Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, Nemesis כתב:

משמר לאומי השייך למשרד לביטחון לאומי. 

לה פמיליה יקבלו מדים ודרגות במשמרות המהפכה

• רעיון טוב! 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

ההצעה מעוררת איזו מחשבה שאולי רוצים להקים משטרה חדשה עם האידאולוגיה הנכונה לקראת ניסיון נוסף להעביר את החקיקה ללא פשרות. אבל אולי אני סתם פרנואיד. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, Nemesis כתב:

ההצעה מעוררת איזו מחשבה שאולי רוצים להקים משטרה חדשה עם האידאולוגיה הנכונה

לא. מה פתאום. זה סתם. זה בשביל המשילות.

איתם יעשו סדר בנגב ובגליל.

מה פתאום אידיאולוגיה כדי להעביר.

מה.. אני תוהה, לא עדיף לשלם קצת כסף, לוותר על הכיסא, להתגרש משרה, להישאר עם כמה מיליונים ופנסיה, ולשבת בכיף על איזה אי ולהזדקן בסבבה?

או אולי לא אי, אולי בקיסריה, אולי באירופה אולי בטג'יקיסטן, אני יודע, איפשהו לפגוש את הזקנה ברגוע, עם סיגר וכוס שמפניה ואולי איזו צ'יקה שרוקדת

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

נתניהו באטרף פגישות- נראה שהוא מנסה מצד אחד לעצור את הסיפור כמה שיותר אבל לשמור על הכיסא בכל מחיר. לפי מה שבן גביר אומר, לא עוצרים אלא רק מנסים לדבר עד יולי+הקשקוש של משמר לאומי

יש מצב לא רע שנתניהו פשוט מכר לוקש לבן גביר כדי שישב בשקט עד יולי לפחות, וינסה בינתיים להבין איך הוא יוצא מהברוך הזה.

פורסם
לפני 5 דקות, David32 כתב:

מה.. אני תוהה, לא עדיף לשלם קצת כסף, לוותר על הכיסא, להתגרש משרה, להישאר עם כמה מיליונים ופנסיה, ולשבת בכיף על איזה אי ולהזדקן בסבבה?

או אולי לא אי, אולי בקיסריה, אולי באירופה אולי בטג'יקיסטן, אני יודע, איפשהו לפגוש את הזקנה ברגוע, עם סיגר וכוס שמפניה ואולי איזו צ'יקה שרוקדת

אני שואל את עצמי כל בוקר את השאלה הזאת..

אם היה פורש ב-2015 בערך היה נחשב אגדה עולמית, היה יכול להעביר את היום שלו באיזה אי בודד מכייף עם אופנועי ים, כל שבועיים היה עושה הרצאה ב-250 אלף דולר ומעביר את הזמן עד המוות.

פשוט טמטום.

• אהבתי 6
  • משעמם 1
פורסם
לפני 5 דקות, David32 כתב:

לכאורה. לפי ההסכם שלהם. שאים מתגרשים. הוא נשאר בלי כלום. אז כדאי לו להיות בזוגיות איתה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, Pika007 כתב:

יש מצב לא רע שנתניהו פשוט מכר לוקש לבן גביר כדי שישב בשקט עד יולי לפחות, וינסה בינתיים להבין איך הוא יוצא מהברוך הזה.

הוא הזמין לו תחפושת של חייל מעליאקספרס ועכשיו בגלל שהטיסות עצרו זה יגיע בטח רק ביולי.

זה נכון שהשגרירות האמריקאית קראה לכל האזרחים שלה בישראל לצאת מפה? 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 20 דקות, yor2 כתב:

לכאורה. לפי ההסכם שלהם. שאים מתגרשים. הוא נשאר בלי כלום. אז כדאי לו להיות בזוגיות איתה.

לא יודע. אני הייתי מעדיף להישאר בלי כלום ולהוסיף גם כליה.

לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

אם היה פורש ב-2015 בערך היה נחשב אגדה עולמית, היה יכול להעביר את היום שלו באיזה אי בודד מכייף עם אופנועי ים, כל שבועיים היה עושה הרצאה ב-250 אלף דולר ומעביר את הזמן עד המוות.

פשוט טמטום.

כמו שזה נראה הוא יסיים על אי בודד.

כמו נפולאון.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 18 דקות, David32 כתב:

לא. מה פתאום. זה סתם. זה בשביל המשילות.

איתם יעשו סדר בנגב ובגליל.

מה פתאום אידיאולוגיה כדי להעביר.

לי נראה יותר שאיתם יעשו סדר בת"א, במיוחד על אילון. בסגנון של משמר הלאומי של פוטין. 

פורסם
לפני שעתיים, MostlyWicked כתב:

נגיד ואנחנו לא רוב, ברור לך הרי שלכל הפחות אנחנו מיעוט גדול, כן? גם החרדים הם מיעוט בישראל, נגיד ולפני שנה ממשלת בנט הייתה מוציאה חוק שכל הקלפים במזוזות יהיו עשויים עור חזיר, וזה רצון הרוב ורצון העם כי ממשלה מכהנת שנבחרה ברוב קולות מחליטה על זה. אתה לא מפגין על זה, כן? זה רצון העם הרי.

הדוגמא שהבאת נהדרת אבל ממש לא מקבילה. 

זה אולי היה דומה לחוק שאוסר על נשים ללכת ללא כיסוי ראש ושו'ת.

זה שהחלק המתנגד לרפורמה הוא מיעוט מכובד מאוד בגודלו זה נכון. אבל לממשלה יש זכות לקדם מדיניות משלה. 

עם כל הכבוד לא מדובר על ביטול בית המשפט אלא על איזון שחלק עצום מהעם דורש אותו (גם כאלו שכיון מפגינים) השאלה היא בעוצמת האיזון מכאן ועד להשוות לדוגמאות שהבאת הדרך רחוקה....מאוד. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 54 דקות, יובל .מ. כתב:

אם היה פורש ב-2015 בערך ...

לא טמטום. טרגדיה.

כתבו את אותו סיפור ישן על שיכרון כוח שוב ושוב כבר 4000 שנה.

• אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

צריך לעשות משאל עם ולסגור את הסיפור הזה.

האם אתה:

1. בעד הרפורמה במתווה הנוכחי.

2. בעד רפורמה במתווה בהסכמה משותפת.

3. נגד כל רפורמה, בעד המצב הקיים.

וזהו.

אני לגמרי בעד.

אני רק מהמר שאם התוצאה תהיה בעד הרפורמה החברים שלך לא ישבו בשקט.

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

פורסם
לפני כשעה, yor2 כתב:

מעיף אותה וכמובן את יאירי, מקבל שקט, פנסיה, כבוד, הרצאות שיכניסו לו משכורת שנתית של ההייטקיסטים הקשוחים פה. חי את החיים. 

--------------

בחיי איזה טיזר,  עושה אדג'ינג כול היום. מה יהיה איתו, גם בטוח הוא יאחר.

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...