיות? 

העם לא מבין כלום במשפטים.

האם יש חסם של עורכי דין מבחינה עדתית? האם אין שופטים ספרדים/ערבים? אין אפליה.

תראה את המשפט האחרון של השקרנים "נפתח את 8200 וקורס טיס לכולם".משפטים כאלו מנציחים שקר.

יש סף מסויים של ידע/יכולת נדרשת לכל מקצוע, רוצה להוריד את הסף? יאללה...כשעושים עוגה מחרא מרכיבים היא לא יוצאת טעימה, כנראה גם לא תהיה עוגה.

הימין כבר 30 שנה בשלטון ועדיין בוכה על קיפוח. לא ראיתי אף אחד בא בטענות לשלטון הימין על זה?

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 53 דקות, MadCat_LE כתב:

אני חושב שאולי כבר עדיף שנגיע למלחמת אחים או מצב קרוב לזה - ונתחלק לשתי מדינות אחרי זה, מדינת ישראל ומדינת יהודה לחרדים ודתיים משיחיים. אני לא רואה איך ממשיכים את הקיום המשותף ככה.

לפני 31 דקות, אליה כתב:

אתה שוכח מדינה שלישית לביביסטים.

ורביעית לפלסטינאים.

בעצם, אין צורך. המשיחיים ישמחו להתאחד איתם.

לפני 28 דקות, gadik6 כתב:

אתה כנראה לא מצליח להבין כלום. אין שום פרופורציה בין מה שנניח, סער, שינה, לבין מה שחבורת נתניהו מנסה לעשות כעת. חוץ מזה, אנשים כמו סער ולפיד מקשיבים למביני עניין. נתניהו חושב שהוא לפחות שלמה המלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 30 דקות, gadik6 כתב:

זה לא קשור לחכמה זה קשור לעובדות ומה שכתוב למעלה זה פשוט לא נכון, זה לא קרה ואין לך שום דוגמא לזה. לא הייתה שום הצעה לא להכיל את עילת הסבירות על שרים בלבד ולא הייתה הצעה לשנות את הרכב הוועדה למינוי שופטים כך שלקואליציה יהיה בה רב.

אתה פשוט לא נכנס לפרטים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, ArikM כתב:

יש סף מסויים של ידע/יכולת נדרשת לכל מקצוע, רוצה להוריד את הסף? יאללה...

אין מספיק טייסים היום למרות כל האשכנזים.
כבר מורידים את הסף או משנים את הסף או מבטלים כל מני מבדקים.
עושים את זה מכל מני סיבות, למשל מבינים שדברים מסויימים לא רלוונטיים כבר או לא חשובים כמו פעם.
עושים את זה גם כי פשוט לא מוצאים מספיק אנשים שמצליחים לסיים את המסלול.
אין עודף טייסים יש חוסר. כל מרוקאי מתאים לא רק שיסיים את המסלול גם יצחצחו לו את הנעליים תוך כדי העיקר שיסיים.

מדברים על טייס ו8200 כאילו טייסים צומחים על העצים ומומחי סייבר גדלים בחצר האחורית של כל בית ספר.
אין מספיק. הצבא בחוסר למרות כל המתנדבים ולמרות כל ההכשרות שהורים עושים היום לילדים כדי שיהיו טייסים או מתכנתים.
אם יש חוסר לצבא אין שום מוטיבציה לסנן אנשים על רקע עדתי.

אבל זה בסדר אני כבר יודע שאותם חכ"ים שהתבטאו כפי שהתבטאו לא מדברים אליי אלה לעדר מטומטמים שטוף שנאה. אין לקהל שהם מדברים אליו מספיק מוח כדי להבין שזה בולשיט, אז הם ימשיכו.

מה אתם אומרים על שירות המילואים של אדון אמסלם?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 32 דקות, gadik6 כתב:

אחרי טריליון עמודי דיון אתה עדיין מחלק את זה ל "ימין" ו "שמאל". אין פה שום קשר לימין ושמאל. הממשלה הנוכחית היא לא ימנית (ומנסה לקדם מדיניות על סף קומונזים בחלק מהתחומים), גנץ ולפיד הם לא שמאל (גנץ זה למעשה קצת ימינה מהליכוד)

החרדים בכלל מנסים לקדם סוציאליזם- אבל חד צדדי ("אתם מממנים אותנו, אנחנו מקבלים כוח ושליטה על נושאים מסוימים ולא חייבים דין וחשבון לאף אחד")

וסמוטריץ'/פיתמר סתם פירומנים, הם לא מקדמים מדיניות ימין בשום תחום.

בנוגע לפסקה הראשונה שכתבת- זה מראה טוב מאוד שאין לך שמץ איך מתנהלת מערכת המשפט מצד אחד, ושאתה חי בניתוק מצד שני. אין שום מצב שבו מערכת משפט פוליטית עדיפה. שום מצב. 

בנוגע לפסקה השניה- קרן ארנונה "נחוצה"? אני ממליץ לך לחזור אחורה בדיון הזה ממש ולקרוא את שלל ההסברים המושכלים למה זה לא רק לא נחוץ- אלא ביזה של קופתן של רשויות עם התנהלות תקינה.

קרן הארנונה היא יישום של שיטת המפעלים שבה נקטו בברה"מ, ופרס+הנצחת חוסר יעילות אצל מגזרים מסוימים.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...