Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, yd b-4 כתב:

הדוגמא שהבאת נהדרת אבל ממש לא מקבילה. 

זה אולי היה דומה לחוק שאוסר על נשים ללכת ללא כיסוי ראש ושו'ת.

זה שהחלק המתנגד לרפורמה הוא מיעוט מכובד מאוד בגודלו זה נכון. אבל לממשלה יש זכות לקדם מדיניות משלה. 

עם כל הכבוד לא מדובר על ביטול בית המשפט אלא על איזון שחלק עצום מהעם דורש אותו (גם כאלו שכיון מפגינים) השאלה היא בעוצמת האיזון מכאן ועד להשוות לדוגמאות שהבאת הדרך רחוקה....מאוד. 

אנחנו לא קונים את זה. מה שניסו לדחוף לנו בגרון בהתחלה היה הכפפה מוחלטת של בג"ץ לממשלה, היינו ביטול הפרדת הרשויות היחידה שהיתה כאן. 

עכשיו מייבבים כאילו סה"כ מה ביקשו, למנות שני שופטים. 

כשכל מה שרצו זה למנות שני שופטים, סער העביר את שינוי הועדה בשקט ב 2008 ושקד סגרה בהסכמה שני שופטים שמרנים במבנה הוועדה החדש. היה אפשר להעביר תיקון נוסף בשקט אם זו באמת היתה המטרה.

אבל המטרה המוצהרת של סמוטריץ' היא בכלל לא שינוי האיזונים בין מערכת המשפט לגוף המחוקק והמבצע. להיפך. הוא אומר בפה מלא שמטרתו היא שיהיה סנהדרין במקום בג"ץ, והוא יהווה את הביקורת החוקתית העליונה מעל הכנסת. 

אז כשהם באים עם פח דלק וקופסת גפרורים, ואומרים שסהכ אנחנו רוצים לחמם קצת מרק, פלא שאף אחד לא מאמין להם? 

• אהבתי 9
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

האגדה מספרת שכש"ס התחילה לקחת את תפקיד "שר הדתות".

היא גילתה מהר מאוד שזהות השר לבדה לא עוזרת בכדי  ליישם מדיניות.

כל פקיד יכול לשים רגל או שתיים ועד החוליה האחרונה בשרשת לא ישאר כלום.

תוך כמה שנים הוחלפו כל אנשי המפתח. וכיום הכל מתקתקת כמו שעון.

כרגע הרפורמה כנראה תוקפא. 

אבל מן הסתם עכשיו על הכוונת כל תפקידי המפתח. 

אני כאיש ימין רך ממש (המכונה בפי חבריו השמאלני) מבין כיום יותר מתמיד.

אתם שולטים עלינו שלטון ללא מצרים.

ואתה זה צריך לשנות.

אם זה יקרה כעת לא יודע אבל הדמוגרפיה תעשה את שלה.

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לחרדים אותו מספר מנדטים כבר 20 שנה והדמוגרפיה משתנה כל הזמן, אז דמוגרפיה זה לא משהו שהייתי בונה עליו כי ככל שעובר הזמן, יותר אנשים מתפכחים.

• רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, yd b-4 כתב:

האגדה מספרת שכש"ס התחילה לקחת את תפקיד "שר הדתות".

היא גילתה מהר מאוד שזהות השר לבדה לא עוזרת בכדי  ליישם מדיניות.

כל פקיד יכול לשים רגל או שתיים ועד החוליה האחרונה בשרשת לא ישאר כלום.

תוך כמה שנים הוחלפו כל אנשי המפתח. וכיום הכל מתקתקת כמו שעון.

כרגע הרפורמה כנראה תוקפא. 

אבל מן הסתם עכשיו על הכוונת כל תפקידי המפתח. 

אני כאיש ימין רך ממש (המכונה בפי חבריו השמאלני) מבין כיום יותר מתמיד.

ואתה זה צריך לשנות.

אם זה יקרה כעת לא יודע אבל הדמוגרפיה תעשה את שלה.

בעצם 40 שנה הלכתם לקלפי, ננתתם לכמה פוליטקאים פריוולגים 50 אלף בחודש כדי שיביסו את החמאס, חיזבאללה, איראן. יורידו את יוקר המחייה, יטפלו בבריאות. 

כל זה, לחינם? כל זה, וכמה פקדיונים חלשלושים שלטו פה באמת? אם הייתי מאמין לזה, הייתי כועס על מי שגרם לי לקום להצביע לו לחינם..

• אהבתי 4
פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

מה.. אני תוהה, לא עדיף לשלם קצת כסף, לוותר על הכיסא, להתגרש משרה, להישאר עם כמה מיליונים ופנסיה, ולשבת בכיף על איזה אי ולהזדקן בסבבה?

רגע,   מי לוקח את הילד ?

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)

והנמשל:  סכסכניהו מצא את האשם.  זה אתם אשמים, זה אתם הסרבנים.

אתם חייבים להתנהג באחריות.   יש בעיות תתנתקו,  סעו לחול(אם אפשר ע"ח המדינה) תתרחקו מעימותים.

ואל תדאגו, אנחנו נדאג לחקיקה.

עריכה אחרונה על ידי רוןS

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

דיברתי היום עם ילדים בני 17, טענו שאני שמאל מבלי ששאלו אותי, טענו שגלנט והמשטרה והצבא שמאלנים, כולם שמאל. כולם אנרכיסטים.

והם רוצים להרוג ערבים. היה איזה מבוגר שעבר ואמר "אם רק יכולתי לעשות את זה, הייתי הולך ורוצח אותם". ועכשיו ילדים, מה אתם חושבים שהם יעשו את מעשי הרצח?

הרי כרגע עדיין אנחנו מדינת חוק ואם הם ירצחו הם יישפטו וייכלאו, אבל ברגע שלא תהיה מדינת חוק בישראל, הרי השלב הבא יהיה רצח ערבים.

אני פשוט לא חושב שהם מספיק חכמים להבין שהמראה של רצח אנשים, קצת טראומטי וישאר להם חקוק בראש עד שיימותו.

הכל כבר מטומטם ולא משתלם בכלל לצאת החוצה להילחם, כי אין שום סיכוי שזה ייעצר, אולי יידחו את זה בגלל XYZ אבל זה לא ישנה שום דבר, עדיין תהיה חקיקה לשינוי שיטת המשטר.

• רעיון גרוע 1
  • משעמם 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

"מיעוט קיצוני" (חצי מיליון איש ברחובות ועוד מי יודע כמה בבית) "קורע את המדינה", ומצד שני, לקהל שעומד וזועק "שמאלנים בוגדים" נאמר "תודה, ריגשתם"

זה בסדר ביבי, לא חידשת לנו כלום, אנחנו יודעים מה מחמם לך את הלב.

העצירה עד יולי היא מסך עשן, בנסיון להרוויח זמן ובמחשבה שאם גל המחאה המטורף שכרגע התפוצץ פה יעצור בינתיים- יהיה קשה להתחיל לגלגל את זה מחדש.

ביבי כבר לא חד כמו בעבר. זה טריק זול, כולם רואים את זה, והוא או לא מבין או לא רוצה להבין שהוא לא פתח בסכסוך עם "השמאל", ההסתדרות, עם "מדינת תל אביב" או עם קבוצה כזו או אחרת. הוא פתח סכסוך עם מדינת ישראל.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, Pika007 כתב:

"מיעוט קיצוני" (חצי מיליון איש ברחובות ועוד מי יודע כמה בבית) "קורע את המדינה", ומצד שני, לקהל שעומד וזועק "שמאלנים בוגדים" נאמר "תודה, ריגשתם"

זה בסדר ביבי, לא חידשת לנו כלום, אנחנו יודעים מה מחמם לך את הלב.

העצירה עד יולי היא מסך עשן, בנסיון להרוויח זמן ובמחשבה שאם גל המחאה המטורף שכרגע התפוצץ פה יעצור בינתיים- יהיה קשה להתחיל לגלגל את זה מחדש.

ביבי כבר לא חד כמו בעבר. זה טריק זול, כולם רואים את זה, והוא או לא מבין או לא רוצה להבין שהוא לא פתח בסכסוך עם "השמאל", ההסתדרות, עם "מדינת תל אביב" או עם קבוצה כזו או אחרת. הוא פתח סכסוך עם מדינת ישראל.

החיוך שהיה לו על הפנים כשהוא דיבר על הקומץ מפגינים בעד הרפורמה היה פשוט מדאיג

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 29 דקות, רוןS כתב:

רגע,   מי לוקח את הילד ?

זו בדיוק הבעיה. אף אחד לא רוצה אותו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 36 דקות, yd b-4 כתב:

שילוב חסר מודעות עצמית, של ציבור כל כך פריבלגי מצד אחד וכל כך קורבני מצד שני.

• אהבתי 6
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אז מה, החליטו עכשיו להקים את הרוסגווארדיה בישראל? אם לימין היה שכל היה צריך לעשות את זה לפני ניסיון ההפיכה המשטרית כדי שיהיה לו כוחות שיוכל לפרוס ולשבור את המפגינים כנגד.

זה הבעיה בארץ. רוצים הכל עכשיו. הם לא למדו מפוטין ומאורבן שצריך כמה שנים טובות כדי לעשות את הדברים האלה? 

לפני 27 דקות, רוןS כתב:

אתם חייבים להתנהג באחריות.   יש בעיות תתנתקו,  סעו לחול(אם אפשר ע"ח המדינה) תתרחקו מעימותים.

גם זה מהפלייבוק של פוטין - ניסיון לנתק את מעורבות האזרחים מהפוליטיקה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...