Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה כאן שאלה, איך מבדילים בין מפגינים בעד ונגד "רפורמה". אין שום בעיה, בקלות. אחוז הכיפות. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Nemesis כתב:

אולי אני תמים, אבל אני מקווה שיש מספיק אנשים שפויים שידרשו מו"מ ופשרה הוגנת. 

אם לא, בסיבוב הבא ישפך הרבה דם. 

קודם כל טוב שביבי עשה עצירה, אחרת זה היה הולך למקום רע , נראה לי שביבי אשכרה שיחק צ'יקן על חשבון העלאת הלהבות למקסימום עד לרגע האחרון בכדי שיהיה לו נתיב התקפלות  ללא הפלת הממשלה...

לדעתי הוא המרויח ולא המפסיד כי רב הדברים המהותיים לא מדובר עליהם בכלל.

בנובף בגלל שלוין בן גביר וסמוטריץ הם הרוח החיה ונותני הטון של הממשלה אני מתקשה לחזות פשרה אמיתית בנושאים המהותיים, הלוואי שזה יתברר לטובה, אבל בנתיים אולי אסור להפסיק את המחאה עד שיתברר כיוון הדברים אם להסכמה לאומית רחבה של משהו אמיתי וטוב או פארסה של משיכת זמן שתמסמס התנגדות לפי הניסיון צריך לבוא עם ציפיות צנועות...

עריכה אחרונה על ידי yb

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שלא ברור בכל הסיפור הזה זה האישור העקרוני להקמת מיליציה מיוחדת לאדון בנגביר, ולמה באופוזיציה לא אומרים כלום על זה.

• מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 שעות, arturkopit כתב:

לא הבנתי איך בדיוק ממשלה שמורכבת מחרדים, נערי גבעות, חרדלים, תומכי טרור ושונאי ישראל היא ימין בדיוק?

יש מצב אתה מסביר לי?אם יותר קל לך, אז אתה יכול לצייר.

במוצאי הבחירות השמאל היה במתח אם בלד תעבור את אחוז החסימה...

בושה.

הם רוצים להרוג אותך ואת החרדים...

האמת שיריב אופנהיימר צייץ שהוא מעדיף את הבני דודים

אז כנראה שבאמת כבר אין מי לדבר.

לפני 41 דקות, yb כתב:

קודם כל טוב שביבי עשה עצירה, אחרת זה היה הולך למקום רע , נראה לי שביבי אשכרה שיחק צ'יקן על חשבון העלאת הלהבות למקסימום עד לרגע האחרון בכדי שיהיה לו נתיב התקפלות  ללא הפלת הממשלה...

לדעתי הוא המרויח ולא המפסיד כי רב הדברים המהותיים לא מדובר עליהם בכלל.

בנובף בגלל שלוין בן גביר וסמוטריץ הם הרוח החיה ונותני הטון של הממשלה אני מתקשה לחזות פשרה אמיתית בנושאים המהותיים, הלוואי שזה יתברר לטובה, אבל בנתיים אולי אסור להפסיק את המחאה עד שיתברר כיוון הדברים אם להסכמה לאומית רחבה של משהו אמיתי וטוב או פארסה של משיכת זמן שתמסמס התנגדות לפי הניסיון צריך לבוא עם ציפיות צנועות...

על מה תהיה הסכמה?!

אם על הוצאת אבי חימי מהועדה לבחירת שופטים, ווטו של האופזיציה על שופט שלישי ובית המשפט על השופט הרביעי

אתם מעודדים סרבנות 

אז אין תקווה

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, avi 1234 כתב:

בושה.

זה די מצחיק, האמת

נסיון שיש לנו עם "אחינו" לובשי השחורים בממשלות= ארוך שנים, סחטני, לא ממש טוב.

נסיון שיש לנו עם "בני הדודים" בממשלה- פעם אחת, קצרצר, די חיובי סה"כ ואפילו יצאנו למבצע צבאי כאשר הם היו נוכחים, לא איימו לרגע בהפלת הממשלה ולא זרקו גינויים מבפנים.

ועדיין, מגזרים שלמים באוכלוסיה מעדיפים את מי שממשיך להכאיב להם כבר עשורים בצורה עובדתית לעומת אלו שהם טוענים "יהיה איתו רע" בלי שהם יודעים אם זה אכן יהיה המצב.

מה היה המשפט ההוא לגבי הגדרה של אי שפיות....?

לגבי בלד, ממש לא הייתי רוצה אותם בממשלה, אבל נראה שאתה לא מבין למה רצו שהם יעברו את אחוז החסימה.

אין בזה שום בושה.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 6
  • רעיון גרוע 1
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 6 שעות, yd b-4 כתב:

הדוגמא שהבאת נהדרת אבל ממש לא מקבילה. 

זה אולי היה דומה לחוק שאוסר על נשים ללכת ללא כיסוי ראש ושו'ת.

זה שהחלק המתנגד לרפורמה הוא מיעוט מכובד מאוד בגודלו זה נכון. אבל לממשלה יש זכות לקדם מדיניות משלה. 

עם כל הכבוד לא מדובר על ביטול בית המשפט אלא על איזון שחלק עצום מהעם דורש אותו (גם כאלו שכיון מפגינים) השאלה היא בעוצמת האיזון מכאן ועד להשוות לדוגמאות שהבאת הדרך רחוקה....מאוד. 

מדובר על ביטול בית המשפט בפועל, נקודה. עם איזון אין לי שום בעיה ואני אפילו בעד, כפרה, מה שהם ניסו לדחוף לנו לגרון זה לא איזון.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, avi 1234 כתב:

אם תגיע חלילה לבית חולים יש סיכוי גדול שיטפלו בך רופא או אחות מהמשפחה.

מה תעשה במקרה כזה ?

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 6 שעות, avi 1234 כתב:

ם על הוצאת אבי חימי מהועדה לבחירת שופטים, ווטו של האופזיציה על שופט שלישי ובית המשפט על השופט הרביעי

אתם מעודדים סרבנות

אני ואחרים ענינו לך על הטענה הלכאורה כל כך תמימה הזו.

אם אתה לא מבין, או מסרב להבין, את הבעייתיות בשיטה הזו להשתלטות על בית המשפט והפיכתו לפוליטי על מלא, אז באמת אין תקווה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בושה.

אז כנראה שבאמת כבר אין מי לדבר.

אם בלד עוברת אלה מנדטים שיורדים מהגוש הנגדי גם אם לא תשב איתם ואין לגוש הזה יכולת להקים ממשלה מטורפת.

על מה תהיה הסכמה?!

אם על הוצאת אבי חימי מהועדה לבחירת שופטים, ווטו של האופזיציה על שופט שלישי ובית המשפט על השופט הרביעי

על זה שקואליציה לא תמנה שופטים בלעדית.

אתם מעודדים סרבנות 

אז אין תקווה

לך אתה להתנדב במקום לקרוא לאחרים סרבנים כי הם לא מוכנים לעשות 60 ימי מילואים בשנה בהתנדבות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 8 שעות, Gavrik כתב:

וכמות הנוער והילדים.

המון בני 15 שמאוד מתוסכלים מזה ש"הפתק שלהם בקלפי לא נחשב".

וילדים בני 7 שההורים לקחו לצעוק "ד-מו-קר-טיה"? גם הם לא נחשבים?

• מצחיק 2
פורסם

מה שהצית את המחאה הבאמת עממית הזאת, זה הניסיון הבוטה של הקואליציה להשתלט על הועדה למינוי שופטים כדי להפוך את מערכת המשפט לחותמת גומי לחוקים שמכשירים שחיתות, השתמטות וחוקי דת. 

אבל זה רק הקש ששבר את גב הגמל, אחד כבד אמנם, אבל רק אחד מיני רבים שכבר היו שם. 

סייד נוט - יודעים מה אחד הדברים הכי חשובים במקום עבודה כדי לשמר עובדים טובים? לא העלאה במשכורת ולא המכונת קפה. 

הכי חשוב זה לתת לעובדים את המילה הטובה, את התודה, להביע הערכה, להגיד להם אתם תורמים לחברה, העבודה שלכם נראית ומורגשת, ואנחנו רוצים אותכם איתנו לעוד הרבה שנים. 

ועכשיו לעניינו, האזרחים התורמים ביותר, שמשלמים את החלק הגדול במסים, שמתגייסים, שמתנדבים למילואים, פשוט לא מקבלים את התודה הזאת. 

להיפך, הם הפכו להיות שק החבטות של הממשלה.

במקום להוקיר אותם, רק מתעמרים בהם, באים אליהם בתלונות, לא מנסים לפתור את הבעיות שמציקות להם. 

יותר מסים, יותר כפיה דתית, יותר אמירות על כמה הם בבועה וכו'. 

שמאלנים, אשכנזים, מתנשאים, ישראל הראשונה, אליטות וכו'. 

פשוט זלזול. 

אף פעם לא תודה, אף פעם לא הערכה. 

אז כל זה  + ההשתנה החדשה בקשת של הממשלה החדשה פשוט התלכדו לפיצוץ אחד גדול. 

• אהבתי 7
  • משעמם 1
  • מעניין 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אומרים שנתניהו מקשיב לבן שלו.
אומרים שהוא מקשיב ליריב לוין.
כמובן ששתי האמירות נכונות, אבל יש מישהו אחד שנתניהו מקשיב לו יותר מכולם, קוראים לו סקר מנדטים.
נקווה שהמגמה שראינו אתמול תימשך, אולי סקר מנדטים יצליח לשכנע את נתניהו להתנהג בהגיון, כמובן אם הוא מסוגל, אני לא כזה סגור על זה שהוא מסוגל להתנהג בהגיון.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אז כשכולם יהיו בחול או עם הילדים בבית ובחוץ יהיה בלתי נסבל החקיקה תמשך.

החוקים מוכנים במגירה,טריק טוב ביבי :)

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

פעם סיפר לי בכיר מאוד בחברה גדולה מאוד מתחום המחשוב, שבתחילת דרכו עבד עבור מנכ״ל מיתולוגי של אותה חברה. הוא סיפר לי שאותו מנכ״ל מיתולוגי היה מסוגל להקשיב עד אין קץ לכולם ובלתי מסוגל להביא עצמו לידי החלטה, מרב מידע.

הוא היה מחליט באוטו, בדרך לפגישה, רגע לפני שהיה צריך לרדת, כך סיפר לי אותו בכיר.

הלקח שלו לחיים היה: קבל החלטה בזמן, גם על בסיס מידע חסר, כי בדחיית החלטה גם יש נזק. עדיף להחליט, לבקר את ההחלטה, לתקן בתנועה.

אני לא חושב שביבי הוביל מהלך אחד מהותי מאז עזב את משרתו כשר אוצר, מה שהותיר אותו בשן ועין מבחינת פופולריות ואת הליכוד עם 12 מנדטים.

הוא תמיד השתדל לחשק את עצמו בקואליציות שיצמצמו את מרחב הפעולה שלו (עד עכשיו), עסק בהקטנה וחיסול של כל יריב פוליטי מבית (סער ושות׳) וחוץ (ברק), הקיף עצמו בחבורת זבל של צווחנים עושי דברו שניתן לנייד ולהחליף אותם בקלות בחדשים. צווחנים עייפים נדחקו לשוליים נוחים (דנון, שדווקא גידל ביצים באו״ם וכל הכבוד לו, אקוניס, שנהיה פינצ׳ר מזדקן של כבוד וכו׳).

לתוך הוואקום הזה נכנס החננה לווין עם משהו שהוא רחוק מביביזם, שכולו העדר יכולת ליזום מהלכים גדולים (וזה לרב דווקא טוב), ובא לקדם שינוי משטרי. בצירוף העובדה שזה שביבי מנסה לסובב את כולם כל הזמן הביא לזה שמעל עשרה מנדטים בימין לא רוצים בכלל להיות שותפים שלו, שם אותו בקואליציה שמכריחה אותו לפעול בניגוד לכל מה שעשה בעבר.

אז פלא שביבי לא מסוגל למשול?!

ביבי לא שחקן בשינוי המשטרי כי זה לא המשחק שלו. הוא  לא יודע מה לעשות עם זה בכלל. 

אין יותר על מי לעבוד, אין יותר את מי לתמרן. נשאר עם הגב לקיר.

נ.ב.

איך הוא יצא מזה, בינתיים?!

כרגיל.

מכר לוקש למישהו (מיליציית בנגביר), קיבל החלטה בדקה ה-92׳ וניסה לעשות עליה ספין לבייס.

נ.ב.נ

חידון לנוער.

איפה אוחנה בכל הסיפור?

• אהבתי 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...