Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מתנהגים אליו יפה. נעזור לו.

איפה אני מקבל אזרחות אמריקאית כי לפי איך שזה נראה הפכנו לעוד כוכב בדגל וביבי נהיה רק מושל.

Screenshot_20251103_074117_N12.jpg

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, יבגניפ כתב:

זה יותר סביר מזה שחיילים ערסים דחפו סכין לתחת של איזה חמאסניק אקראי

לך תחליף את הערסים האלה בטוח שתעשה עבודה הרבה יותר טובה והומנית.

מסור דש לעבדאללה.

עריכה:

בקשר לשאר התגובה, שוב, אתם כמו אמסטף נעול מטרה.

אתם, בדיוק כמו הביביסטים, תכשירו את כל מה שמתאים לכם באותו רגע כדי להעיף אותו.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • רעיון גרוע 4
פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

לך תחליף את הערסים האלה בטוח שתעשה עבודה הרבה יותר טובה והומנית.

מסור דש לעבדאללה.

עריכה:

בקשר לשאר התגובה, שוב, אתם כמו אמסטף נעול מטרה.

אתם, בדיוק כמו הביביסטים, תכשירו את כל מה שמתאים לכם באותו רגע כדי להעיף אותו.

אם אין לך טענה או מה להגיד, אתה לא חייב להגיב.

אבל בכל זאת, זה כרגיל מאוד צפוי שבתור איש משילות סימטריה חוק לכולם, אתה מצדיק על אוטומט חיילים שדחפו לחמאסניק סכין לתחת.

זה הימין על מלא מלא שלכם. בדיוק זה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני לא מצדיק אותם, אני אומר שזה קל לבקר אותם מהמזגן. הפ עןשים את המשימה בים הכי סיזיפיות שיש למי שנמצא בשטח ישראל בניגוד לכל מיני אנשים שממציאים לעצמם תפקידיפ בקריה, והפרקליטות הצבאית ערכה עליהם סרטונים והדליפה כמו עבריינים, זה מתחסר לאירועים נוספים כמו הלוחם שנחקר בחשד ל*רצח מחבל* או לוחמים אחרים שיצאו מהרצועה, נעצרו, נחקרו והתאבדו כמו הלוחם בשדה תימן.

אבל זה לא מפריע לך להחליט שהם דחפו לחמאסניק סכין בתחת, לקבוע את תוצאת המשפט (שוב, על בסיס סרטונים ערוכים) ולגמור להם את החיים.

עכשיו תמשיכו להגן על העבריינים מהפרקליטות.

עכשיו גם תמצאו את הפלאפון שזרקה בים נראה מה עוד היא הדליפה לגיא פלג.

• רעיון גרוע 2
פורסם (נערך)

לפני 13 שעות, פינדר כתב:

למען האמת, אני לא יודע כמה אנשים יש שמסוגלים לעמוד בלחצים כאלו. היא עברה מסע הכפשה הרבה לפני הדלפת הסרטון. לא שזה מצדיק את ההדלפה כמובן.

למען האמת לא ממש אכפת לי מה היא עברה. היא בחרה לקבל על עצמה את התפקיד. היא יכלה להניח את המפתחות אם לא התאים לה, בדיוק כמו שמנהלת רשות החברות הממשלתיות, מיכל רוזנבוים התפטרה כי לא יכלה להתמודד יותר עם הבבון ערסלם. 
היא לפחות לא גרמה לנזק אדיר למערכת שהיא מייצגת. היא לא סיפקה דלק לתאוריות קונספירציה שכל מני אבי1234 מדקלמים כמו פתאים עילגים. היא לא שיבשה ראיות כאחרונת העבריינים ולא פעם אחת, כמה פעמים כשהשיא הגיע אתמול בערב.
סלח לי, אבל מה שהגברת פצר"ית לשעבר הזו עשתה הוא לא פחות מפיגוע ענק לכל הענף הזה שנקרא פרקליטות ואולי בעיתוי הכי גרוע שיכול להיות. אם חשבתי שישראל כץ הגזים כשאמר שישלול לה את הדרגות, וואלה, עכשיו אני לא חושב שזה רעיון כזה גרוע.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקום להבין שיש בעיה חמורה בצבא שחייבים לתקן, הפוליטיקאים שלנו משתמשים בזה כדי לפלג את הציבור ולשסות אזרחים אחד בשני. נפלא.

מבחינתם תמשיכו להרביץ לאסירים, תמשיכו להדליף לתקשורת, תמשיכו, זה טוב. נמצא כמה שעירים לעזאזל בצבא ומבחוץ, נצמיד להם כינויים והתוכים של הכת יפמפמו עד שאחד מהם ירד מהפסים ויעשה משהו, וכולנו נגיד תראו ככה לא מתנהגים חפים מפשע. הציבור רוצה אשמים, הציבור יקבל אשמים ואנחנו נישאר בכיסא.

מה שהם לא מבינים, שבשלב מסויים כל החרא יצא לאור. אי אפשר לברוח מזה. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

אני לא מצדיק אותם, אני אומר שזה קל לבקר אותם מהמזגן. הפ עןשים את המשימה בים הכי סיזיפיות שיש למי שנמצא בשטח ישראל בניגוד לכל מיני אנשים שממציאים לעצמם תפקידיפ בקריה, והפרקליטות הצבאית ערכה עליהם סרטונים והדליפה כמו עבריינים, זה מתחסר לאירועים נוספים כמו הלוחם שנחקר בחשד ל*רצח מחבל* או לוחמים אחרים שיצאו מהרצועה, נעצרו, נחקרו והתאבדו כמו הלוחם בשדה תימן.

אבל זה לא מפריע לך להחליט שהם דחפו לחמאסניק סכין בתחת, לקבוע את תוצאת המשפט (שוב, על בסיס סרטונים ערוכים) ולגמור להם את החיים.

עכשיו תמשיכו להגן על העבריינים מהפרקליטות.

עכשיו גם תמצאו את הפלאפון שזרקה בים נראה מה עוד היא הדליפה לגיא פלג.

העריכה היתה חיבור של הובלת עציר להתעללות. ההתעללות מצולמת ולא חולקים על זה שזה מה שהיה.

גם מי שעושה עבודה סיזיפית וקשה לא רשאי לעשות דברים כאלה. באותה המידה יכולים לטעון שהפצרית הדליםה בגלל הלחצים והאיומים עליה (ושתי הטענות הן לא יותר מיללות שצריך להתעלם מהן).

יש פה שתי פרשות שקשורות רק נסיבתית. המתעללים צריכים לתת את הדין על ההתעללות והפצרית עם שותפיה למעשה על השקרים והטיוח.

Just now, SlowRide כתב:

מבחינתם תמשיכו להרביץ לאסירים,

חיילים אמריקאים שהצטלמו עם אסירים בגוונטאנמו כמו בן גביר נשלחו להרבה שנים לכלא.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

חיילים אמריקאים שהצטלמו עם אסירים בגוונטאנמו כמו בן גביר נשלחו להרבה שנים לכלא.

בן גביר צריך לחשוש ?  

פה זה לא אמריקה, אל תשכח.

אבל מי יודע. (לא מצחיק)

• אהבתי 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

והפרקליטות הצבאית ערכה עליהם סרטונים והדליפה כמו עבריינים, זה מתחסר לאירועים נוספים כמו הלוחם שנחקר בחשד ל*רצח מחבל* או לוחמים אחרים שיצאו מהרצועה, נעצרו, נחקרו והתאבדו כמו הלוחם בשדה תימן.

לדייק בעובדות אתה מסוגל? הכל התחיל מזה שהגיע לבית החולים מחבל פצוע ומדמם מהתחת, מכאן התחיל כל הסיפור כולו והחקירה. הסרטון הופץ כתגובה לאחר הפריצה לבסיס כאשר החיילים פנו לכל הכהניסטים בכנסת. אף אחד לא העליל עליהם כלום, גם נושא האינוס ירק מהפרק שכן לאחר בדיקה רפואית התגלה שמישהו "רק דקר" אותו בתחת ולא דחף לו לשם מקל. 

אתה רוצה לשנות משהו? תשנה את החוק, צא מאמנות שונות בעולם ואז הביביסטים והכהניסטים יוכלו לעשות מה שהם רוצים, בתכלס בשטחים הם כבר עושים כמעט כל מה שהם רוצים ואין דין ואין דיין. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
  • אהבתי 2
פורסם (נערך)

עזוב חבל על הזמן שלך, זה מנסה לחפש סימטריה בכל דבר.
גברת פצר"ית לא עומדת בתנאי הסף לתפקיד, שזה עמידה בלחצים. בכל פעם שנלחצה עשתה נזקים אדירים וככל שהלחץ עלה רק העמיקה אותם. צריכה לשלם מחיר יקר לא על ההדלפה של הסרטון, ההדלפה היא פרט שולי, הסרטון אמיתי, אין פה שום דבר "מבושל", אלה על הנזקים שעשתה ועושה מאז.
אלו שצולמו בסרטון התעללו מה לעשות... ההליך שלהם צריך לההמשיך כרגיל, מעשיה של גברת פצר"ית לא קשורים לזה, אבל לפתאים העילגים זה כמובן לא משנה...

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

לא רוצה לבאס אותך אחשליהיקר אבל צדיקים יודעים איפה הטלפון שלהם.

תגיד, ביסודי היו לך רק בדידים 10?

על הקו בין בוגדת לצדיקה, היא לא נמצאת בנקודה של הצדיקה. אני אכתוב שוב - לא נמצאת בנקודה של הצדיקה.

היא גם לא נמצאת בנקודה של הבוגדת.

אם תסכים עם הנקודה הזו, נוכל להתווכח איפה היא כן נמצאת.

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

זה יותר סביר מזה שחיילים ערסים דחפו סכין לתחת של איזה חמאסניק אקראי. למרות שאצל כולכם גם בכלל הצבעה על זה שיש משהו פגום במעשה כזה זה חמלה לא הגיוני לנוחבות - כלומר המעשה מוצדק.

רק תיקון קטן:

1. אלה לא חיילים "ערסים" - זה אולי נוח לחשוב ככה, אבל לפחות ממה שאני זוכר, חלקם נראים "סתם אשכנזים".

2. זה לא חמאסניק אקראי - מדובר במחבל נוחבה בכיר, שנדרש לעבור חיפוש עקב תלונה על חיילי המ"צ ששמרו עליו (יש דיבורים על כך שהטריד חיילת, אבל לא זוכר אם יש סימוכין לכך). כלומר אקראי זה לא היה.

3. הם לא דחפו סכין לתחת, אלא תואר כי הוא נפצע מחפץ חד בקרבת הרקטום. עורכי הדין של החשודים טוענים כי זה קרה במהלך החיפוש או לפני/אחרי, אבל לא בוצע בכוונה (כלומר לא הייתה "דקירה"). מציע לחכות להכרעת הדין, בטרם קובעים משהו.

4. המעשה אכן מוצדק, אחרי מה שמחבלי הנובחה עשו, אבל הוא לא תקין. זה לא סותר אחד את השני.

5. הסרטון הראשוני שפורסם על ידי גיא פלג וערוץ 12, ולאחר מכן הופץ בארץ ובעולם, זה סרטון מבושל. למעשה, מדובר בחיבור של 2 סרטונים. אנשים משום מה נוטים לשכוח את זה.

6. גם ההאשמות הראשוניות על הטרדה מינית, או מעשה מגונה בעציר, שגם הם הגיעו לכל הארץ ולכל העולם, זה גם לא קרה. מה שנשאר כרגע בכתב האישום זה התעללות חמורה.

7. למה אף אחד לא מדבר על מה שעברו החטופים אחרי פרסום הסרטון המבושל, והסיפורים על הטרדה מינית?   הרי אם בגלל התבטאויות של בן גביר הם חטפו מכות, מה קרה אחרי פרסום הסרטון?

8. ועוד משהו שלא הצלחתי למצוא את התשובה עליו - אם גיא פלג קיבל סרטון "מבושל" שמורכב מ-2 סרטונים, ואנחנו יודעים שהסרטון הועבר מהפרקליטות, מי למעשה ביצע את ההלחמה של 2 הסרטונים לסרטון אחד?   ומה היה האינטרס שלו?

9. המעשה של הפצ"רית זה לא "רעידת אדמה", זה פגיעת אסטרואיד - לא רק שהיא פגעה ובגדה בכל מה שהיא אמונה עליו, השחירה את ישראל, צה"ל, וחייליו, בארץ ובעולם, היא גם שיקרה לבג"צ, שיקרה לממשלה, ניהלה חקירה פיקטיבית, כדי למצוא את המדליף, לכאורה, ועכשיו גם העלימה ראיות. 

10. הפצ"רית היא הסמכות המשפטית העליונה בצה"ל - מעבר לזעזוע שגורם כה בכיר מרשה לעצמו להתנהל בצורה הזאת (אני לא מדבר על ההדלפה, אלא על מה שקרה לאחר מכן), קשירת הקשר של בכירי הפרקליטות הצבאית זה על גבול הבגידה.

11. שמחתי לעזור.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 3
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

. הסרטון הראשוני שפורסם על ידי גיא פלג וערוץ 12, ולאחר מכן הופץ בארץ ובעולם, זה סרטון מבושל. למעשה, מדובר בחיבור של 2 סרטונים. אנשים משום מה נוטים לשכוח את זה.

אני אתייחס רק לזה כי השאר נטחן כבר עד דוק.

החיבור הוא בין הובלת עציר להתעללות שעומדת במרכז המשפט. ההתעללות התקיימה ורק ההובלה לא קשורה ישירות. זה משנה את עצם ההתעללות?

והסירטון המלא ממצלמות האבטחה הוא של רבע שעה של התעללות. 

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

החיבור הוא בין הובלת עציר להתעללות שעומדת במרכז המשפט. ההתעללות התקיימה ורק ההובלה לא קשורה ישירות. זה משנה את עצם ההתעללות?

כמו שכתבתי, ההאשמה הראשונית הייתה על התעללות מינית, זה גם מה שהדהדו בכל העולם.

https://www.ynet.co.il/news/article/sydalgrk0

לעצם ההתעללות זה לא משנה, אבל זה מאוד משנה כשמפרסמים סרטון מבושל כדי לתמוך בהאשמה חמורה יותר, לכאורה.

• רעיון גרוע 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

אני לא מצדיק אותם, אני אומר שזה קל לבקר אותם מהמזגן. הם עושים את המשימה בים הכי סיזיפיות שיש למי שנמצא בשטח ישראל בניגוד לכל מיני אנשים שממציאים לעצמם תפקידיפ בקריה, והפרקליטות הצבאית ערכה עליהם סרטונים והדליפה כמו עבריינים, זה מתחסר לאירועים נוספים כמו הלוחם שנחקר בחשד ל*רצח מחבל* או לוחמים אחרים שיצאו מהרצועה, נעצרו, נחקרו והתאבדו כמו הלוחם בשדה תימן

להיות לוחם או סוהר זה חרא של עבודה.

זה קשה פיזית ונפשית, זה לא מתגמל, וזה להתעסק עם אנשים שלקרוא להם אנשים זה בושה למין האנושי. אבל זה לא אומר שמותר להם לעבור על החוק ולא להענש. 

אין קשר בין זה לבין העבירה של הפצרית שהדליפה חומר לתקשורת. גם היא יכולה להגיד זאת עבודה מאד תובענית, אין לי זמן לישון, אנשים מאד חשובים עם השפעה יושבים לי על הראש, החיילים גם ככה אשמים, זה לטובת המדינה, ועוד מליון תירוצים. כמו שהיא לא צריכה להתחמק מעונש ככה גם החייל הפשוט שהיה צריך לשמור על המחבל ובמקום זה החליט לדפוק לו מכות. 

ומה עם הפריצה לבסיס? למה לא עצרו וחקרו אף אחד? יש בישראל קבוצה של אנשים שעושה מה שהיא רוצה ולא משלמת מחיר ולא אחראית על שום דבר, אלא אם מדובר בהצלחה, גם אם היא לא שלהם. במקום שהציבור יעמוד על שלו וידרוש מהם תשובות, חילקו אותנו ל2 קבוצות שרבות בניהן מי יותר אשם, החיילים או הפצרית.

• אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...