Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

בינתיים אתם מאיימים עלינו עם כדור בראש:

בינתיים הרקורד שלכם כולל רימונים על מפגינים, הקמת כמה ארגוני טרור, שחלקם גם הצליחו, פגיעה בבסיסי, קציני וחיילי צהל שלא באו לכם טוב בעין כי פעלו נגד החוות שלכם או משהו, רצח ראש ממשלה, הדחקה של האירוע הקטן הזה מההיסטוריה כי "יום רחל" או משהו (אני לא חזק במסורת), הקמה של מוסדות מסיונרים בלב ערים חילוניות, כדי "להדביר הומוסקסואליות" ולהחזיר את מי שחי שם בתשובה, הקמה של ישובים בניגוד לחוק הישראלי, הקמה של חוות בניגוד לחוק הישראלי, ועוד כל מיני.

אבל כן. 

לפני 22 דקות, gadik6 כתב:

עצוב זה שאתם לא יכולים בלי המנה היומית של ביבי. מה יקרה כשביבי ייעלם?

קל. אתם תצביעו ליאיר שיחזור ממיאמי, תסבירו שזה "דווקא" אבל שהוא הכי מוצלח בעולם. ואם יחליפו אותו בכל אחד אחר, המדינה תקרוס.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 21 דקות, gadik6 כתב:

מה יקרה כשביבי ייעלם?

ריקודי הורה ברחובות.

• אהבתי 3

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

אבל כן. 

היו גם כמה מסעות רצח של פלסטינים ששכחת, כן הם לא משלנו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

בינתיים אתם מאיימים עלינו עם כדור בראש:

עלינו? הופה, יצא המרצע מן השק..

אתה מחשיב את עצמך כחלק מהכנופיה של העבריין מרדכי דוד? זה מסביר את הדברים שלך פה בפורום.

לפני 36 דקות, farkash7 כתב:

חכה, תכף פעילי ימין יפרצו לכנסת כדי להגיד לביבי שהוא נמושה

פעילים? שרי הימין בכבודם ובעצמם יפגינו נגד הממשלה שהם יושבים בה.

וכמובן שלא יעזבו את הכסאות חו״ח.

image.thumb.png.9668e33409c700b30ba1e18b078a3f73.png

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 11 דקות, teyal כתב:

מי זה "אתם"?
כל מי שלא מצביע ביבי?
כל מי שמפגין בקפלן?
אפשר להיות קצת יותר ספציפי?

תשאל את זה שאמר שתכף יבואו "אנשים" עם אם16 לכיכר בתל אביב, לאלו אנשים הוא מתכוון. עניתי להודעה שלו.

כשהוא יענה לך, אז תיקח את הקבוצה הנגדית - זה "אתם".

לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

חיילים שנחשדים בזה ששברו לפעיל חמאס את הצלעות, דחפו לו אלה וקרעו לו את המעיים עם חפץ חד שדחפו לו לתחת, אלא עם זה שזה יצא החוצה.

הם לא נחשדים בדחיפת אלה, והוא לא "פעיל" חמאס, הוא מחבל.

לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

ההתנהלות של הפצרית סביב הפרשה יצרה רושם שישראל מטפלת במקרים כאלו.

יש לך דרך להוכיח את זה?   מניח שלא, לכן לדעתי זה קשקוש מוחלט.

פרסום ידיעה על כך שחיילי צה"ל חשודים בהתעללות מינית במחבל חמאס גרמה הרבה יותר נזק מאשר תועלת, סוג של פיגוע תודעתי שעד עכשיו מהדהדים בעולם.

זה שסעיף התעללות מינית או מעשה סדום לא נמצא בכלל בכתב האישום לא מעניין אף אחד. הנזק נעשה והספינה הפליגה.

לפני 3 דקות, farkash7 כתב:

הבאתי לך ידיעה על החלטה מסתמנת של המשיח ביבי, ובמקום להגיב עליה בחרת להתייחס לביבי...

אני הדובר של ביבי?   אני מדבר על פרשת שדה תימן, ועל הדרך דיברתי על דוד זיני בחצי משפט

למה אני צריך להגיב על ידיעה לגבי ביבי?

• רעיון גרוע 1

פורסם (נערך)

יכולת כמו שהזכרת את זיני בחצי משפט למרות שלא ביקשנו ממך ולמרות שהגבת על שדה תימן למרות שלא ביקשנו ממך להגיב גם לזה (הפעם אפילו עניין אותנו מה יש לך להגיד), אבל תשמע, לא יכולתי לסכם בצורה טובה יותר את הלך הרוח ב"ימין" אפילו אם הייתי מנסה מהתשובה שהרגע נתת.
בגדול, נתת סיכום מעולה של ה"ימין" בישראל, אוהב להאשים את ה"שמאל" בהכל בכל פעם שלא מסתדר לו משהו, אבל כשהוא צריך להסתכל פנימה או למעלה ולהסיק מסקנות הוא מוצא שלל דרכים להסיר מעצמו אחריות.

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, פינדר כתב:

עלינו? הופה, יצא המרצע מן השק..

אתה מחשיב את עצמך כחלק מהכנופיה של העבריין מרדכי דוד? זה מסביר את הדברים שלך פה בפורום.

מעריץ שרוף.

לפני 6 דקות, farkash7 כתב:

תשמע, לא יכולתי לסכם בצורה טובה יותר את הלך הרוח ב"ימין" אפילו אם הייתי מנסה מהתשובה שהרגע נתת.
בגדול, נתת סיכום מעולה של ה"ימין" בישראל, אוהב להאשים את ה"שמאל" בהכל בכל פעם שלא מסתדר לו משהו, אבל כשהוא צריך להסתכל פנימה או למעלה ולהסיק מסקנות הוא מוצא שלל דרכים להסיר מעצמו אחריות.

זה שאני מאשים את ה"שמאל" (רגע, הפצ"רית זה שמאל?   חשבתי שהיא א-מפלגתית או א-פוליטית), ואת התקשורת, לא אומר שאין לי טענות לממשלה כאן, או שאני תומך בה.

בדיוק כמו שבמחדל ה-7 באוקטובר אפשר להאשים גם את ה"שמאל" וגם את הממשלה. זה לא סותר.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 1
  • משעמם 1

פורסם
לפני 3 שעות, Pika007 כתב:

נשגב מבינתי:

למה זה שהפצ"רית פשעה (ובגדול), צריכה להיחקר ולעמוד לדין, צריך לנגוד את זה ששלל חברי כנסת/שרים/נושאי תפקידי ציבור אחרים/החלאה שבראש השרשרת ירום הודו הקיסר צריכים גם כן להיחקר ולעמוד לדין?

נתניהו עומד עכשיו למשפט

צריך גם לזכור שלפוליטיקאים עומדת "הזכות" לעשות דברים מטומטמים מתוקף תפקידם

פורסם

אה אנחנו הבת יענה?

כל הדברים שנחשפים פה לאחרונה על מערכת הבטחון והמשפט עברו לך מעל הראש אני מבין.

החל מפצ"רית שמשקרת לבג"צ, מפברקת חקירה, ולמעשה מנהלת קנוניה עם שאר בכירי הפרקליטות, דרך יועצת משפטית שלא מבצעת את תפקידה, ורק תוקעת מקלות בגלגלים, רמטכ"ל שמנסה לטייח תחקירים צה"ליים, ראש שב"כ לשעבר שמאיים על ראש ממשלה, כמו ראש מאפיה, סגן ראש שב"כ מכהן, שמאשר האזנות כדי לנסות לסכל מינוי של ראש שב"כ חדש, ועוד ועוד ועוד. וזה רק מהשנה האחרונה.

מזוודות הכסף או חמאס הוא נכס, שכולם כל כך אוהבים להפיל על ביבי, ובצדק, היו מקובלים גם על רבים וטובים כמו יאיר גולן, השב"כ, גבי אשכנזי ועוד.

מה עם מטכ"ל פחדני, שהתנגד לכל פעולה בעזה, כולל בצוק איתן?

מה עם שחיקת הפרימטר של ה-300 מטרים בגבול עזה, בשנים שלפני ה-7 באוקטובר?   גם שם ביבי אשם בהחלטות פחדניות של המטכ"ל?

אז כמו שאמרתי - בת היענה פה זה אתם. אצלכם הכל זה ביבי ביבי ביבי, כשלמעשה יש פה מערכת כושלת, שלא יודעת לבקר את עצמה, להודות בכשלון, או לקחת אחריות, וכוללת, או כללה, הן את הממשלה, והן את הצמרת הבטחונית והמשפטית.

• רעיון גרוע 1
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 15 דקות, עדי-אל כתב:

צריך גם לזכור שלפוליטיקאים עומדת "הזכות" לעשות דברים מטומטמים מתוקף תפקידם

אה, אוקי, מעניין, כי אני לא יודע איפה עומדת החקירה על ההדלפות מתוך הקבינט הביטחוני. יש לך מידע לחדש לי? 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 35 דקות, gadik6 כתב:

הם לא נחשדים בדחיפת אלה, והוא לא "פעיל" חמאס, הוא מחבל.

הם דווקא כן. סליחה שלא דייקתי בתיאור הגרפי. הם חשודים בדחיפת אלה לפה שלו. זו בכתב האישום.

לפני 35 דקות, gadik6 כתב:

ש לך דרך להוכיח את זה?   מניח שלא, לכן לדעתי זה קשקוש מוחלט.

פרסום ידיעה על כך שחיילי צה"ל חשודים בהתעללות מינית במחבל חמאס גרמה הרבה יותר נזק מאשר תועלת, סוג של פיגוע תודעתי שעד עכשיו מהדהדים בעולם.

זה שסעיף התעללות מינית או מעשה סדום לא נמצא בכלל בכתב האישום לא מעניין אף אחד. הנזק נעשה והספינה הפליגה.

אם יש לי דרך להוכיח מה? את הטענה שעדיף לנו כמדינה שלא יחשבו שהתעללות בעצורים זו מדיניות, או שסתם לא נענשים על זה, כי במציאות שבה מימלא חצי עולם מניח שאונסים פה עצורים לכיף, לפחות זה מאפשר לנו לספק פלסטר הסברתי? 

יש לך דרך להסביר איזה נזק תדמיתי אדיר גרם הסרטון הזה, ביחס, עם הדיווח שהחיילים הועמדו לדין, בהשוואה, למשל, למצגת האהובה עליך של גילה גמליאל טראמפ על טנספר ״מרצון״ מעזה? 

עזוב.

יש לך הסבר או תרוץ הגיונים להתנהלות של אנשי המחנה שלך, שפרצו לבסיס צהל על רקע החקירה וכתב האישום בפרשה הזו?

זה טוב לתדמית שלנו? טוב למדינה? אתה בעד?

לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

אז כמו שאמרתי - בת היענה פה זה אתם. אצלכם הכל זה ביבי ביבי ביבי, כשלמעשה יש פה מערכת כושלת, שלא יודעת לבקר את עצמה, להודות בכשלון, או לקחת אחריות, וכוללת, או כללה, הן את הממשלה, והן את הצמרת הבטחונית והמשפטית.

אם רק היה לנו ראש ממשלה חזק מהימין שהיה מקבל הזדמנות אחר הזדמנות במשך עשורים לתקן, נכון?

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

1 זה צדיקה, 10 זה בוגדת. 

היא מעל 5 או מתחת?

או, עכשיו אתה מדבר.

לדעתי 2.2.

לדעתך?

לפני 11 דקות, gadik6 כתב:

מה עם שחיקת הפרימטר של ה-300 מטרים בגבול עזה, בשנים שלפני ה-7 באוקטובר?   גם שם ביבי אשם בהחלטות פחדניות של המטכ"ל?

בהחלט.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, gadik6 כתב:

אצלכם הכל זה ביבי ביבי ביבי

הוא ראש הממשלה!
הוא מחליט!
הוא שולט בממשלה ביד רמה, הוא שולט בקבינט באופן מוחלט! אם היה רוצה לצאת למלחמה יכל לעשות זאת.
אם הוא לא עושה כלום ורק מקשיב למה שהצבא יאיר גולן ובגצ אומרים למה צריך אותו? שילך הביתה לחבר המיליונר שלו.
לא מפתיע שקהל הפתאים מסיר כל אחריות מחדל האישים, בנות יענה בלי יכולת חשיבה עצמית.

יאללה היה נחמד לדבר עם בנות יענה, הרבה זמן לא הייתי פה. פרשתי.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...