Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תוהה איך אנשים יכולים להיות כל כך בטוחים שלא תהייה כאן ממלכת יהודה. התהליך ארוך הטווח כאן די ברור. גם הרוטמנים וגם הגפנים רוצים יותר שליטה במדינה ובחיי כולנו. וגם אלו וגם אלו לא ממש מבינים מה זה דמוקרטיה במקרה הטוב, ועוינים אותה במקרה הרע. ההבדל העקרוני הוא שהרוטמנים מתאמצים לשקר שהם דוגלים בחירויות הפרט, בעוד שלגפנים אין עניין בזיוף מתוחכם מדי. 

מה שכן, אולי, ישחק לטובת אלו מאיתנו שלא רוצים לחיות בממלכה דתית, זה שאין הרבה אהבה באמת בין הציונות הדתית מהזן של פורום קוהלת, לבין החרדים. כי בציונות הדתית די רוצים לשלוח את החרדים ולעבוד, ודוחפים לימין כלכלי, בכל מה שהוא לא התנחלויות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, gadik6 כתב:

לא כל מה שהממשלה מנסה לעשות זה כדי לדפוק את השמאלנים או להקים פה מחדש את ממלכת יהודה

זה מה שקשה להרבה אנשים להבין, הממשלה מנסה לדפוק את כולם בשביל לקמבן את החברים הקרובים שלה. לא את השמלנים או החרדים או הטייסים.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

אני לא צופה בערוץ 14

אני דווקא ממליץ לך בחום לצפות בערוץ הזה.

אם אתה חכם כמו שאתה חושב שאתה, יש סיכוי שתשקול מחדש אחרי שתבין עם איזה מחנה אתה צועד.

אם אתה פחות חכם ממה שאתה מעריך את עצמך, אז ממילא לא ייגרם נזק גדול.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 50 דקות, falou כתב:

זה לא קשור לחכמה זה קשור לעובדות ומה שכתוב למעלה

כשאני קורא את כל מה שהוא כותב אני בכלל לא בטוח שאתה צודק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, יבגניפ כתב:

וגם אלו וגם אלו לא ממש מבינים מה זה דמוקרטיה במקרה הטוב

לנהל דיון עם המשיחיים או החרדים על דמוקרטיה ולקבל מהם רפורמות שמחזקות אותה... זה כמו שאנס ילמד אותך על מין בהסכמה.

לפני 27 דקות, SlowRide כתב:

זה מה שקשה להרבה אנשים להבין, הממשלה מנסה לדפוק את כולם בשביל לקמבן את החברים הקרובים שלה. לא את השמלנים או החרדים או הטייסים.

למה אתה חושב שזה פחות גרוע?
היינו כבר בסרט הזה שמפלגת השלטון ממנה רק מקורבים לתפקידי מפתח.
ההבדל הוא שהמערך עשה את זה כדי לבנות מדינה, הליכוד עושה את זה כדי לשדוד אותה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 54 דקות, falou כתב:

זה לא קשור לחכמה זה קשור לעובדות ומה שכתוב למעלה זה פשוט לא נכון, זה לא קרה ואין לך שום דוגמא לזה. לא הייתה שום הצעה לא להכיל את עילת הסבירות על שרים בלבד ולא הייתה הצעה לשנות את הרכב הוועדה למינוי שופטים כך שלקואליציה יהיה בה רב.

אתה פשוט לא נכנס לפרטים.

אתה כנראה לא נכנס לפרטים. ההצעה לשינוי הרכב ועדת השופטים זה יותר מ"רוב לקואליציה".

מעבר לעובדה שמדובר על 6 חברי קואליציה מתוך 11 חברים (כך שמספיק נציג קואליציה סורר אחד כדי להפוך את הבחירה), יש גם את עניין ההגבלה ל-2 מינויים "רגילים" לבית המשפט העליון, פר כהונה, את הצורך ברוב של 7 לבחירה של שופטים בערכאות רגילות ועוד.

ולא טענתי שכל מה שהממשלה מנסה לקדם הובא בעבר כמקשה אחת, אבל הרבה דברים כן הועלו על ידי חברי כנסת אחרים, בוריאציה כזאת או אחרת.

גם אני חושב שלהעביר את הכל כמקשה אחת ובמכה אחת זה טעות, ושינוי קיצוני מדי, אבל זה רק תגובת נגד (קיצונית) למצב כיום. האופוזיציה אשמה במצב לא פחות מהקואליציה.

לפני 49 דקות, Pika007 כתב:

אחרי טריליון עמודי דיון אתה עדיין מחלק את זה ל "ימין" ו "שמאל". אין פה שום קשר לימין ושמאל. הממשלה הנוכחית היא לא ימנית (ומנסה לקדם מדיניות על סף קומונזים בחלק מהתחומים), גנץ ולפיד הם לא שמאל (גנץ זה למעשה קצת ימינה מהליכוד)

החרדים בכלל מנסים לקדם סוציאליזם- אבל חד צדדי ("אתם מממנים אותנו, אנחנו מקבלים כוח ושליטה על נושאים מסוימים ולא חייבים דין וחשבון לאף אחד")

וסמוטריץ'/פיתמר סתם פירומנים, הם לא מקדמים מדיניות ימין בשום תחום.

בנוגע לפסקה הראשונה שכתבת- זה מראה טוב מאוד שאין לך שמץ איך מתנהלת מערכת המשפט מצד אחד, ושאתה חי בניתוק מצד שני. אין שום מצב שבו מערכת משפט פוליטית עדיפה. שום מצב. 

בנוגע לפסקה השניה- קרן ארנונה "נחוצה"? אני ממליץ לך לחזור אחורה בדיון הזה ממש ולקרוא את שלל ההסברים המושכלים למה זה לא רק לא נחוץ- אלא ביזה של קופתן של רשויות עם התנהלות תקינה.

קרן הארנונה היא יישום של שיטת המפעלים שבה נקטו בברה"מ, ופרס+הנצחת חוסר יעילות אצל מגזרים מסוימים.

נראה שגם לך אין שמץ. אם לשנייה תסתכל מעבר לשנאה שלך לסמוטריץ', אז תגלה שהוא עשה (או רוצה לעשות) מספר דברים שאולי יתרמו למדיניות ימין או הורדת יוקר המחייה, דוגמת הסרת מכס על יבוא חלב, שינויים במודל הגיוס לצה"ל ועוד.

קרן ארנונה - הפתרון הוא עקום, אבל הבעיה היא אמיתית. זה צעד קטן (מאוד) לפתרון בעיה גדולה יותר.

האם זה פתרון אידיאלי או אפילו טוב?   כנראה שלא, אבל כרגע זה עדיף מכלום.

לגבי מערכת המשפט - הכוונה שלי היא שכבר היום בית המשפט העליון הוא עם "זיקה" פוליטית. אתם יכולים לספר לעצמם עד מחר ש-15 המובחרים מייצגים קשת רחבה מספיק של דעות, של סבירות ועוד. בפועל זה רחוק מכך.

לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

בממשלות שהן לא ליכוד זה לא קרה, נכון?

זה פטנט שביבי וסמוטריץ' המציאו.

לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

כשאני קורא את כל מה שהוא כותב אני בכלל לא בטוח שאתה צודק.

נראה שאתה צריך לעבוד על יכולות הקריאה שלך, אבל אל תרגיש רע עם עצמך, מהנדסי מכונות אף פעם לא הצטיינו בקריאה.

• אהבתי 1

פורסם

לא גדי, אתה נופל בכל המלכודות של חבורת השליטים המטורפים שלנו.

"רק שני שופטים" - וכמה שופטים ממונים בקדנציה של הממשלה - בד"כ שניים, בשנים האחרונות, עם תרגילי הבחירות החוזרות של נתניהו, לא יותר מאחד. תרגיל מתוחכם כדי לעוור חכמים כמוך.

סמוטריץ' פעול נגד יוקר המחיה? 'צטערת, הוא עוסק קודם כל בהשתלטות על השטחים. בלי שום מחשבה על המחיר שכולנו נשלם. בינתיים ההפיכה שבה הוא תומך עושה כל דבר אפשרי כדי לייקר את המחיה בארץ הזו, שגם כך כבר עוברת אפילו את סקנדינביה.

מינוי מקורבים? ההבדל הוא שמקורבים לא ראויים שמונו, במיוחד אם התברר שהם משחתים, גיבלו בעיטה בישבן ונחתו מאחורי הסורגים. אצל נתניהו מקבלים פרס, מינוי יותר בכיר.

אתה כל כך מסונוור על ידי נתניהו עד שאתה לא מבין שכל מהלכי הממשלה הנוכחית נועדו להשחית את מדינת ישראל, תרתי משמע - גם השלטת מושחתים ושחיתות וגם השחתת כל דבר שנבנה כאן בעמל רב ובחיי אדם.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, gadik6 כתב:

אתה כנראה לא נכנס לפרטים. ההצעה לשינוי הרכב ועדת השופטים זה יותר מ"רוב לקואליציה".

מעבר לעובדה שמדובר על 6 חברי קואליציה מתוך 11 חברים (כך שמספיק נציג קואליציה סורר אחד כדי להפוך את הבחירה), יש גם את עניין ההגבלה ל-2 מינויים "רגילים" לבית המשפט העליון, פר כהונה, את הצורך ברוב של 7 לבחירה של שופטים בערכאות רגילות ועוד.

לא יודע מה איתך לי נראה שהוא נכנס יפה מאוד לפרטים. בעצמך רשמת, יש להם רוב זו עובדה.
על איזה ח"כ סורר אתה מדבר? לנתניהו יש סל של חדלי אישים ללא עמוד שידרה שהוא יכול לבחור מהם לוועדה הזו. הם יעשו מה שהוא יגיד.
עזוב ביבי יבחר אישית, אתה לא תמצא ח"כ סורר אחד בליכוד ברשימה של 30+ ח"כ שבחרו 140K מתפקדים. לא תמצא אחד עם עמוד שידרה. גם גלנט שעושה עכשיו קולות של ברווז עושה את זה רק בגלל מה שקורה בצבא. הוא לא ברווז, הוא מתברווז.

עניין ההגבלה הוא קשקוש כי אם נסתכל על השלטון בישראל היה לך כאן 30 שנה מערך ו40 שנה ליכוד. שתי התקופות היו כמעט ברצף. הגבלה של 2 מינויים פר כהונה היא קשקוש, היא לא הגבלה.
בארהב ממנים שופט רק כשמישהו פורש/מת. השלטון שם מתחלף לכל היותר אחת ל-8 שנים, אז בממוצע זה אמור להיות מאוזן, אנשים פורשים/מתים באותו זמן +-. עדיין תראה מה קורה שם עכשיו רק כי שופטת לא הסכימה לפרוש בזמן ממשל דמוקרטי והאיזון הופר.
בקיצור אתה אולי "נכנס לפרטים" אבל מסתכל על המציאות עם חצי עין פקוחה ועין וחצי סגורה.

האופוזיציה אשמה במצב לא פחות מהקואליציה

במה? איך היא אשמה?

נראה שגם לך אין שמץ. אם לשנייה תסתכל מעבר לשנאה שלך לסמוטריץ', אז תגלה שהוא עשה (או רוצה לעשות) מספר דברים שאולי יתרמו למדיניות ימין או הורדת יוקר המחייה, דוגמת הסרת מכס על יבוא חלב, שינויים במודל הגיוס לצה"ל ועוד.

הוא לא הוריד את יוקר המחיה. הוא סיבסד דלק למשל ע"י כסף. זה כסף שחסר בתקציב. זה כסף שכדי להשלים אותו יצטרכו לקצץ ממקומות אחרים או להעלות מיסים.
זה כמו סטארטאפ שמבזבז שני שקל כדי להרוויח שקל.

לגבי מכסי חלב זה קשקוש. כמה רפתנים אתה מכיר? כאלה שמחזיקים רפת, בעלים של רפת עם מכסות חלב? כמה אתה מכיר?
אני מכיר אחד אישית, חבר, שהיה אחד הרפתות הפרטיות האחרונות בארץ ואחת הגדולות. הוא סגר את הרפת. למה אתה חושב שהוא סגר אם יש מכס על חלב ואפשר לחגוג עלינו? הוא סגר כי אין בזה כסף.
המדינה מרוויח מזה כסף הם לא. המדינה מרוויחה מהמכס על דגן שצורכות הפרות, על המעמ על דגן, על המעמ על מים של הפרות על מעמ על החלב, על ארנונה של הרפתות, מעמ על חשמל של הרפתות.
הרפתן בקושי מרוויח מזה משהו.
ראית מה קרה למחירי הדגן בעולם מאז המלחמה באוקראינה? ראית עליה של 50% במחיר החלב כדי לפצות על זה? ועוד לא דיברתי על אינפלציה.
מה הם ביקשו מהמדינה כבר? שתעמוד בהסכם ותעדכן את המחיר המפוקח, אבל המדינה חותמת על הסכמים כדי להפר אותם, ואז מוכרים לאנשים כמוך לוקש על ייבוא חלב.

כמה מדינות בעולם מייבאות חלב בדקת?
למה החלב באירופה זול בדקת?
מה יקרה למחיר החלב שאתה מייבא אחרי שלא יהיו פה רפתות חשבת?
אני אשלח אותך חזרה ל"הכנס לפרטים" לפני שאתה כותב שטויות.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני כשעה, gadik6 כתב:

בממשלות שהן לא ליכוד זה לא קרה, נכון?

זה פטנט שביבי וסמוטריץ' המציאו

מתי היתה ממשלה בישראל שסיכסכה בין האזרחים בצורה כזו בוטה? גרמה לאנשים להשתגע ולצאת לרחובות כבר מי יודע כמה זמן ברצף? 

לפני כשעה, gadik6 כתב:

נראה שגם לך אין שמץ. אם לשנייה תסתכל מעבר לשנאה שלך לסמוטריץ', אז תגלה שהוא עשה (או רוצה לעשות) מספר דברים שאולי יתרמו למדיניות ימין או הורדת יוקר המחייה, דוגמת הסרת מכס על יבוא חלב, שינויים במודל הגיוס לצה"ל ועוד

לרצות זה נחמד מאד, רק בינתיים הכל מתייקר.

לבטל מכס על יבוא חלב ל 3 חודשים זה מטומטם.

או שאתה מבטל, או שאתה מקטין או שבכלל לא. בינתיים אנחנו רק מוציאים יותר כסף.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 55 דקות, gadik6 כתב:

אתה כנראה לא נכנס לפרטים. 

אבל למה אתה שוכח את בחירת הנשיא והמשנה ברוב רגיל? 

יש להם השפעה מכרעת על אופי בג"ץ שהרי הנשיא קובע את ההרכבים..

ולא טענתי שכל מה שהממשלה מנסה לקדם הובא בעבר כמקשה אחת, אבל הרבה דברים כן הועלו על ידי חברי כנסת אחרים, בוריאציה כזאת או אחרת.

זה חד וחלק חלק מהעניין המרכזי. השינוי כמכלול חקיקה משמעותי בתוספת הצעות חוק הזויות יותר ופחות. ואחרי הניסיון להעביר הכל ב"מכה" והשקרים על "הסכמה רחבה" מנסים להעביר טיפין טיפין.

האופוזיציה אשמה במצב לא פחות מהקואליציה.

איך היא יכולה להיות אשמה אם היוזמה אצל הקואליציה? 

הבינו חברי הקואליציה שיש כאן שעת כושר לשינוי משמעותי, יש יגידו שינוי משטרי. איך אמר במבי? כשמשנים את תנאי השכירות, אז אי אפשר לצפות שלא ישברו את הכלים.

נראה שגם לך אין שמץ. אם לשנייה תסתכל מעבר לשנאה שלך לסמוטריץ'

תראה, הבעיה עם סמוטריץ' היא בעיקר אידאולוגית, הוא דוחף לתוכנית ההכרעה שלו, שבעיני רבים תוביל לסופה של מדינת ישראל כמו שאנחנו מכירים אותה היום. לחלק מהאנשים זה מתאים, לחלק לא. גם פיתמר שותף לרעיון של פירוק הרש"פ ואי מתן זכויות לפלסטינים ע"ע "הם לא יקבלו תעודות". אז מה יהיה איתם? תושבים חסרי זכויות? יישבעו אמונים למדינת ישראל? 

ברגע שזו נקודת המוצא, מאוד קשה לנהל דיון ענייני בסוגיות אחרת, כולל הכלכליות. אבל גם אם נשים את הפיל העצום הזה בצד, נכתבו פה עמודים על גבי עמודים בנושאי יוקר המחיה, ובקצרה - ההצעות שלו הן לא משהו בלשון המעטה. הייתי אפילו אומר שהן בעיקר לעש לרש.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

הסרת המכסים קרתה רק כי היה מחסור בחלב, הוא לא ניסה להלחם בזה לפני חצי שנה.

בינתיים הוא רק מדבר שטויות, אם היה נורמלי לא היה נותן לאף אחד לדבר על העלאות ריבית ולהאשים את הנגיד במצב האינפלציה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

אין מחסור בחלב. יש מספיק חלב.
רק שלא רוצים למכור לך חלב כי המדינה הייתה צריכה לעלות את המחיר המפוקח שנקבע על פי ההסכם שהיא חתומה עליו מול המחלבות והיא מסרבת לעשות זאת ממניעים פופוליסטיים.
למה הם לא רוצים למכור חלב? כי עולה להם הרבה יותר להפיק אותו. בדוק את מחירי התבואות...
בקיצור המדינה חותמת איתך על הסכם ואז משתינה עליך ועליו. לא רק זה, המדינה מרוויחה יותר מכל רפתן/מחלבה על חלב והיא עדיין משתינה עליהם. במקום לקצץ בתשומות ולהוזיל/למנוע עליה של מחיר החלב היא פשוט פונה לדרך הסחטנות. אתה מגדל את החלב והיא רוצה שתוזיל את מחיר החלב על חשבונך.
מה אומר סמוטריץ'? "אני ייבא חלב". הוא רק שוכח שהחלב שהוא מייבא זול כי הוא מסובסד, וברגע שזה יהיה במספרים גדולים (אם זה בכלל אפשרי) ולא יהיו לך רפתות אף אחד באירופה לא יסבסד אותך. יזמברו אותך במחיר.
אחרי שהוא יעשה כמה מהלכים ביו"ש האירופאים בכלל לא ימכרו לו חלב ונראה מה הוא יעשה.

בכל העולם משק החלב הוא מתוכנן. עם התערבות כזו או אחרת וקופרטיבים.
פה קוראים לזה מכסות, שם מחיר מפוקח ושם מונח אחר.
בסופו של יום זה לא שוק חופשי באף מדינה שאני מכיר בגלל שזה מוצר מאוד בעייתי עם חיי מדף מאוד קצרים. צריך לשנע אותו מהר, צריך לארוץ אותו מהר, צריך להפיץ אותו מהר לנקודות המכירה.
בגלל זה זה מתוכנן.
התכנון הוא לא מה שגורם למחיר הגבוה. כפי שהזכרתי אם רפתנים היו עושים כסף כזה טוב החבר שלי לא היה סוגר את הרפת. מה רע לקום מוקדם בבוקר, ללכת לרפת שנמצאת במשק מאחורי הבית, לעבוד כשאתה הבוס של עצמך ולהרוויח?
זה חלום. הבעיה שבחלום הזה אתה רק עובד, תמורה אין.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני שעה, gadik6 כתב:

נראה שאתה צריך לעבוד על יכולות הקריאה שלך, אבל אל תרגיש רע עם עצמך, מהנדסי מכונות אף פעם לא הצטיינו בקריאה.

כשכולם אומרים לך שאתה שיכור לך לישון.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

קרן ארנונה - הפתרון הוא עקום, אבל הבעיה היא אמיתית. זה צעד קטן (מאוד) לפתרון בעיה גדולה יותר.

האם זה פתרון אידיאלי או אפילו טוב?   כנראה שלא, אבל כרגע זה עדיף מכלום.

לגבי מערכת המשפט - הכוונה שלי היא שכבר היום בית המשפט העליון הוא עם "זיקה" פוליטית. אתם יכולים לספר לעצמם עד מחר ש-15 המובחרים מייצגים קשת רחבה מספיק של דעות, של סבירות ועוד. בפועל זה רחוק מכך.

אני יודע בדיוק מה סמוטריץ' עשה או עושה, בכל רגע שבו היה בקואליציה, באופוזיציה, מה שתרצה.

כבר טרחתי לציין פה לא מעט פעמים שלמרות שהבנאדם מטורלל משיחי ואני לא סובל אותו, התפקוד שלו בתור שר תחבורה הפתיע לטובה.

כרגע? הוא לא מקדם כלום. ה "צעדים" שאתה מדבר עליהם הם שליפות מהמותן ולא חלק ממדיניות סדורה. הסרת המכסים על חלב אינה תכנית אלא צו שעה זמני כדי לתקוע למישהו אצבע בעין.

סמוטריץ' עסוק מדי בכל מיני נושאים שבכלל לא קשורים למשרד שלו (ואגב, זה נכון לגבי עוד הרבה משרדים- זו הסיבה העיקרית כנראה שאנחנו תקועים בקיפאון ומאז הקמת ממשלת השרצים הזו שום דבר לא קודם או זז, אנחנו רק מידרדרים בכל מדד מספרי אובייקטיבי אפשרי)

קרן ארנונה- "יותר טוב מכלום"? מה? על מה לעזאזל אתה מדבר? כלום יהיה עדיף בהרבה על העיוות הלא נורמלי הזה, זו לא דרך לטפל בכלל, זו דרך להנציח את הבעיה ועל הדרך לגרום להידרדרות במקומות אחרים

מבין כל רעיון שניתן להציע זה אחד מהגרועים ביותר- ואיתו בחרו לרוץ

עדיף מאוד להישאר עם המצב הנוכחי

לפעמים אני תוהה אם מתרחש איזשהו תהליך מחשבה בכלל מאחורי הפוסטים שלך, בלא מעט מקרים אתה שוגה אבל נראה שאתה באמת חושב באמת ובתמים שדברים הם כפי שכתבת, כלומר אין לך מידע אחר- ולפעמים אתה משקש כאלו שטויות שגם אם לא ידעת, קצת היגיון צרוף היה מדליק לך נורה אדומה בנוגע למה שכתבת. 

כך או כך, ברור לי שאני מבזבז את זמני, 1000 עמודים לא שכנעו אותך, העמוד ה 1001 בוודאי שלא.

• אהבתי 2
פורסם

נתקלתי בזה.

https://www.calcalist.co.il/local_news/article/hy8kia00c2

"אי אפשר לברוח מזה - אנחנו על סף תהום. בואו נעצור ונדבר".

חברי הפורום, שמאגד יותר מ-100 מראשי המשק, התאספו בירושלים, במאהל המחאה נגד ההפיכה המשטרית. לצד המסרים הרשמיים המרוככים יותר, היו גם קולות חריפים. לדברי אסף חרל"פ, מבעלי כלמוביל, הוא אינו חושש מחרם צרכנים בשל עמדותיו, אך הוא אומר כי "הציפייה שאנחנו נבוא ונקרא לשביתה היא לא ריאלית" ומטיל את האחריות על יו"ר ההסתדרות; נדב צפריר, מייסד ושותף מנהל team8: "האחריות היא על רה"מ".

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...